5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
öregcharli #4136 Tökéletesen üzemel. Remélem valakivel összefutok egy jó kis csetepatéra. Charli(HUN)néven futok. Minden jót. Szevasztok. -
öregcharli #4135 OK nem parázok! Elfogadom! Nem számít! Kösz srácok. Mindjárt kipróbálom -
#4134 nyugi én is így jártam most :)
mondjuk 2 TK-t nekem is sikerült összehozni, de szerencsére ebből csak 1 volt az én hibám, látja a szerencsétlen hogy bedobom az ajtón a gránátot de azért ő bemegy abba a kva házba, a másik meg ilyen reflexből lövöd ami mozog eset volt :D
de engem meg direktből a köcsög fejbelő hátulról kb 3x egymás után, nah ott elfogyott a türelmem és inkább kiléptem, pedig egész jól is áltam stat ügyileg, és még a team is nyerésre ált -
Elar #4133 Időnként szét tudnám baszni a klaviatúra előtt ülő kis fosok fejét....
Alapvetően noob csapat, végre sikerül elérnem egy fontos pozicióba, előtte már 5x lelőttek 20 secces spawnokkal.
Erre lelő egy saját kis gyökér sorry nélkül -
Lebowski #4132 Azokon szoktam nevetni, mikor beraknak egy kis viccek, hogy Rekord! sikerült 1.3 másodperc alatt elolvasnod :D -
#4131 nem kell fizetni semmiért, ne parázz , minden steam felhasználó megkapta és ha nem fogadod el nem tudsz nélküle játszani, ez olyan mintha egy dobozos játéknál elindítod telepítőt ott is fel dob egy EULA-t amit az emberek 99% nem hogy nem olvas el de belese görget.. -
Lebowski #4130 Ezt úgy képzeld el, mint egy felhasználói beleegyezést. Ha van telefonod (miért ne lenne), ott is mikor számlát nyitsz el kell fogadnod az adott cég feltételeit, amivel kivédenek sok fölösleges dolgot, pl. pert. Ez olyan, mint anno USA-ban beperelt egy nénike egy mikrohullámú sütő gyárat, mert nem volt beleírva a használati utasításba, hogy nem szabad a macskát berakni a mikroba, mert az neki nemjó. Meg is nyerte a pert, azóta mindenhol olvasható. Na már most, ha te nem írod alá ezt a beleegyezést, és úgy tudnád használni a Steam-et, akkor saját magukra hoznának nagy bajt, mert mondjuk bepereli őket valaki, hogy miért fekete a steam parancsikonja (csak egy példa, nem hiszem, hogy ez szerepel a szerződésben).
Egyszóval, nyugodtan csapj rá az 'I Agree' gombra, neked ebből károd nem származhat, sőt fogsz tudni játszani, ami a problémád forrása :) -
Solt #4129 Hívják bárhogy, enélkül a Steam nem használható! Ha újratelepíted, ugyanúgy kérni fogja! Nem tudod megkerülni...
Tehát,
"Két lehetőséged van! Elfogadod és játszol, vagy nem fogadod, és nem játszol... ;)" -
öregcharli #4128 Ez "előfizetői szerződés" én nem akarnék ilyet semmiképp. Megpróbálom az ujbóli telepítést. Köszönöm a segítséget.
Üdv. -
Solt #4127 Akárhány fiókot csinálsz, ezt nem úszod meg! Ráadásul egy játékot, csak egy fiókhoz tudsz regisztrálni!
Amit el akar fogadtatni veled, az egy mezei felhasználói feltételek című történet! Pontosan ilyet fogadtál el akkor is, amikor a steam fiókodat létrehoztad! Most annyi történt, hogy a steam új fjúcsörjei miatt, változott pár ponton a szerződés...
Két lehetőséged van! Elfogadod és játszol, vagy nem fogadod, és nem játszol... ;) -
öregcharli #4126 Belépni se enged.1. beirom a fióknvem 2. megadom a jelszavam.3. bejelentkezem, mégsem enged belépni. kidobja ezt az "előfizetői szerződést", el kellene fogadnom, hogy tovább engedjen. Még van 3 választás 1. új fiók létrehozása 2. elveszett fiók felderítése 3. play station előszöri belépés. De innen nem jutok tovább. azért gondoltam a teljes törlést és az ujbóli regisztrációt. -
#4125 Steambe belépsz a mostani felhasználói fiókodon keresztül, két AGREE-t nyomsz és használhatod is :-) -
öregcharli #4124 De volt. Törtem a búrámat ma egy kicsit. :) Lehet hogy amilyen jó pc kezelő vagyok én qrtam el valamit. DE rendesen. Akkor mi van ha törlöm az egész játékot? Kilépek a Steamből és utána ujra regisztrálok? CSak tiszta lappal indulnák! Már volt egy ilyenem, a gépem beadta a kulcsot és ujra kellet mindent telepíteni. A telepítést a gyerekek megoldják. :) -
#4123 Hmmm és eddig nem volt Steam-ed? Nem teljesen értem a dolgot. -
öregcharli #4122 Bocs, fióknevet kér. Igen Steam írja ki. -
öregcharli #4121 Steam subscrier argment. ezt írja ki és mindig belépéskor kéri a jelszót és a felhasználói nevet. -
#4120 Ha ezt írja nyugodtan ráklikkelhetsz. -
#4119 Enduser License Agreement? -
#4118 nem tudom mi lehet ez, én a minap játszottam vele, de semmi ilyesmi nem jött elő. Nem tudsz egy képet készíteni róla, vagy valami pontosítást adni? Arra gondolok pl, hogy a Steam írja-e ki vagy más stb. -
öregcharli #4117 Jó estét mindenkinek.
Ha nem haragszotok meg érte hozzátok fordulnák a problémámmal. Lehet hogy ez Titeket is érintett. A Red Orchestra 41-45 el játszom már vagy 3-4 éve. Most nyáron jött a belépéskor egy "előfizetői szerződés" és csak akkor engedne tovább ha a feltételeket elfogadnám. 1. nem tudok angolul. 2.így még az ottani barátokkal sem tudok beszélni, kikérni a véleményüket. Tőletek kérdezném, hogy most mit lehet csinálni? szeretnék már vissza kerülni és játszani. Adjatok útbaigazítást. Előre is köszönöm a választ.
Üdv. -
#4116 Az ,nem ertem miert nincs egy europai is,hiszen a jatekosok tobbsege innen jon,igy mindenkinek150 koruli a pingje. -
Gascan #4115 de csak az amcsi szerver van, ugye? -
#4114 Fú pár napja toltunk egy remek berlini csatát (világ egyik legjobb pályája:)), esténként azért összejönnek még az emberek. -
Gascan #4113 aha.. megnéztem neten is h hogy állank a szerverek.. de csak egy amcsi van, ott viszont azért vannak 30-50en is -
#4112 Én a sima red orchestrát tettem vissza pár hete,de egy szerveren volt összesen négy ember. -
Gascan #4111 amúgy darkest hourt még játsza valaki? -
#4110 lehet, hogy pont egy admint kaptál el? : ) -
#4109 Gondolom szervere válogatja.Engem csak a harmadik után szoktak,viszont akkor is csak a kör végéig. -
Elar #4108 Szerintetek az első friendly fire után miért bannolnak? -
#4107 Hát max. a modderekben bízhatunk, hátha összeraknak valami jó tankos pályát. Amúgy már bánom hogy az első résszel nem játszottam annak idején, most így visszanézve a videókat sokkal hangulatosabbnak tűnik mint az RO2. -
#4106 Minek mikor ott az engineer?
Ahhoz hogy ezeket betegyék, ahhoz több tankra és páncélozott járműre lenne szükség a játékban. Úgy már lenne értelme. -
qut24 #4105 Inkább a HoS-ba raknának aknavetőt, páncéltörőket meg a hozzájuk szükséges rendes-normális és ÚJ mapokat... máris jobb lenne az élet. -
#4104 50-es szint a max.
Egész ígéretesnek néz ki ez a Rising Storm, pedig én nagyon utálom a jungelharcot. -
#4103 -
#4102 Fegyverenként hányas szint a maximum,amit el lehet érni? -
qut24 #4101 Úgyhogy felugró ablakként jelenjen meg, asszem csak a group vezetők. Egyébként akkor a mai nap 8-tól ... remélem látják egy páran. -
#4100 Bárki tud írni a steam groupba? -
qut24 #4099 Vasárnap este lehetne szerintem egy kis játék a szerveren. Hogyha jönnének páran jó lenne + kiírni a Steamre... Vagy ha nem akkor jövőhét. -
#4098 Eszembe jutott,hogy milyen jó volt az elsőben,hogy felpattogtak a lövedékek a földről,épületekről.Nem értem,miért nem csinálták meg a hos-ban. -
#4097 Jöhet, de szigorúan Német oldalról