Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát nekem van most ac-vel sokszor napi 12 óra, utána lehet 3-4 honapig meg nem játszok keményen, annyira ingadozik a szokásom....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Várj, na pontosabban. RE az Anti-é, én nekem pc-n van meg, VR-al belenéztem a fullba, mondta hogy belenézhetek.
Kitchen demo az valóban külön van, azt is megnéztem.
PS4-en megvenném a RE7-et ha végig szeretném játszani, Anti-nak is mondtam, nem sajnálom a pénzt, ha fontos nekem valami, ez nem spórolás volt, hanem simán más játékokkal játszom. 😄

Driveclub is ilyen hasonló dolog volt régen, azzal is 90%-ban sogor játszott, amikor itt volt.
Nekem ez, meg GT ilyen bemegyek pár körre max azt irány a kampány tps...
De az más mondom mikor a DC látványt dícsértem, egy vr-hoz képest, a 2 dolog más.

A VR-ban is dicsérem a VR élményt, az fasza, nem probléma ez, csak most szurkálódás volt, ahol nem a szó fontos, hanem a szándék. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem vettem komolyan 😊 Nincs olyan tervem, hogy az életem hátralévő részében napi 5-6 órát vr-ezzek. Bár azt szvesen alárnám, hogy minden nap lehet 5.6 óra játékom 😞

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Jó de most nehogy azt mond hogy komolyan vetted amiket célozgattam neked.
Tudom, hogy faszán elvagy, meg nem is rajtad viccelődök, ez csak egy kis odaszúrás.
Szerintem te is tudod milyen érzés ez. 😄

Isten ments hogy turkáljak a magánéletedbe, hogy mivel mennyit játszol, ezt csak benyögtem hasraütés szerűen. 😄

IMYke2.0.0.0
"Meg driveclub VR-el, aminek az alapjátékát agyon istenítetted, de a VR-t már ebből sem vetted meg."

Ja, mert a 613-ban közölte is, hogy az egy demo =/= a játék.

De mindegy te dolgod. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Nem, Moby azt mondta megvettem, ez nem ugyanaz, mint hogy kipróbálhatom. 😄

Moby
Nincs meg neki azsenem. Egy ilyen demo érhető el belőle, ami a játékban nem is szerepel, inkább csak egy bemutató az egész. (KITCHEN)

Moby
Be van listázva. De a helyzet az, hogy vettem már egy szatyor vr játékot, amit szétosztogattam a családban, és fóliában várják, hogy kicsomagoljam őket majd a fa alatt 😄
Persze, hogy nem kell tessen, pláne akkor nem, ha azt szeretnéd kimutatni, hogy nem akkora veszteség, ha felkúszik a hardverapróra 😄
Kihoztad a kabriókupét a szalonból, kitapostad a benne lévő benyát, majd két nap múlva felhvtad a szalont, hogy vigyék vissza, szarnemkell, benzin kell bele, és egyébként sem túl fasza reggel a kölköket az isibe vinni, nem férnek be hátra 😄D Nem is te lennél...😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.30. 21:52:49

IMYke2.0.0.0
* Resident Evil VR gondolom megvan... ha már anyudat is ijesztgetted vele.
* Mi a helyzet a Driveclub VR-ral?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ha igaza lenne, de ahogy szemügyre vettem sorba, egyikben sincs. 😄

IMYke2.0.0.0
Szerintem, Moby nagyobbat csípett vissza.

darkSectorxxx
Muszáj volt csipkelődnöm. 😄
(amúgy nem a vr játékok árával van problémám, hogy nem tudom megvenni)
Ja és Driveclub sem Resi7-et sem én vettem meg eredetileg, valamint az hogy a full játék érdekel, normál minőségben, ettől még a vr része nem kell hogy tetszen.

Itt van a kövi játék, vedd meg. 😄

DOOM VR LIVE:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 21:32:14

Moby
P. resi7-el. Amiért megvetted, de a játékot már nem. Meg driveclub VR-el, aminek az alapjátékát agyon istenítetted, de a VR-t már ebből sem vetted meg.
Nem dark. Te ezt arra vetted, hogy eladd. Megnézd, és eladd. Értem, ennek gondolom anyagi okai vannak. Ezért is mondtam, hogy legyen meg a kötelező kör, aztán lépjünk tovább. Én nem erre vettem. Nekem hálisten nem fontos eladni. Így még játékokat is vettem hozzá, és a jövőben is tervezem 😄

darkSectorxxx
Akkor az lehet rosszul volt a fejeteken, mert vagy le-fel kellett volna mozditani picit, hogy abba a valamibe, ami nem lencse van egy mozgó kis bogyó, asszem ahoz kell igazodni a szemednek, és előre-hátra lehet húzni az elejét is a vr-nak, neki a fejednek vagy el tőle akár 3-4cm-rre is.
Nekem pl ha nincs full a homlokomnak, akkor homály, mint egy nagyító, amikor távolabb van a tárgytól, amit nézni akarsz, elkezd homályosodni.

Mi ez? Humble-ön mostantól nőket is lehet venni? Mert felőlem jöhet!

darkSectorxxx #296597

Na azt képzeld el hogy nekem ennél jóval homályosabb volt.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.11.30. 20:51:02

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Hát hazudnék ha melepne, de sajnos nem.😄
Nekem óránként támad ilyen gondolatom.
Nem olyan hyperszuper ám, oké a tech.

De mikor oda kerül a sor, hogy na játszunk, akkor mit is tudsz csinálni?
Vagy pár lowgeci indie szar.

Vagy majdnem AAA áras, "félig AAA" játék. Amikből 50% fps lövös, 50% autos....meg egy Skyrim.
Ami játékok hiába vannak térben a minőségük kb egy alap ps3-as játék szintjén vannak.
Na ezzel kezdj valamit. 😄

Én nem szarozom, de azért az első 3 nap újdonság után vakarom én is a fejem.
Dehát minden ilyen kütyüvel ez van, a Kinect is volt egyszer. 😄
Picit van abban a nagy BF akcióban egy kis szerepe, hogy ez még nem egy platform alternatíva, csak egy luxus, egy extra cucc, amit néha előveszel.
Tisztelet a kivételnek, mert Moby 5-6 órákat nyomja, csak nem tudom mivel. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 20:51:53

Tinman
Ebben inkább az az érdekes, hogy már eladta a PSVR-t... ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Milyen érdekes dolgok ezek, nem is értem, hogy lehettél ennyire trehány. 😄

kigyi
A kendő véletlenül nekem is kimaradt amikor eladtam 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

ZsZso
Teee, ezt a tegnapi előtt posztolták! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Jöhet minden mennyiségben szeretjük az ingyen cuccokat <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
GT Sports-nak ilyennek kellett lennnie, csak pixelesen, mint egy crt tv-n.
A recék, vibráló élek meg ilyenek, az mind ugyanígy van a sisakon keresztül is.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 19:58:51

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
The Binding of Isaac 1€ a steam-en dec. 4-ig! Ennyiért kötelező akinek még nincs meg. Nagyon addikt kis gamma.
ÓÓÓ, a The Binding of Isaac Collection (DLC-vel együtt) meg csak 1.32€! Inkább így kell megvenni!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.30. 19:44:31
darkSectorxxx
Ja oké nem szóltam, azt hittem ezek oda vannak rögzítve fixen. 😄

Csak eltekertem a panelig, kicsit mint az én tv-m kicsibe, úgy néz ki. 😄
Én full azt hittem, hogy 2 kijelző van a sisakban, akkor ez így kicsit pazarlás szerintem, mert sok holt rész van. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 16:56:27

n000rbi
Tehát meg se nézted a videót 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Hát mivel GOG-nak pont az a lényege, h új rendszereken is fussanak a régi játékok mindenféle pepecselés nélkül, így gondolom, h itt is az a helyzet, h felrakod és megy. <#smile>
darkSectorxxx
+THEVR-nál először nem tudták mik ezek a jelek, a dizájn a gumin, azt hitték kezelőgombok. 😄

Mé ha megemlítetted a tisztítást, én ilyen loot mániás vagyok, nekem nem a VR tűnt fel először mint ó-azt-a-kurva!
Hanem a mellé csomagolt kendőnél!!!!
Na az állat!

Ha eladnám a VR-t, ez a kendő tök véletlen eltűnne a csomagból és pont elveszteném véletlen. 😄

darkSectorxxx
Ja ez fasza, de a többit asszem nem lehet, ott ami a tarkódnak megy neki meg a homlokodnak. :/

darkSectorxxx
Jó esetben csak lezuhansz a székből a padlóra. 😊

darkSectorxxx
Nem.
TE, vagyis TE kapd szét a sajátodat és mutasd meg, utólag hivatkozhatsz hogy az a forssás téves, meg szar. 😄

Isten csak a természetet teremtette, állatokat természet, embert.
Minden mást az embert teremtett. 😊

n000rbi
Kösz, az tök jó, hogy a gumi részek simán leszedhetők, ha esetleg tisztítaná az ember.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TBTPumpa
Ez fantasztikus hír! <#taps>
Első PC-m egyik első játéka volt (Intel 486 DX)! Naná, hogy behúzom! Első részt megcsinálták, hogy fusson Windows alatt külső program (pl. DosBox) nélkül? Mert akkor biztosan végigjátszom ismét - főleg a Karácsonyi kiadást az Ünnepek közeledtével! A zenéit a mai napig imádom (mondjuk az első Unreal/Unreal Tournamentek zenéit is)!
A második rész működésével a mai napig nincs gond (Win 10 alatt is megy mindenféle trükk nélkül).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.30. 16:22:01

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Erre szokták a hullámvasút demót nyomatni, de ugye attól meg róka, vagy ájulás lesz 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Ez pont sony esetén sohasem túl nagy kihívás 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/hát ez ilyen kétesélyes dolog. Merugye vagy isten teremtette a VR-t is, vagy nem teremtett semmitse.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.30. 16:01:17

darkSectorxxx
Legyen az bármi, nem megmondtam neked hogy szedj szét egy vr-t és mutasd be egy videón hogy állítja elő a képet. Utólag már mindegy 😄

Barmit mondjanak a Brit tudósok, isten nem vr sosakkal teremtette meg az embereket, nekem ez akkor is egy veszélyforras marad. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 15:53:36

Moby
Persze, hogy idegen. Nulla ismeretekkel minden az. 😄
A szemüveglencse, meg a fresnel...na az nem ugyanarra jó. De mindegy, ilyenen ne akadjunk fent. Lencse-lencse. Nyáron lehet vele bogarat égetni a napon. <#banplz>

darkSectorxxx
Hát igen pont ez a baj, hogy túl valós.
Ha a kijelzöknél megszűnik a pilesség és a technika enged most 2d ben látható látványt, na az kemény lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 15:47:07

Voltan
LOL, nem is azt mondtam, hogy horror játékkal legyen kiállítva a boltban. Elég egy egyszerű mászkálós-röpködős valami, hogy demonstrálja mindenkinek, hogy milyen is ez az élmény. Nyilván nem kell a nyuggereket a RE7 elé leültetni 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Várj, a vr már meg a rendes 3d az ezt tudja már, itt majd kijavítanak, de nem ezzel van a probléma, hanem a teljesítménnyel, már csak a nagyobb hz és fps hiányzik.
Állítólag ez nincs már messze. 😊

Occolus 90hz ha jól emlékszem, psvr 120.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 15:44:49

Moby
Ezt ma tökéletesen elő tudjuk állítani. Annyira tökéletesen, hogy az agy elfogadja valóságként. Ez a baj vele. Mármint nem EZ, hanem az, hogy a látvány már valóság, de az egyensúlyi ingereket nem tudjuk hozzárakni. De ez már sokszor elhangzott.

darkSectorxxx
Pontossan.
Jó poén. Ha egy valami vékony tárgyat nézel, mondjuk az ujjadat felmutatod vagy egy ceruzát, és megállsz nem mozgatod a fejed, csak 1-1 szemmel megnézed mintha síkban látnád és nem középen van a toll, ha jobb szemeddel nézed, akkor balra tolja a képet, ha a bal szemeddel akkor jobbra. És csak akkor lesz térben középen ha 2 szemmel nézzük, akik pl az egyik szemükkel baj van, és úgy kell közlekedniük ezért okozhat kisebb gondokat a mozgás. 😊 ez jópofa dolog mondjuk.

3Error
Persze, ezért tudunk mélységet érzékelni, csak ugye amit az évezredek alatt "megszoktunk" (ill. eleve így lettünk kitalálva), azt pár év teknózással nehéz behozni. <#vigyor3>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Ez igaz. A lencse nem véletlen van ott, a fókusz a látásnál nem 1-10 cm, én csak azt mondom, hogy ettől még monden a fényektől kezdve a szemed előtt vannak. És én független attól baj-e az egészségnek, nem tartom jónak.
Egészséges embernek legalábbis, akinek a szeme rossz, annak meg eleve a szemüvegbe kell a lencse annak pont hogy segít.

Én meg ezt valahogy idegennek érzem.

Moby
A valóságban a két szemed sosem látja ugyanazt. A 3D éppen ezt szimulálja. Az agy a két állásszögre vetült kép eltéréséből érzékeli a mélységet, és a mélységi távolságokat. Ma ez nem csak a képalkotásra van átültetve, de pl a psvr mélységi érzékelése a kamerán keresztül ugyanezt másolja. Okkal van a ps camera két érzékelője kb emberi szem távolságra egymástól.

darkSectorxxx
Jó akkor 1 cm és 10 cm között na nem mértem le. 😄
De ez minden csak nem egészséges. Én kicsit ettől is félek, ha a látásommal baszakszik valamit én összetöröm a gecibe, így is a tv előtt annyit vagyok, hogy csodalkozom még hogy nem kell szemüveg.
De odafigyelek azért, ritkán szoktam folyamatossan egyhelyben lenni, sok megszakítás van amikor játszom.

3Error
Én nem bírom a 3D-t. Piszok mód lefárad az agyam (a szemeimtől, amik szintén), azért mert két külön mozgó képet néznek, ugye. Ez a valóságban sosem fordul elő hosszabb ideig. Ez lehet a VR-ral is.
A másik az "utazási betegség".
Persze ez az én bajom, de nem véletlen, hogy monitort sokkal tovább képes nézni az ember, mint egy VR-os kijelzőt. (kettőt)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Moby
A sisakban a ppanelek felülete közelebb van a szemedhez, mint az orrod hegye.