5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Solt
    :DDDD
  • zorrobomber
    Hát nekem ha japán hadszíntér és tank, akkor mindig Anulu és a páncélótó jut eszembe :DDD
  • Ulvar
    Azért nem tudunk páncélos "ütközetekről", mert a hadszíntér, ahogy mondtad te is, alkalmatlan volt ezek kibontakozására. A tankokat (főleg a japók) amúgy is nem külön harcértékként, hanem gyalogsági támogató fegyverzetként gondolták.

De ettől függetlenül voltak tank vs. tank csaták, ha még hulladékoknak is állítjuk a japán tankokat, mert azok voltak, bár a hadszíntérhez megfelelő volt, akárcsak a Sherman, vagy a Lee/Grant, M3, M5 Stuart stb...

Ami propaganda videó: Type 95 (egyik leginkább használt Japó tank).

Emmeg Japó páncélos divíziók, leírásban ott van hogy mik.

• TG Gida
    Nem nagyon voltak páncélosütközetek a Csendes-óceáni hadszíntéren tudtommal.A japán tankok meg amúgy is hulladékok voltak.Nem mintha az amik sokkal jobbak lettek volna.:)
  • Ulvar
    Amúgy pont ezen filóztam hogy japán tankok meg amcsi tankok, vagy legalább 1-1 ....az semmi? Nuku?
  • bakvarnyu
    Az is csak ilyen gyalogsági szrság lesz.
  • Lunki88
    Ott meg csakis japánokkal fogok lenni, banzai! xD
  • Ulvar
    Igazán jöhetne már a Rising storm...
  • Solt
    A másik oldalon biztos nem fogsz! :DD
  • Amper92
    Solt! Veled vmeik nap találkoztam német oldalon... machinegunner voltál, nem is tudom már melyik harctéren:D
  • TG Gida
    Ma kipróbáltam a 40-1-en a winterwald pályát.Ez már kezdi visszaadni a régi orchestra,vagy inkább a darkest hour hangulatát
  • TG Gida
    Aki esetleg még nem csatlakozott: steam group
  • Amper92
    mkb 42 az elite sturm, kaszttal lesz elérhető, veterán szinten... hajrá...D
  • Amper92
    az elite sturm kasztom, most lett arcvonali katona:D az mp40 re már ráéreztem, lévén, hogy teljes ballisztikáról van szó, futáskor lényegesen az ellenséggel kicsit előrébb sütöm el a fegyvert, a futásakor:D érdekes, hogy elég egy két pontos találat, és annyi.... itt a fejlövés tényleg halállal végződik xD az első részben ez nem tűnt fel, csak játszottam... a játék zenéje, az ami rögtön megfogott, a havas, hideg pályák környezetéhez remekül illik a zene.... olyan kilátástalan, depressziós.. igazi háborús hangulata van a játéknak... aki szereti a csaptmunkát, a VALÓDI csapatmunkát, és az eddigi játékban csak álmodozott róla, (lásd cod, talán a bf3) itt teljes mértékben a cspattársakra lesz utalva, mert egyedül egy roham, esélytelen... mulrkor egy körben elértem kb 10 killt xD elit lövésszel... érdekes, hogy annak örültem, hogy azt a 3 csapattársam megmentettem azzal az egy killel, mikor a házba indítottak rohamot, egy ellenséges géppuskás meg tüzet nyitott.. egy jól irányzott lövés elég volt, és lassan elvérzett:D
  • Elar
    Ja. Ott (is) simán leszednek. Sík terep. Az hogy te nem látod - semmit nem jelent :)
    Azt a mapot utálom a legjobban. Nekem sem megy. Tegnap én sem láttam ki lő le :)
  • Solt
    Az MKB42 mikortól érhető el? :)
  • Ulvar
    Az lehet, de pont az a pálya az ami iszonyat veszélyes ilyen szempontból. Kb még a bunker mellett ami vagy azt is 3-4 helyről belehet lőni, tök mindegy melyik, vagy logikusan arra néz az illető amint kidugod a fejed BUMMM. Azt a pályát nagyon bevágtam anno, imádom.
  • Lunki88
    Mamayev Kurgan nevű mapon. Az egyik bunker mellett hasaltam kint, tehát nyílt terepen voltam csakhogy én nem láttam ellenséget sehol.
  • Elar
    Sima rifle?
    Vagy esetleg a Scoped Svt? :) Csak mert az utóbbit is annak mutatja :D
    Azzal már könnyebb.
    De ha megmondod melyik pályán, hol szednek le x méterről megmondom hogy csinálja
  • Elar
    Nyugi. Bele fogsz jönni.
    Én dettó így voltam.
    Most már én lövőm le az ellenfeleket 200m-ről :D
    Rájössz a jó spotokra és menni fog.
    Általánosságban elmondható, hogy itt keresztlövésekkel lehet operálni nem egyenesen előre - ha érted mire gondolok.
    Ha kidugod a fejed - annyi.....
  • Lunki88
    Én csak azt nem értem hogy lőnek le olyan távolságokból egy sima rifle puskával, akiket én nem is látok olyan messze vannak. Lehet szemüveg kell?
  • TG Gida
    Majd ha fejlődnek képességeid meg a fegyvereid sokkal könnyebb lesz.Egyébként tényleg nagyon idegesítő az elsőhöz képest.
  • Amper92
    Hát gyerekek, nem tudom.. pár napja vettem meg a játékot, házhozszállítással, 4000 ft-ért:) kicsit csalódtam.. jó , realisztikus meg minden, de iszonyat frusztráló.. állandóan lelőnek, lassan már a pálya végéből lőnek le, alig teszek a spawntól pár lépést... a redorchestra első részével, 500 órát játszottam steamen kb 2 éve tolom, kiseb megszakításokkal... szintén realisztikus, de abba pár nap alatt bele tudtam jönni, remekül használtam a fegyvereket is, élvezet volt játszani... machinegunnert nagyon szerettem:D állva tüzeltem vele leginkább. házról házra járva, mellette a luger pisztolyt is jól használtam:D tudtam hősködni... itt nem lehet... kidugod a fejed, rittig lelőnek... nem értem hogy tudnak mások így belejönni a 2. részbe... egyszerűen marha nehéz...
  • Solt
    Kajálok, oszt a meccs kezdésig felnézek... :))
  • Mersant
    gyere fel, megnezzuk meg lesz e a 4-bol 4 :)
  • Solt
    Neeem... ilyen felelősség teljes posztot nem vállalok be! :)

Én is TK-ra gyanakszom... pontosabban arra, hogy pont olyat lőttem le, aki mondjuk felelős a ban osztogatásért! :D Mert annyit azért nem TK-zok, hogy ezért kivágjanak... 1-2 előfordul 2-3 kör alatt, de ez sem jellemző! :)
  • Ulvar
    Ja az olyan cucc tud lenni néha ha idióta az enemy.

Én valós németnek éreztem egyszer magam. 1 lövés 1 halál valamint 10 orosz kinyírása után haltam meg
  • Elar
    Srácok nagyon bírom a német MG-t. Időnként Saving Private Ryan érzésem van... :)
    2-3 alkalomal volt, hogy kb 50-m ről csak jöttek az oroszok egymás után én meg hosszú sorozatokkal kaszáltam le őket. A fülesem meg faszán vibrált, teljesen életszerű volt.
  • Lebowski
    Nem lehet, hogy commander voltál és az arti-ba sajátok beleszaladgáltak? Mert általában TK-ért szokott session bant adni.
  • Solt
    Igen, ezért is érint érzékenyen... :)) Arra is gondoltam, hogy lehet a ping értékem ugrik meg, de azért nem hiszem, hogy a teljes körre tiltanának...
  • Mersant
    az jo arany :)
  • Solt
    Úgy látszik nem bírják a pofámat! :D Ha jól emlékszem "session ban" volt a felirat, de ez nem 100%.

Káromkodni nem szoktam, a csetet is max arra használom, hogy friendly után beírjam: sry! :D

Na legközelebb jobban figyelek, hátha kiderül miért is repültem az elmúlt 3 napban 3x...
  • Caboose
    Esetleg káromkodásért szoktak kilökni, de gondolom azt tudnád...
  • Gascan #4143
    én szinte csak ott játszok és még 1x se vágtak ki
  • Lebowski
    Páran ha játszunk általában ott szoktunk, és tényleg nem szokták ok nélkül dobálgatni a népet. Valószínű Te voltál az utolsó csatlakozó, így téged rakott ki, mert szerintem használ a szerver foglalt slotot. Bár, fene tudja :)
  • Solt
    A classic szerveren soha nincs gond, de a realism szerveren vannak néha érdekességek.

Na mindegy, megpróbálok jobban figyelni, bár, ha tudnám megis mire kéne, akkor lehet jobban menne... :))
  • Solt
    Na ez a veszély nem fenyeget! :D
  • Mersant
    kellett a hely 1 klantagnak. en sokat nyomom ott, nem szoktak csak ugy kivagdosni az embereket.
  • V43 1105
    Túl jó vagy .. :P
  • Solt
    Urak!

Van ez a 40-1 vagy mi a tököm klánnak a szervere... nem először vágnak ki, de nem tudom mi az oka! :S Nem lőttem le saját játékost, így igazából nem nagyon értem... esetleg valakinek ötlet?