5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • skorzeny
    Na úgy nézki megjavult,beszarás..feljebb vettem a grafikai beállításokat és már 5 perce nem dob ki....nem is értem mi köze hozzá,de jobb grafikával nem vág ki...közbe a többieknek is jó lett hogy felvették a g rafot...most végigpróbálgatom mi akadt össze...
  • Solt
    Azért majd jelezd, hogy találtatok-e megoldást...
  • skorzeny
    Jaja utánanézünk,köszi a segítséget, csak legalább futna valahogy,így nemhogy saját szerón de még máshol se tudunk játszani...
  • Solt
    Furának találom, hogy itt senki nem küzd ilyen gonddal, nálatok meg többen is... Nézz körül a hivatalos fórumon.
  • skorzeny
    Konkrétan hárman vagyunk eddig akiknek ez a hiba jött elő,de még 3 cimboránk már el se indítja ezt a bugkirály fost mert mindig elő jön valami szar...:( most kipróbáltatjuk velük is hogy mi van...
  • Solt
    Ezért írtam ugye, hogy ITT. Azért vagyunk itt egy páran... arányokra érdemes figyelni.
  • Ulvar
    rajTUK, tehát már többes szám.
  • Solt
    Előtte mondjuk 100%-ban meg kellene győződni a hiba okáról. Azért az is jelent valamit, hogy itt senki nem találkozott ilyen nyűggel rajta kívül...
  • Ulvar
    írjatok nekik komolyan basszátok le őket a picsába. Csináljanak valamit ha már tényleg fizettetek érte, mert játszani szeretnétek. Mégis hogy várják el ezek után hogy a kiegre beruházik valaki, ami még mindig nincs kint!
  • skorzeny
    Mázlisták :) Mi meg szopunk vele rendesen....
  • Ulvar
    nekem se volt gondom
  • skorzeny
    No a hiba továbbra is fennt áll,köszönet a selejtes fejlesztőiknek,és még pénzt kérnek ezért a szarért....
  • skorzeny
    Most csinálom,szerintem nem fogja megoldani a problémát,de remélem,mióta kijött ez az újabb bug azóta újraraktam cakkumpakk az egészet is...
  • Lebowski
    (ha eddig nem csináltál: jobb gomb a játékra steamen belül, properties, local files, verify of integrity of game cache. )
  • Lebowski
    Csinálj egy GCF-et (Verifying Game Cache Files).
  • Mersant
    nalam minden rendben van. hetvegen is jatszottam par orat, nem volt semmi gond.
  • skorzeny
    Sziasztok! Mióta kijött az újabb bug RO2-höz nem lehet játszani egyáltalán.Felmegyünk akármelyik szerverre 2 percen belül a ro2 exe hibát észlel és leáll.Eddig 3 kolega tapasztalta ugyanezt a bugos workshop óta.Nálatok mi a helyzet?
  • V43 1105
    Holnap este! 8-9 között írj privit, köszii ! :)
  • Ulvar
    na szedd össze az embereket valamelyik napra, én most zúzok aludni. Felmentem Mamayev Kurganra mittom én melyik szerverre, hát agyhalott csapattársaim egyike se volt se commander se squad leader, így igen nehéz előre haladni...
  • V43 1105
    Itt vagyok :D
  • Ulvar
    ismerem a pillt :D
  • V43 1105
    Pill :Ð
  • Ulvar
    Akár most, és ahol tudunk :D Én most mennék bunyózni.
  • V43 1105
    Szólj mikor hol.. lehet tudok hozni még 1-2 soldatot
  • Ulvar
    mikor hol megyek akármely TSre is :D.
  • V43 1105
    Tell me if you need me !
  • Ulvar
    hmmmm

mostanság elkezdtem MGvel aprítani. Csak kéne egy puskás haver aki adja a lőszert mert állandóan kifogyok...
  • TG Gida
    Stalingrad Kessel
  • Serpa
    Nem semmi a tag :)
  • Fpocok
    Lett új procim, adok egy újabb esélyt. Ez a játék mindig 14giga volt? :D
  • AndrewT
    majdnem idegbajt kaptam, még a patch előtt visszaálltak gyárira a kontroll-beállítások, futás helyett kúsztam, ütés helyett céloztam és haonsló finomságok, de mindez nem derült ki az első lövésig...
  • Ulvar
    még mindig nincs hír a kiegészítőről? Őszintén...nagyon nagyon várom, de úgy látom ebben is csalódnom kell :S
  • Solt
    Köszi...
  • Serpa
    steamworkshop tapasz
  • zotya10002
    A menü és beállításokhoz kellett!
  • Solt
    Valami 2,6 gigás tapasz csordogál lefelé...
  • bakvarnyu
    Mondjuk sose értettem minek kell az ilyen húsz szavas fps-ekhez magyar felirat.
  • zotya10002
    Megoldódott!
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Feltettem a magyarítást de valamiért nem lett magyar.
    Mi lehet a bibi?
    Választ előre is köszönöm!
  • TG Gida