5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4576 333m-ig el sem latok :) mekkora kepernyon nyomod?
szerintem ez a kidobas ugy mukodik, hogy aki az adott kasztbol eloszor meghal azt rakja ki. bar ez csak tipp... -
Solt #4575 Köszönöm... kicsit megpezsdültek a golyóim amikor kiírta a távolságot! :D
Nekem, ha kiírja, hogy "High Command", akkor utána mikor a folytatásra nyomok egyből "öngyilkos" leszek, nem tudom folytatni... :S
Döbbenetesen irritáló... főleg amikor tőlem veszi a slotot úgy, hogy a másik slotban meg egy 1x szintű játékos van.
Most is belefutottam... lement egy kör, és a második kör közepén amikor behelyezkedtem egy jó helyre, egyszer csak kivágnak a slotból... eléggé lehiggadtam már az ifjúkori önmagamhoz képest, de nem sok hiányzott hozzá, hogy szétverjem a monitort! :D -
Elar #4574 Woah. 333m ??? Az igen.
Csorog a nyálam.... :)
Itt a Barashkán oroszként szeretek játszani. Sajnos a sniper ritkán kerül hozzám, de akkor sokat szedek le.
Találtam 2 jó helyet azokat használom.
Sajnos az egyiknél folyamatosan leszednek a sajátjaim.
Tegnap elég szépen megoldottam a Pavlovon ezt a High Command szarságot
Nem haltam meg az első kőrben :D. Leszedtem 31 németet az 50-es Scope SVT-vel, utána mondjuk sajnos váltott.
3 napja találtam egy igen remek helyet. -
Solt #4573 Az eddigi legnagyobb távolságom! :) Ráadásul a célpont is igen értékes volt...
Ez a "High command" aztán repülök a slotból úgy, hogy amikor másik fegyvert választok meg is halok... na ez kikezdi az idegrendszeremet! Erre kitalálhatnának valamit! Oké, jutalmazzák az előző kör legjobbját, de azért ne az legyen, hogy bármikor kivág... döntse el az elején, aztán maradjon nyugton... -
Solt #4572 Szerintem igen... amit a múltkor leírtál orosz oldalról, azokat ugyanúgy tapasztalom német oldalon. Szerintem ping kérdése... -
Elar #4571 Mostanában SVT-vel tolom. Már 48. szint van meg. NAgyon kiváncsi vagyok az 50. feelingre :)
Szokásból mindig 2x lövök. Főleg ha közeli távra lövök.
Halálom amikor 100m-ről haldoklik valaki és csipőből lelő sima puskával rángatózás közben.
Tegnap 3-at pumpáltam bele 15-20m ről a tagba, hallottam a 3 találatot és volt ereje visszalőni.
Azt mondjátok meg, hogy mitől van az hogy szemtől szembe lövünk "egyszerre". Hallom hogy kattan a fegyverem, de mégis csak én halok meg.
Ez ping probléma? -
#4570 Az első se volt népszerű, ez rétegjáték, de még ha félóránként kivágna akkor is inkább ezzel tolnám mint a fos BF3-mal. -
schossow #4569 Amúgy meg ha bejön a téma és a realisztikus harcrendszer vedd meg nyugodtan. -
schossow #4568 Játszható szintre hozták már játékot, csupán az emberek még mindig azt feltételezik, hogy az 1.5 évvel ezelőtti állapotok uralkodnak a játékban.Hiába javítják, sose lesz már népszerűbb mint az előző része. Bug nélküli játék nincs, még a Battlefield3-ban is akad szép számmal. -
mester1987 #4567 Csak szeretnéd. -
Elar #4566 -
Elar #4565 -
Elar #4564 Egyetértek
Nálam dettó ugyanez
Ja 1 hete volt egy exe hibám. Mióta megjelent csak ezzel játszom és nem igazán tűnik bughalmaznak.
Sőt mé most is le tud nyűgőzni olyan dolgokkal, hogy pl fölöttem lő egy géppuska a hüvelyek meg a nyakamba esnek...
Tök jól modellezi le az árnyékokat. Stb.... -
mester1987 #4563 #4560-ast (elírtam) -
mester1987 #4562 De ha a #4561-es hsz-t nem nekem szántad -> AKKOR NE VEDD FIGYELEMBE -
mester1987 #4561 1 a probléma, az az, hogy egyből köpködsz és személyeskedsz, mert valakinek nem tetszett valami. Itt vannak sajnos a gondok...és büszkeségből meg kiírod, hogy nevetséges a másik. Direkt húzod az agyát. És teszed az értetlent. Ennek mi értelme van? Hah? -
#4560 téged sem értelek. Megértettünk elfogadtunk jól van igazad van bizonyos dolgokban, valamikben meg nem, mert itt senki másnak nem volt olyan hibája mint neked (néhány), de beállítottad globálisnak. Letörölted nem érdekel rendben, ehhez képest még mindig írogatsz ide. Na most én, ha nem érdekel már valami, mert szarnak találom a játékot, akkor nem írogatok feleslegesen és amint tudok fikázom, hanem elvonulok. MErt ezzel nem segítek a játszani akaróknak, csak trollkodok.
Amúgy nem adnak hetente patch nevű bugot, NÁLAM egyszer nem volt olyan hogy roexe leáll, egyszer nem volt hogy kihullok a mapról. Az optimalizálatlan fost meg mindenki tudja 1,5 éve. 1,5 ÉVE! Figyeld a számot.
Nem vitázni akarok, csak már unom. -
skorzeny #4559 Megnyugatlak.A Multi még bugosabb.Voltunk jópáran akik játszottunk vele,meg még játszanánk is,de hetente kiadnak valami patch nevű bug-ot.Ujoonan instant leáll a roexe,meg kihullik az ember a mapról.Ahogy cimbim mondta ez egy optimalizálatlan szar. -
mester1987 #4558 Örülhetsz magadnak...gratulálok. -
Solt #4557 Ennyi... :) -
mester1987 #4556 Egészségetekre. -
#4555 az ilyen okos embereken szoktam röhögni marha sokat :D. Olyan mintha vakon megvenne egy Mustangot, utána meg panaszkodna a fogyasztására :D. -
Solt #4554 Szerintem ilyen hozzászólásokra reagálni sem érdemes! :) Ha valaki nem veszi a fáradtságot arra, hogy tájékozódjon arról amit megvesz, az magára vessen... :) -
#4553 - az ellenséget el lehet találni
- grafika - kit érdekel? Nem amiatt játszunk vele.
- honosítas - le van sz.rva
És kb. 10 percet játszottam az egyjátékos résszel 2 év alatt ugyanis az csak bemutatónak van benne, ez egy multira kihegyezett fps -
mester1987 #4552 Ejj, de bugos játék...kipróbáltam a GOTY kiadást, gondolván, hogy minden hibát javítottak...na ja. Az ellenséget eltalálni nem lehet, beberagad a karakterem akár egy fűszálba, ugrani is ilyen 5 cm-t tud xDDD
Ja meg a honosítása se egyszerű...fele angol, fele maygar :DDD
A grafikát is egy 2007-es BlackSite Area 51 legyalázza.
Pedig jó ötlet volt ez a reál-háborús izé...meg van benne 1-2 jó ötlet, de a hibái ellenére...inkább még1x a Ghost Recon: Advanced Warfighter.
Az is legalább ennyire realisztikus és enyhén szólva nehéz.
Nem leszólni akartam minden áron a játékot, de ez kikívánkozott
Azért legalább nyugtassatok meg, hogy a multi nem ilyen bugos, mint amennyit az egyjátékosból levettem. -
#4551 kiprobaltam. vegig toltam 2 kort es egyszer sem rakott az ablak ele senkit. most is ugyan ugy lottek be azon az ablakon ha valaki ele allt...
ezt neki
-
Elar #4550 Igen, de abban a házban a bal oldali részen van a spawn pont.
simán összejöhet a warning ott.
Ezen a pályán az dühít, hogy állandóan Tk-znak.
Ma DU 5 volt 2 forduló után
Gida kedvéért behasaltam ismét a Fallen pályán ugyanoda ahol voltam, most egy SVT-vel. Érdekes módon 3 perc után kiszedtek onnan. -
#4549 milyen spawn camping?! ez hulye! az "A" hazban logott az ablakban, de nem oda spawnolt, hanem oda ment es onnan lovoldozott kifele. nem az volt hogy megjelent es en lelottem. erdekes modon a tobbseg elfutott az ablak elott, de rajuk loni sem tudtam annyi ido alatt, de ez a kis pocs mindig kikonyokolt, nana hogy lelovom.
amugy nem lattam a warningot :) -
Elar #4548 Ja te vagy az. :)
Sokszor látlak :
Emlékszem kaptál egymás után 2 warningot spawn campingért :)
Nem volt szép :) -
#4547 Warlock!huns
Barracks palyan osszefutottunk, le is lottuk egymast :) -
schossow #4546 Ma este az egyik 40-1-en valami Brat-Mih.pl forma volt fenn. Fénykoromban én is kaptam a ban-t rendesen. de ahogy Mersanc is írja nem a mi hibánk, hogy olyan hülye némelyik. Ha huszadjára bukkan fel m ugyan azon a helyen már zsigerből várod. -
schossow #4545 Ja az MG bug elég idegesítő. Főleg mikor még sniperrel se tudod kilőni. Amit ismerek: ellenfelünk leteszi az MG-t az ablak sarkába, te pedig nem tudod kilőni pedig 180 fokban lefog mindent a pályán. Nem a klasszikus "sunnyogjunk a fal mellett" dologra gondolok. Ennél a bugnál csak a géppuska mozog az ember nem, marad a fal mögött. Legtöbbször pavlov house pályán találkoztam vele német oldalon.
Huns!Cpt.Schossow -
Elar #4544 Milyen neven mesz? -
#4543 hm... latom ez 1 ilyen este.
engem meg kitettek a 40-1 szerverrol, mert egyik looser admint 4-5x egymas utan lelottem. a hulye mindig ugyan annal az ablaknal jelent meg, en meg leszedtem. ereztem is hogy ez kezd sok lenni, :) be is gozolt es kibaszott. visszamentem, epp csak a fejemre huztam a sisakot es maris repultem kifele...sajnos a nevet nem jegyeztem meg, pedig gratulalnek neki. remelem azert nem banolt a kis kocsog...de asszem ma mar nem kisertem a sorsomat. :) -
Elar #4542 Akkor lehet hogy ez volt.
Ilyenkor nyugodtan szólhat hogy "héé Elar, ez nem fair" és elgondolkozom hogy miről beszél, mert fogalmam sincs miért tette ezt
-
#4541 Sokszor van olyan, hogy az MG-s simán tud lőni de őt nem lehet lelőni. Lehetséges, hogy te is ezt használtad ki a tudtod nélkül. Ugyanis elég nehéz megállapítani hogy most akkor a többiek látnak téged és fizikailag le tudnának lőni vagy sem. -
schossow #4540 Ejj ha! Itt nagyobb élet folyik mint a magyar hivatalos oldalon. Jó látni. Annyi lenne a kérdésem, hogy a Trollwire Interactive még mindig nem helyettesítette a Roladder-t? -
Elar #4539 Te milyen bugról beszélsz? -
#4538 Az,hogy bugokat használsz ki az persze rendben van. -
Elar #4537 Kedves Gida
Ma igen szánalmas dolgot csináltál, csalódtam benned
--------------------
Fallen fighters páyla: Orosz géppuskásként befeküdtem a East Park területen a fal mellé egy kocsi mögé
Onnan blokkoltam a németeket. 15 kills
Ebben 3 v 4x Gida.
Erre ő átváltott oroszra. Leszúrt. Majd visszament Axisba.
Ilyet soha nem láttam még.
Ezt pont egy magyartól nem vártam