Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nintendo mindig is ilyen volt, mindig a legyengébb vasat tolta ki... náluk a pure gameplay az érdekes, nem a techno, amivel mindig bő 5-6 évvel le vannak maradva konzoloktól, mely konzolok meg bő 3-4 évvel a PC-től.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Még egy nap!
wesker24
Nice aZ Origin kliens teljesen lefagyott nem lehet Online csatlakozni Originre ! <#falbav>
grebber
Mass Effect 2 is free on PC right now (...linkre rámenve még nem free )

Next PC upgrade: 2022

grebber
Kiszivárogtak a Nintendo Switch rendszerchipjének órajelei

" Ezzel az Xbox One és a PlayStation 4, illetve PlayStation 4 Pro konzolok processzorteljesítményének nagyjából a harmada-negyede áll rendelkezésre, ami nem lenne rossz egy mobil megoldástól."

Az Arrival kivételével nyugodtan előbbre vehetők, ha Zaeedot és Kasumit szeretnéd használni, akkor az ő küldetéseik pláne.

Az első rész DLC-i már ingyenesek (az első, a Bring Down the Sky mindig az volt PC-n), és részei az alapjátéknak. Hogy a steamesbe mennyire integrálták, azt nem tudom, az ottani fórumokat kell megnézni. A második (Pinnacle Station) meg nem is jó, el is üt az alapjátéktól, és nem is a BioWare munkája.
IMYke2.0.0.0
amazon.co.uk: "Might & Magic Heroes VII: Complete Edition - 13,15 font = ~4880 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Az összeset a végére hagyom szerintem, mert nem akarom addig szétcseszni az eredeti játékot, amíg a főszálon és az elérhető DLC-ken át nem rágom magam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

FEARka
Az Arrival DLC-t érdemes a fő sztori szál utánra hagyni, szerintem.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.12.19. 18:03:54

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

IMYke2.0.0.0
Hátha így átláthatóbb a linkelt oldal infóáradata (saját tábla) - Mass Effect 2 DLC-k:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
Első rész DLC-i kihagyhatók az egyikre már nem is emlékszem a másik meg csak hullám alapú túlélőizé. Viszont a második rész sztori DLC-i nagyon jók szinte kivétel nélkül.

[merlinw.org]

MerlinW
A sztori DLC-ket nem látom a listában (vagy ez csak egy részlete?), Lair of the Shadow Broker, Arrival, Overlord, Kasumi - Stolen Memory, stb.

[merlinw.org]

Rapid81
Igen, közben már magam is rájöttem. Így marad a csúnya "All DLC" torrent. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Most meg kiderül, hogy az első részhez is van 2 DLC... Na mindegy, azok már kimaradnak.

IMYke2.0.0.0
De ezek nem az "igazi" DLC-k - ezek ingyenesek.

//Itt ellenőrizheted a Mass Effectekhez járó DLC-ket.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.19. 16:10:03

Rapid81
A 2-höz a DLC-k ingyenesen letölthetőek a Bioware oldaláról. A 3-ról még fogalmam sincs.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Scooter
A végéből az jött le. Akkor csak írtad, hogy "ha"? <#wink>
IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam, a PP-hez vagyok szokva... így semmit sem vettem.

Scooter
Mi jó vettél abból a belinkelt listából?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.19. 15:11:05
www.gamesdeal.com oldalon a Tom Clancy's The Division (PC) UPlay csak $18.85, még van 42 db kulcs

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

MarkBlade
Igen nekem is igazából az X is tetszett volna csak azt írták hogy rossza net kapcsolat meg a grafika is silány és szaggatós.
Ezért kérdezem hogy ezzel nincsen e baj. Nekem is bejövős 😊
IMYke2.0.0.0
Megszoktam a Pay Palt - zavar, hogy a CDG-nél csak kártyás fizetés jöhet számba, és akkor "csak órák kérdése", míg kapom a kódot <így lassan a munkaidő vége felé>...

grebber
Videok alapján nekem tetszik fasza szép. Csak mehetne végre 5$ körülre az XL ára.

MarkBlade
Ez a Mortal már jó?
3Error
Tőlem elvették gond nélkül anno, fene egye ki a pénzéhes fejüket... <#gonosz2>
Többe kerültek a DLC-k, mint a gyűjtői ME2...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Mortal mehetne már alább.

IMYke2.0.0.0
A CDGalaxis digitális akciójából szemezgetve (leárazási százalékok az adatlapon*):
- Bioshock (1) - 523 Ft (eurósoknak: 1,68 euro)
- Bioshock 2 - 523 Ft (eurósoknak: 1,68 euro)
- Bioshock 2: Minerva's Den - 748 Ft (eurósoknak: 2,4 euro)
- Mortal Kombat XL - 2748 Ft (eurósoknak: 8,81 euro)
- Tales of Symphonia - 2003 Ft (eurósoknak: 6,42 euro)
- Tales of Zestiria - 3277 Ft (eurósoknak: 10,50 euro)
- XCOM 2 Deluxe Edition - 8321 Ft (eurósoknak: 26,68 euro)

* = (Eddigi digitális ára: 2 090 Ft – 75%-os, kedvezményes ár az akciós készlet erejéig, legfeljebb 2016. december 30-ig)

Köszi. Én bepróbálkoztam. Hátha tényleg lessz valami érdemleges benne.
Ha nem, mennek Steamgifts-re.

kigyi
Ha esetleg van aki még bízik abban, hogy jó cucc lesz benn még ma lehet vásárolni belőle:

Square Enix Surprise

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Atisz

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Köszi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MerlinW
Miután sosem voltak képesek normálisan elvenni a pénzemet, így én minden DLC-t letöltöttem torrent-ről és crack-elt exe-vel játszottam végig a második/harmadik részt. Ez a túlbonyolított, túlárazott BW pontrendszert sosem tudtam elfogadni. Viszont a DLC-k nélkül fél játék mindkét rész.

[merlinw.org]

Az Origin Access kapcsán konkrétan a ME2-ről is váltottunk szót, mert én már annál jeleztem, hogy kellenek külön DLC-k neki, a Deluxe nem teljes. Te lehet, hogy úgy értetted, majd a ME3-tól érdekel Originen, de én ettől még szóltam direkt a ME2 miatt, valószínűleg itt lehetett félreérthető a történet, mert egyébként mindig a ME3 DLC-i miatt nyavalygok 😊
grebber
DIG IC RTS Bundle 0.77$ (ha kettőt vesztek)
Csak maga a Soldiers: Heroes of World War II miatt brutál mocskosmod megéri.<#eljen>

Tinman
Simán használhatsz rajta több accot is és amit pl. te letöltesz játékot, azzal a másik acc is term. játszhat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sziasztok.Megjött a gyerekeknek karácsonyra rendelt Xbox one.Az a kérdésem hogy ezen csak 1 Live accountot lehet használni vagy másikkal is be lehet lépni.Mert nekem is van meg szeretnék a nekik is másikat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Rapid81
ME3-tól még messze állok. ME 1-et és 2-t meg Steamen játszom. Ott meg szó sincs DLC-kről sajna. Felraktam mindet. A mesterlövész puska szép darab. 😊

Ami azt illeti, én direkt neked válaszolva írtam itt, hogy az Origin Access nem tartalmazza a DLC-ket. Amúgy a kliensben is benne van az összes DLC, de én még csak a dobozost telepítve játszottam, oda csak aktiváltam, és látom a DLC-ket.

Zaeed tartozik a Cerberus Networkhöz (ez day1 volt és ingyenes, afféle használtpiac elleni megoldás volt), illetve Kasuminak van saját DLC-je, más karakter nincs, sztoris tartalom viszont igen. De most már látod a többit, fölösleges felsorolnom.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.12.18. 20:09:39
Rapid81
Szólhattatok volna, hogy még külön letöltögetős DLC-k is vannak a ME2-höz a Bioware oldalán... Csodálkoztam, hogy még mindig üres 1 hely a csapattagoknál és sehol senki...

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Troger911
Gyertek csak bátran 😊
Scooter
Van egy SPACECOM steam kódom. Nem tudom, de remélem még működik. Aki szeretné az jelentkezzen PÜ-ben.
3Error
Elég sok téren mellőzi, nem csak jármű fizikában. <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
OFF-ban le tudnád írni majd nekem, hogy bírtad életre a GTA 4-et az iCE30-al? Nekem nem indul el.
Mindent (elvileg) úgy csináltam, ahogy a readme-k írják.

Tinman
Teljesen mellőzi a realizmust. A motorok kezelhetősége főleg. A legkeményebb, az, hogy a R* szerint már pedig fékezve nem lehet kanyarodni, pedig de. Szerintük ha fékezel az autó/motor az gyak. egyenes vonalban csúszik, bármiféle oldalsó irány blaszfémia. Aztán nem.

Tinman
Jaj, dehogynem, elírtam, bocsi!

Voltan
A 90%-uk megvan/játszottam, és mind nagyon élveztem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Igen...Teljesen igazad van...PTK vizsga úgy néz ki megzavart az agyam 😄
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.18. 11:56:27

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.