Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4,50 Euro a steamen, még 30 órán át

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Ulvar
Mikor jön a gémhez a DLC? Ez a csendes óceáni hadszínteres akármi. 😊 Ha egyáltalán jön.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ahhhh
MA a Barrcks pályán kár volt MGvel kezdeni....
Fut - meghal, fut - meghal, fut - tölt - meghal, fut - lefekszik - meghal stb 😊

Mostanában szoktam választani az MG-t. Nem is rossz.
Ott a távolsági rekordom ha jól emlékszem 298m a Spartán....

TG Gida
A tegnapi TWB-s meccsen engem is állandóan átdobált.Nagyon idegesítõ.

Isten áldja a pogányokat!

Nektek milyen gyakran van autoballance?

Tegnap este a Fallen Fighters pályán eddigi legjobbamat futottam az orosz oldalon.
a 2 kõr alatt 70 kills saját halál nélkül Scoped stv-vel
Mondjuk köszönöm a kevésbé rutinos német oldalnak is 😄

Ezt meg ma sikerült.
Mai rekord 😊

Ejj.... Egy halom idõt játszottam a Commissar pályán és csak most találtam egy remek német sniper poziciót (igaz fõleg a ruszkikkal vagyok)
Sikerült is egy 229m-es killt elérni onnan

Német oldal
Ha a német oldalról nézed a C-t (a téren lévõ házat) akkor a bal oldali ház teteje.

TG Gida
Spartanovkán tudom.Az elég szívatós,fõleg ha a squad leader le se xarja a feladatát és nem füstöl.Pavlovon hol?A D-ben kettõ is van,egy alul,egy meg felül.

Észrevettétek, hogy a Spartanovkán és a Pavlov House pályán is van 2 olyan MG spot ahonnan alig lehet kipiszkálni a géppuskást?
Most konkrétan a Spartán szívtam. Egyszerûen a MG csövén kívûl semmi nem látszik az meg kaszál mindent a templom háta mögött.
3x közel tudtam menni és fejbelõni de a sniperrel nem is látom.....

megoldottam és a végén azt írta ki egy fájl ellenõrzése sikertelen ezért újra lesz töltve és nem csinált semmt és még mindig azt írja rogame.exe
ja már tudom könyvtár de nekem magyarul van az egész steam ill. magyarra állítottam
kösz ,hogy elmondtad de hol van a Library gomb ? és még egyszer köszi ,hogy segítesz
zorrobomber
1. Indítsd el a Steam-et.
2. Kattints a Library gombra
3. Kattints jobb gombbal a Red Orchestra 2-re, és válaszd ki a Properties gombot.
4. Válaszd ki a Local files fület és kattints a Verify integrity of game cache... gombra.
5. A Steam ellenõrzi a játék fájljait - ez a folyamat eltarthat pár percig.

kösz de elmondanád pontosabban hogy mit csináljak 😊
TG Gida
Verifying Game Cache Files

TG Gida
File integrity check,vagy valami ilyesmi, és elvileg jó lesz.

el akarom indítani és ki írja azt ,hogy rogame.exe
Én nem értem a kérdést.
Hol írja ezt ki és mikor? 😊

igen megvetem a fél vagyonomat ráköltöttem
Ulvar
megvetted?

de nem úgy ,hogy mellé írja hogy tud valaki megoldást de jó lenne ha valaki elmondaná ,hpgy mit tegyek ,hogy elinduljon
ja azt írja ki
Ulvar
lol??? xdD

zorrobomber
ezt írja ki?
"ro2game.exe tud valaki megoldást ?"

nákam azt írja ki ,hogy ro2game.exe tud valaki megoldást ?
tobias88
Nem az átlag ping a lényeg, hanem hogy milyen távolságra vagy az adott szervertõl. Nem mindegy hogy a Magyar központból mondjuk a németekig megy az adatod vagy amerikáig. Amcsi szerveren 100 alatti pinged tõlünk nem is lehet.
Nekem van 2-3 64es szerver 100 alatti pinggel....

PanzerWolf
Nem tudom mi lett a szerver pingekkel.Az új javítás óta tök jó lett minden.100körül vagy az alatt mozgott,most meg pár napja 100 fölöttiek ismét.Volt már kétszer olyan,hogy 980 volt mindenkinek.

Ulvar
64 slotos szerók nagyon szarok olyan szempontból hogy fogalmad nincs honnan lõhettek le mert akkora az eltérés. Rohadt pinges az egész...meg eltalálni se találod el a tagod hiába célzod már meg lövöd ugyanoda ha hatodjára döglik csak bele. Kisebb szerókat jobban preferálom már.

Lunki88
Hát én csak realistic 64 slotos szerverekre járok, azokból meg 100-as a legkisebb pingû. Persze amikor felmegyek rá nagyobb lesz a pingem.
Ulvar
jó szerverekre mész? sokszor becsapós a szerver ping száma.

Lunki88
Mi történt már megint a pingekkel? Pár napja újra ilyen 140-es pingem szokott lenni. 😞
De lehet hogy visszavonom h tetszik....
Tegnap a Spartanovkán mellövés után csak megsérült a ruszju 😊

TG Gida
Csak a mesterlövésznek ad tudtommal.

Én képtelen vagyok a G41-el játszani 😊
Most az assault classban a német rohamgéppisztoly tetszett meg.
A Spartanovka pélyán orosz oldalon egész jól tudtam használni 😄

Ulvar
én még csak most kezdtem el húzni...még csak most lesz meg a 9. szint .... de ígyis pocsék lassan haladok...egyedül a Karra van meg a bajonett.

PanzerWolf
Jah látom 50. szinten ad hozzá a játék.Az még odébb van,most 36-os csak.😄

PanzerWolf
G41-hez egy féle távcsõt ad majd késõbb a játék?Ezt a 4x-est?Meg mikor adja meg,és pontosan kinek?Osztag parancsnok is kap,vagy csak az elit katona?

Pár hónap után visszatértem a gamehoz.
Tetszenek a változtatáspk, hibajavítások.
Szererncsére itt már lehet visszább állítani a fegyver upgrade szintet. Sajnos minden efyes spawnnál újra kell klikkelnem rajta 😞

A Commissar house pályánál rphadtul nem tetszik, hogy az oroszoknál hátrébb tették a spawnt.
Pár jó játékos a német oldalon és már nem mozdulunk ki a kezdõkõrbõl.

Tetszik a megemelt sebzés. Végre csökkent az asszisztok száma nálam és nõtt a killeké 😊

zotya10002
Sziasztok!!

Valakinek nem kell egy ilyen játék??

Írjon ha igen :-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Üv mindenkinek!Valaki megtudná nekem mondani ,hogy hogyan lehet a felbontást feljebb rakni?1024x768 bántja a szememet 1280x1024 hez vagyok hozzászokva de itt olyan nincs... Valaki tudna segíteni?
Ja meg van egy nonstop Arad 2 is (68.232.176.178:7777)
De egyre több helyen látom hogy már szerepel Arad.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

ODW Oberkommando der wehrcmcht **Classicic** (195.122.134.207:7777)

Van még rajta bár új egyedi építésû pálya Aradon kívül, meg mellé az alap pályák.
Még kicsit sok rajta bots de szerintem hamar népszerûségre tehet szert.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

bakvarnyu
Szerver nevét meg tudnád mondani?

Tegnap este találkoztam egy arad_2_B3 nevezetû mappal. Egészen hasonlítót az eredeti Aradra, lehetett tankozni rajta. <#taps>

Ha minden jól alakul,akkor egész jó kis game lesz!

Alpha óta benn vagyok a játékban és szépen halad!

Fpocok
Az ötlet jó... viszont a gépem meghalt alatta kb... mondjuk csak béta volt.
Sokat sajna nem tudtam vele játszani...

Parasite Eve 2, best game EVER!

HunAnFionn
S mi a véleményed?