5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
marcellalex #4016 a cd-galaxison vettem nem kérte a cd-kulcsot és 2 cd-van de a 2.-kat nem kérte -
Elar #4015 Akkor fogalmam sincs.
Steam-en vetted meg vagy dobozos?
Ha steamen akkor én letörölném az összes helyi filet - "Helyi tartalom törlése" opcióval.
Utána kézzel még a többit is.
Majd újra lehúznám és indítanám.
Ha dobozos, akkor beírtad valahova a kulcsot? -
marcellalex #4014 még mindig rogame.exe hibát ír ki -
Elar #4013 Ezt ha letöltöd akkor elvileg frissiti a VGA kártya driverét
AMD driver autodetect -
marcellalex #4012 ATI Radeon HD 46000 Series a videó kártyám -
marcellalex #4011 nem tudom milyen videó kártyám :( de kösz ,hogy segítetek de ha az számít win7-em van -
Elar #4010 Tegnap kérdeztem már hogy milyen VGa karid van. MEgpróbálunk segíteni -
marcellalex #4009 nem használt de nem probáltam ki a videó kártya frissitést azt meg nem tudom ,hogy kell -
dezsolti78 #4008 Szokta csinálni ezt még kétmagos prociknál is, gyártófüggő..
Bocs, de ez előbb ez lemaradt. -
dezsolti78 #4007 Hi!
Ezt egymagos prociknál szokta csinálni az RO2.
Nálam is ugyanez volt, meg sok más embernél is...
Remélem tudtam segíteni. üdv. -
Elar #4006 Milyen VGA kártyád van? -
marcellalex #4005 előszőr kösz ,hogy segítesz másodszor ha nem válik be nem tudom ,hogy kell videókártyát frissuteni -
qut24 #4004 Próbáld meg ezeket letölteni, utána telepíteni/frissíteni, hátha bejön...
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17718
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555
Esetleg még egy videókártya driver frissítést is érdemesnek tartanék...
Egyébként más okot nem nagyon tudok. -
marcellalex #4003 1152x864 a felbontás direct-en van nekem 9 és 11 a több ketőről azt se tudom ,hogy mire (mármint amit írtál ,hogy net framework, visual c++). -
qut24 #4002 Milyen felbontásba tolod? Ebbe amit itt a kamerás progin is látni ?
Amúgy ha letöltötted újra a Steamtől, és végeztél fájl ellenőrzést is, akkor ott vmi windowsos dolog van a háttérbe (ilyen directx, .net framework, visual c++). Talán ezeket érdemes lenne frissíteni a legújabbra. -
marcellalex #4001 igen úgy csináltam steam-ról telepítettem nem cd-ről -
Elar #4000 De úgy próbáltad, hogy letörölted a régi verziót - minden régi adatot és könyvtárat és úgy húztad le újra?
Más játék elindul a steamen keresztül? -
marcellalex #3999 1. eredeti
2. probáltam steamon keresztül
3. megfelelő a rendszerkövetelményem tehát indulnia kell
-
Elar #3998 Eredeti a játék?
Más játék gond nélkül fut a steamen keresztül?
Próbáltad már letörölni a helyi tartalmat és újra letölteni a steakmen keresztül?
Elég a gép a játékhoz? -
marcellalex #3997 itt egy videó ,hogy pontosan mit csinál ,hogy nem índítja el http://www.youtube.com/watch?v=r7leK0pXC_Q&feature=plcp -
Beni521 #3996 4,50 Euro a steamen, még 30 órán át -
#3995 Mikor jön a gémhez a DLC? Ez a csendes óceáni hadszínteres akármi. :) Ha egyáltalán jön. -
Elar #3994 ahhhh
MA a Barrcks pályán kár volt MGvel kezdeni....
Fut - meghal, fut - meghal, fut - tölt - meghal, fut - lefekszik - meghal stb :) -
Elar #3993 Mostanában szoktam választani az MG-t. Nem is rossz.
Ott a távolsági rekordom ha jól emlékszem 298m a Spartán.... -
#3992 A tegnapi TWB-s meccsen engem is állandóan átdobált.Nagyon idegesítő. -
Elar #3991 Nektek milyen gyakran van autoballance? -
Elar #3990 Tegnap este a Fallen Fighters pályán eddigi legjobbamat futottam az orosz oldalon.
a 2 kőr alatt 70 kills saját halál nélkül Scoped stv-vel
Mondjuk köszönöm a kevésbé rutinos német oldalnak is :D
Ezt meg ma sikerült.
Mai rekord :) -
Elar #3989 Ejj.... Egy halom időt játszottam a Commissar pályán és csak most találtam egy remek német sniper poziciót (igaz főleg a ruszkikkal vagyok)
Sikerült is egy 229m-es killt elérni onnan -
Elar #3988 Német oldal
Ha a német oldalról nézed a C-t (a téren lévő házat) akkor a bal oldali ház teteje. -
#3987 Spartanovkán tudom.Az elég szívatós,főleg ha a squad leader le se xarja a feladatát és nem füstöl.Pavlovon hol?A D-ben kettő is van,egy alul,egy meg felül. -
Elar #3986 Észrevettétek, hogy a Spartanovkán és a Pavlov House pályán is van 2 olyan MG spot ahonnan alig lehet kipiszkálni a géppuskást?
Most konkrétan a Spartán szívtam. Egyszerűen a MG csövén kívűl semmi nem látszik az meg kaszál mindent a templom háta mögött.
3x közel tudtam menni és fejbelőni de a sniperrel nem is látom..... -
marcellalex #3985 megoldottam és a végén azt írta ki egy fájl ellenőrzése sikertelen ezért újra lesz töltve és nem csinált semmt és még mindig azt írja rogame.exe -
marcellalex #3984 ja már tudom könyvtár de nekem magyarul van az egész steam ill. magyarra állítottam -
marcellalex #3983 kösz ,hogy elmondtad de hol van a Library gomb ? és még egyszer köszi ,hogy segítesz -
#3982 1. Indítsd el a Steam-et.
2. Kattints a Library gombra
3. Kattints jobb gombbal a Red Orchestra 2-re, és válaszd ki a Properties gombot.
4. Válaszd ki a Local files fület és kattints a Verify integrity of game cache... gombra.
5. A Steam ellenőrzi a játék fájljait - ez a folyamat eltarthat pár percig. -
marcellalex #3981 kösz de elmondanád pontosabban hogy mit csináljak :) -
#3980 Verifying Game Cache Files -
#3979 File integrity check,vagy valami ilyesmi, és elvileg jó lesz. -
marcellalex #3978 el akarom indítani és ki írja azt ,hogy rogame.exe
-
Elar #3977 Én nem értem a kérdést.
Hol írja ezt ki és mikor? :)