1877
driver.png
  • mester1987
    Ezt írtam alább, hogy: itt lehet látni, ennél a fejezetnél először, hogy bele van integrálva a játékba az átvezető is egyben, érdekes a különbség
  • SBT
    Ha a játékélmény jó akkor végülis hidegen hagy a grafika. Egy dolog szokott ilyen szempontból nagyon zavarni, ha pl. a hú de csodaszép tűéles textúrás agyon effektezett szuper játékban a modellek pixelesek. A régi játékoknál cseppet nem zavar, ott még talán tetszik is (WTF?) de mai játékoknál elvárom hogy legyen bennük AA. Ha mást nem ATI CCC-ből lehessen rá rakni. Mert anno NFS:HP2010-ben volt hogy Bugatti-val rendőrként tiszta szerencse játék volt. 400-al megyek, 50 méterre van a célpont, és a pixelek miatt nem látni hogy ez mst versenyző vagy civil. Ha civil, insta KO nekem, ha Versenyző, akkor neki az. Szóval... A lényeg hogy jó legyen a játék, nemsokára már valószínüleg énis fogom tudni játszani.
  • Fpocok
    De azt írja mellé, hogy maxgraf is van.
  • Seth
    fullhd =\= grafika
  • Fpocok
    Ez a fullhd? lol.
  • Héeder
    Srácok annyi kérdésem lenne hogy a Logitech kormányt hogy lehetne beállítani, hogy kormányozni is lehessen, mert csak a gázt meg a féket ismeri.
    Valami ötlet?
  • Szabi1991
    nem más a konzolos grafika a vidik alapján, de tény hogy nem túl szép, dehát konzolport. a konzol meg csak ennyit bír, ehh..

átvezető vidi

ingame grafika (fullhd+maxgraf+16xAA)
  • grebber
    Nemtudom milyen konzolon nézted de én xboxon nyomtam meg pc-n is egy nem igen szebb a konzolos!
  • MinimumGame
  • SBT
    De egyébként miért ennyivel rondább mint konzolon? Ha az ember ránézésre összehasonlítja a 2 verziót, olyan mintha legalább 3 év megjelenési különbség lenne köztük.
  • janihunk
    Amúgy szerintetek a p2p crack-el lehet majd multizni?
  • mester1987
    Én is kísérletezgetek, hátha összejön valami, megihlettél :D :D
  • mester1987
    Igen ezen rendesen látszik!
  • TaRka0107
    Én catalystban nem szoktam állítgatni, nem is szeretek ott, de szerintem majd lesz hozzá valami patch, vagy majd adnak ki nem hivatalos grafikai tuningokat.
  • SzocsA
    mennyi a játékideje?
    amúgy nekem simán ment, játék közben kiírta hogy az exe hibát észlelt és leállt, letette a tálcára, rányomtam az okra a hibaüzin és visszaléptem a játékba és ment tovább!:D
  • TaRka0107
    Itt van a gameplay-em, ezen látni is hogy mennyit ér az AA bekapcsolva.
  • ronso
    Üdv
    én most kezdem lassan telepiteni a Skidrow-ot
    akkor most mit csináljak hogy tutira elinduljon,mert én már annyi minden olvastam,hogy már nem tudom.köszi a válaszokat.
  • mester1987
    ATi-nál esetleg a Control Panelben felhúzva látható a különbség vajon?
  • Csokis
    nVidia Inspector progiban kell beállítani a kompatibilitást + a kívánt AA-t és kész. A lenti kép 16xOGSSAA használatta készült!
  • TaRka0107
    Fut anélkül az exe.
    Csokis: Nekem ati-m van. De hogy érted hogy van megoldás rá? Lehet állítani hogy 4x-es vagy 8x-os vagy 16x-os legyen?
  • Csokis
    Már van megoldás nVidián AA használatára, de csak 16:9-es felbontást használva (pl. 1360x768, 1920x1080)!

• mester1987
    és a SKIDROW-os verziónál is el kell indítani az Ubisoft Game Launchert vagy csak simán fut anélkül is az exe?
  • TaRka0107
    Nem kell felülíratni, csak bemásolod az orbit mappát is a játék főkönyvtárába.
  • mester1987
    Nekem sajnos csak egy régi SpeedLinkem van aminek az erővisszacsatolása is hanyatlik néhol
  • Szabi1991
    akkor a Logitech pofilerben simán beállíthatod :D

• Odikeee
    Ha tudod a megoldast pls írd PM be mert el kell mennem ithonrol es csak 7 fele jovok haza. köszi
  • Odikeee
    Logitech F310
  • Szabi1991
    simán be a játék főmappába minden fájlt és a mappát, nem túl bonyolult szerintem..
  • Szabi1991
    milyen gémpad ?
  • mester1987
    Valaki nem tudja hogyan lehet-e a játékba importálni számokat/lecserélni a meglévőket?

Köszi
  • Odikeee
    Azt meg tudod mondani, hogy lehet beállítani a jobbra balra fordulást? Mert azt nem engedi gamepadon átállítani.
  • twi452
    kormányt,pad-et legegyszerűbb ha xbox controller emulátorral használjátok azzal szépen be lehet állítani bármilyen eszközt
    igaz nálam annyira szar volt vele nyomni h inkább bill-el játszok :D

x360ce

bemásol a játék könyvtárba aztán elindít, megcsinálja a az init meg a dll-t
    és be kell állítgatni nem egy bonyolult dolog :)
  • mester1987
    OFF:
    ahhoz nincs sajnos
  • vzsoca
    HAWX 2-nek is küzdök a crackelésével,azt is le tudnád írni,hogy kell?
  • vzsoca
    Lehet rosszul telepíttek,így kell:
    -Fel telepítem a játékot,
    -Patch telepítése,
    -Cracket átmásolom a játék könyvtárba az orbit mappával
    -Az orbit mappa tartalmát felülírtam a GameLauncher mappa tartalmával
    -Majd exe.
    Vagy ezzel lehet a gond,hogy nem kell felülíratni a GameLauncher mappa tartalmát,csak bemásolni oda is az orbit mappát?
  • Maximus4
    Én se tudom,de nincs más ötletem sajna.Hátha bejön.
  • mester1987
    bár ráférne egy kicsi főleg a processzorigényére
  • mester1987
    nem tudom mit módosított benne SKIDROW, szóval nem tudom, nem hinném, hogy tud optimalizálni rajta...passz
  • mester1987
    OFF:

bár megpróbáltam a HAWX 2-vel ezt a lauchert, de az más védelemmel van még ezek szerint ellátva...
  • Maximus4
    Igen az,de akkor is futnia kellene normálisan.Megpróbálom majd a másik verziót,mert ez a skidrowos nem az igazi.