1877
driver.png
  • Szabi1991
    persze :D

most arra próbálok rájönni, hogy miként lehetne csak a kormányzást álltani ezzel, a többi gomb amit beállított, nemigazán jön be :D
  • Csokis
    Esetleg még azt megteheted, hogy beáldozod a kamera állítgatását, és a jobb analóg karra teszed a gáz/féket. Így legalább analóg lenne, mégha meg is kellene szokni.
  • Csokis
    Hmm... Csak ötletelek. Az x360ce.exe progiban beállítottad, hogy kormányod van? Ezt az Advanced fül alatt a Device Type részen teheted meg. Talán segít.
  • Szabi1991
    igen így tényleg normálisan lehet fordulni, csak van egy bazinagy lyuk ahol nem csinál semmit, majd szépen fokozatosan elindul a kormánytekerés :D
  • Tomy Lee
    Nekem is ez a Cordless RumblePad 2 van de ahányszor előveszem gamepadot mindig rájövök,hogy szar:D
    Kezdjük ott,hogy kipörögnek kerekek,mi a francért gombot kellett tenni kar helyett mint ahogy az van az x360 padnál.Na ott legalább van valami gáz adási alapelv.Nyekereg,hangosan rezeg nagy szemét az egész na mind1 le kell cserélnem..
  • WinStar
    Sziasztok.olyan kérdésem van hogy az egész területet mikor lehet bejárni szabadon?Fényerőt hogy lehet növelni?
  • Tomy Lee
    de az emu programmal állítsd be:)
  • Csokis
    Igen, de a Logitech szoftwareével csak digitálisan tudod beállítani, míg Xbox 360-as emuval analóg módon, azaz normálsan fog működni a kormány (elvileg, mivel én nem tudom kipróbálni kormány hiányában)!
  • Szabi1991
    de beállítani a logitech szoftverével is lehet, csak mivel sz*rul van megírva a játék, ha egy picit kanyarodni akarsz tökig forgatja kormányt.
  • Tomy Lee
    Tényleg működik ezzel a programmal és mindjárt sokkal élvezetesebb is lett a vezetés gamepad-al mint egy vacak billentyűzettel,köszi!:-)
    Kormányom délután visszakérem és kipróbálom azzal is.
    Jó game
  • Csokis
    Áhh, a linket elrontottam! Szóval ez a helyes link: http://w3.hdsnet.hu/csokis/others/Xbox360CtrlEmuforDriverSF.rar
  • Csokis
    Leszeded ezt és kicsomagolod egy tetszőleges mappába. Elindítod az x360ce.exe file-t és beállítod a kontrollert. Ha olyan kontrollered van, ami alapból be van állítva, akkor alul a Presets részen kiválasztod. Nekem Logitech RumblePad 2 van (azaz nem használom, de elővettem most a szekrényből, hogy beállítsam nektek), így nekem elég volt kiválasztanom a Logitech Cordless RumblePad 2-t. Ha beállítottad/kiválasztottad, akkor utána Save! Fontos, hogy a beállítások elmentődjenek! Kiléphetsz, majd a dinput8.dll, msvcr100.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat (Igen, mind a 4 file-t!) másold be a Driver mappába, ahol a driver.exe is van. Kész, lehet játszani! Így egyébként be tudjátok állítani a kormányokat is.
  • Odikeee
    Én elég kezdő vagyok ilyen dolgokban, esetleg tudnál segíteni? pl kéne link hozzá, meg most ligitech F310-es gamepadpm van, azzal jól menne akkor a fordulás is? Be tudnám állítani, másik joy-ra?
  • Csokis
    Írtam már, hogy csak Xbox 360 Controller-t támogat (és nem is fog mást), ezért használjátok az Xbox 360 Controller Emulator programot!
  • mester1987
    Egy kis érdekesség a Reflections-ről
  • Odikeee
    Nem lehet sehogyse.... gondolom majd lesz javítás.

Pedig szerintem az év meglepetés játéka lenne, mert én egy rakás szara szamítottam, de mégis adja a régi driver hangulatot. Sztem jó game lett.
  • mester1987
    Én is keresem erre a megfejtést.
  • Tomy Lee
    Hol kell átkapcsolni gamepad-ra irányítást?
  • ffxi
    HELP!
    Hiába kapcsolom ki a V-Sync, játék közben bekapcsolja. Onnan tudom, mert beszaggat a játék mint a lassított felvétel. Kilépek a menübe és megint be van pipálva a V-Sync. Mitől van ez?
  • Kit--Kat
    Hát talán van rá sansz. Ha telesírják a az UBI és a Reflection fórumát realisztikusabb vezetési modellért, sebességváltásért és kormány támogatásért akkor nem tartom lehetetlennek, úgy is ígértek ingyenes addonokat.
  • TaRka0107
    Abban bízok, hogy hátha tesznek bele majd valamelyik patch-be bár kétlem, mert sokáig csinálták a játékot, ha akartak volna beletenni, szerintem már tettek volna bele:D
  • fodorpetii
    mph át lehet állítani km/h, és ha igen merre?
  • mester1987
    ja nem, látom a sima
  • Yoda001
    egyébként basszameg.. van itt akinek még mindig nem megy, egyáltalán?
  • mester1987
    ok, látom ez a blaclk box névre keresztelt az 1. frissítést foglalja magába meg kisebb helyet foglal
  • Yoda001
    nyomassam? a kalózöböl...piratebay. remélem ismered ;)
  • Kit--Kat
    Kár, hogy ennyire árkádosra vették. Elbírt volna a játék egy manuális sebességváltós opciót mint a Mafia-ban.
  • mester1987
    honnan van black box verziód? nyomasd a forrást
  • mester1987
    ez a második patch már a méretéből ítélve nem?
  • Skypack
    Akinek nem működik próbálja meg evvel

http://skidrowcrack.com/driver-san-francisco-update-1/
  • Yoda001
    ezzel se megy... black box verzió is kuka. szerintem ez felejtős úgy ahogy van... de ami vicc, hogy a leírt yml fájl nekem soha nem is volt ott... :S
  • Clay
    Nekem ezzel feltámadt halott állapotából (igaz a save game elveszett).

http://isohunt.com/torrent_details/334779693/driver?tab=summary
  • Yoda001
    nekem se akar menni, sehogy... de most van egy black box verziós, egész korrekt telepítős, remélem a játék is ilyen lesz...
  • SBT
    Aha, elindítom, UbisoftGameLauncher működése leált, ennyi. Skidrow verzió, mindent úgy csináltam ahogy az NFO-ban van, és ennyi.
  • bency
    Fura hogy mindenkinek baja van,én nem tudnám se kormánnyal se padal játszani....szerintem billentyüzettel is nagyon jó :S
  • SBT
    Most települ... Ajánlom neki hogy működjön...
  • Odikeee
    remélem jön vmi patch, mert így felejtős... klavatúrával tuti nem nyomom...
  • Szabi1991
    pontosan ezért játszhatatlan kormánnyal is :/
  • Tatyla
    belehet én WASD-re állítottam nekem a nyilak nem esnek kézre
  • Odikeee
    ill. előbb sikerült, minden jó volt, de a kanyarodás olyan volt, hogy egyből teljesen fordult... úgy meg szar.