Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Limbo-ra pedig csak ráböktem - ő az egyetlen a listámból, ami így került be -, mert alapvetően nincs "ríkató" játékom (vagy lehet, hogy az, csak még nem került sorra).
Azt sejtettem az elején, hogy ezek a játékok bekerülnek valami vásárlókosárba is, a STEAM által - (azt hittem, azonnal, az őszi vásár keretében) -, és csak ma tudtam meg, hogy a téliben így is lesz. A Limbo jó helyen lesz az ajánlatok között.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.20. 18:37:28
a Limbo-ból ki nem nézem hogy annyira megható lenne...
Beneveztem rá az utolsó pillanatban. Na mondom valami FF tuti lesz benne, ami lehet, hogy meglesz, de ájdontker legalább lesz egy jó kis cserealapom.
Nézem: Final Fantasy XIII Lightning Returns-t kaptam a többi mellé... aha oké, nekem FF XIII már megvan. Wellfck, majd elcserélem. Nézem Steam-en... jön a döbbenet! Rajta a wishemen! Ja, hogy ez persze nem a sima FF XIII hanem Lightning Returns! Teljesen el is felejtkeztem erről a részről. :-D
BÓDOGSÁG!!! :-)
Hátha valakit érdekel, még ezek voltak benne:
- LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY® XIII - wishen volt, tolnám nagyon, csak könyörgöm adjatok már időt is :-(
- GOETIA - wishen volt, very positive-on áll, tényleg jó kis cuccnak tűnik
- LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER - cserére lesz, mert már ezer éve megvan
- LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2 - dettó
- HITMAN INTRO PACK - na most a legtöbb Hitmant én már letoltam, szerettem őket, így ez is érdekel, de ez ugye csak a prológ és az 1. epizód, amit amúgy rohadtul túlárazva 13 ojróért tol a Steam. Ennek szvsz 4.99 lenne a korrekt ára és ebből kéne, hogy adjanak karácsonykor 50%-ot.
- HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION - Ezt benyaltam, mert múltkor kártyapénzből 2 ojróért megvettem. Ez van, tradelve lesz.
- TOMB RAIDER: UNDERWORLD - X360-as a superior verzió, ott le is toltam, imádtam, de Steam-re még nem volt meg, +1 sor csak, mert nem hiszem, hogy ennyi remek játék mellett nekem valaha is lesz időm letolni a "csonka" PC-s verzát :-/
- 20% Off Next Purchase (Digital Catalog Games Only, exclude Preorder) - (usable 1 time) (Coupon Valid date: 16/01/2017 to 30/01/2017) - Ez még talán majd érdekes is lehet valamelyik FF kapcsán.
- 50% Off HITMAN Upgrade Pack - Dettó érdekes lehet, mert ha valami csoda folytán akciós árból adják még majd ezt az 50%-ot, akkor az úgy nekem nagyon bejönne.
Összességében NAGYON elégedett vagyok! Már az első 2 címmel megvan a boldogság, a többi az csak bonus.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem vagyok meglepve. Akkor is egy nagyon unalmas játék. Engem pl. a Mad Max féle akciók hoznak lázba.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.20. 18:22:16
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A magyar, a bolgár, a dél-koreai, a kínai és a török Crytek stúdiónál is lehúzták a rolót, tragikus helyzetbe került a cég.
Nemrégiben írtunk arról, hogy komoly gondok lehetnek a Cryteknél, ugyanis a dolgozók béreit nem fizetik ki, ráadásul a vezetőség nem is árul el semmit a cég jövőjével és az esetleges problémákkal kapcsolatban. Sajnos a dolog odáig fajult, hogy drasztikus lépésekre kellett elszánniuk magukat a Crytek vezetőinek. A mai nap bejelentették, hogy bezárják a magyar, a bolgár, a dél-koreai, a kínai és a török kirendeltséget is is.
Nekünk nyilvánvalóan a 2007-ben alapított Crytek Hungary elvesztése fáj a leginkább. Jelenleg így már mindösszesen kettő Crytek stúdió maradt talpon, az egyik a németországi Frankfurtban, illetve a másik az ukrán fővárosban, Kievben. A Crytek természetesen nem győzte hangsúlyozni, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy az állásukat elveszített fejlesztők a lehető legjobb helyre kerülnek és összességében zökkenőmentesen mehessenek végbe a bezárások.
A dolgozók körében terjeng továbbá egy pletyka is, mely szerint a cég úgy próbálja megoldani a kilátástalannak tűnő helyzetet, hogy eladja a free-to-play Warface játékot és annak folytatását az orosz Mail.ru kiadónak."
Szomorú nagyon szomorú.....
Egy kis studióvá kéne visszazsugororodniuk ahol 5 havonta létrehoznak 1-1 olyan ha nem is top de olyn szintű játékot ami biztos bevételt termel majd ,hogy megalapozzák az újbóli jövöt.... máskülönben elmennek a picsába 😞
Crysis szériát és a Ryse-ot nagyon sajnálom kegyetlen jó játékok.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Valakinek nincsen elfekvőbe egy Deathsmiles Steames példánya amitől szívesen megválna baráti áron?
Imádom a Cave játékait de ez valahogy nem a szívem csücske így sokallom azt a 20 jurót érte.
Tudom ez nem az olcsó játékok topik,de ezt nézik is azok akik vásárolnak 😊
Ugye nem mondják komolyan, hogy egy ilyen unalmas vontatott kamionos fos lett az első? Árut szállítasz ítéletnapig, amíg oda nem érsz.
Az első részét próbáltam de maximum 1 órát bírtam vele. Dögunalom a köbön. <#hehe>#hehe>

Spoiler mögött is a lista ha csak az érdekel:
Borderlands 2
Dead by Daylight
Far Cry 3
Far Cry 4
The 'I Thought This Game Was Cool Before It Won An Award' Award
Euro Truck Simulator 2
Paladins
Starbound
Stardew Valley
Unturned
The 'Test of Time' Award
Age of Empires II HD
The Elder Scrolls V: Skyrim
Sid Meier’s Civilization V
Team Fortress 2
Terraria
The 'Just 5 More Minutes' Award
Counter-Strike: Global Offensive
Rocket League
Sid Meier’s Civilization VI
Fallout 4
Terraria
The 'Whoooaaaaaaa, dude!' Award
Bioshock Infinite
DOOM
Grand Theft Auto V
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-The Witcher 3: Wild Hunt
The 'Game Within A Game Award' Award
Garry’s Mod
Grand Theft Auto V
The Stanley Parable
Tabletop Simulator
The Witcher 3: Wild Hunt
The 'I’m Not Crying, There’s Something In My Eye' Award
Life Is Strange
To the Moon
This War of Mine
Undertale
The Walking Dead
The 'Best Use Of A Farm Animal' Award
ARK: Survival Evolved
Blood and Bacon
Farming Simulator 17
Goat Simulator
Stardew Valley
Közösség által kitalált díjak:
The 'Boom Boom' Award
BroForce
DOOM
Just Cause 3
Keep Talking and Nobody Explodes
Kerbal Space Program
The 'Love/Hate Relationship' Award
Dark Souls III
Darkest Dungeon
Dota 2
Geometry Dash
Super Meat Boy
The 'Sit Back and Relax' Award
ABZU
Cities Skylines
Euro Truck Simulator 2
Mini Metro
Virid
The 'Better With Friends' Award
Don’t Starve Together
Gang Beasts
Golf With Your Friends
Left 4 Dead 2
Magicka
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.20. 15:13:04
Deus Ex ✓
Tomb Raider ✓
Erősen valószínű valóban, hogy Thief lesz az újabb...
Ez ugye butább mint a sima változat?
szerk.: ahogy olvasom, ez a Minecraft jövője, minden nagyobb frissítés erre fog jönni, és jobban is fut mint a Java változat
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.20. 14:13:35
Hát, talán van már ennek is egy+ éve...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Rettentően nyomasztó és szívet tépő az egész hangulata és körítése, szóval nem ajánlom galamb lelkűeknek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.20. 11:03:14
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun