Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem csak a supportos nem olvassa el amit írok :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
G2A, Kinguin, CDKeys.
Ezektől eddig még minden megjött és ment is.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Elmennek a fenébe. Most szándékozom belekezdeni az Underworld-be, "tök jó", hogy megint egy megcsonkított verzióval lesz csak lehetőségem játszani.
Next PC upgrade: 2022
Még ma is iszonyatosan hangulatos, remek küldetések vannak benne, döbbenetesen eltalált helyszínekkel, kiváló zenékkel.
A 2. részt nemrég játszottam végig, ha az ember összeszorítja a fogát és túljut a holtponton, meglepően élvezetessé válik, a végén több alternatív befejezéssel és még JC-vel is találkozhatunk. A játék fő problémája, hogy túlságosan konzolossá vált (igen, ezt pejoratív értelemben értettem), leegyszerűsített fejlődéssel és harccal, valamint a motorból (amit a Thief 3 is átvett) adódó betegségekkel, ami a "2-3 db utca = 1 pálya" felállásban csúcsosodik.
2. Jó ideje, ha jól rémlik legalább 1-1.5 éve.
3. Fizetős DLC van hozzá, sztori DLC mind a kettő. Az egyik a Beneath the Ashes a másik a Lara's Shadow. A 2 DLC együtt nagyjából 1 óra játékidővel bővíti ki az alapjáték történetét... igaz én nem vagyok kapkodós, nyilván fele ennyi alatt is letolhatók, ha nagyon tudsz már minden mozdulatot. Nekem tetszettek, nem bántam meg, hogy akciós áron megvettem őket és tényleg ad a történethez is az egyik DLC.
FC3-al szerettem volna játszani, de a Lost Expeditions DLC nincs meg és azért a legjobb esetben is 20 perc élményért nem akaródzott 9.99 eurokat kifizetni, így pebróbáltam ezt a CJS CD Keys-t.
Az, hagyj ám, hogy már maga a vásárlás is felért egy rektális vizsgálattal (többek között telefonos, SMS-es azonosítás), de az egészből olyan szinten árad a scammer szag, hogy majd leszédültem a székről. De mondom mit veszthetek? Szaros 1.11 GBP-t? Na nézzük.
Annyira tudtam, hogy ez lesz... Előtte rájuk kerestem google-ben vegyesek a vélemények. Volt akikkel rendőrségig fajult az ügy, volt akik meg évek óta ott vásárolnak és állítólag semmi gondjuk.
Megvettem, de a vásárlás tovább tartott, mint 20 perc, így én már le is tudtam fejben a Lost Expeditions DLC-t.
A sokadik átirányítgatás után megkapta a kódomat, ami egy lefényképezett, feltételezem lemezből OROSZOKTÓL kilopott kód volt, mert látszódtak rajta cirill betűk is. Borítékoltam, hogy én ezt be nem tudom aktiválni UPLAY-en és term. így is lett. Nem gépeltem el semmit, tényleg nem jó a kód. Ellenben az oldalukon SEHOL semmilyen leírás nem utalt arra, hogy ez russia only.
Azonnal írtam a supportnak, rögtön küldve MINDEN adatot és screenshotot arról, hogy nem sikerült az aktiválás! 1 teljes nap után válaszoltak (G2A-an ha már fél óra múlva nem írnak vissza, aggódok, hogy nem-e beteg a csapat ;-).
Azt válaszolták, hogy küldjem el:
- a rendelési számom -> elküldtem már abban a ticketben amire válaszoltak -.-
- azt, hogy hol és hogyan aktiválom -> dettó
- és képernyő mentést a sikertelen aktiválásról -> dettó
Leírtam válaszul, hogy érdemes lenne elolvasni a levelem és akkor nem kérnének be olyan adatokat melyeket elküldtem, de legyen... újra elküldtem nekik minden adatot. Erre visszajött megint egy sablon válasz tegnap, hogy küldjem el a sikertelen aktiválásról a screenshotot és, hogy biztos, hogy a megfelelő VPN-t használom-e aktiváláskor! WTF? Sehol nem írták, hogy az kéne hozzá, sehol nem írták, hogy nem global a kulcs...
Tehát, erre első körbe beírtam: Just go and duck your mother.
De aztán kitöröltem, mert most más kíváncsi vagyok meddig jut az ügy, így leírtam nekik újra, hogy rettentően sajnálom, ha nem tudnak olvasni, kérem adjanak egy másik supportost, mert a jelenlegi nem lát...
Itt tart az ügy. Akkor vásároljatok náluk, ha ezen múlik a gyereketek élete. Minden egyéb esetben ne.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.12.21. 09:12:07
Nagyszerű válogatás, köszönjük szépen.
2. (a másik kérdésem meg az lett volna, hogy mikor változtatták meg a steamgifts nevét a böngésző fülén "Free Steam Games"-re)
3. A Tomb Raider Underworld-höz milyen bónusz van konzolon?
És részemről is +1, Ξrror rengeteget gondol a topiklakókra, szóval tényleg le a kalappal (és mindenki más előtt is, aki valaha valamivel megajándékozott itt bárkit akár steamgiftsen keresztül akár személyesen, de szerintem Ξrror simán megérdemel egy külön kiemelést is)!
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.12.21. 07:50:33
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Köszönöm ,kihagyom legyen boldog az a 3 ember aki aktiv a csoportban és kb egymást ajándékozzák mindig<#banplz>#banplz>
Tőled már úgyis annyi ingyen játékot kaptam ,hogy soha a büdös életbe nem fogom tudni "meghálálni"
Next PC upgrade: 2022
Szerény ajándékaim az EJ csoportnak. <#wink>#wink> (plusz kigyi, Tinman és grebber is jelentkezhet rájuk, mert csak)
//Tudtam, hogy elqrok valamit... MC-t ha kell újradobom, szóljatok plíz <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.21. 00:44:48
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bővebben itt írtam róla. A topikban pedig Imyről rémlik, hogy tetszett neki, de biztos gyűrte más is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.12.21. 00:07:20
Ties That Bind - Part I
Ties That Bind - Part II
Egyébként ha valaki nem ragaszkodik a Steam-hez, HRK-n meg lehet venni 15 dolcsiért. Én is itt vettem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.20. 23:25:57
[merlinw.org]
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk nagy sale előtt mindig ez van, egyszerűen senki nem adja bundlira a játékát, hisz bízik abban, hogy a leárazással sokat elad. Januárban cserébe erősebb bundli szokott jönni.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
- $1 - Space Quest® Collection, Phantasmagoria 1-2, Police Quest™ Collection, and Shiftlings
- BTA - Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, TimeShift, Quest for Glory 1-5, and Gabriel Knight 1-3.
- $15 Caesar™ 3-4, Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved, King's Quest® Collection (1-7), and Velocity 2X.
- $20 King's Quest: The Complete Collection
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.20. 20:02:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tinman most az egyszer téved, a 7. résszel kellene kezdeni, aztán 8-9-10 és utána mehetsz nyugodtan játszani más stílust akár.
továbbá: kapható a Shantae: Half-Genie Hero 😊 (egyik kedvenc legaranyosabb-humorosabb metroidvania sorozatom legújabb része)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.20. 19:33:10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tyűűűű... de tényleg: tyűűűű!
Egyrészt van pár őrületesen jó rész, másrészt érhető, mert ezek nem azok a 2 perces játékok, harmadrészt tényleg furcsállom, mert azért japó téma, azt meg eléggé szoktad szeretni. Mondjuk most már várd meg az FF VII riméket és az legyen az első, mert az szvsz sokak számára rendkívül meghatározó élmény volt. Számomra feltétlenül! Nem túlzok, ha azt mondom teljesen bevoltam zsongva tőle és 16 MB(!) EDO(!) ram mellett estem neki, aztán eljutottam egy részre ahol a kéményekből füst jött... ott úgy bezuhant 2 frémre -nem túlzok-, hogy teljesne kétségbe estem. Szegény unokatestvérem (nőnemű) melóra/tanulásra szánt PC-jéből oroztam el további 16MB-ot és azzal már szépen suhant végig is toltam és életem egyik legmeghatározóbb gamer élménye, be is sírtam rajta :-(
Egy kicsit nézegettem ezt a LR-t és nem mondom, hogy nem mozdított meg bennem valamit, de nagyon :-)
Azt azért tudjátok róla, hogy az FF XIII és FF XIII X-2 letolása KÖTELEZŐ a Lightning Returns előtt!!!