S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ott 1 kicsit én is megakadtam.
Aztán feltûnt,h én abban a ládában keresgélem a kulcsot, ami abban az UAZ-ban volt, amibe csomó lõszer meg medikit van.
NEm abban a ládában van a kulcs, hanem vissza kell menni a hídon egészen a túlsó feléig, ahol szintán áll egy UAZ...abban van a kulcs.
A másik meg lent a lezuhant UAZ-ban.
eegen. Eléág furán néz ki,h zsebek zámát jelöli, de %-ban fejezik ki.
Nem tudok erre mit mondani, ezt írja ki a program.
Ha pedig azt nézzük,h a +3 zseb csak úgy jön össze,h 1 már alapból meg kellett,h legyen (így lett végül 4), arra meg azt kell mondjam foggalmam sincs már,h az exo megvásárlásakor hány zseb volt használható. Nem tegnap vettem. 😊
Ess pánikba! ^^

Azt a kulcsot már rég beletetted a zárba (egyenként is lehet) amikor a ládát piszkáltad.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

mcmoha
Nekem sikerult egy kulcsal is kinyitni a ladat😉

TOMSILENT
Gyerekek nekem sincs bent a kulcsa ládába a gázos feladatnál.....korábban már emberke leírta eme hasonló gondot....mit tegyek? 😮 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

+3 != +30%

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Ezt írja ki.
2 lépcsõben fejlesztettem.
Elõször +1 majd még +2 tárolót kaptam.
Összesen 4 szabad hely van az 5-bõl.
"Number of containers +30%"

Azt meg hogy? ^^

Exoskeleton fejlesztések:

Armor +30%
Number of containers +30%
Chemical prot. +40%
Impact neg. -40%
Electrical prot. +20%
2nd gen. night vision device
Energy recovery +4
Psy prot. +30%
Rad. prot. +40%
Servomotor booster
Weight carried 10.00 kg
Body armor weight - 10 kg

Artefacte pedig az a 4 volt nálam, amit korábban leírtam:
2 db -4 radioaktivitás
1 db +6 életerõ
1 db +6 vérzés csillapítás
én koliban vagyok a pc meg otthon van úgyhogy max hétvégén 😊

mcmoha
En is Nimble-tol rendeltem az exot, szoval lehet masfele fejlesztettem es azert nem ved meg a gaztol. <#fejvakaras>
Megprobalom meg masfajta artifactal is.

Ha gondolod a fejlesztéseket összehasonlíthatjuk, hátha abban van vmi logikus eltérés, ami indokolhatja a dolgot.
(én melózom, de este meg tudom írni,h mit fejlesztettem az én exo-mon.)
én is rendeltem az exot de nem volt jó arra hogy átmenjek az alagúton mindenképp kellett a SEVA

Még 1 dolog eszembe jutott...
Én természetesen a Neil (v. mi a szösz a neve) mukinál vettem meg az exo-t, ezért volt már Janovba átkeléskor is, és úgy rémlik mintha õ olyat dünnyögött volna a vásárláskor,h ez nem szokványos exo, ez prototípus... (angol verzióval játszottam, tehát nem magyarosított szöveggel, ami esetleg kihagyta ezt az info-t)
Lehet,h a más úton beszerzett exo ruha nem ugyanolyan mint ez, és ez kell a Pripyatba átjutáshoz v. SEVA?
Nem tudom.
Hmm...nekem átkelésnél artefactból olyan volt az exoba, hogy:
2x -4 radioaktivitás
1x életerõ visszanyomás +6
1x vérzés csillapítás +6

Volt nálam kemikáliák elleni artefact is, de csak a tatyóban...semmiképpen sem aktiválva.

Érdekes...még 1 dologra tudok gondolni,h az exo fejlesztésénél is több irányba el lehet menni a védettségek kiválasztásában és lehet,h olyan helyen választottam kémiai védelmet ahol te mondjuk csak áram/radioaktivitás védelmet.
Más ötletem nincs...én exoztam a játék végéig.
Már Janovba is azzal mentem át.
mcmoha
Vano a neve.😊

mcmoha
Kiprobaltam exo ruhaban az alagutat. Megfulladtam.😞 Valamilyen kepzodmeny is kell ahhoz, hogy exo-ban menj at.

tudom má eszembe jutott. az a csávó akit a fosztogatók kiraboltak.

Nekem oda kellett adnom ruhát.
A Monolitos muki mondta,h az õ ruhája az király, õ nem kért.
Viszont anna ka csávónak kellett, aki Janov-ban ad 1 feladatot.
Sajnos már nem emlészem mi volt az a küldetés, de lényeg,h õ is a csapatod tagja lesz, viszont alapból sima kabátja van.
Na neki kellett adnom a SEVA-t.
nem adod a saját ruhád oda senkinek tudtommal, vagyis én nem adtam 😄 hanem a lezuhant katonának kell de annak a tudósoktól szerzel ruhát.

Bevallom, én ilyen feltételre nem emlékszem.

Azt tudom,h mikor már a Pripyati átkelésre készültem és csináltam a történet szálat, akkor vaban kellett szerezni SEVA-t (asszem vettem a kereskedõtõl), de én nem abban mentem be az alagúthoz...az egyik mukinak adtam a SEVA-t, nálam csak az exo maradt, így kezdõdött el az átjárós rész.
Neked lehet,h azért jött újra elõ a SEVa keresõs küldetés, mert nem volt nálad más zárt páncél, mikor a SEVA-t ledobtad/odaadtad.
mcmoha
Nem mert az exo is zart rendszeru. A verszivok feszkebe lementem exo ruhaban es csak rohadtul kohogott a csavo de nem serult.😊 Ott elvileg nagyon mergezo ideggaz van. Eddig mindig SEVA-ban mentem most akarom kiprobalni ezt a modszert, mert olvastam mukodik.

de akkor meghalsz a gáztól?

mcmoha
Mert az atkeles feltetele a SEVA ruci es ha nincs nalad akkor zorog, hogy szerezd be. Legalabbis en ha kiteszem a zsakbol azonnal ujra megkapom a feladatot, hogy szerezzek zart rendszeru ruhat. Nekem is van exo ruham.

Ezt nem teljesen értem.
Miért feltétele az egyik viselésének a másik?
Nekem 1 héttel (valós idõben) korábban volt már exo-m, még mielõtt legelõször SEVA-val találkoztam. Így a hátizákomban sem volt.
1 SEVA-t beszereztem az egyik velem tartó mukinak, de egybõl neki is adtam...pripyatba én már csak az exo-val mentem át.
Zárt igen.
Exoskeleton,SEVA,scientific...asszem ez a 3 zárt.

Az alapján tudod az ilyenruhákat megkülönböztetni,h az inventory menüben tudsz-e külön sisakot is rakni a fejedre, vagy csak 1 szürke radioaktivitás jel van ott.
mcmoha
Ha a SEVA a hatizsakban van akkor viselhetsz exot.

az exo zárt légzõrendszerû csakmert azthiszem azzal engem nem engedett át?

Nem biztos,h szükséges kellék lesz.
Nekem úgy alakult a történet,h mire oda jutottam,h na akkor menjünk Prypjat-ba, addigra már volt elég lóvé az Exo-ra, és mire én hozzájutottam volna az elsõ SEVA-hoz, már pont nem érdekelt,h van.

Az elõzõ 2 részben asszem tényleg csak a játék legvégén jutottam el az exoskeletonhoz, itt viszont igen hamar meg lehet szerezni, csak idõ (pénz) kérdése.
Ha pedig felfejleszted,h futhass is benne, akkor már csak az 5 artifact hely miatt jobb a SEVA...másban nem.
Tib
Jóvanna, értem én, csak bedobtam ezt a marhaságot 😊

Igen, a teljesen zárt körû SEVA ruha majd szükséges kellék lesz a Prypjat-ba vezetõ úton...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

ivitzp
nem 😄, hanem még nem találkoztam azzal a ruhával és hibának hittem 😄 de már felvilágosított HUmanHunter hogy az SEVA ruha. 😊

Tib
Egyértelmû a kérdés. Az egész játék alatt jelen van ez a bug! És sajnos csak külön konzol parancsra lehet látni az arcot...
...vagy Ti nem a játékos arcára gondoltatok?! <#idiota>

KranaZoli
<#ijedt>

Sõt, ilyen majd Neked is fog kelleni és nem csak azért, hogy legyen. <#kacsint>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ivitzp
jah hogy az ilyen 😄 azt hittem hogy onnan lemaradt a textúra 😄D

KranaZoli
Jahhh, ez is lehet. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

szerintem még nem látott SEVA ruhát és azért furcsa 😊

KranaZoli
Ezt Én sem értettem. Arra gondolok lehet rossz képet töltött föl.

Törölt felhasználó
NM.

5367: Ezen most mit kell nézni??? Mindenkin rajta van a maszkja.
köszönöm gyors válaszod MÜTYI.
ivitzp
hol az arca ? XD

Törölt felhasználó
"Gyakran ismételt kérdések" --->spoiler----> rendellenes aktivitás
Sziasztok!Lenne egy kérdésem:amikor janovban a hûtõtorony körül vagyok jön egy segélykérõ üzenet ilyen sercegve,alig hallani belõle valamit,hogy segitsek nekik,mert két napja elfogyott az élelmük.Hogyan kell nekik segiteni,vagy mit kell csinálni.Aki tudja leirhatná nekem.Elõre is köszönöm.
KranaZoli
Hmmmm. Nem is tudtam, hogy van Wiki oldala. 😊 Kár, hogy nem magyar. De majd meglesem jobban. Köszi!

Törölt felhasználó
Stalker wikin minden megvan, igaz nem magyar.
KranaZoli
<#wink>

Snexi
idõközben rájöttem,de azért köszi 😊

KranaZoli
Tib! Grat!

Mi köszönjük. <#kacsint>

btw: Olyan oldal nincs, ahol korrekt módon össze van foglalva a 3 rész története?! Ami indul CS-tól és COP-ig felöleli, elmagyarázza a történetet, ki kicsoda; intro és outro movie-k tartalmát, stb... <#worship>

Snexi

Akkor is csinál ilyet, ha nem jó fájlt indítasz el. COP-nál próbáld meg a Stalker-COP.exe fájlt a game gyökér mappájában, ne az XrEngine fájlt a /bin mappából.

Tib
STALKER-CoP.try.hu immár több, mint 12.000 látogatót számlál az oldal! Köszönet érte és szívesen az oldalért <#vigyor>

Snexi >> - Próbáld törölni a "user.ltx" fájlt a játék mentés mappájából! Elvben ez segít <#papakacsint> Akár mûködött a tipp, akár nem, kérnék róla visszajelzést, hogy bõvülhessen a FAQ oldal <#nezze>

Snexi
nem indul el a játék
mikor indítanám ezt írja ki: cannot open file "fsgame.ltx"
keresgéltem neten,látom hogy nem egyedi a probléma,de egyértelmû megoldást sehol sem találtam

ha valaki tudna segíteni azt megköszönném 😊