Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Csak nem bírtam várni a végéig. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyira imádom a leleményes crackereket. <#idiota> A DLC-k feltelepítése után egyetlen kis progit kell elindítani, ami regeli a DLC-ket és megy minden, az eredeti, Steames ME2 alatt. <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Lecsúsztam róla - FFXIIILR-nak mondjuk én is örültem volna . Majd szép lassan össze-hörcsögölöm őket a STEAM-fiókomra, hogy 5 generációnyi rokonságomnak is legyen mit játszania... 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Life is Strange-et még nem játszottam végig.
A Limbo-ra pedig csak ráböktem - ő az egyetlen a listámból, ami így került be -, mert alapvetően nincs "ríkató" játékom (vagy lehet, hogy az, csak még nem került sorra).

Azt sejtettem az elején, hogy ezek a játékok bekerülnek valami vásárlókosárba is, a STEAM által - (azt hittem, azonnal, az őszi vásár keretében) -, és csak ma tudtam meg, hogy a téliben így is lesz. A Limbo jó helyen lesz az ajánlatok között.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Én sem vagyok meglepve, csak a szokásos topiklakó vagy, a 7/10-es akciójáték buzik mekkája 😊 Egy kamionos játék nyilván nem "hoz lázba" senkit, de nem is az a cél. A mai világban szerintem igencsak értékelni kell azt is, amikor nem lázban vagy, hanem az ellenkezőjét, nyugodt vagy és nem sietsz sehova, nem akarsz lelőni vagy gyomron rúgni senkit. Mindkettőnk érvei szubjektívek, a tények pedig azt mutatják, hogy mindkét játéknak elég nagy rajongótábora van. Amúgy meg unalmas? Én pont azt szeretem benne hogy unalmas! <#nezze> <#wow1> <#nemtudom> <#hawaii>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.20. 18:37:28

Miért nem a Life is straget jelölted? Láttam a fórumában hogy te is játszottál vele, attól a játéktól még este is alig tudtam aludni....

a Limbo-ból ki nem nézem hogy annyira megható lenne...
Tinman
Lol, ez jó volt :-D

Beneveztem rá az utolsó pillanatban. Na mondom valami FF tuti lesz benne, ami lehet, hogy meglesz, de ájdontker legalább lesz egy jó kis cserealapom.

Nézem: Final Fantasy XIII Lightning Returns-t kaptam a többi mellé... aha oké, nekem FF XIII már megvan. Wellfck, majd elcserélem. Nézem Steam-en... jön a döbbenet! Rajta a wishemen! Ja, hogy ez persze nem a sima FF XIII hanem Lightning Returns! Teljesen el is felejtkeztem erről a részről. :-D

BÓDOGSÁG!!! :-)

Hátha valakit érdekel, még ezek voltak benne:

- LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY® XIII - wishen volt, tolnám nagyon, csak könyörgöm adjatok már időt is :-(
- GOETIA - wishen volt, very positive-on áll, tényleg jó kis cuccnak tűnik
- LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER - cserére lesz, mert már ezer éve megvan
- LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2 - dettó
- HITMAN INTRO PACK - na most a legtöbb Hitmant én már letoltam, szerettem őket, így ez is érdekel, de ez ugye csak a prológ és az 1. epizód, amit amúgy rohadtul túlárazva 13 ojróért tol a Steam. Ennek szvsz 4.99 lenne a korrekt ára és ebből kéne, hogy adjanak karácsonykor 50%-ot.
- HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION - Ezt benyaltam, mert múltkor kártyapénzből 2 ojróért megvettem. Ez van, tradelve lesz.
- TOMB RAIDER: UNDERWORLD - X360-as a superior verzió, ott le is toltam, imádtam, de Steam-re még nem volt meg, +1 sor csak, mert nem hiszem, hogy ennyi remek játék mellett nekem valaha is lesz időm letolni a "csonka" PC-s verzát :-/
- 20% Off Next Purchase (Digital Catalog Games Only, exclude Preorder) - (usable 1 time) (Coupon Valid date: 16/01/2017 to 30/01/2017) - Ez még talán majd érdekes is lehet valamelyik FF kapcsán.
- 50% Off HITMAN Upgrade Pack - Dettó érdekes lehet, mert ha valami csoda folytán akciós árból adják még majd ezt az 50%-ot, akkor az úgy nekem nagyon bejönne.

Összességében NAGYON elégedett vagyok! Már az első 2 címmel megvan a boldogság, a többi az csak bonus.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
"Unalmas, vontatott játék"...ha nem esett volna le, hogy mit írtam, vagy csak nehéz a felfogásod, vagy mint mindenbe bele kell kötnöd. <#vigyor1>
Nem vagyok meglepve. Akkor is egy nagyon unalmas játék. Engem pl. a Mad Max féle akciók hoznak lázba.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.20. 18:22:16
zorrobomber
Ja igen még az!

SzirmosSzisza
Warhead egész jó volt magyar szinkronnal. Amúgy nem nagyon van szerintem hasonló kaliberű cég Magyarországon, a legtöbb ráment a mobil/VR irányra inkább.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Totti5
Far Cry<#confused>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Fejlesztőket nem kell sajnálni, pikk-pakk lesz állásuk máshol, a Crytek-et meg szintén nem, egyedüli értelmes cím amit csináltak az a Crysis 1.

SzirmosSzisza
Volt egyáltalán ott valami? Utolsó hír amit hallottam róluk az volt, hogy elvették a Ryset tőlük.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
"A Crytek bezárta öt stúdióját, köztük a magyar részleget

A magyar, a bolgár, a dél-koreai, a kínai és a török Crytek stúdiónál is lehúzták a rolót, tragikus helyzetbe került a cég.
Nemrégiben írtunk arról, hogy komoly gondok lehetnek a Cryteknél, ugyanis a dolgozók béreit nem fizetik ki, ráadásul a vezetőség nem is árul el semmit a cég jövőjével és az esetleges problémákkal kapcsolatban. Sajnos a dolog odáig fajult, hogy drasztikus lépésekre kellett elszánniuk magukat a Crytek vezetőinek. A mai nap bejelentették, hogy bezárják a magyar, a bolgár, a dél-koreai, a kínai és a török kirendeltséget is is.
Nekünk nyilvánvalóan a 2007-ben alapított Crytek Hungary elvesztése fáj a leginkább. Jelenleg így már mindösszesen kettő Crytek stúdió maradt talpon, az egyik a németországi Frankfurtban, illetve a másik az ukrán fővárosban, Kievben. A Crytek természetesen nem győzte hangsúlyozni, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy az állásukat elveszített fejlesztők a lehető legjobb helyre kerülnek és összességében zökkenőmentesen mehessenek végbe a bezárások. 
A dolgozók körében terjeng továbbá egy pletyka is, mely szerint a cég úgy próbálja megoldani a kilátástalannak tűnő helyzetet, hogy eladja a free-to-play Warface játékot és annak folytatását az orosz Mail.ru kiadónak."

Szomorú nagyon szomorú.....

Egy kis studióvá kéne visszazsugororodniuk ahol 5 havonta létrehoznak 1-1 olyan ha nem is top de olyn szintű játékot ami biztos bevételt termel majd ,hogy megalapozzák az újbóli jövöt.... máskülönben elmennek a picsába 😞
Crysis szériát és a Ryse-ot nagyon sajnálom kegyetlen jó játékok.

Next PC upgrade: 2022

Néhány kategóriába még be is kerültek azok a játékok, amikre szavaztam.
IMYke2.0.0.0
A Square Enix idei (amúgy szokásos) előrendelhető ajándékcsomagjában volt - már lezárult az akció.

wantonly
Szerintem ITT, de nekem sosem működik a Gamestop. Letiltanak gondolom, mert nem amerikai címről vagyok...
lalakov
Mi ez a rengeteg HITMAN™: INTRO PACK Steamgiftsen? Hol osztogatják?
darkSectorxxx
Ghost Recon?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sziasztok!
Valakinek nincsen elfekvőbe egy Deathsmiles Steames példánya amitől szívesen megválna baráti áron?
Imádom a Cave játékait de ez valahogy nem a szívem csücske így sokallom azt a 20 jurót érte.
Tudom ez nem az olcsó játékok topik,de ezt nézik is azok akik vásárolnak 😊
zorrobomber
Amúgy nem a kamiont vontatják, hanem a kamion maga vontat.

zorrobomber
Szerintem teljesen megérdemelt a jelenléte minden díjazáson. Nem szoktam egyhuzamban 10 órákat játszani vele, de nem is arra való. Egy ideges, feszült nap után beülök a malomkeréknyi kormány mögé, berakok valami helyi rádiót, és lenyomok egy-két fuvart. Ennyi, nem több, és mégis azt veszem észre hogy mióta megvan azóta folyamatosan előveszem. A maga nemében zseniális.

Scooter
„Én Már Azelőtt Tudtam Hogy Ez A Játék Király Mielőtt Díjat Kapott” = Euro Truck Simulator 2???
Ugye nem mondják komolyan, hogy egy ilyen unalmas vontatott kamionos fos lett az első? Árut szállítasz ítéletnapig, amíg oda nem érsz.
Az első részét próbáltam de maximum 1 órát bírtam vele. Dögunalom a köbön. <#hehe>
IMYke2.0.0.0
Elnézve a "Test of Time" fordításukat, szerintem, örültek, hogy egyszerű kategória címek voltak... bár, az idézett ki is fogott rajtuk...

grebber
PC Gurunak hála már tudom miket jelentenek a kategóriák<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Én 2016.11.23-án ezeket "jelöltem" (akkori weblap kép, vágva):

zorrobomber
Steam Awards jelöltek

Spoiler mögött is a lista ha csak az érdekel:
The 'Villain Most In Need Of A Hug' Award

Borderlands 2
Dead by Daylight
Far Cry 3
Far Cry 4

The 'I Thought This Game Was Cool Before It Won An Award' Award

Euro Truck Simulator 2
Paladins
Starbound
Stardew Valley
Unturned

The 'Test of Time' Award

Age of Empires II HD
The Elder Scrolls V: Skyrim
Sid Meier’s Civilization V
Team Fortress 2
Terraria

The 'Just 5 More Minutes' Award

Counter-Strike: Global Offensive
Rocket League
Sid Meier’s Civilization VI
Fallout 4
Terraria

The 'Whoooaaaaaaa, dude!' Award

Bioshock Infinite
DOOM
Grand Theft Auto V
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-The Witcher 3: Wild Hunt

The 'Game Within A Game Award' Award

Garry’s Mod
Grand Theft Auto V
The Stanley Parable
Tabletop Simulator
The Witcher 3: Wild Hunt

The 'I’m Not Crying, There’s Something In My Eye' Award

Life Is Strange
To the Moon
This War of Mine
Undertale
The Walking Dead

The 'Best Use Of A Farm Animal' Award

ARK: Survival Evolved
Blood and Bacon
Farming Simulator 17
Goat Simulator
Stardew Valley

Közösség által kitalált díjak:

The 'Boom Boom' Award

BroForce
DOOM
Just Cause 3
Keep Talking and Nobody Explodes
Kerbal Space Program

The 'Love/Hate Relationship' Award

Dark Souls III
Darkest Dungeon
Dota 2
Geometry Dash
Super Meat Boy

The 'Sit Back and Relax' Award

ABZU
Cities Skylines
Euro Truck Simulator 2
Mini Metro
Virid

The 'Better With Friends' Award

Don’t Starve Together
Gang Beasts
Golf With Your Friends
Left 4 Dead 2
Magicka

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.20. 15:13:04

IMYke2.0.0.0
Hitman ✓
Deus Ex ✓
Tomb Raider ✓
Erősen valószínű valóban, hogy Thief lesz az újabb...

zorrobomber
Szerintem nemsokára kijön a Kane&Lynch Go meg a Legacy of Kain Go is 😊 Komolyra fordítva: ha tippelni kéne akkor azt mondanám hogy Thief Go lesz a következő.

IMYke2.0.0.0
Az jó. <#vigyor5>

zorrobomber
Release date(s): August 18, 2016

IMYke2.0.0.0
Újabb "GO" játék - "Deus Ex GO"

zorrobomber
Minecraft: Windows 10 Edition - $9.99

Ez ugye butább mint a sima változat?

szerk.: ahogy olvasom, ez a Minecraft jövője, minden nagyobb frissítés erre fog jönni, és jobban is fut mint a Java változat
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.20. 14:13:35

IMYke2.0.0.0
"Mikor változott át a topik neve?"

Hát, talán van már ennek is egy+ éve...

Ez mind szép és jó, csak amikor meglátom, h az új Zelda gyök kettővel fut a gameplay videókban, akkor azért eszembe jut, h nem ártott volna komolyabb vasat tenni alá.
TBTPumpa
Mikor változott át a topik neve? Vagy csak én jártam erre régen?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én végigvittem párszor, egy teljesen legit, jóféle survival játék, abszolút hozza a survivalos percről percre élek fílinget. Napközben a bázisodon kraftolgatsz, istápolod az embereidet, éjszaka pedig portyát szervezel alapanyagokért, amiket persze sokszor más is kinézett magának vagy épp mástól próbálod elvenni. Vagy épp tőled próbálja elvenni más...

Rettentően nyomasztó és szívet tépő az egész hangulata és körítése, szóval nem ajánlom galamb lelkűeknek.
Scooter
A This War of Mine-t próbálta már valaki? Vélemény róla?
MarkBlade
Igazából szerintem az ilyen hoztam is meg nem is ajándékokkal csak jobban ártanak maguknak mint ha nem adnának semmit sem. Úgy legalább a rossz szájíz elmaradt volna...
Scooter
Muve.hu-n is van karácsonyi akció, ami 2 naponta változni fog! Egy baja van, hogy PayPal-al nem lehet fizetni. Nekem viszont nem volt gondom, amikor régebben vettem. Rögtön megjött a kulcs!
Scooter
Ahogy mondod. Legalább 24 órára kellett volna ingyenessé tenni, hogy mindenki részesüljön belőle. Nem hiszem, hogy a digitális kódokból kifogynak.
MarkBlade
PS VR-re fejlesztettetek x-wing játékot. Miért nem adnak ki PC-re végre egyet?
Totti5
És ezzel nincs is gond, olyan gyönyörű játékok vannak WiiUra hogy csak csipázik az ember. No nem openwolrd, sandbox meg militarí shúter, meg standart multiplat címek ( bár ennek ellentmond a Xenobalde X ami BRUTÁLISAN óriási nagy openwolrd játék és mocsok jól néz ki, de ott valszeg olyan szinten ki lett használva és optimalitálva ( fix 30 frém! ) a gépre hogy egy deka tartalékot sem hagytak benne) hanem dedikált N játékok, exek. Ez meg ugye hybrid gép lesz, nem kimondottan asztali. Ennek a legnagyobb erénye hogy a legerősebb dedikált kézi géming eszköz lesz. Ha okosan csinálja az N akkor a DS utóda és ha a DS fejlesztők szépen erre fognak fejleszteni, jó lesz az ára akkor a gép csillagos egekbe fog menni, mert DSen olyan csilliárdokat érő sorozatok vannak amiért a fél világ rohanni fog Switchet venni. Amit otthon is kényelmes fotelből HD tévén is lehet használni. Zseniális cucc papíron.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MarkBlade
Csak még azt is bénán 😊
grebber
EA is eljátssza azt amit az Ubi.... kiszorja azokat a game-eket freebe ami már csak azoknak nincs meg akiket nem is érdekel...

Scooter
Ami ma hajnalban volt, mivel a hír amit linkeltél azt 19-én írták. Amúgy már vége. Az időeltolódás miatt mi lemaradtunk róla. Ez van. Aki kicsit is ad a minőségre annak már megvan. Nekem benyalta az Origin a steam kódomat, amit már régen belőttem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.20. 11:03:14
SzirmosSzisza

Rendben majd ott próbálkozom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tinman
Nem csak azoknak. Goldosoknak free valóban, nem is értem miért nem jár neked is, ha van aktív goldod. Totti majd megmondja. Amúgy ezeket a kérdéseket érdemes itt feltenni. Gyorsabb és pontosabb választ kapsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Minden másban fordított a sorrend....ez a nagy baj.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Elnézést ha nem ide tartozik.Van gold előfizetésem és a Burnout Paradise-re azt írja hogy fizessek 2500 ft.-ot.Pedig golddal elméletileg ingyenes vagy csak azoknak akiknek meg volt 360-on?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun