Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mi történt, de mostanában ritkán nyerünk. (Axis)
A SL-ek nem használnak smoke-t vagy ha igen akkor a mi állásainkra, Commander sokszor nincs...etc.
Köszi. Én a meccs végére csatlakoztam és már a hídon is alig tudtunk átmenni.
Tudtok ajánlani még Ranked servert az alábbiakon kívül?
(40-1 szoktam, meg a 24/7 Bridge)
Elar:
Jól meg kell dobálni õket gránáttal, ha jól emlékszem megkerülni nem lehet õket, esetleg ha a ti SL-etek kijut hamarabb akkor az arra spawnolók kiszedhetik õket, de hát ehhez taktika kell meg csapatjáték ami sajnos elég ritka :(
Ha egy német SL felmegy a Pavlov 1 padlására és egy PPS-sel fedezi a feljárót - ti mit csináltok oroszként?
Közben ráspawnolnak az emberei és ezért hemzseg némettõl a Pavlov
Rögtön game elején
Isten áldja a pogányokat!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Itt tényleg nem lehet bemenni az épületekbe, vagy csak nekem nem sikerült?
Mert próbáltam Sniper/MG/anti tank kasztot de semmi jó pozíció nem volt.
Az ellen meg csak dobálta a füstgránátot és özönlött...
Most én is kifogtam pár okost akik az MG42-es elõtt mentek keresztbe.
http://www.youtube.com/watch?v=D6yo3UONSkA
Pl bekarikázván az adott területet :)
FIW RO?
Pár napja kezdtem el ismét, (az Iron Front kiakasztatott ezért jegelem) de lehet rendesen játszani.
Azokra szoktam menni ahol Realism mód van (amit Gida is említett) mert ott próbálnak taktikát is alkalmazni a parancsok meg tényleg próbált irányítani.
Persze az szovjetek elpicsáztak, de akkor is hangulatos volt. :)
T34-es nél hova érdemes célozni hogy megöljem a benne lévõket/ felrobbantsam?
Mert próbáltam videót meg leírást keresni, de nem segített.
Tudom hogy oldalára/hátára kell célzoni de semmi hatás.
Én felülrõl szoktam az oldalukat lõni, minden találat esetén kis robbanás a tank oldalán de vígan robog tovább, ( gránáttal nem megyek sokra mert nem nagyon tudok a közelébe menni.)
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Ha van valakinek kedve ma este 8 környékén egyet küzdeni vérben sárban az jelezze!
www.smart-bus.hu
Itt nyomtam egy ESCet ...
Konzolba:
Demorec
Demostop - leállítás
Játék közben kicsit macerás a video felvétel frapsszel.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
mesterlövészkedtem spartanovkán és véletlenül becsúszott egy dupla headshot :D 1 lövésbõl :D
meg barashka nagyon tetszik, a hídról német leaderkén g41-esel 200 méterre lévõ árkokból szedegettem ki az ellent plusz még zónán is volt :D
Érdekes, hogy ahogy az ember egy halom idõt játszik megváltozik a fegyverekhez való viszonya :)
Eleinte a PPS-t imádtam, mert könnyû vele. Tegnap elkezdtem a Baracks pályát rifleként 5 kill, kõrváltásnál PPS + 40 kills
Ettõl függetlenül, most én is vagy a SVT-t vagy a G41-et tolom.
Most kitûztem magam elé, hogy az Apartmens páylán szovjetként megnyerjem mind3 elsõ helyett az értékelésnél :)
Illetve sniperként a német oldalon min 70 kills a Fallen Fighets mapon :)
Illetve mivel mazochista vagyok a Commisar House pályán csak orosz leszek :) - ide mondjuk nem ártana vami épkézláb csapat
Squad Leader meg azért kell, mert ha kutyaszorítóban vagyok, mert védek (támadásnál nincs gond ezzel), de védõként rámugranak akkor a Squad Leaderek jelöljenek arty pontokat. Sõt, én azt mondom hogy sokkal nehezebb Squad Leadernek lenni mint Commandernek, mert a Squad Leaderhez is lehet spawnolni, és rajta múlhat egy egy pont elvesztése vagy megszerzése. Mert ha okosak a játékosok akkor a Squad Leaderhez spawnolnak, hogy minél közelebb legyenek a célhoz. Ezen kívül még neki is jelölni kell pontokat, fõleg ha kérem.
Mióta megtanultam kezelni a játékot, már csak egy jó csapatra vágyok ahol lehetek vagy tankos (bármely posztján), vagy squad leader. Squad Leader azért jó, mert általában választhat öntöltõ puska és SMG között. Ez azért jó, mert pl: épületen belül jobb az SMG, míg nyíl terepen a puska (ez egyértelmû). Plusz mióta ismerem a pályákat, tudom hol törhetnek át, hol nyomnak, átlátom a terepet. Imádom ezt a posztot mert nagyon pörög. De amúgy mostanában öntöltõ puska helyett sima bolt action rifle-t használok (ha lehet), mert pontosabb vagyok vele, meg alapból a puska is az.
DE! Pl: Sniper nem lennék mert kurva szar vagyok vele, nem tudok jó pozíciót találni, pontatlan vagyok vele stb...
Aki meg kezdõ játsszon botok ellen szerveren, tanulgasson ott...francba már...de elõtte a szar singlet meglehet csinálni, hiába szar...