Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kitchen demo az valóban külön van, azt is megnéztem.
PS4-en megvenném a RE7-et ha végig szeretném játszani, Anti-nak is mondtam, nem sajnálom a pénzt, ha fontos nekem valami, ez nem spórolás volt, hanem simán más játékokkal játszom. 😄
Driveclub is ilyen hasonló dolog volt régen, azzal is 90%-ban sogor játszott, amikor itt volt.
Nekem ez, meg GT ilyen bemegyek pár körre max azt irány a kampány tps...
De az más mondom mikor a DC látványt dícsértem, egy vr-hoz képest, a 2 dolog más.
A VR-ban is dicsérem a VR élményt, az fasza, nem probléma ez, csak most szurkálódás volt, ahol nem a szó fontos, hanem a szándék. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Tudom, hogy faszán elvagy, meg nem is rajtad viccelődök, ez csak egy kis odaszúrás.
Szerintem te is tudod milyen érzés ez. 😄
Isten ments hogy turkáljak a magánéletedbe, hogy mivel mennyit játszol, ezt csak benyögtem hasraütés szerűen. 😄
Ja, mert a 613-ban közölte is, hogy az egy demo =/= a játék.
De mindegy te dolgod. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze, hogy nem kell tessen, pláne akkor nem, ha azt szeretnéd kimutatni, hogy nem akkora veszteség, ha felkúszik a hardverapróra 😄
Kihoztad a kabriókupét a szalonból, kitapostad a benne lévő benyát, majd két nap múlva felhvtad a szalont, hogy vigyék vissza, szarnemkell, benzin kell bele, és egyébként sem túl fasza reggel a kölköket az isibe vinni, nem férnek be hátra 😄D Nem is te lennél...😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.30. 21:52:49
* Mi a helyzet a Driveclub VR-ral?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(amúgy nem a vr játékok árával van problémám, hogy nem tudom megvenni)
Ja és Driveclub sem Resi7-et sem én vettem meg eredetileg, valamint az hogy a full játék érdekel, normál minőségben, ettől még a vr része nem kell hogy tetszen.
Itt van a kövi játék, vedd meg. 😄
DOOM VR LIVE:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 21:32:14
Nem dark. Te ezt arra vetted, hogy eladd. Megnézd, és eladd. Értem, ennek gondolom anyagi okai vannak. Ezért is mondtam, hogy legyen meg a kötelező kör, aztán lépjünk tovább. Én nem erre vettem. Nekem hálisten nem fontos eladni. Így még játékokat is vettem hozzá, és a jövőben is tervezem 😄
Nekem pl ha nincs full a homlokomnak, akkor homály, mint egy nagyító, amikor távolabb van a tárgytól, amit nézni akarsz, elkezd homályosodni.
darkSectorxxx #296597
Na azt képzeld el hogy nekem ennél jóval homályosabb volt.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.11.30. 20:51:02
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nekem óránként támad ilyen gondolatom.
Nem olyan hyperszuper ám, oké a tech.
De mikor oda kerül a sor, hogy na játszunk, akkor mit is tudsz csinálni?
Vagy pár lowgeci indie szar.
Vagy majdnem AAA áras, "félig AAA" játék. Amikből 50% fps lövös, 50% autos....meg egy Skyrim.
Ami játékok hiába vannak térben a minőségük kb egy alap ps3-as játék szintjén vannak.
Na ezzel kezdj valamit. 😄
Én nem szarozom, de azért az első 3 nap újdonság után vakarom én is a fejem.
Dehát minden ilyen kütyüvel ez van, a Kinect is volt egyszer. 😄
Picit van abban a nagy BF akcióban egy kis szerepe, hogy ez még nem egy platform alternatíva, csak egy luxus, egy extra cucc, amit néha előveszel.
Tisztelet a kivételnek, mert Moby 5-6 órákat nyomja, csak nem tudom mivel. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 20:51:53
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A recék, vibráló élek meg ilyenek, az mind ugyanígy van a sisakon keresztül is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 19:58:51
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ÓÓÓ, a The Binding of Isaac Collection (DLC-vel együtt) meg csak 1.32€! Inkább így kell megvenni!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.30. 19:44:31
Csak eltekertem a panelig, kicsit mint az én tv-m kicsibe, úgy néz ki. 😄
Én full azt hittem, hogy 2 kijelző van a sisakban, akkor ez így kicsit pazarlás szerintem, mert sok holt rész van. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 16:56:27
Mé ha megemlítetted a tisztítást, én ilyen loot mániás vagyok, nekem nem a VR tűnt fel először mint ó-azt-a-kurva!
Hanem a mellé csomagolt kendőnél!!!!
Na az állat!
Ha eladnám a VR-t, ez a kendő tök véletlen eltűnne a csomagból és pont elveszteném véletlen. 😄

TE, vagyis TE kapd szét a sajátodat és mutasd meg, utólag hivatkozhatsz hogy az a forssás téves, meg szar. 😄
Isten csak a természetet teremtette, állatokat természet, embert.
Minden mást az embert teremtett. 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Első PC-m egyik első játéka volt (Intel 486 DX)! Naná, hogy behúzom! Első részt megcsinálták, hogy fusson Windows alatt külső program (pl. DosBox) nélkül? Mert akkor biztosan végigjátszom ismét - főleg a Karácsonyi kiadást az Ünnepek közeledtével! A zenéit a mai napig imádom (mondjuk az első Unreal/Unreal Tournamentek zenéit is)!
A második rész működésével a mai napig nincs gond (Win 10 alatt is megy mindenféle trükk nélkül).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.30. 16:22:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.30. 16:01:17
Barmit mondjanak a Brit tudósok, isten nem vr sosakkal teremtette meg az embereket, nekem ez akkor is egy veszélyforras marad. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 15:53:36
A szemüveglencse, meg a fresnel...na az nem ugyanarra jó. De mindegy, ilyenen ne akadjunk fent. Lencse-lencse. Nyáron lehet vele bogarat égetni a napon. <#banplz>#banplz>
Ha a kijelzöknél megszűnik a pilesség és a technika enged most 2d ben látható látványt, na az kemény lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 15:47:07
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Állítólag ez nincs már messze. 😊
Occolus 90hz ha jól emlékszem, psvr 120.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 15:44:49
Jó poén. Ha egy valami vékony tárgyat nézel, mondjuk az ujjadat felmutatod vagy egy ceruzát, és megállsz nem mozgatod a fejed, csak 1-1 szemmel megnézed mintha síkban látnád és nem középen van a toll, ha jobb szemeddel nézed, akkor balra tolja a képet, ha a bal szemeddel akkor jobbra. És csak akkor lesz térben középen ha 2 szemmel nézzük, akik pl az egyik szemükkel baj van, és úgy kell közlekedniük ezért okozhat kisebb gondokat a mozgás. 😊 ez jópofa dolog mondjuk.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Egészséges embernek legalábbis, akinek a szeme rossz, annak meg eleve a szemüvegbe kell a lencse annak pont hogy segít.
Én meg ezt valahogy idegennek érzem.
De ez minden csak nem egészséges. Én kicsit ettől is félek, ha a látásommal baszakszik valamit én összetöröm a gecibe, így is a tv előtt annyit vagyok, hogy csodalkozom még hogy nem kell szemüveg.
De odafigyelek azért, ritkán szoktam folyamatossan egyhelyben lenni, sok megszakítás van amikor játszom.
A másik az "utazási betegség".
Persze ez az én bajom, de nem véletlen, hogy monitort sokkal tovább képes nézni az ember, mint egy VR-os kijelzőt. (kettőt)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]