XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Herdling (Cloud; XBOX Series X|S; PC) — JUNE 4
Premium | Ultimate | PC Game Pass
Total Chaos (Cloud; XBOX Series X|S; PC) — JUNE 4
Solarpunk (Cloud; XBOX Series X|S; PC) — JUNE 8 (DAY-ONE!)
Undisputed (Cloud; XBOX Series X|S; Handheld; PC) — JUNE 8
Persona 5 Royal (Cloud; Console; PC) — JUNE 9
Beastro (Cloud; XBOX Series X|S; Handheld; PC) — JUNE 11
Ultimate | PC Game Pass
Frog Sqwad (Cloud; XBOX Series X|S; PC) — JUNE 11
Ultimate | PC Game Pass
Starseeker: Astroneer Expeditions PREVIEW (Cloud; XBOX Series X|S; PC) — JUNE 11
Ultimate | PC Game Pass
Junkster (Cloud; XBOX Series X|S; Handheld; PC) — JUNE 16 (DAY-ONE!)
Ultimate | PC Game Pass
lwb írta (#176944):
Valaki próbálta a Forzát? Én kettővel ezelőtt kb leszakadtam a sorozatról, eléggé egyforma nekem mindegyik.
FH2 óta ugyanaz csak a helyszín változik, de mint látjuk ez hozza fixen a bevételt..én bele se kezdtem inkább mást tolok. Mondjuk még egyetlen forzát se vittem végig sosem. pár óra után rohadtul unalmasak
Dead Static Drive (Cloud, Console, and PC) – May 20
My Friend Peppa Pig (Cloud, Console, and PC) – May 20
Pigeon Simulator (Cloud, XBOX Series X|S, Handheld, and PC) – May 20
Remnant II (Cloud, Console, and PC) – May 20
Winter Burrow (Cloud, Console, and PC) – May 20
Luna Abyss (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – May 21
Escape Simulator (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – May 26
Echo Generation 2 (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – May 27
The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – May 27
Crashout Crew (Cloud, XBOX Series X|S, Handheld, and PC) – May 28
Kabuto Park (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – May 28
Final Fantasy VI (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – June 2
Jurassic World Evolution 3 (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – June 2
Luna Abyss megmenti a listát
kjozsef056 írta (#176941):
Felőlem lehet a bányába is.. szomorú hogy egy ubisoft tudja ezt hozni érted egy ubisoft... De látjuk miért van ez mert hoz egy konstant alapot amit már az ezer éves Horizon 2 is tudott és "skinezik" a pályákat.. Én nem esek ettől hagyatt.
Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2026. 05. 18. 08:04
a játszótéri srácok csinálják angilalilban, semmi közük a franciákhoz..
de legalább végre a 10+ éve hurcolt modelleket újra modellezték, vagy ai-val megküldték, de a lényeg hogy szebbek lettek 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Szabi írta (#176940):
10 éve könyörögtünk a japán térképért, remélem nem baj hogy élvezzük.. 😄
Felőlem lehet a bányába is.. szomorú hogy egy ubisoft tudja ezt hozni érted egy ubisoft... De látjuk miért van ez mert hoz egy konstant alapot amit már az ezer éves Horizon 2 is tudott és "skinezik" a pályákat.. Én nem esek ettől hagyatt.
Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2026. 05. 18. 08:04
kjozsef056 írta (#176938):
Úgy néz ki a copy paste Forzát továbbra is szeretik
10 éve könyörögtünk a japán térképért, remélem nem baj hogy élvezzük.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
kjozsef056 írta (#176938):
Úgy néz ki a copy paste Forzát továbbra is szeretik
ja, Old School Rally a király! 🤣
A remake-et én is várom, mások csinálják és remélem nem cseszik el.
Az "összes" gothic-kal vigyázz, mert a 4. rész az már alig gothic, az első kettő az jó, de már a harmadik rész is véleményes. Nekem mondjuk bejött. Skyrim, Oblivion ezek AAA játékok, az Avowed meg nem. De nem is egy Skyrim-klón. Részben innen is a nagy csalódás, mert ezt várták az emberek, pedig a nap végén ez igazából csak egy belsőnézetes pillars of eternity. Ami nekem teljesen megfelel, a deadfire pl az év játéka volt nekem a megjelenéskor. De azt elismerem, hogy nem mindenki gondolja ezt így.
PS-en a csucsima meg ez a jótej számomra nem nagy cuccok kb ezeket tudja egy assassins creed is...csak más köntösben szóval én nem estem hanyatt ezektől
Ha a népszerűség a fontos, akkor a gears meg a fable jó irány a MS-nak.
De mondhatnám bármelyik ms címet legyen az gears of war széria vagy a doomok... mint játék ok játszok velük mert ez az életem ,de mint minőségi game pff hagyjuk már
MS 1st party játékok is csináltak jó eladási számokat: az ezerszer szidott Starfield pl a legjobban fogyó Bethesda játék volt a megjelenésekor. De a Doomok is jól szoktak fogyni, meg nyilván van más is.
Az Obsidian játékai nem a Sony AAA játékaival versenyeznek, mivel ezek AA játékok, nem is ez a céljuk. Arra ott lesz majd a Fable meg a Gears of War új része. Ettől még nekem a személyes véleményem az, hogy pl az Avowed jobb volt, mint minden, amit a Sony kiadott úgy kb az Uncharted 4 óta.
lwb írta:
Nekem mondjuk bejött az Avowed és a OW1-2 is. Én boldog lennék még sok Avowed játékkal.
Az hogy mi jön be meg mi nem az kevés... Egy sony ex címhez képest kanyarba sincs se minőségben sem eladásilag se semmiben. És itt ez a nagy gond a MS-nál... kiemelkedő minőségi címek sehol.
Botond írta:
kjozsef056 írta:
lwb írta:
Elvileg a box exkluzív játékok is visszatérhetnek nemsokára, legalábbis ilyesmit mondogatott az új CEO.
PC-re ugyis kiadják őket szóval max MS exek lesznem nem konzol exek..Mondjuk jó címek nélkül hotmindegy mit hova adnak ki előrébb nem lesznek vele. Márpedig azok nincsenek és nem is igen lesznek
Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2026. 04. 24. 20:48
Ha maradnak ilyen "szarok", mint az Avowed, Grounded, Forza Horizon vagy az Outer Worlds meg mellé pár felújítás a régi címekből, akkor én továbbra is széles mosollyal fogom nézni az összes ilyen alaptalan kritikát, hogy nincsenek jó címek tőlük. 😄
Ami neked jó az másnak nem biztos. Szóval részemről nem alaptalan a kritika mert számomra a már említett 2 címen kivül copy paste Forza(amiből az egyikkel nem is fogok soha játszani /MS Flight Sim/ mert nem az én világom) nincs minőségi címük.
Itt egy reális cikk, hogy hova is fog érkezni next genben az xbox.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2026. 04. 25. 17:44
kjozsef056 írta:
lwb írta:
Elvileg a box exkluzív játékok is visszatérhetnek nemsokára, legalábbis ilyesmit mondogatott az új CEO.
PC-re ugyis kiadják őket szóval max MS exek lesznem nem konzol exek..Mondjuk jó címek nélkül hotmindegy mit hova adnak ki előrébb nem lesznek vele. Márpedig azok nincsenek és nem is igen lesznek
Ha maradnak ilyen "szarok", mint az Avowed, Grounded, Forza Horizon vagy az Outer Worlds meg mellé pár felújítás a régi címekből, akkor én továbbra is széles mosollyal fogom nézni az összes ilyen alaptalan kritikát, hogy nincsenek jó címek tőlük. 😄
lwb írta:
Árat csökkent és nem lesz day one cod csak 1 év múlva kerül bele a szolgáltatásba...
April 8 — DayZ (PC) Now on PC, joining Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, Game Pass Essential, PC Game Pass
April 8 — Warhammer: Vermintide 2 (Cloud, Console) Game Pass Essential
April 8 — Endless Legend 2 (Windows) (PC) Game Pass Premium
April 8 — FBC: Firebreak (Cloud, Xbox Series X|S, PC) Game Pass Premium
April 9 — Planet Coaster 2 (Cloud, Xbox Series X|S, PC) Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass
April 10 — Tiny Bookshop (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass
April 13 — Football Manager 26 (Windows) (PC) Game Pass Premium
April 13 — Football Manager 26 Console (Cloud, Console, PC) Game Pass Premium
April 14 — Hades II (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass
April 14 — Replaced (Cloud, Xbox Series X|S, PC) Game Pass Ultimate, PC Game Pass
April 14 — The Thaumaturge (Cloud, Xbox Series X|S, PC) Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass
April 16 — NHL 26 (Cloud, Xbox Series X|S) Game Pass Ultimate, PC Game Pass
April 16 — The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered (Cloud, Xbox Series X|S, PC) Game Pass Premium
April 17 — Call of Duty: Modern Warfare (Cloud, Console, PC) Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass
April 21 — Little Rocket Lab (Cloud, Console, PC) Game Pass Premium
April 21 — Sopa: Tale of the Stolen Potato (Cloud, Console, Handheld, PC) Game Pass Premium
April 21 — Vampire Crawlers (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) Game Pass Ultimate, PC Game Pass
April 23 — Kiln (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) Game Pass Ultimate, PC Game Pass
Barbie Horse Trails - April 2
Clair Obscur: Expedition 33 - Available for Premium subscribers.
NBA 2K26 - Available for all tiers.
Hades II - Available for Xbox Series X.
Replaced - Available on April 14.
Vampire Crawlers - Available on April 21.
Kiln - Available on April 23.
Aphelion - Available on April 28.
Mondjuk még mindig nem tudom az optimalizálás hogy valósul meg de majd kiderül.
Az biztos én a MS helyében ezt egy sony fricskával mutatnám be.... "És akkor most nézzünk meg egy PC-s játékot az XBOX konzolon" , majd elindítják a God of Wart 😊
Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2026.03.06. 19:27:42

Szerintem a játék bőven megér egyébként teljes árat is. Én anno megvettem minden platformra, legutóbb switch 2-re is. Mert megérdemlik a pénzem és támogatni akarom őket. A világ egyik legjobb játékát csinálták meg a világ egyik legjobb játéka után (W3).
GP-ba sajnos nem tényező sem ez sem a KCD mivel hosszúak. De mint írtam lehet tolni a ps-t így ez most kellett picit