5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4536 Az semmi, én a múltkor mamayev kurganon szó szerint kiestem a pályáról és meghaltam. :) Kúsztam az egyik bunker melletti dombnál amikor hirtelen alulról láttam a pályát és zuhantam le a semmibe... -
Solt #4535 Ezeket német oldalról ugyanúgy eltudom mondani! :D Az a kedvencem amikor engedem bele a sorozatot, ő meg leszúr mint egy malacot... síni tudnék olyankor az idegtől! :D -
#4534 -
#4533 -
#4532 Fenébe! Nem jó!
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=106845149 -
#4531 Ez se rossz:
http://steamcommunity.com/id/kispuma/screenshots/ -
Elar #4530 Fekvő MG
Ilyen képet már lassan fél éve vadászok.
A srác fekve fogja az MG-t és úgy lő :) -
Elar #4529 A német sniper puskáról már nem is beszélek.
Most 26-os szinten van.
Álló célpont 180m.
100m-re állítva a távcső - fejre tartok - nem talál.
200m-re állítva nem talál,
300m-re nem talál.
És tiszta célpont, rögzített helyzet.
Na ez az amit nem szeretek.... -
Elar #4528 Ma bebizonyosodott, hogy mazochista vagyok.
Egész nap FHW RO2 pályán voltam.
Ezen sajnos mostanában szinte csak noobok játszanak.
De amik felbasztak agyilag:
Minden 2. kőrben átrakott a másik csapatba az autoballance.
Megint volt 3-4 olyan jelenet, hogy állok a a maxos PPS-esemmel célra tartva. Bejön a német a célkeresztbe, lenyomom a billentyűt - ő meg lelő.
Tehát ő meg tudott állni, célra tartani és lőni, mialatt én csak megnyomtam (volna) a gombot.
A millió TK-ról már nem is beszélve.
Megint volt 4-5 szoróm a németet a PPs-sel közvetlen közellel, ő Kark-kal egy lövéssel lelő....
De a napra a koronát a Commissar House pálya tette be orosz SL-ként.
itt (főleg hogy nincs tank) sintértelep az oroszoknak.
Itt szinte egy esély van a nyerésre, ha a D-t elfoglaljuk izomből elsőre.
1. kőrben a SVT kontra G41 - vesztettem.
2. kőrben ismét.
De végre egyszer sikerült elérnem a PArk North házsarkot. VÉGRE. Rohannék be az ajtón, erre SPEED HACK és kitesz a német felőli oldalra, még rángat 1-2őt, és lelőnek.
Itt éreztem, hogy sírhatnékom van :) -
Solt #4527 Ja-ja... :) Tegnap lehoztam az egyik mapot két kör alatt halál nélkül, 40 feletti áldozattal. :) -
Lebowski #4526 Azt is lehet capzoneból :) Szerinted én miért vagyok sniper hero? :D -
Solt #4525 Egy másik slotból jött át jó 2-3 perccel a kör kezdete után... nagyon felhúzott! :) Most rácsúsztam a sniperre... az a nekem való nyugodt életmód! :) -
Lebowski #4524 Lehet nem olyan gyors a gépe mint a tied.. Hajts te is a battlefield comission-re és akkor nincs kérdés :D Nem olyan nehéz. Szépen mindig beseggelsz a capzone-ba és onnan lövögeted az embereket, a pontok meg csak úgy repkednek :) -
Solt #4523 Nem admin volt... :S
@Mersant: Na így már érthető... Viszont kitalálhatná az elején is a jómadár... már elhelyezkedtem, erre jött az üzenet, hogy nézzek másik gyilkoló eszköz után. Nem volt őszinte a mosolyom... főleg, hogy másik slot választása "öngyilkossággal" járt! :)
-
#4522 mert aki az elozo korben a legjobb volt az valaszthat maganak posztot masok karara, es hat pont a tiedet szemelte ki. pech. -
#4521 Mert a kisfaszú admin is azzal a kaszttal akar játszani .. :(( -
Solt #4520 Urak!
Az miért van, hogy fognak és kiraknak egy slotból? Ma kétszer is előfordult 30 perc alatt, el is ment a kedvem tőle mára... -
SirArcheer #4519 Hát, már több mint egy éve. :D -
#4518 Most nézem csak,hogy haverok vagyunk a steamen. -
#4517 Mostanában átadtam magam az A-10 rejtelmeinek,úgyhogy kicsit kevesebbet lövöldözök. -
SirArcheer #4516 Te mikor szoktál ott lenni?
Mert én mindig oda megyek szinte, és mostanában nem láttalak.
Chatet én is csak akkor figyelem amikor halott vagyok.
-
#4515 -
#4514 Én annak örülök,ha lecsítereznek.Az a legnagyobb dicsőség -
#4513 Tapasztalatból beszéltem sajnos,ha nem így lenne szvsz,akkor nem mondtam volna!Viszont,hogy ne legyen egyoldalú a dolog,múltkor egy orosz szerveren lecigányoztak kétszer is,szóval a külföldi játékosok sem szentéletűek,félreértés ne essék... -
Solt #4512 Ez nem "ing" kérdése...
"mert a legtöbb hazai gamer tényleg ilyen nagyfejű bunkó..."
És mindezt vélekedés alapján... ezzel van a bajom! Gőzöd nincs, hogy miért nem reagált, de egyből a legrosszabb verzió jut eszedbe, plusz belerúgsz másokba is... ez inkorrekt, és felesleges!
(és akkor arról nem is beszéltem, hogy borzalmas az a mentalitás, hogy egyből a sajátunkba rúgunk)
-
#4511 Akinek nem inge,ne vegye magára ;-) -
Solt #4510 A mondatom végén kérdőjel van, vagyis nem állítottam, hanem kérdeztem.
Rossz napom nem nekem van, nem én bunkóztam le az egész közösséget vélekedés alapján... mielőtt ilyen drasztikusan reagálsz, legalább gondold át, és ne egyből a legrosszabb verzióból indul ki.
Nem akarom a feszültséget gerjeszteni, de a napi belépőd nem sikerült túl jóra, ráadásul én meg érzékeny vagyok a fajtámra...
Szóval amilyen az adjon isten... tudod... Na béke... ;) -
#4509 Nem azt mondtam,hogy szintfüggő,arra értettem,hogy ha valaki már azon a szinten van,akkor nagy eséllyel tisztában van már a billentyűzetkiosztással.Nem kell szándékosan félreérteni a dolgokat,ha rossz napod volt,akkor a játékban vezesd le a feszkót ;-) -
#4508 Nekem is ok. Sose tudok semmi pontos infót mondani mikor érek rá...de amikor tudok megyek :) -
Elar #4507 Vazze engem meg kihagysz :)
És az is igaz, ha ebben az esetben én az orosz oldalon vagyok, akkor nem teljesen egyértelmű ilyenkor a német siker :D :D :D -
#4506 Mármint ami a kommunikációt illeti, ezen jobb lenne. :) -
#4505 Tudok egy TS szobát ahova fel lehet menni nyugodtan: gameop.hu Ott megkeresitek a Red Orchestra 2 szobát és kész. Jelszó nincs rajta. -
Solt #4504 Tőlem hétvégén mehet valamelyik nap... legalább ragad rám valami! :) -
#4503 Nézz rá egyszer a 40-1 serverre,amikor ott van Jules Winnfield,.philmor, meg én.Akkor a németek nyernek:) -
Elar #4502 Azon gondolkozom, hogy egy csomóan játszunk ezzel a játékkal, miért nem próbáljuk csapatban? :)
A 40-1 szereveren is vagyunk legalább 4-en állandóan.
Ráadásul ahogy nézem egész jól toljuk :)
És végre jó az FHW RO2 szerver is :) -
#4501 Haha, kész vagyok ettől a videótól. -
Solt #4500 Ennyi! :D Én, ha lelövök olyat akit nem kellett volna, akkor úgy vagyok vele, hogy így jártam, ha írogatás közben lelőnek, de a "sry" jár...
Már, ha nem ő sétál el az mg előtt, mikor a hátam mögött is mehetne! :D Tényleg, bővítenem kell a csetes szókincsem a "megérdemelted" angol megfelelőjével! :DD -
#4499 1,5 éven keresztül chaten irogattam, aztán rájöttem hogy ennek így nincs értelme mert közben leszednek miközben írok, szóval inkább pofázok, ha már egyszer tudok angolul :D. -
Solt #4498 Én lehalkítom, mert ahhoz édes kevés az angol "tudásom", hogy kommunikáljak... ráadásul én sokat fülelek, és nincs annál irritálóbb, mint amikor valaki pont akkor szólal meg, amikor nem kéne! :D
Abban meg igazad van, a voicechat arra van, hogy beszéljenek rajta... akinek nem tetszik, az halkítsa le. -
#4497 Én pl. Voicechaten dumálgatok, és van aki rámszól hogy kussoljak, én meg visszaszólok hogy leszarom, és akik értelmesek szintén ezt mondják. Van egy Sven nevezetű brit akcentusú srác TWB szerveren szokott lenni, ő neki már szevasz mi újsággal köszönök. Vele szoktam együtt "dolgozni".