5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Gascan #4616
    mesterlovesz tavcsonel h lehet beloni h kb milyen messze van a cel?
  • Solt
    Jó ötlet... három fejen szerintem átmegy! :D
  • Elar
    ja ez érdekes lenne :)
  • Lebowski
    Pont ezt akartuk kipróbálni, hogy valyon hány embert visz át :D Egyszer le kéne szervezni :D
  • Lunki88
    Én meg mióta kioldottam a régóta áhított mkb42-t sokkal rosszabbul játszok mint előtte. :D Legalábbis rifleman-ként jobban ment eddig mint elite assault-al. :(
  • Solt
    Csak néztem ki a fejemből, hogy mi az a két áldozat, csak egyet lőttem! :D Tényleg jó érzés... :)
  • Elar
    Tök király :) Nekem eddig kb 5-6x volt :)
  • Solt
    Na ilyen sem történt még velem... egy lövés, két ember! Pont egymás mögött álltak... :D
  • Solt
    Hivatalos oldal? :D
  • Solt
    Jön, vagy jött, vagy mi merre hány méter? :)
  • Gascan #4606
    changelog van valahol?
  • Ulvar
    patch
  • Solt
    Nálatok is csak 13 szerver megy összesen? Mi a kuki van? :)
  • Ulvar
    Elvileg regisztráltam de nem vagyok benne fix...aki esetleg szintén regisztrálna, az legyen olyan kedves mondja meg hogy kapott e egyből emailt.
  • Solt
    Mondjuk az utolsó infó majd egy éves róla...
  • Ulvar
    Viszont lehet jelentkezni testernek a Rising Storm kiegészítőre. 16 órája írták ki Facen!
  • Ulvar
    jaaaaaaaaaa
  • Solt
    Nálam a steam könyvtárban van RO2 béta is... :)
  • Ulvar
    what beta?
  • Solt
    A bétát próbálgatja valaki?
  • Lebowski
    A kérdésed nem értem, mivel te is használod a szót :)
  • schossow
    Az SL fájdalmas tud lenni az ellenfélnek. Ha ügyesen megbújik Capzone-ban és nem rambózik, abból gyorsan foglalás lehet. Ezért is nem mindegy, hogy ki az 1. század vezetője. Általában az a legjobban felfegyverzett és mindig megtelő század.
  • Elar
    Farmolni?
    Én egyedül most próbálom farmolni a hangtompitó miatt a kis Nagantot.
    Az összes többi fegyverem élesben fejlődött ki.

(Isteni az 50-es SVT :) :)
  • Solt
    Engem a pontok most sem érdekelnek... ha érdekelne, akkor nem a sniper-l játszanék, hanem az MG-vel... :)) Próbálok úgy játszani, hogy segítsem a többieket... commandert, mg-t keresek, és azokat próbálom kiszedni...

A zónában, illetve a zóna előtti játék nekem túl pörgős... gránátoznak, leszúrnak, lelő a saját, rengetegszer meghalok, stb... nincs ehhez mindig kedvem, sőt, egyre inkább nincs! :)
  • Lebowski
    Félre értés ne essék, mi sem pontvadászatot tartunk. Csupán általában els vonalban vagyunk, ami ugye területfoglalást/védést eredményez. Amióta kijött mindig a pálya megnyerése a cél. Ha nem ezt szeretném, hanem mondjuk 23-as szinten van az egyik fegyver, és már nincs türelmem kivárni a 25ös szintet, akkor elmegyek farmolni, ahol 5 perc alatt megvan a sok bot által és kész :)
  • Elar
    Előbn utóbb elérsz arra, hogy nem fog érdekelni, hogy hol végzel.
    Nekem sokszor van az, hogy inkább a csapatérdek szerint cslekszem, nem a pontszámnövelésemre hajtok.
    Pl nyitáskor a Barracks pályán nem állok meg foglalni, hanem rohanok az ellenfél épületébe. (Ahol lelő egy csaoattársam)
    De ugyanez a Commissaron - próbálnék rohanni a D-be - mondjuk a legtöbbször lelőnek.

Múltkor volt egy jó szériám az Apartmens pályán. Oroszként sikerült bejutnom a főépületben és kb 8 németet szúrtam le az ablakoknál - utána lelőtt egy csapttársam (ki más?)
  • Solt
    Én ezt nem vonnom kétségbe, de nekem jobban tetszene, ha nem így lenne! :) A sniper nem erre való szerintem. :)
  • Lebowski
    Eredetileg lehet nem arra való, de a játék adottságai miatt simán kivitelezhető :) Tényleg minden nagyképűség nélkül, általában elöl szoktunk végezni a listában, pontszámilag, ölésben egyaránt. Szóval működik az :)
  • Solt
    Mázlista! :D
  • Elar
    Izé én borkereskedő vagyok :)
  • Solt
    Nyáron... télen inkább bor, de nagyon nem kéne, sokat ront az eredményességen! :))
  • Gascan #4585
    amugy mas is sorozik jatek kozbe? :D
  • Gascan #4584
    azert a sniper meg az MG is valahol support funkcio :)
  • Solt
    Lehet, de ezzel a lényegét veszti... nem arra van, hogy 100 méterről bohóckodjunk vele! :D Az úgy a jó, ha csak én látok, engem meg nem látnak... :)

Az MG más tészta... ott van tűzerő, jó csípőből is, letámasztva meg lezajlott annak aki elé kerül... :)
  • Lebowski
    Simán lehet sniperrel is capzone-ban lenni és mellé írtani. Tényleg nem egy nagy ördöngősség. Persze harci felfogás kérdése :) Nekem ezért a sniper a második 'hero' kasztom. Az mg-t meg simán csipőre vágja az ember és végigszántja a bentlevőket. Eleinte fura, de aztán minél jobb maga fegyver, annál könnyebb csipőből célratartani. Nameg ugye a duplatár nagy előny, a heveder, meg egyenesen áldás :D
  • Solt
    Hát azért MG-vel bőven lehet foglalni, védekezni... ahhoz elég nagyok a zónák.
  • Gascan #4580
    de ez ugyan ugy ervenyes a MG posztokra is
  • Gascan #4579
    ezt en is jovahagyon :)
  • Solt
    A másik ami picit fura nekem, hogy a sniper-től is elvárja a program (pontozás), hogy foglaljon, meg területet védekezzen, holott jellegéből adódóan erre nem igazán alkalmas.

Igazán akkor lehet hatékonyan (nem pontok alapján) a többiek segítségére, ha például arra törekszik, hogy a commandert, (légi csapás megakadályozása), MG-t, vagy éppen az ellenséges snipert vadássza le. Én például igyekszem így játszani, sokszor szedek le például kritikus pontot tűz alatt tartó MG-t, ami után könnyebben jutnak előre a többiek...

A baj az, hogy ez a pontjaimon nem látszik! :D Van úgy, hogy a két kör alatt összejön 30-40 kill, erre van kb 50-60 pontom, a 20 kill-s foglalók, védekezők meg 200 körüli ponttal a top 5-ben vannak! :))

Bízom benne, hogy ami volt hír, hogy valamit variálni akarnak a sniper-l, az valami olyan módosítás lesz, ami javít ezen! :) Mondjuk a foglalásért, védekezésért járó pontok helyett járjon több pont a commanderért, MG-ért, sniperért... stb... :)

Mondjuk a commander 5 pont, MG 4 pont, sniper 3 pont, bokorugró baka 1 pont... :)
  • Solt
    23" 1080p...

Pont az a bosszantó, hogy nem halok meg, és úgy veszi el a slotot! Gondol egyet az előző kör győztese, kitalálja, hogy neki most a te slotod kell, és simán elcseszi vele a játékodat... azért ez így elég igazságtalan.

Legyen előjoga, ezt nem vitatom, de akkor döntsön a kör elején, hogy neki mi kell, aztán zsibbadjon el. :)