Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen.
Nagyon fárasztó tud lenni.
Mondjuk ami a mostanában a legjobban idegesít az a rengeteg zombi.
A faszért nem lehet kibaszott idle kickinget beállítani a szerverre? Nehéz lenne?
Tegnap 5 német álldogált egy helyben. 2 assault, egy mesterlövész meg 2 rifle.
A Darkest hourban benne volt.
Mondjuk már én is ezt csinálom. egy csomószor bentmaradok a játékban, de elmegyek a géptõl. Nem választok csapatot, így csak szerverhelyet foglalom, de ezt sem kellene engednie a szervernek.

Tegnap kicsit játszottam a Commander poszttal. Itt egyértelmûen bevezetném, hogy mondjuk x óra játék vagy level után lehessen csak választani.
A Commissar House pályán németként voltam. Ott a B1 building épület mögé közvetlenül lehet markot tenni. Így az arty idõnként beleveszi a házat is és elkaphat sajátokat is.
De könyörgöm miért rohan bele?

TG Gida
Reméljük,ha vége a téli szünetnek,a sok gyökérnek 7-kor takarodó lesz😊

Isten áldja a pogányokat!

Lunki88
Az ilyenek úgyis ki fognak hullani elõbb vagy utóbb. Megvették mert olcsó volt aztán sokat úgyse fogják nyomni.
Ulvar
De bírom az ilyeneket...másik kedvencem amikor ORDÍTJUK MÁR NEKI HOGY MIT KELL CSINÁLNI, de még capslock is benyomva írjuk hogy mit kell csinálni...õ nem azt csinálja...

Ha azt mondom menjen F ponthoz, mert üres, kitakarítottuk menjen capelni, õ megy Gre, és agyonlöveti magát...minõ zseni(k)...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

PanzerWolf
Ismerõs a dolog amikrõl beszéltek.Nekem tegnap a szokásos volt ismét.Látja a gyerek,hogy lövöm Apartman pályán jobb oldalt a kiszakadt falnál az oroszokat.A tank mellett feküdtem,õ lefekszik mellém és bemászik a seggével a géppuska elé.Mondom normális az ilyen?Mert õ lõni akar kar 98-al.Meg támadnak az oroszok,füstgránát.Erre nem ám megvárja,hogy kijöjjenek és lelövi õket,ááá befut szembe õ is a füstbe.Mondom ész ész hová mész.😄

Mersant
jah, en is kiakadtam ma. a tarsak tobbszor nyirtak ki mint az ellenfel. 3 mapot toltam vegig egyszer sem adott a TL artyt, egyszer sem! sok fasz. eltunhetnenek mar.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

AndrewT
ezt én sem egészen értem... a mesterlövész most sem része a squadoknak tudtommal. mi lehet a különbség egy marksman és sniper között?

TG Gida
Hejj de sok a balfék mostanában! Inkább kapok ki egy erõs ellenféltõl,mint a gyökér csapatom miatt,akik azt se tudják merre kell menni a pályán.<#falbav>

Isten áldja a pogányokat!

Lunki88
Itt az eredeti szöveg a tripwire fórumán.
Bocs ezt most nem értem.
A sniper eddig is külön class volt, nem?

V43 1105
Hát kicsit lehetne komolyabb...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Na vééégre!!! 😊

www.smart-bus.hu

Lunki88
Kémkedem a tripwire fórumon. 😄
ezt honnan tudod?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Lunki88
Lesz külön sniper class is a játékhoz és a maga "squad leadereként" fog viselkedni tehát különálló lesz a többi osztagtól. A német és az orosz sniper is új skint fog kapni. A németrõl már van kép is.
Svenhassel
Persze, ugyan úgy kapod az XP-t és fejlõdsz.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

és classicon lehet feljlõdni, a fejlesztéseket nem lehet használni azt tudom, de azért lehet fejlõdni??
Svenhassel
Passz. Én mindig classic szerveren tolom, másra rá se nézek 😄

kösz. nem tudsz olyan szervert ahhol ez nincs beállítva?
ezt most fényképzetem 😄 öribarik http://www.xfire.com/profile/szaboalmos/screenshots/?view#126741578
Svenhassel
Realism és Classic módban illetve, ha úgy van beállítva a szerver akkor csak a tisztek és a mesterlövész kap oldalfegyvert, az assault nem.

helo ro 2-ben szintet léptem az elit assaultal és megkaptam a pisztolyokat, de játékban nem tudom berakni. tudtok segíteni?
Ulvar
Jól elkapta az arty a gyereket :S xDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Lunki88
Mamayev kurgan nevû mapon kinéztem a lõrésen és ezt láttam. xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
öö. sehogy nem lehet ezzel xboxon játszani sajnos
s akkor csak ezt letölteni lehet.. más megoldás nincs xbox ra?

csikor miklós

Szia! Ez a játék csak PC-n létezik. Egyébként steamen most még 6 óráig 4.49 euro akit érdekel. Ennyiért ajándék. Beszereztem én is még egy példányt.
sziasztok. Segítségre lenne szükségem. keresem a red orchestra 2 játékot xbox360 - ra. nem találom. tud valaki segíteni

csikor miklós

Mersant
aham, ertem. 😊
mostanaban nagyon sok TK van, es tenyleg nem surun kernek bocsanatot

Warlock!huns

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Tényleg?
Észre sem vettem. 😊
Egyszer hallottam, hogy mondta a nevemet. Én visszakérdeztem, hogy "what", de ennyi volt.
Az elötte lévõ pályán volt, hogy lelõtt hátulról (sorry nélkül), én spwan után megkerestem és fejbelõttem.
Lehet hogy ezért pikkelt rám 😊
De te milyen néven vagy?

Mersant
asszem spartanovkan volt, amikor 1 finn gyerek nekiallt szidni, aztan meg magyarorszagot hogy milyen szar hely. 😊

Melyikre gondolsz? 😊
A tököm kivan a TK-sokkal.
Természetesen egy sorryt sem tudnak odaböfögni.

Mersant
Elar, mi volt az a nezetelteres ma a szerveren?

Általában német oldalon nyomulunk mi is. Értelmes csapattal és rendes commanderrel tényleg élvezhetõ a pálya. Viszont ha nem jön folyamatosan az arty és a felderítés, akkor eléggé nehézkes. Azt szeretem amikor be lehet kommandózni az épületükbe és a sok balgát hátbalõni nagyon lehet 😊
Mersant
nem tett jot a learazas a szorakozasnak. szinte lehetetlen normalisan jatszani. sok hulye ossze-visssza rohangal, hiaba mondod hogy mit kene csinalni le se szarjak 😞
grain elevator: mondom tartsuk a D-t hogy ne legyen utanpotlasuk az oroszoknak, de a sok hulye csak rohan fel a lepcson, azok meg halomra lovik oket. akkora hullahegy fekudt ott, hogy nem lehetett belatni az ajton.
station: E-t kellett volna befoglani. szerintetek hanyan jottek? egy sem. minden okor rohant tovabb a hazban F fele...katasztrofa hogy mennyi agy nelkuli ember van. es akkor meg a 16-os szintu TL-ekrol nem is beszeltem.

bakvarnyu
Én meg inkább a német oldalt szeretem azon a pályán, ki se tudnak jönni az oroszok ha a jobb oldalt rendesen bevéded (ott ahol le lehet futni az aluljáróba).

Fénnyel szemben? Hmm. Erre még nem is figyeltem....
Igazából ha sokat játszol vele, akkor eltûnik a hátrány....
(Ezt holnap azért megpróbálom leellenõrizni németként 😄)

Azon a pályán a németek nagyon nagy hátrányban vannak, hogy fénnyel szemben kell rohanniuk. Mi is szoktunk ruszkiként farmolgatni a házból 😄
Mindig mondom, hogy nagyon durva fegyver Scoped SVT. És mindig szembesülök is vele a lassan kedvenc pályámmá avanzsáló Fallen Fighters pályán.
Orosz oldal. Az elsõ kõrben mentem a kedvenc 50. szintes német MGvel. 40 kredit. Sikerült egy 262m-es killt elérni
Utána a köv kõrben kivettem a szkópos SVT-t, 22 kills, de már nekem fájt. Ha kicsit gyakorlatlanok a németek egész egyszerûen kacsavadászat ezzel a teleszkóppal rajta.
Utána még a szkópos naganttal gyakoroltam - 18 kills.
Szép este volt - na 😊

<#taps>

www.smart-bus.hu

Ezt soha nem tudom megunni 😊

Amikor elkezdtem a Ro-t, nem gondoltam volna, hogy ilyeneket fogok látni 😊

tototto
Lehet csak bizonyos csoportnak vagy privát sorsolást is indítani

Serpa
Arra gondoltam én is, csak ott bárki megnyerheti a világon (vagy nem?), viszon én ha lehet magyarnak adnám.

Hûû pedig azért már egész jó társaság jött össze idõnként 😊
Érdekes, hogy a DH-ból is egy csomó embert látok már itt játszani 😊

Mersant
latszik hogy le lett arazva a jatek. tegnap probaltam jatszani, van 1 csomo 64-es szerver de egyikre sem lehet bejutni. volt hogy 30-an alltak sorban a bejutasert. regebben max 5-6 ember volt. egy csomo 10-30-as szintu emberke futkos ossze-vissza, ami addig nem baj mig nem TL-kent jatszik.

igazából nem magát a játékot kell nézni hanem h milyen engine fut alatta, UT3 ami a legtöbb mai játék alatt fut... és nem mondhatni nagy rendszerigényûnek

szóval ha ez a játék nem fut akkor valószinûleg más se nagyon fog a mai kinálatból

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Lunki88
Ezen a konfig félõ hogy kevés lesz a játékhoz.
Black Ghost
Megtörtént, és köszönöm szépen. 😊
A deluxe edition teljesen felesleges. A Franchise pack-ben meg gondolom benne van a Red Orchestra 1. A Bundle-ban meg minden tripwire által készített játék.

Ha csak a Red Orchestra 2-kell akkor ezt vedd: "Red Orchestra 2 - 4,49€"

Laptopokhoz sajna nem értek arról nem tudok nyilatkozni.

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX