1877
-
Szabi1991 #617 persze :D
most arra próbálok rájönni, hogy miként lehetne csak a kormányzást álltani ezzel, a többi gomb amit beállított, nemigazán jön be :D -
Csokis #616 Esetleg még azt megteheted, hogy beáldozod a kamera állítgatását, és a jobb analóg karra teszed a gáz/féket. Így legalább analóg lenne, mégha meg is kellene szokni. -
Csokis #615 Hmm... Csak ötletelek. Az x360ce.exe progiban beállítottad, hogy kormányod van? Ezt az Advanced fül alatt a Device Type részen teheted meg. Talán segít. -
Szabi1991 #614 igen így tényleg normálisan lehet fordulni, csak van egy bazinagy lyuk ahol nem csinál semmit, majd szépen fokozatosan elindul a kormánytekerés :D -
Tomy Lee #613 Nekem is ez a Cordless RumblePad 2 van de ahányszor előveszem gamepadot mindig rájövök,hogy szar:D
Kezdjük ott,hogy kipörögnek kerekek,mi a francért gombot kellett tenni kar helyett mint ahogy az van az x360 padnál.Na ott legalább van valami gáz adási alapelv.Nyekereg,hangosan rezeg nagy szemét az egész na mind1 le kell cserélnem.. -
WinStar #612 Sziasztok.olyan kérdésem van hogy az egész területet mikor lehet bejárni szabadon?Fényerőt hogy lehet növelni? -
Tomy Lee #611 de az emu programmal állítsd be:) -
Csokis #610 Igen, de a Logitech szoftwareével csak digitálisan tudod beállítani, míg Xbox 360-as emuval analóg módon, azaz normálsan fog működni a kormány (elvileg, mivel én nem tudom kipróbálni kormány hiányában)! -
Szabi1991 #609 de beállítani a logitech szoftverével is lehet, csak mivel sz*rul van megírva a játék, ha egy picit kanyarodni akarsz tökig forgatja kormányt. -
Tomy Lee #608 Tényleg működik ezzel a programmal és mindjárt sokkal élvezetesebb is lett a vezetés gamepad-al mint egy vacak billentyűzettel,köszi!:-)
Kormányom délután visszakérem és kipróbálom azzal is.
Jó game -
Csokis #607 Áhh, a linket elrontottam! Szóval ez a helyes link: http://w3.hdsnet.hu/csokis/others/Xbox360CtrlEmuforDriverSF.rar -
Csokis #606 Leszeded ezt és kicsomagolod egy tetszőleges mappába. Elindítod az x360ce.exe file-t és beállítod a kontrollert. Ha olyan kontrollered van, ami alapból be van állítva, akkor alul a Presets részen kiválasztod. Nekem Logitech RumblePad 2 van (azaz nem használom, de elővettem most a szekrényből, hogy beállítsam nektek), így nekem elég volt kiválasztanom a Logitech Cordless RumblePad 2-t. Ha beállítottad/kiválasztottad, akkor utána Save! Fontos, hogy a beállítások elmentődjenek! Kiléphetsz, majd a dinput8.dll, msvcr100.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat (Igen, mind a 4 file-t!) másold be a Driver mappába, ahol a driver.exe is van. Kész, lehet játszani! Így egyébként be tudjátok állítani a kormányokat is. -
Odikeee #605 Én elég kezdő vagyok ilyen dolgokban, esetleg tudnál segíteni? pl kéne link hozzá, meg most ligitech F310-es gamepadpm van, azzal jól menne akkor a fordulás is? Be tudnám állítani, másik joy-ra? -
Csokis #604 Írtam már, hogy csak Xbox 360 Controller-t támogat (és nem is fog mást), ezért használjátok az Xbox 360 Controller Emulator programot! -
mester1987 #603 Egy kis érdekesség a Reflections-ről -
Odikeee #602 Nem lehet sehogyse.... gondolom majd lesz javítás.
Pedig szerintem az év meglepetés játéka lenne, mert én egy rakás szara szamítottam, de mégis adja a régi driver hangulatot. Sztem jó game lett. -
mester1987 #601 Én is keresem erre a megfejtést. -
Tomy Lee #600 Hol kell átkapcsolni gamepad-ra irányítást? -
#599 HELP!
Hiába kapcsolom ki a V-Sync, játék közben bekapcsolja. Onnan tudom, mert beszaggat a játék mint a lassított felvétel. Kilépek a menübe és megint be van pipálva a V-Sync. Mitől van ez? -
#598 Hát talán van rá sansz. Ha telesírják a az UBI és a Reflection fórumát realisztikusabb vezetési modellért, sebességváltásért és kormány támogatásért akkor nem tartom lehetetlennek, úgy is ígértek ingyenes addonokat. -
#597 Abban bízok, hogy hátha tesznek bele majd valamelyik patch-be bár kétlem, mert sokáig csinálták a játékot, ha akartak volna beletenni, szerintem már tettek volna bele:D -
fodorpetii #596 mph át lehet állítani km/h, és ha igen merre? -
mester1987 #595 ja nem, látom a sima -
#594 egyébként basszameg.. van itt akinek még mindig nem megy, egyáltalán? -
mester1987 #593 ok, látom ez a blaclk box névre keresztelt az 1. frissítést foglalja magába meg kisebb helyet foglal -
#592 nyomassam? a kalózöböl...piratebay. remélem ismered ;) -
#591 Kár, hogy ennyire árkádosra vették. Elbírt volna a játék egy manuális sebességváltós opciót mint a Mafia-ban. -
mester1987 #590 honnan van black box verziód? nyomasd a forrást -
mester1987 #589 ez a második patch már a méretéből ítélve nem? -
#588 Akinek nem működik próbálja meg evvel
http://skidrowcrack.com/driver-san-francisco-update-1/ -
#587 ezzel se megy... black box verzió is kuka. szerintem ez felejtős úgy ahogy van... de ami vicc, hogy a leírt yml fájl nekem soha nem is volt ott... :S -
Clay #586 Nekem ezzel feltámadt halott állapotából (igaz a save game elveszett).
http://isohunt.com/torrent_details/334779693/driver?tab=summary -
#585 nekem se akar menni, sehogy... de most van egy black box verziós, egész korrekt telepítős, remélem a játék is ilyen lesz... -
SBT #584 Aha, elindítom, UbisoftGameLauncher működése leált, ennyi. Skidrow verzió, mindent úgy csináltam ahogy az NFO-ban van, és ennyi. -
#583 Fura hogy mindenkinek baja van,én nem tudnám se kormánnyal se padal játszani....szerintem billentyüzettel is nagyon jó :S -
SBT #582 Most települ... Ajánlom neki hogy működjön... -
Odikeee #581 remélem jön vmi patch, mert így felejtős... klavatúrával tuti nem nyomom... -
Szabi1991 #580 pontosan ezért játszhatatlan kormánnyal is :/ -
#579 belehet én WASD-re állítottam nekem a nyilak nem esnek kézre -
Odikeee #578 ill. előbb sikerült, minden jó volt, de a kanyarodás olyan volt, hogy egyből teljesen fordult... úgy meg szar.