5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4256 Ez tök jó, csak több tankos/gyalogsági pálya kéne. Magyarul gyalogsági támogató páncélosok, lehetnének akár páncélvadászok vagy rohamlövegek is, nem feltétlen csak tankok. Na meg persze minimum egy akkora pálya kell ezekhez mint a Bridges of Druzhina és kb. úgy megcsinálva mint a Barashka pálya. Valamint gyalogsági tankelhárító fegyverek is kellenének. Pl az Anti-tank emberek választhatnának puska + páncélököl vagy puska + tankelhárító puska között.
De ténylegesen elsődleges új tankok behozatala.
Szóval ez egy nagyon komplex művelet a játékban, véleményem szerint így lenne csak értelme, és így lenne nagyjából kiegyensúlyozva a játék tank és gyalogsági játékmódja egybefűzve. De persze ez csak az én véleményem :P. -
#4255 Na ez elég ígéretesnek látszik. A közelgő jármű mod amit rajongók készítenek, a tankelhárító ágyúkat is használhatóvá tenné.
-
#4254 hmm direkt tankos pályán játszottam ma sokat és nem láttam ilyet így mondom akkor :D -
#4253 Gondolom akkor ez az új patch "hozománya". :P -
#4252 nem láttam még ilyet -
#4251 Találkozott már valaki olyan buggal hogy a tankot nem látni csak a benne ülő személyzetet? :D Elég vicces tud lenni ahogy ülő helyzetben megy előre a levegőben a tag. -
#4250 Azon belül menedzselheted magadnak a letöltött pályákat. Magától leszedi a játék az újabb verziót, ha frissíti a készítője. -
Gascan #4249 mi az a steam workshop mire jo? :) -
#4248 legjobb pálya az egész játékban. Változatos, nagy, igazi csata érzése van az embernek. -
#4247 Ez a bridges of druzhina a kedvenc pályám lett. Azon kapom magam hogy mindig ott játszok. :D Jó dolog ez a steam workshop, megkönnyíti a custom mapok kezelését. -
skorzeny #4246 Bug Orchestra 2:Bug of Bugingrad :) -
#4245 Ez biztos hogy bug. -
#4244 http://imagerz.com/QFdDWAgNAlQ -
a kép lemaradt, sry -
#4242 valószínűleg az én matematikai ismereteim a korlátoltak, de hogyan lehet versenyben az ellenfél -1 tickettel? :) gondolom bug, csak mégis, fura...
-
Rue East #4241 a váltóját kilehet, nem ez lenne az első játék, ahol ez is motornak számít -
#4240 Hogy a 'csába lehet egy PzIV motorját kilőni szemből!? -
Caboose #4239 Ezek többsége szigorúan véve nem bug, csak balfaszul van megcsinálva :D
De egyébként igazad van, csak engem ezek nem idegesítenek. -
skorzeny #4238 Ami a mapokat illetve,van 8 map iszonyat unalmas már,most úgymond jönnek az új mapok,de már béta verzióban unalmasra játszottuk,erre új mapok helyett elkezdik megcsinálni a más unalomig ismert ro1-es mapokat.Hát gratulálok,mapok terén sincs semmi,valamit a nyár végére-kora őszre igért kiegészítől sincs semmi.... -
skorzeny #4237 Hmm...Legutálosabb bug mikor betöltesz egy fegyvert,lejátsza szépen az animációt és mikor jönne a harc üresen kattan a fegyó,már ezért kötelet érdemelnének.Nem lehet megnézni a statot játék közbe tab-al mert egyből etűnik.Vége a játéknak lejátsza a német az orosz zenét keverve és kiírja nyertél-vesztettél.Menűben vagy játék végén megállás nélkül kattog az egér hang.Minden egyes halál után megkérdezi ez a bugos szar hogy hova éledjél meg hogy készen állsz e,ezzel is megtörve a folyamatos játékélményt.Hetente kiadnak egy bug-ot(javítást) ami 3-4 giga de nem történik semmi.7 gigáról indult most tart 15-nél,és továbbra is játszhatatlan.Mióta a steam erőlteti ezt a használhatatlan workshop-ot azóta a ro exe folyamatosan hibát észlel és leáll.Én feladtam basszák meg ha vissza lehetne követelni a pénzem azt is visszakérném. -
Caboose #4236 Érdekes én azóta játszok amióta kiadták, de semmi idegesítő buggal nem találkoztam. Főleg nem olyannal amitől játszani sem lehetett volna. Nem akarok okoskodni, de nem lehet, hogy inkább a te gépeddel lehet valami? Hivatalos forumon próbáltál már segítséget kérni? -
skorzeny #4235 Én feladtam letöröltem ezt a bughalmazt, bánom hogy pénzt adtam érte,talán 1-2 év múlva játszható lesz,már csak a kiegészítő tartja bennem a lelket,mivel állítólag akiknek deluxe edition van ingyenes lesz... -
#4234 Erről nem is tudtam hogy lőszerrekesznél újra éled a legénység :D -
#4233 Vajon a vezetői nyílásnál be lehet dobni gránátot vagy csak simán visszapattanna? Ki akartam próbálni egyszer de cafatokra lőtt a tank mire odaértem. :D -
#4232 Újabb patch 191.200KB -
Lebowski #4231 T-34-nek a löveg és a törzs közé kell lőnni: itt könnyen áthalad a lövedék és szépen tudod nyírni magát a személyzetet és szeret robbantgatni is egy találtattól akár. Ha oldalról lövöd, értelem szerűen a motorját célozd. Célszerű amúgy olyan helyeket találni, ahol kb csak a tornyod látszik ki. Kilőhetik a személyzetet, de ha egyedül maradsz gyorsan elmész egy lőszer utántöltő helyre, és hiphopp egyből feléled a krú :D -
#4230 Én se vagyok pro játékos, de igyekszem. Tankkal elég jól tudok bánni, de az igen random néha napján, ha front páncélt lősz. Néha átütöd néha nem.
De mindegy, majd ha lesz egy két társam akkor tuti bátrabban oldalról fogok neki menni egy T34nek :). -
#4229 Köszi, utána már én is rájöttem. :) Érthető hogy nem akarnak random embereket a tankjukba, de egy embernek meg túl nagy feladat vezetni, meg még figyelni is közben az ellenségre. Kipróbáltam én is egyedül de szerintem öngyilkosság. :)
Amúgy én mindig territory módban játszok, csak az a bajom vele hogy amikor a térképet előveszem azt látom hogy a társaim mindenfelé széjjel szaladgálnak, de soha nem oda amit éppen foglalni kéne. Squad leadernek is sokszor olyanok állnak be akiken látszik hogy gőzük sincs az egészhez. Nem tartom magam jó játékosnak, sőt elég sokszor halok, de legalább azt csinálom amit kéne az adott mapon. Tegnap este a mamayev kurgan nevű mapon is (amit egyébként rühellek), már nem sok kellett hogy bevegyük a ruszki bunkert, de mindenki hősködött és csak lelövette magát. -
skorzeny #4228 És hurrá ismét kaptunk 3 giga bugpackot a ro kedves készítőitől.Még egy 10év és nem egy optimalizálatlan szar lesz,hanem még játszható lesz a végén.Azért a Bugshop(workshop)-al még mindig vigyázzni kell...Újonnan, ha kijelölésre kerül 1-1 map letöltésre a rogame exe 5 percenként leáll és hibát észlel.Mióta jönnek ezek az újítások bugpackok meg hasonló hát 1 órát nemtudok vele játszani folyamatosan...baracskát megnéztem elég szépnek igérkezik... csak a bugokat javítanák már meg... -
#4227 Az azért lehet mert a tankba beülő első ember az letiltja a további emberek beülését, amit én is szoktam használni, ha nem haverokkal megyek fel, mert idióták ülnek be akik nem tudják a tankot használni.
Viszont várom tank crew jelentkezését, akivel tolhatnám majd tankos pályákon :). A lényeg hogy minden tank poszton jó legyen a crew, ha kilövik valamelyikünket akkor is tudjuk használni.
És a patch mellé jó lenne már ha jönne a rising storm. Betennének egy Shermant + valamelyik médium japán tankot valóságból. -
#4226 nekem ebben a HOS-ban egyaltalan nem jon be a tankozas. RO-s verzio jobban tetszett es ez elmondhato baracskarol is. -
#4225 Az jó lenne, bár sajnos az a tapasztalatom hogy nem szeretik az emberek a tankokat használni. Az új mapon meg hiába nyomtam rá hogy tank crewman legyek, nem rakott be egyik tankba sem, pedig kettőt is láttam és persze mindkettőt egy-egy ember vezette... -
#4224 Szép zöld szines, látványos.Még a végén meghallgatódik az imám és jönnek sorban a tankos pályák. Ezt meg most olvastam a "What the community is up to - Vehicles ;)" fórumon:
the KV1 model is nearly complete finished
Magyar srác is fejleszt nekik??
- Szeder, the Rising Storm vehicle artist (general help) -
#4223 Baracska az egyik legjobb ro1 pálya,hazaérek gyorsan ki is próbálom.Countdown eddig is volt,csak a nem nagyon játsszák. -
#4222 Na erről nem is tudtam, csak néztem mi ez a 3gb-os update. Egy új map (Barashka), meg a Countdown nevezetű játékmód került be a játékba.
-
skorzeny #4221 No ez jónak igérkezik.Mi igyekszünk ott lenni.
"Polak,Wegier,dwa bratanki I do szabli,i do szklanki! Lengyel Magyar két jó barát,együtt harcol s issza borát!" -
#4220 ugyan RO-topikba beirtam, de lehet az mar nem sokan latogatjak, bocs azoktol akik mar ott olvastak :) :
üdv
1 lengyel RO-s baratom megkert hogy szoljak minnel tobb embernek, hogy a lengyel kommuniti: red.orchestra.pl nov.16-ara szervez 1 nagy Revenge of the Turul v2.2 osszeroffenest. a meccs este 20:00-kor kezdodik es mindenkit szeretettel varnak.
a fenti linken latjatok hogy milyen ujitasok vannak a modban, nezzetek meg es ha kedvetek tamad jatszani ezt keressetek:
87.98.237.193:7757
RedORCHESTRA.pl
legyszi aki ismer mas magyar RO oldalakat, forumot az tegye ott is kozze, vagy linkeljetek be es en megirom. koszi! -
#4219 akárcsak MP44re -
#4218 Ezt ma este zsákmányoltam egy orosztól.50-es szinten távcsövet ad az avt-re? -