S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért mert nem emléxem kimondott fegyver textúra pack-ról a COP-hoz. Nemrég átfutottam a COP mod-okat, de szerintem nem volt.
Ilyenkor egyszerûen fogod, megnézed, hogy van-e benne textúra mod weapon-ra, azt bennhagyod, a sallangod meg törlöd?!
SMARTER-t, no ezt épp még volt szerencsém felpakolni, de az Nekem nagyon nem jött be. A kékesen világító fejlámpák az, hogy már rögtön Skvadosk-nál jött Kiméra, az már nem Nekem túl sok volt. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Clear Sky-ban is redukálja az FPS-t. 😞
Próbaképp azért feltettem, de nem csak az vele a gond, hogy mínusz FPS-ek és mûszagú, túlzottan szép textúrák, hanem pl. az is, hogy "belenyúl" az idõjárásba. Addig okés, hogy a Clear Sky az Tiszta Égbolt, de amíg próbálgattam a mod-ot, az Ingoványban qrva változatos volt az idõ azzal, hogy állandóan tiszta volt az égbolt. 😉
Ott van ugyebár a STALKER Complete mod és most már a Clear Sky Complete mod is. No, azok sem 1xerû házi tákolmányok!
Bizonyos szempontból az eredeti textúrák is házi barkácsolások. Azért egy Ukrán fejlesztõ csapat nem egy Activison. 😊
COP-ban milyen mod-al érdemes a fegyókat újra textúrázni?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
It should also be noted that in the game files, its title is "wincheaster1300"."
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Én is már kitudja, hányfélét raktam fel, elég egyedi gamedate könyvtáram van. 😊
Fent van az Absolute Nature és Absolute Structure, a magyaríás, újra vannak textúrázva fegyók(ez nagyon fontos számomra), és új hangjaik vannak. Ezenkívül az inikben való turkálással megszûntettem az olyan marhaságokat, mint a bekapcsolt nightvision alatti zümmögõ hangot, vagy hogy a Grozára meg a SIG-re nem lehet távcsövet rakni.(mikor közben a Stormos Grozára és a Strelok féle SIGre lehet, és egyébként is ott virítanak a rögzítõfülek a fegyók tetején, és az elõzõ részekbe is lehetett)
Az atmosfeart nem merem feltenni, mert félek hogy megfelezé az FPS-em, amilyen lélegzetelállító látványt csinál.
Az mindenesetre biztos, hogy egy atmosfear modot vagy az absolute nature és structuret, illetve a kiválló magyarítást(ami szintén egy mod) szerintem nemigen szabad házigánynak minõsíteni, mert hihetetlenül igényes munkák.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ill. DX11-ben Nekem nagyon tetszett a game. Elsõ DX11-es game, amivel játszottam. STALKER COP miatt vettem meg a HD5850-es kártyát is. 😊
Aztán mivel külön-külön már mind1ik részt végigjátszottam (kivétel épp az alap STALKER) így most õszre-télire úgy döntöttem, hogy nekiugrok újra és CS-al kezdve végigjátszom a "trilógiát". 😊
Elõször nem akartam a CS-t sem textúrázni, de körbenéztem mod-ok terén. COP-al jöttek be az Absolute Nature; Absolute Structure ill. Atmosfear mod-ok. No, ezeket feldobtam a CS-ra és úgy elég komolyan leesett az állam. 😮 Nekem ezek pl. nem tûnnek házi barkács kategóriának. A talaj végre kapott vmi olyan textúrát, hogy azt mondom, no ez már tényleg vmi talaj textúra féle. Az építmények, fa és vas alkotó elemek nagyságrenddel szebben festenek. Egyedül az Atmosfear mod nem tetszett meg, habár az atmoszférán sokat dobott - ugyanakkor Nekem(!) - másnak lehet nem - úgymond túl mû ízû volt a kép. Túl szép, túl letisztult, úgymond túl csicsa. 😄
Tettem fel fegyver textúra pack-ot is, bár Én személy szerint ezt tartom a legkevésbé fontosnak. Mások meg épp ezt, mert elfoglalja a képernyõ nem kevés részét. 😊 Ugyanakkor Én meg nem a fegyót nézegetem, mert akkor meg mindennek nekimegyek, mindent lefejelek. 😄 😄
Ami viszont ebben egy kicsit disszonáns Nekem az pont ugyan ez, vagyis igen, valóban szebbek a fegyverek és Én még azt is elhiszem, hogy fotorealisztikus 😊 textúra, de egy "külvilágtól elzárt" Zónában minden kis utolsó renegátnak olyan fegyója van, hogy az csili-vili?! Szóval ez Nekem egy picit kivetni való. Azért gondolhatnának a textúra gyártók arra is, hogy legyen már vmi használt kinézete a fegyvernek. 😉
Szóval megértem azt is, akinek tetszenek az alap textúrák. Köztük Nekem is, csak már akartam vmi változatosságot is. 😊 Az alap textúrák nyers és kidolgozatlan mivolta talán még jobban is passzol az atmoszférához. Ugyanakkor sajnos sajnos sok alap textúra meg túl fapados. COP-nál azért dobtak már a textúrákon. A fegyvereket annyira nem sasolgattam, lásd feljebb - nem nézegetem Õket. Viszont a talaj és egyéb textúra elemekkel nem volt problémám. Ha majd sorra kerül nyilván megnézem az éppen említett Absolute Nature és Structure pack-okat és szerintem mindenki addig használja, amíg az ízlésének megfelelõ. Ez Nálam addig tart, amikor már azt érzem rajta, hogy na ez már nagyon giccs; nagyon mû, akkor kuka. De mindenkinek más az ízlése. 😊
Ezzel a játék készítõit kell megkeresni, a token neve st_wpn_wincheaster1300 (értéke "Chaser 13", oroszul "«Чейзер-13»"), tehát egyik sem. Biztos volt valami oka a fegyvernevek elferdítésének, talán jogdíj, vagy a fene tudja.
Elképzelhetõ, én magyarítással játszom, ott így van magyarítva a neve.
Úgy hagytuk, ahogy volt, és nem írtuk át olyanra, amilyen valódi fegyverhez szerintünk hasonlít a játékbeli.
Általában pontosak szoktak lenni a fegyvernevek a magyarításban, csak a Berettát szúrta el valaki, a Beretta 92F-et sikerült Beretta M1915-re magyarítani.
A v2.00 magyarítás szövegében nem szerepel a "Beretta" szó. "Martha" néven emlegetik a kérdéses pisztolyt, száma nincs. Viszont a S-CoPTT projekt angol szövegében valóban van "Beretta M1915" (panaszkodtak is az oroszok, hogy senki nem segít a fegyverekkel, õk meg nem értettek hozzá), és onnan jött az – ezek szerint hamis – információ a v1.00 magyarításba.
Azért én ezt így nem állítanám. 😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nem igazán értem ezt a vérszívók gázpalack láda dolgot!
(elolvastam a GYIK dolgot)
Az elsõ az erdõgazdaság ott mit kell keresnem?
Meg van 1 kulcsom ami a leírás szerint lent van a híd alatti kocsiban egy mappával együtt! fent meg van láda de azt írja nem jó a kulcs akkor ez a kulcs hol van?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Többek közt ezért nem használok magyarítgatást. A linken ott van hogy ez a fegyó munkaneve, egyszerûen kimásolták onnan, nem foglalkozva a lényeggel.
Nem textúrázok újra semmit, mert jellemzõen házigány megoldások vannak, aminél az eredeti 10x jobb. Lejjebb volt egy ilyen 99999999999999 fegyvert tartalmazó mod - de minek? Az alapszett nem elég?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A chaser13 pedig nem Winchester, hanem Maverick 88.
Elképzelhetõ, én magyarítással játszom, ott így van magyarítva a neve.
Általában pontosak szoktak lenni a fegyvernevek a magyarításban, csak a Berettát szúrta el valaki, a Beretta 92F-et sikerült Beretta M1915-re magyarítani.
Én is csak olyan modokat használok, amiktõl szebb lesz a játék. Gyönyörû növényzet és épület textúrás modokat lehet letölteni, a fegyókat meg egyenesen kötelezõ újratextúrázni, mivel azok a SoC-óta változatlanok.
Más. Nálam nem engedi maxra rakni a textúrákat, hiába okézom le, visszarakja a maximum alatti pontra a csúszkát. Korábban mintha 'nagyfelbontású textúrák' menüpontot is láttam volna a manüben, most meg nem találom sehol. Miért vannak ezek?
Pedig vannak RP74-es zombik, a dutys hullákból kézett zombik (akik nem jutnak be kitörés elõtt a fedezékbe, azok egy részébõl zombit gyárt a progi) egy részénél van RP74. Hogy honnan jönnek ezek, azt nemtom, mert élõ dutyst nem láttam még RP74-el.
Szerintem az alapjátékban még Dutys zombik sincsekek, egyfajta zombi van, mindíg ugyanabban a ruhában, basic felszereléssel.
Erre csak annyit tudok mondani hogy még nem játszottál (eleget) a játékkal. 😊 Modot nem használok, egyet kivéve: ami a Svarogon megnagyobbítja az artifactokat, hogy látni is lehessen rajta vmit, mást nem csinál. Van mindenféle frakcióból képzett zombi: duty, freedom, bandit, stalker. Janovban dutyból találsz exosat is, ezeknél lehet RP74.
Itt épp 4 RP74-em van, miközben nagyon nem vagyok duty tag (friend of freedom):
A chaser13 pedig nem Winchester, hanem Maverick 88.
The Maverick model 88 is commonly mistaken for the Winchester 1300, although on the receiver of the model 88 it has the words "Mossberg model 88" printed on it.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

1.6.01-hez kéne crack, mert néhol kifagy Yantarban, és se Jupiterbe, se Pripyatba se tudok mentéssel se bejutni.
Van valahol eredetim is, de nem találom, ezért töltöttem le, és kéne a crack. Thx.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Egyébként a zombik alap cuccokkal szoktak mászkálni, AK-74U,sima AK-74,Winchester1300 meg ilyenek. Még közepesen fajsúlyos fegyókkal(pl:M4) se láttam õket mászkálni soha, nehogy a legfejlettebb fegyók egyikével.
Nagyon valószínû, hogy te egy olyan modot használsz, ami alaposan megváltoztatja a küldetéseket. Szerintem az alapjátékban még Dutys zombik sincsekek, egyfajta zombi van, mindíg ugyanabban a ruhában, basic felszereléssel.
Máskülönben csak Pripyatban lehet megszerezni, ott viszont két helyen is.
valaki tudja h hol találhatók RP-74 -es fegyvert jupiterben?
(zombikon kivül)
Split course you

2-õt megvettem tõle de akkor is kellene még 1!
Esetleg volna ötleted hol találok?
Pár kép, ugye újra kezdtem 6x-ra a copot XD.....

Arra katt, a bejövõ oldal bal legalján a Spoiler részben megtalálod mind2 kérdésedre a választ.
Svarog detektor és Monolitosok befogadása címszó alatt. 😊
Azok nem stalkerok...ez is nézd meg a GYÍK-ban.
A második városban találkoztam az út szélén egy halom STALKER-REL
vissza kellett menni az állomásra és beszélni a lakokkal de ezek semmiféle hajlandóságot nem mutattak az útszéli slakerek iránt!
Itt ezzel mit lehet kezdeni?
thx😊
Anno egy angol walktrough oldalon olvastam errõl, és csak egyet érteni tudok az ott leírtakkal...azt a részt nem lehet úgy megcsinálni,h ne vegyenek észre.
Ha jó kommandóshoz illõen kést használsz az objektumban, már a legelsõ gyiloknál el kezd mindenki keresni, akkor is ha szintekkel feletted van. Szóval röntgenfülüek...
Én azt csináltam,h feljõve a csatornából az egyik sötét szobában (ahol van lépcsõ fel az épületbe +2 irányból jöhetnek) elbújtam egy szekrény mögé, egy sarokba. Nagyjából beláttam a szobát, mind2 irányból a bejáratokat és a lépcsõt is.
Persze tök sötét volt, én nem kapcsoltam lámpát mert a Mercenary fiúk tökéletesen megfestették magukat célpontnak a saját lámpájukkal.
Gugoló állásban, a sarokba bújva, sötétben, Thunder-t elõvéve (nagyon erõs géppisztolyok között és ruszki lõszert használ), szépen egymás után lelövöldöztem, aki odajött...kb: 12-en vannak.
Sûrû mentegetésekkel és töltögetésekkel (néha egyszerre jöttek be többen én meg épp táraztam), végül likvidáltam mindenkit.
Nem nagy dicsõség így legyakni õket, de ha simán bementem, engem állandóan lelövöldöztek, mert jönnek egyszere minden irányból, amint meghallanak.
elakadtam két dologban
az egyik elkel mennem a két daruhoz és ott meg kell keresnem Fajadot de hiába megyek oda nincs ott pedig ott van a térképen
a másik a Zsoldos táborba kell belapoznom de ezek észre vesznek!
arra már rá jöttem hol na a csatorna bejárat és be is lopóztam de amikor ott kavirnyálók hallani lehet hogy mondják hogy nyírd ki az az állatott vagy is engem!
hogy csináljam hogy ne vegyenek észre?