Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Workshop-ban le kell iratkozni a mapokról amiket bejelölgettél.
Ulvar
Steambõl kitörölted normálisan?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Konkrétan a játék sincs már feltelepítve a sok csalódás miatt, erre csak úgy tölti le a workshopos szemetet, de minek?
TG Gida
Ez nekem is eszembe jutott.Nem lehet a workshopot törölni?

Isten áldja a pogányokat!

Sziasztok legények.Látom még mindig bughalmaz a ro,valaki nem tudja hogy mi a fenéért tölt le ez az átkozott bugkirály,mikor a játékot is letöröltem,mi lehet olyan fontos a workshopba?
A FIW RO még jó

Pavlovon de rég voltam már....
Nem tudom mi történt, de mostanában ritkán nyerünk. (Axis)
A SL-ek nem használnak smoke-t vagy ha igen akkor a mi állásainkra, Commander sokszor nincs...etc.

Köszi. Én a meccs végére csatlakoztam és már a hídon is alig tudtunk átmenni.

Tudtok ajánlani még Ranked servert az alábbiakon kívül?
(40-1 szoktam, meg a 24/7 Bridge)

Hecker007
köszi, sikerült leszedtem az összes mappot :)

Elar:
Jól meg kell dobálni õket gránáttal, ha jól emlékszem megkerülni nem lehet õket, esetleg ha a ti SL-etek kijut hamarabb akkor az arra spawnolók kiszedhetik õket, de hát ehhez taktika kell meg csapatjáték ami sajnos elég ritka :(

Pavlove House.
Ha egy német SL felmegy a Pavlov 1 padlására és egy PPS-sel fedezi a feljárót - ti mit csináltok oroszként?
Közben ráspawnolnak az emberei és ezért hemzseg némettõl a Pavlov
Rögtön game elején

Lunki88
Erre van kitalálva a steam workshop. Amire feliratkozol azokat a játék indításakor elkezdi letölteni a fõmenüben.
Hecker007
A workshoppos mappokat nem lehet valahogy külön leszedni? Csatlakozásnál nagyon lassan tölti és sokszor mire letölti már másik mapp van :S

TG Gida
Tegnap is egy 200 megás meg ma is.Nekem gyanús,hogy kétszer tölti ugyan azt.

Ulvar
mi a faszt tölt a steam RO2höz? Úgy beszarította a gépemet a letöltése ... nem bírok normálisan netezni se...

Ulvar
Persze hogy belehet menni, magát az office részt meg a J pontot (asszem iskola) azt csak épületen belül tudod foglalni. H és I pont is (Bakery meg ...mittom én mi a másiknak a neve) épületben van általában védve, és oda fel kell menni takarítani. Meg is jött a kedvem gémelni, szal megyek fel :D.

Tegnap este kipróbáltam a Bridge of Druzhina pályát.
Itt tényleg nem lehet bemenni az épületekbe, vagy csak nekem nem sikerült?
Mert próbáltam Sniper/MG/anti tank kasztot de semmi jó pozíció nem volt.
Az ellen meg csak dobálta a füstgránátot és özönlött...
Most én is kifogtam pár okost akik az MG42-es elõtt mentek keresztbe.

AndrewT

TG Gida
A panzerre.Bocs, ezt elfelejtettem.

De akkor amit írtál a #4423-ban az milyen fegyverre vonatkozott?

TG Gida
Az tuti,hogy a páncéltörõ puskával csak hátulról érdemes próbálkozni.

Én ezt a videót találtam. 3:30tól mutatja a gyenge részeket a tankokon:
http://www.youtube.com/watch?v=D6yo3UONSkA

Gida ezt tudnád szemléltetni egy képen is? :)
Pl bekarikázván az adott területet :)

Ulvar
Én mondjuk TWB Ratshole 24/7-re mentem ahol Bridges of Druzhina pálya fut.

Ulvar
most indulok!

TG Gida
Ha oldalt áll,akkor egy lövés a motorba és robban.Ha szemben,akkor a torony jobb oldalát célozd,akkor meghal a parancsnok és ha szerencséd van vissza se tud lõni.

Miért baj ha van tank?

De ott van tank is...
FIW RO?

Én is csatlakoznék.
Pár napja kezdtem el ismét, (az Iron Front kiakasztatott ezért jegelem) de lehet rendesen játszani.
Azokra szoktam menni ahol Realism mód van (amit Gida is említett) mert ott próbálnak taktikát is alkalmazni a parancsok meg tényleg próbált irányítani.
Persze az szovjetek elpicsáztak, de akkor is hangulatos volt. :)

T34-es nél hova érdemes célozni hogy megöljem a benne lévõket/ felrobbantsam?
Mert próbáltam videót meg leírást keresni, de nem segített.
Tudom hogy oldalára/hátára kell célzoni de semmi hatás.
Én felülrõl szoktam az oldalukat lõni, minden találat esetén kis robbanás a tank oldalán de vígan robog tovább, ( gránáttal nem megyek sokra mert nem nagyon tudok a közelébe menni.)

Svenhassel
Ha éppen ráérek akkor mennék én is.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

TG Gida
Én benne vagyok.<40-1>-re kéne menni.

Ulvar
Ma este sztem megint megpróbálom a lehetetlent...egy normálisat játszani, Tegnap este egyszerûen faszokkal voltak tele a szerverek...

Ha van valakinek kedve ma este 8 környékén egyet küzdeni vérben sárban az jelezze!

Szerintem mire megtanulják a játékot, megunják :)

Lunki88
Csak szemléltetésképp hogy ennyi verzió lesz ebbõl a járgányból.
Lunki88
Nyamm. <#finom>
Nem az a baj, hogy nem vágják, hanem, hogy nagy a pofájuk... Én sem vágom a témát még annyira, de én csendben kussolok, nem ülök olyan slotba amihez rutin kell, és próbálom kifigyelni, hogy a régiek, hogy játszanak... :)

www.smart-bus.hu

Mi is cumiztunk finomat ma stationon. Egyikünk commander, egy SL, és egy mg. Elsõ háromként végeztünk. Eszük ágában sem volt támadni senkinek. Mikor rákértük az artyt kezdõjüket elvágva a tértõl, elkezdték szidni a commandert, hogy milyen béna. Ha szétfüstöltük az egészet, pont a capzone vonala elõtt seggelt az összes. Beszarás milyen buták voltak. Utána levõ pavlovshouse-ról már nem is mondok semmit. Nagyon sok buta lett sajnos.
Ulvar
Mi ez a sok noob? Squad Leaderként megkérdezem hogy miért nem támadunk? Erre mondja a gyerek hogy próbál kepelni...csak épp állandóan lelövik...mondom spawnoljanak hozzám! Válasz: Azt hogy kell?...

Itt nyomtam egy ESCet ...

TG Gida
Elvileg lehet a játékból is,bár még nem próbáltam.
Konzolba:
Demorec - indítás
Demostop - leállítás

Játék közben kicsit macerás a video felvétel frapsszel.

garferi
fraps

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Meg tudná valaki mondani, hogy a játék közben miként tudok videót készíteni?

fhú olyan köröm volt :D
mesterlövészkedtem spartanovkán és véletlenül becsúszott egy dupla headshot :D 1 lövésbõl :D
meg barashka nagyon tetszik, a hídról német leaderkén g41-esel 200 méterre lévõ árkokból szedegettem ki az ellent plusz még zónán is volt :D
TG Gida
Neeem!Csak olyan gyorsan szereli össze,hogy nem látszik:)

HÁt hogy ezt is kabátzsebbõl rántja ki :D
Lunki88
Egy érdekes videó, geballte ladung. :)
Hopp közben becsúszott megint egy 1 lövés dupla találatos

One shot, 2 kills

Igen.
Érdekes, hogy ahogy az ember egy halom idõt játszik megváltozik a fegyverekhez való viszonya :)
Eleinte a PPS-t imádtam, mert könnyû vele. Tegnap elkezdtem a Baracks pályát rifleként 5 kill, kõrváltásnál PPS + 40 kills
Ettõl függetlenül, most én is vagy a SVT-t vagy a G41-et tolom.
Most kitûztem magam elé, hogy az Apartmens páylán szovjetként megnyerjem mind3 elsõ helyett az értékelésnél :)
Illetve sniperként a német oldalon min 70 kills a Fallen Fighets mapon :)
Illetve mivel mazochista vagyok a Commisar House pályán csak orosz leszek :) - ide mondjuk nem ártana vami épkézláb csapat

Nekem 500 óra kellett :)

Ulvar
én simán, csak legyen mellettem 2 eszes Squad leader. Picsa egyszerû poszt, igazából harcolnod nem kell, csak kukkerral keresni a jobbnál jobb arty pontokat, recont küldeni amint lehet, és irányítani a csapatot. Még esetleg annyit, hogy füstöket dobálsz.

Squad Leader meg azért kell, mert ha kutyaszorítóban vagyok, mert védek (támadásnál nincs gond ezzel), de védõként rámugranak akkor a Squad Leaderek jelöljenek arty pontokat. Sõt, én azt mondom hogy sokkal nehezebb Squad Leadernek lenni mint Commandernek, mert a Squad Leaderhez is lehet spawnolni, és rajta múlhat egy egy pont elvesztése vagy megszerzése. Mert ha okosak a játékosok akkor a Squad Leaderhez spawnolnak, hogy minél közelebb legyenek a célhoz. Ezen kívül még neki is jelölni kell pontokat, fõleg ha kérem.

Mióta megtanultam kezelni a játékot, már csak egy jó csapatra vágyok ahol lehetek vagy tankos (bármely posztján), vagy squad leader. Squad Leader azért jó, mert általában választhat öntöltõ puska és SMG között. Ez azért jó, mert pl: épületen belül jobb az SMG, míg nyíl terepen a puska (ez egyértelmû). Plusz mióta ismerem a pályákat, tudom hol törhetnek át, hol nyomnak, átlátom a terepet. Imádom ezt a posztot mert nagyon pörög. De amúgy mostanában öntöltõ puska helyett sima bolt action rifle-t használok (ha lehet), mert pontosabb vagyok vele, meg alapból a puska is az.

DE! Pl: Sniper nem lennék mert kurva szar vagyok vele, nem tudok jó pozíciót találni, pontatlan vagyok vele stb...

Ulvar
A másik ilyen még amikor egy tank van a pályán, és nem tudja használni!!! De ott az engineer, nem sokszor van rá szükség, de azért néha igen, fõleg az új pályákon...és nem robbantja fel a kibaszott objektumot neeeeem...szarik rá, és a tank a hídon persze nem tud átmenni...ilyen apróságokat nem vesznek észre... nekem se mondták el, én is megfigyeltem és megtanultam...

Aki meg kezdõ játsszon botok ellen szerveren, tanulgasson ott...francba már...de elõtte a szar singlet meglehet csinálni, hiába szar...

Lunki88
Amúgy én 100 játékóra után sem merem bevállalni ezt a posztot. :D
Lunki88
A legrosszabb az ha egy full kezdõ áll be erre a posztra és fingja nincs arról mi lenne a dolga. Én is tapasztaltam már hogy az oroszok arty-ja szétszed minket, tõlünk meg nem megy az arty hála a tökéletlen commanderünknek.