Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Krisztiam
sziasztok
késik a játék?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

SZilaJMaGGoT
Úgy kellett volna megcsinálni, hogy legyen egy classic mode meg egy story mode... Annó így volt a Tony Hawks Underground-ba is, hogy nyomhattál klasszikus feladatokat a pályákon, ha nem voltál vevõ az új agymenésekre... Nah most nem lett volna nagy szám ezt itt is megcsinálni... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

"..A sztorimód alsó hangon tíz óránkat biztosan felemészti, de a rengeteg másodlagos és sokadlagos feladat végrehajtásával ez meg is sokszorozható. Már ez is szép eredmény egy olyan sorozattól, amit mindenki temetett, de erre még rátettek két fontos extra lehetõséget. Az egyik a rendezõi mód, ahol a visszajátszásokat nézhetjük és vághatjuk újra, majd természetesen meg is oszthatjuk neten keresztül.

A másik, talán fontosabb extra a multiplayer, ami nyolc játékos számára ad meglepõen mély és sokáig tartó szórakozást. Vannak módok, melyek a Shift mechanikára épülnek, és vannak, ahol minden álomképesség tilos, vannak csapatküzdelmek, illetve olyan módok, ahol mindenki magáért harcol...."

576

Fpocok
Az még illúziórombolóbb, hogy egy zsaru, civileket használ fel, hogy neki ütközzenek másoknak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Olyan helyzetekben mikor egy civil gyalogos eléd kerül. illúzió romboló tud lenni hogy ahelyett hogy elütnéd, átmész rajta vagy fénysebességgel elugrik elõled. Nem feltétlenül akar carmageddonozni gondolom de azért ne grafikai elemként legyenek jelen a gyalogosok.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
Hát a videóban láttam, hogy a srác egyszerûen nem tudja elütni õket 😊

miért akarnád elütni ?

Prince23
Mien gáz már, hogy nem lehet elütni a civileket :S

Miért világítanak a parkoló autók lámpái? 😄

Am ez a port hír eléggé elkeserített. Így is húzósan futna a gépemen, ezek után viszont már nem is éri meg kipróbálnom....

a vidi alapján csak álmodja, nem lélekugrás meg társai.. így már azért eléggé hihetõ... vagy csak én álmodtam már hasonlókat ? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 'Wake Up' táblánál felállt a szõr a kezemen, meg amikor próbálják újraéleszteni.. nagyon durva, remélem még sok ilyen utalás lesz 😊

nameg amikor saját magát viszi a kórházba 😄DD

Fpocok
Egyértelmûen a játék egyetlen legjobb része.

ez meg a játék elsõ harminc perce... vigyázat, erõsen spoileres!!!

Kit--Kat
Lesznek klasszikus üldözéses részek amikor régi filmekre hajazó 60-as-70-es évekbeli vasakkal kell egymást kergetni shiftelés nélkül. Én ilyet olvastam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SZilaJMaGGoT
Nagyon nem illik a témához ez a szellemekkel suttogó szintû bugyuta sztori... -.- Nem tudom egyébként, majd megnézem a virágboltiba, hogy mik a lehetõségek, de eddig én csak olyat láttam, hogy classic race multiba, ami hagyományos versenymód, de abba is valami elképesztõen bugyuta, hogy az ellenfeleid autóin van valami villogó piros réteg(gondolom, hogy megtudd különböztetni õket a forgalomtól). OMG... -.-

Hát lehet hogy keverem valamivel, de mintha egy videóinterjúban mondták volna hogy lesz benne classic mód, szóval egy az egybe a régi driver is benne lesz, elvileg. Elég gáznak tartom ezt a shiftelést énis, és akkor az a sztori magyarázat hogy kómában vagy és kiszabadult az elméd, juj 😄

Kit--Kat
185-re 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Sõt, az elsõ rész is, de az jó lett.

bertino
Soha nem volt kozolve rolahir, csakis konzolosrol.

pc-s demó nem is lesz, konzolra meg már teljes játék is van..

Most akkor kijött a PC demo, vagy nem? Hiába keresem, link sehol.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bertino
a driv3r is az volt, de ma mar gond nelkul elfut, ehhez is kell majd egy par ev es futni fog mindenen 😄

A PC-s Driver: San Francisco konzolport lesz Nem is várhatunk már semmit egyik játéktól sem.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Tudom, hogy van, csak linket nem írnak sehol 😊 Tudnál 1-et adni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Yoda001
demókat? már régóta vannak, teljes játékot pedig pont ma láttam játszani egyik ismerõsnél... bár õ nem Mo-n él, persze 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Fpocok
Gondolom PSN vagy XBLA.

Sziasztok
Honnan lehet letölteni a demókat? Mindenhol csak írják, hogy kijött, de link sehol.

SZilaJMaGGoT
Ha lesznek benne shift-mentes dolgok akkor érdekel majd, ha nem akkor kimarad... :/

Ryder62
Ez még mûködne is ha teszem azt ez a teleport abban teljesedne ki hogy szembe forgalomban manõverezve átveszed az egyik civil kocsi irányítását pár másodpercre és belevezeted a rendõrökbe aztán teleport vissza a te kocsidba. Ez így sztem rendben lenne mert olyan mintha a civil helyében lennél és nem tudna mit kezdeni a helyzettel (ugye több zsaru jön vele szemben) és így eléjük kanyarodik vagy frontális karambol lesz stb. Mint a filmekben mikor a civil sofõröket mutatják hogy õ hogy látja kívüröl az üldözést és ugye ütköznek az üldözõinkkel. Vagy ha egy keresztezõdésben egy keresztbe jövõ kamion, busz elött átmész de és átveszed az irányítást és mint úgy a filmekben a kamion beleszalad oldalról a zsarukba.

Meglehetett volna okosan oldani <#zavart2>

Yoda001
ezt mondtam én is, x körözöttségnél bármivel is mész akárhogyan akármerre, utolérnek, ráadásul eléggé sokan hogy idegesítõ legyen... a belevezetés pedig nem mindig a legkönnyebb...

http://9gag.com/gag/5135249

Skynet
Ez a játék a régi driverekhez képest (fõleg az elsõhöz és az ezelötti részhez képest) egy hatalmas rakás szar.
Mindig arról szólt a sorozat hogy ismerjük az utakat a sikátorokat ügyesen vezetve rázzuk le a jardot, a gta-t és a hasonló játékokat simán megszégyenítõ autós üldözések közepette fasza irányítással és fizikával...
Na ez itt úgy néz ki egy bizonyos kõrözöttségnél hogy lehetetlen megszökni akármit csnálsz,csak ha "lélekuggrálva" a civilforgalmat belevezetjük a rendõrökbe...Szánalmas...
srácok, valaki megtudja mondani, hogy a végleges verzióban lehet e sebességet manuálisan váltani ? a demóban én nem találtam erre lehetõséget
Kit--Kat
Szerintem azért, mert kiakarták hagyni az utcai császkálást, de úgy gondolták ma már nem állná meg a helyét, ha csak egy autóval tudsz mindig menni és ezt találták ki köztes megoldásnak, ami szerintem is gáz.

Azt olvastam, hogy a klasszikusokat feldolgozó autós üldözéses missziók, shiftmentesek lesznek.

SZilaJMaGGoT
Én ahogy észrevettem az eddigi videókból, elég alaposan rá vagy utalva a shift funkció használatára és ahogy korábban elhangzott ez a játék fõ feature-e... Fail... -.- Nem tudom mért nem lehet olyan mint a régi driver csak mai köntösben... :/

grebber
Keveseknek adatott meg ilyen xbox 😞

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Driver.San.Francisco.JTAG.XBOX360-COMPLEX

Tényleg. FAIL

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

a gombok alapján PS3 😊

Ez PC-s verzió? Mer sokkal jobbnak látom a grafót mint konzolon.

Kapják be... bár Ubisofttól annyira nem meglepõ. Azért hátha lesz "demo" korábban. 😄

Ez a filmkészítõs cucc pedig jónak tûnik, így is hiányzik/hiányzott jónéhány autós játékból egy szimpla replay funkció, de ez még jobb.

Kit--Kat
Áhhhháá Bullitt 😊

szeptember 30 :/

Hogyhogy? PC-re késik? 😮

ahhoz nagyon le kell nyûgözzön hogy megjelenéskor megvegyem, TDU2 után már inkább várok egy darabig... 😄
na meg utálom amikor a konzolosok hamarabb kapnak meg valamit...

Én kipróbálom és nagy valószínûséggel meg is veszem. A Shiftet nem kötelezõ elvileg használni, ha nem akarod, szóval ezzel nem lehet mindig takarózni. Kétségtelen, hogy egy kurvára felesleges funkcióról van szó, de maga a játék szerintem jónak tûnik. Persze elõbb ki akarom próbálni, de per pill jobban bejön, mint az NFS: Run, pedig NFS fanboy vagyok, ahogy itt sokan tudjátok a fórumon 😄

És igen, a nickem a Bullitt c. filmbõl nyúltam. Steve McQueen ftw! 😊

Fpocok
Hát ez még mindig egy fos. Bírtam a videóban, amikor nem az volt, hogy gyorsan átugrott másikba, hanem legalább 10 másodpercig követte és kereste a megfelelõt.

Ez a Driver játék egy hatalmas baromság.

Ryder62
Ez a Portal autós változata? Nevetséges hogy kicsit kipördül aztán már teleportál másik kocsiba. Egyébként rendben lenne: végre egy játék amiben ütközéskor normális törés hangok vannak, az újságpapírt meg a többi koszt az utcán felkavarja a robogó verda, autók is dudálnak ezerrel mikor szembe mész stb. De ezzel a gyökér teleportálosdival fogják elszúrni az egészet. Multiban még rendben de singlében pffff.