S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán feltûnt,h én abban a ládában keresgélem a kulcsot, ami abban az UAZ-ban volt, amibe csomó lõszer meg medikit van.
NEm abban a ládában van a kulcs, hanem vissza kell menni a hídon egészen a túlsó feléig, ahol szintán áll egy UAZ...abban van a kulcs.
A másik meg lent a lezuhant UAZ-ban.
Nem tudok erre mit mondani, ezt írja ki a program.
Ha pedig azt nézzük,h a +3 zseb csak úgy jön össze,h 1 már alapból meg kellett,h legyen (így lett végül 4), arra meg azt kell mondjam foggalmam sincs már,h az exo megvásárlásakor hány zseb volt használható. Nem tegnap vettem. 😊
Azt a kulcsot már rég beletetted a zárba (egyenként is lehet) amikor a ládát piszkáltad.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
2 lépcsõben fejlesztettem.
Elõször +1 majd még +2 tárolót kaptam.
Összesen 4 szabad hely van az 5-bõl.
Azt meg hogy? ^^
Armor +30%
Number of containers +30%
Chemical prot. +40%
Impact neg. -40%
Electrical prot. +20%
2nd gen. night vision device
Energy recovery +4
Psy prot. +30%
Rad. prot. +40%
Servomotor booster
Weight carried 10.00 kg
Body armor weight - 10 kg
Artefacte pedig az a 4 volt nálam, amit korábban leírtam:
2 db -4 radioaktivitás
1 db +6 életerõ
1 db +6 vérzés csillapítás
Megprobalom meg masfajta artifactal is.
(én melózom, de este meg tudom írni,h mit fejlesztettem az én exo-mon.)
Én természetesen a Neil (v. mi a szösz a neve) mukinál vettem meg az exo-t, ezért volt már Janovba átkeléskor is, és úgy rémlik mintha õ olyat dünnyögött volna a vásárláskor,h ez nem szokványos exo, ez prototípus... (angol verzióval játszottam, tehát nem magyarosított szöveggel, ami esetleg kihagyta ezt az info-t)
Lehet,h a más úton beszerzett exo ruha nem ugyanolyan mint ez, és ez kell a Pripyatba átjutáshoz v. SEVA?
Nem tudom.
2x -4 radioaktivitás
1x életerõ visszanyomás +6
1x vérzés csillapítás +6
Volt nálam kemikáliák elleni artefact is, de csak a tatyóban...semmiképpen sem aktiválva.
Érdekes...még 1 dologra tudok gondolni,h az exo fejlesztésénél is több irányba el lehet menni a védettségek kiválasztásában és lehet,h olyan helyen választottam kémiai védelmet ahol te mondjuk csak áram/radioaktivitás védelmet.
Más ötletem nincs...én exoztam a játék végéig.
Már Janovba is azzal mentem át.
A Monolitos muki mondta,h az õ ruhája az király, õ nem kért.
Viszont anna ka csávónak kellett, aki Janov-ban ad 1 feladatot.
Sajnos már nem emlészem mi volt az a küldetés, de lényeg,h õ is a csapatod tagja lesz, viszont alapból sima kabátja van.
Na neki kellett adnom a SEVA-t.
Azt tudom,h mikor már a Pripyati átkelésre készültem és csináltam a történet szálat, akkor vaban kellett szerezni SEVA-t (asszem vettem a kereskedõtõl), de én nem abban mentem be az alagúthoz...az egyik mukinak adtam a SEVA-t, nálam csak az exo maradt, így kezdõdött el az átjárós rész.
Neked lehet,h azért jött újra elõ a SEVa keresõs küldetés, mert nem volt nálad más zárt páncél, mikor a SEVA-t ledobtad/odaadtad.
Miért feltétele az egyik viselésének a másik?
Nekem 1 héttel (valós idõben) korábban volt már exo-m, még mielõtt legelõször SEVA-val találkoztam. Így a hátizákomban sem volt.
1 SEVA-t beszereztem az egyik velem tartó mukinak, de egybõl neki is adtam...pripyatba én már csak az exo-val mentem át.
Exoskeleton,SEVA,scientific...asszem ez a 3 zárt.
Az alapján tudod az ilyenruhákat megkülönböztetni,h az inventory menüben tudsz-e külön sisakot is rakni a fejedre, vagy csak 1 szürke radioaktivitás jel van ott.
Nekem úgy alakult a történet,h mire oda jutottam,h na akkor menjünk Prypjat-ba, addigra már volt elég lóvé az Exo-ra, és mire én hozzájutottam volna az elsõ SEVA-hoz, már pont nem érdekelt,h van.
Az elõzõ 2 részben asszem tényleg csak a játék legvégén jutottam el az exoskeletonhoz, itt viszont igen hamar meg lehet szerezni, csak idõ (pénz) kérdése.
Ha pedig felfejleszted,h futhass is benne, akkor már csak az 5 artifact hely miatt jobb a SEVA...másban nem.
Igen, a teljesen zárt körû SEVA ruha majd szükséges kellék lesz a Prypjat-ba vezetõ úton...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
...vagy Ti nem a játékos arcára gondoltatok?! <#idiota>#idiota>
Sõt, ilyen majd Neked is fog kelleni és nem csak azért, hogy legyen. <#kacsint>#kacsint>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
5367: Ezen most mit kell nézni??? Mindenkin rajta van a maszkja.
Mi köszönjük. <#kacsint>#kacsint>
btw: Olyan oldal nincs, ahol korrekt módon össze van foglalva a 3 rész története?! Ami indul CS-tól és COP-ig felöleli, elmagyarázza a történetet, ki kicsoda; intro és outro movie-k tartalmát, stb... <#worship>#worship>
Snexi
Akkor is csinál ilyet, ha nem jó fájlt indítasz el. COP-nál próbáld meg a Stalker-COP.exe fájlt a game gyökér mappájában, ne az XrEngine fájlt a /bin mappából.
Snexi >> - Próbáld törölni a "user.ltx" fájlt a játék mentés mappájából! Elvben ez segít <#papakacsint>#papakacsint> Akár mûködött a tipp, akár nem, kérnék róla visszajelzést, hogy bõvülhessen a FAQ oldal <#nezze>#nezze>