1877
-
#577 Én pont forditva csináltam :P Végigmentem a storyn és most a mellékküldik :D -
Odikeee #576 áhh egyszerűen nem tudok rájönni.... mi a faxért nem lehet optionsba beállítani a jobbra balra fordulást...:S -
#575 örülök hogy ma sikerült mégis életre kelteni a játékot megint ugyan olyan jó a hangulat mikor még ps1-en játszottam vele,próbálok minden mellék küldit megcsinálni mielőtt a storyt továbbpörgetem. -
Szabi1991 #574 a rekordnál megadod a jobbra gombot, utána meg a balt
(ha analog kart állítod, ha jobbra balra gombot akkor értelemszerűen külön állítsd be) -
#573 Nem kell átvenni tőle, ő csak a témaindító, modi topikban kell kérvényezni a házigizdaságot. :D -
#572 Valaki le tudná írni pontosan, hogy ezt az x360 emu-t hogy lehet használni? Mert nekem nem nagyon sikerült... -
Csabesz001 #571 Mára utóljára :D Mitől lehet az, hogy sokszor elsötétedik a képernyő játék közben? HUD megmarad, az alapján tudok vezetni, de forgalmat nem látok rajta ugye... Azt vettem még észre, hogy a jelenség általában helyfüggő. Elég necces a Challangerrel szlalomozni a forgalomban, hogy érzésre nyomatom a kamionok között. :D -
HUN BECSEHELY #570 Támogatom. -
Odikeee #569 Szabi1991, ment PM, pls help h kell beállítani. A keystroke ig megvagyopk, de ott a recordra megyek semmit se csinál. pls help -
#568 Olyat lehet hogy átvenném Máté94-től a topikot? Először vele kellene beszélnem? Ti mit szólnátok hozzá? Még életemben nem csináltam ilyet, de intéznék bannert, meg fontos dolgokat oda írnék.:) -
SBT #567 A legszembetünőbb nekem az hogy PC-n itt nincs az a furcsa narancssárga fény. Egyébként én 3 napja próbálom egyáltalán a játékot megszerezni! Max holnap lesz meg... -
Szabi1991 #566 tényleg nem túl szép, de amikor játszol, teljesen tökéletes a grafika :D
-
#565 Valaki belinkelné a crack csomagot? -
vzsoca #564 Mit kell csinálni a játék elején, amikor ezt írja, hogy "Hold Alt+L charge, és Release Alt+L use", illetve Progress mérő is van alatta?
Előre is köszönöm! -
HUN BECSEHELY #563 Meg is veszed,vagy annyit nem ér?{még} -
Csokis #562 Használj Xbox 360 Controller Emulator progit, és akkor fog működni! -
jo a gém,csak kár,hogy nem müködik a gamepad-om :(...billentyűzettel gáz:) -
#560 Én végigvittem,nem nehéz .... viszont az utolsó pályák tetszenek :) -
#559 Még nem volt szerencsém a játékhoz, de itt a fórumba belinkelt képek alapján ótvar ronda. Jól látom, hogy ocsmány vagy csak a képek csalnak? -
Csokis #558 nVidia Inspector progival. nVidia kártyán működik és csak 16:9-es felbontásban! Ezért kellett nekem is egy picit trükköznöm, mert az 1360x768-as felbontás nem valós 16:9, tehát létre kellett hoznom egy 1360x765-ös felbontást is. Ez van, kicsit beáldoztam a képminőség miatt. FullHD-ban viszont nem kell trükközni, az valós 16:9! Ha kell, szivesen ide másolom az nVidia Inspector beállításait. -
#557 már a "hüppenő" előtt levegőben vannak... akkor wtf? -
#556 "baloldalon lévő taxi és másik autó furcsa a levegőben" az ott csak egy hüppenő xD -
#555 nekem csak a baloldalon lévő taxi és másik autó furcsa a levegőben :)
ja, meg a játék se indul. ez a legfurcsább -
Csabesz001 #554 Ezt a grafot hogy hoztad össze? Nekem tiszta recés, pedig beállítottam a legmagasabb élsimítást, és AA-t... Ja, és bugos is... Van erre valami orvosság? -
Csokis #553 Érdekes lenne. -
#552 Tiszta recés az egész -
Csokis #551
-
Szabi1991 #550 a filmes küldik zseniálisak :) -
#549 Nekem inkább a frusztráló szó jut róla eszembe, mintsem a jó :) -
twi452 #548 lol most látom csak, hogy a visszapillantó tükör úgy viselkedik mint egy kamera ami a lökhárítón van de elöl xD az szép :D -
#547 lehet valahogy madártávlati mapra váltani valami billel egyből? -
mester1987 #546 na basszus azt hittem bugos, nem is gondoltam, hogy szembeforgalommal kell, ezer köszönet Yoda :) -
Csabesz001 #545 Ne menj gyorsabban 50-nél legalább 20 másodpercig. -
#544 maradj 50mph sebesség alatt a szembejövő forgalomban 20 másodpercig -
mester1987 #543 Tud segíteni valaki ebbe na küldetésben, mert nem értem mit kell pontosan csinálni, néha halad a progress bar, néha megáll
Stay above 50 mph in oncoming for 20s
[köszi[/b] -
Csabesz001 #542 Letöltöttem a clonedvd-t, Csak a launchert crack-eltem, megy is a jtáék, viszont időnként "becsukja a szemét", vagyis minden elsőtétül, én meg nem látok semmit az útból, pláne a forgalomból. Lehet ezen valahogy segíteni? -
mester1987 #541 nekem a 3. részben a filmes stílus nagyon jó volt, meg az autók geometriája is "le a kalappal" meg a játékmenet is jó volt, bár a küldetésekről nem beszélek a többit kivéve -
#540 aha ezen én is jót nevettem. De emlékezz vissza, ugyan ez volt a 3 esetén is. gyönyörű hangulatos átvezetők, aztán kaptál 1.. nah azt :)
Viszont.
Őszintén szólva nagyon szkeptikus szemlélettel álltam neki a játéknak, tudván hogy a harmadik rész és az előd milyen lett. (mindkettővel kb 1 órát játszottam aztán kuka)
Ez sem igazán fogott meg az előzetes infók alapján
Ellenben kellemeset csalódtam, de nagyon. ha eltekintünk a kopottas látványvilágtól, maga a játék szerintem igenis élvezetes. Olyan szinten lekötött h fel sem tűnt h 2.5 órája játszok vele :)
Kifejezetten bejövős!
-
Donor17 #539 Sziasztok olyan kérdésem lenne felétek hogy meg lehet e azt oldani hogy egy magos proccin is fusson a játék? -
mester1987 #538 kár, hogy nem tudtak egy középszintet alkotni, de így is jó