Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon fárasztó tud lenni.
Mondjuk ami a mostanában a legjobban idegesít az a rengeteg zombi.
A faszért nem lehet kibaszott idle kickinget beállítani a szerverre? Nehéz lenne?
Tegnap 5 német álldogált egy helyben. 2 assault, egy mesterlövész meg 2 rifle.
A Darkest hourban benne volt.
Mondjuk már én is ezt csinálom. egy csomószor bentmaradok a játékban, de elmegyek a géptõl. Nem választok csapatot, így csak szerverhelyet foglalom, de ezt sem kellene engednie a szervernek.
Tegnap kicsit játszottam a Commander poszttal. Itt egyértelmûen bevezetném, hogy mondjuk x óra játék vagy level után lehessen csak választani.
A Commissar House pályán németként voltam. Ott a B1 building épület mögé közvetlenül lehet markot tenni. Így az arty idõnként beleveszi a házat is és elkaphat sajátokat is.
De könyörgöm miért rohan bele?
Isten áldja a pogányokat!
Ha azt mondom menjen F ponthoz, mert üres, kitakarítottuk menjen capelni, õ megy Gre, és agyonlöveti magát...minõ zseni(k)...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Isten áldja a pogányokat!
A sniper eddig is külön class volt, nem?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
ezt most fényképzetem 😄 öribarik http://www.xfire.com/profile/szaboalmos/screenshots/?view#126741578
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csikor miklós
csikor miklós
mostanaban nagyon sok TK van, es tenyleg nem surun kernek bocsanatot
Warlock!huns
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Észre sem vettem. 😊
Egyszer hallottam, hogy mondta a nevemet. Én visszakérdeztem, hogy "what", de ennyi volt.
Az elötte lévõ pályán volt, hogy lelõtt hátulról (sorry nélkül), én spwan után megkerestem és fejbelõttem.
Lehet hogy ezért pikkelt rám 😊
De te milyen néven vagy?
A tököm kivan a TK-sokkal.
Természetesen egy sorryt sem tudnak odaböfögni.
grain elevator: mondom tartsuk a D-t hogy ne legyen utanpotlasuk az oroszoknak, de a sok hulye csak rohan fel a lepcson, azok meg halomra lovik oket. akkora hullahegy fekudt ott, hogy nem lehetett belatni az ajton.
station: E-t kellett volna befoglani. szerintetek hanyan jottek? egy sem. minden okor rohant tovabb a hazban F fele...katasztrofa hogy mennyi agy nelkuli ember van. es akkor meg a 16-os szintu TL-ekrol nem is beszeltem.
Igazából ha sokat játszol vele, akkor eltûnik a hátrány....
(Ezt holnap azért megpróbálom leellenõrizni németként 😄)
Orosz oldal. Az elsõ kõrben mentem a kedvenc 50. szintes német MGvel. 40 kredit. Sikerült egy 262m-es killt elérni
Utána a köv kõrben kivettem a szkópos SVT-t, 22 kills, de már nekem fájt. Ha kicsit gyakorlatlanok a németek egész egyszerûen kacsavadászat ezzel a teleszkóppal rajta.
Utána még a szkópos naganttal gyakoroltam - 18 kills.
Szép este volt - na 😊
www.smart-bus.hu
Amikor elkezdtem a Ro-t, nem gondoltam volna, hogy ilyeneket fogok látni 😊
Érdekes, hogy a DH-ból is egy csomó embert látok már itt játszani 😊
szóval ha ez a játék nem fut akkor valószinûleg más se nagyon fog a mai kinálatból
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ha csak a Red Orchestra 2-kell akkor ezt vedd: "Red Orchestra 2 - 4,49€"
Laptopokhoz sajna nem értek arról nem tudok nyilatkozni.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX