Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a kampány kiválasztásakor beragad a játék? ott van a három lehetõség és hiába kattintok bármelyikre nem történi semmi. Leszámítva az allied kampányt, mert az még lockolva van. Any idea?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nyerj meg egy online német hadjáratot
A Szovjetunió hôse
Nyerj meg egy online orosz hadjáratot
Parasite Eve 2, best game EVER!
You traded with Eskimo. 9:00pm
+Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
–The B.M.O.C.
Megérte. 😄
Ez nem agyatlan lövölde, hanem egy aránylag realisztikus "háború-szimulátor", ha szabad így fogalmaznom.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Olyan más mint a többi megszokott game!
Videón nagyon bejött!
Maradok a bf3-nál még egy ideig :-DD
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
www.smart-bus.hu
amugy mi az ami miatt nem jon be? miert erzed hogy csak felig van kesz?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Miért rosszat írtam??
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Na igen... de fõleg utóbbi, ha nem vigyázol!!! 😄DD
www.smart-bus.hu
Tegnap volt szerencsém kipróbálni a játékot,hogy eldöntsem megvegyem-e.
Háát nem tom de nekem nem tetszik!Olyan furcsa az egész játék!Lehet hülyeség ,de olyan félig kész érzésem volt.
Nem kell inkább:-DD
De hát ízlések és pofonok...
Jó gamét mindenkinek!
Hét persze, hiszen mégiscsak egy játék. De még mindig sokkal életszerûbb, mint egy olyan játék ahol százával darálod az ellent. Azt képtelenség kivitelezni még akkor is ha te vagy a legjobb katona a földön. Itt bújni kell, taktikázni kell, és nem árt egy jó szakaszparancsnok sem. Sokan azt kifogásolták hogy kevés a fegyver benne. Dehát akkor nekik ennyiük volt. Nem lehet benne lézerkard, meg vállágyú, ha egyszer akkor annyi volt az embereknél, és azt használták ami a játékban is van.
Olyan kritikát is láttam, ahol az egy játékos módra írta a srác hogy nem érti miért éled újra a karakter... 😞 Nem tûnt fel neki hogy ebben a játékban nincs is igazi single mód, csak egy sor gyakorló feladat ami a multira készít fel...
No mindegy. Nem tudom tavaly milyen volt a játék, de most a millió patch után szerintem remek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Halottnak tettetném magam és megvárnám míg mindenki kinyírja a másikat... <#vigyor>#vigyor>
Ha nem élednél újra minimum 30 másodpercenként, tuti, hogy élvezhetetlen lenne <#circling>#circling>
A pc örök, mert nincs semmi ami helyettesíthetné, legfeljebb egy másik flexibilis, hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ általános célú számítógép.
A különbözõ, gyártóhoz láncolt céleszközök csak kiegészítõnek jók, nem pótléknak. Csak pár nagyobb multi reklámfogása amikor megpróbálják temetni a pc -ket, komolyan venni nem kell.
A pc játék sem nagyon fog eltûnni, ha egyszer a konzoloknak hatalmas licenc díjai vannak, még nagyobb megkötésekkel. Pc -n azt csinálsz amit akarsz, és olyan rendszert raksz a program mögé, amit akarsz.
Ezen felül oltári hazugság azt mondani, hogy pc -n mindenki csak másol, a konzolon meg nem. Konzolon épp olyan könnyen le lehet tölteni bármit, mint pc -n. Ott igazán lemérhetõ ez, ahol egy játék hamarabb jön ki konzolra, mint pc -re. Abban a percben ahogy megjelenik, már kint is van torrenten az iso, és lehet tölteni.
Ennyit errõl. Abba meg nem mennék most bele, hogy mi a lopás, és mi nem az, mert egy program lemásolása az nem egészen olyan, mint egy kocsi ellopása, és a következményei is egészen mások, illetve kevésbé egyértelmûen lehet ezeket morális alapokon meghatározni. Mondjuk úgy, hogy pl egy adobe remekül ki tudja nyírni a saját versenytársait a warez segítségével, kinevelve a programjának az új szakembereket.
Na de ez nagyon hosszú téma, ezerszer át lett már beszélve, és soha nem lesz igazán eldöntött kérdés, de ez már csak ilyen dolog. Ebbõl is látszik, mennyire nem egyértelmû a helyzet.
A RO2 egyébként egy remek játék. Nem szeretem a multi fps -eket, mert 90% -ban idegbeteg ugrándozás, folyamatos egérgomb nyomogatással. Egyszer mondta nekem valaki, hogy a cod mennyire élethû játék. Valami ww2 -es epizód volt, fogalmam sincs melyik, annyira nem ismerem a sorozatot. No lényeg a lényeg, percenként ölt meg vagy 40 katonát. Darálta õket mint valami vágóhídon, csak gyorsabban. Ez élethû? Kérdeztem tõle. Szerinted ilyen lenne ha háborúba kellene menned? Rohangásznál össze vissza és rambó módjára kaszabolnál mindenkit?
Ez a játék azért sokkal életszerûbb. Pont annyira hogy ne legyen olyan unalmas marhaság mint az elõbb említett, de nem annyira hogy amiatt játszhatatlanná váljon az egész.
Szóval remek játék, és ezt az akciós árat maximálisan megéri, amennyiért lehetett kapni.
Pont azért tetszene!
De azt is bírom nagyon!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Heroes of Stalingrad
Játékstílus: first person shooter
Metascore értékelés: 76 / 100
34,99 €
11,69 €
3.490.-
http://cdkulcsok.info/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h