Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
'...the word is as far as I am concerned actually derived from Old English orc 'demon', but only because of its phonetic suitability...' - The Letters of J.R.R. Tolkien No 144, dated 1953
Legendának jó 😊

A Warhammer világban pedig nem "orc"-ok vannak, hanem "ORK"-ok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Dawn of War 3<#wilting>

"This is fun.......I think........but this doesn't feel right.......wait........this is a trick........this isn't Dawn of War........this is something else......Enter the MOBA"
"DOW3 has no soul. Paper thin art direction, cannon fodder space marine units, linear maps, moba defense turrets, point based hero purchases, no cover mechanics (don't get me started on the shield condoms) and micro transactions in abundance"

zorrobomber
Most hallottam egy urban legendet, mi szerint az orkok Tolkien miről mintázta: az Oxford Rugby Club csapattagjairól, a tulajdonságaikat, és a nevüket is(=ORC).

Koszi. Steam-en csekkoltam elobb es ott volt co-op tag. :/

Fpocok
PVP van, van multis része, de nincs coop.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aki jatszottam vele:
Uj Doomban van co-op (campaign) multi?
Atisz
Köszönöm, rendes vagy, de nem e célból írtam. Tényleg jónak tűnik, de ez még kevés, hogy számomra vonzó legyen a csomag (ugyan a Quantum Break-et is kipróbálnám, bár annyira nem vonz, az űrös Warhammer viszont kifejezetten taszít - az orkok fantasy erdőkbe és mocsarakba valók, nem az űrbe).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Nagyon billegtem a sale végén hogy megvegyem félig kártyapénzből, de inkább a gyűjtögetés mellett szavaztam. <#eljen> A Dawn of War 3 határeset, a Quantum meg nem izgat különösebben. Nem kérdés hogy maradok.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.01. 22:13:28

zorrobomber
Nekem wishlistes volt a Passpartout és a Sexy Brutale is, és önmagában nem fizettem volna értük. Már települnek is. Hirtelen Strafe-et aktiváltam még, a Ziggurat is tetszett(bár sokat nem toltam). Megértem hogy nem AA cuccok, és átlag alatti value, de nem kell tűzbe tartani a kezem hogy pár órát elszórakozzak velük.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.01. 22:00:44

Horizon Zero Dawn Frozen Wilds DLC pipa. Milyen hosszú volt? Nem tudom. 15 óra körül talán. Ami van benne: új terület, új fajta ellenségek, új képességfa, új fajta fegyverek, meg persze új küldetések. A mellékküldik még mindig csak ok szinten mozognak, azonban a többi része nagyon jó lett. Az új terület gyönyörűen kidolgozott, az új robotok ismét ötletesek, az új fegyverek pedig igencsak hasznosak ellenük. A főszál sztorija mondjuk nem üt akkorát, mint az alapjátékban, de nem is lenne egyszerű azt überelni. Ami nagy plusz, h sokat fejlődtek az arcanimációk, na meg az átvezetők, beszélgetések közben levő animációk úgy alle zusammen. Szóval, akinek tetszett az alap, az ezt se hagyja ki, még több Aloy, még több Horizon-féle jóság.
Tinman
Van vége... olyan 40-50 óra gametime Tinman tempóban.

A nyavalyás Forrest 3.5 éve még mindig early. Röhej.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.01. 21:12:19

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A januári gyilkos. Már a Longest és a Quantum miatt nem is kérdés az egész jogosultsága.

A decemberi engem meglepett. Azt gondoltam, hogy a -khmmm- H1N1:-P mellé lesz legalább 1 ütős cím és igazából a Sexy Brutal, meg talán a Strafe az ami részemről figyelmet érdemel. Milliónyi jó játék van, így a többi cím......

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ha venném a bundlit, akkor tuti neked adnám a játékot. Komolyan, nem viccelek ilyesmivel.
Nem komálom a(z akár végtelen) túlélős játékokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Meg elvileg Project Cars 2. 😊

THX amúgy, én sme tudtam.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Az új wolfnak van demója Steam-en, ha valakit érdekel, és megnézné. Persze lehet, hogy csak nekem volt újság...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Ha Day1 vettem volna AC😮-t már lepergett volna, így ha márciusban lesz fullos az AC😮 storyline, akkor nekem addigra kb. flushol az agyamból és nem jó érzés visszatérni egy nyilván emeltebb nehézségű DLC-be. Ezért írtam ugye, hogy akinek van ideje sokat gamelni, annak nem gond akár márciusba újra tolni a teljes kalandot, de nekem csak egyben mehet az időhiány miatt.

Atisz
2 ember van a barátlistámon aki játszott a Long Dark-kal és dicsérik, mint a legjobb open-world survival játékot (ami egyébként kilépett az early-access-ből), szóval én kipróbálnám.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
Van egyébként a Monthlyn kívül is új bundle:
Yogcast Jingle Jam 2017

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Szerencsére hamar elment a teljes pakk kb nem telt 2 percbe és vitték is ezt a hulladékkupacot <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem nyertem. <#vigyor5>
* A Quantum Break az "egyszer-végigtolható" kategória egyik jó képviselőjének tűnik.
* The Long Dark = googlizás nélkül fogalmam sincs, hogy eszik-e vagy isszák.
* Dawn of War III: speciel erről tudom, hogy nem lett kirobbanó siker.

//Upssszzz... most látom, hogy amiről írtam az 2018 január...
//A decemberi, ahogy nézem tényleg hulladék 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.01. 19:35:00

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az ehavi monthly abszolút az indie szerelmeseinek szólt, van benne több jóféle és nagyon friss, idei indie játék. Nekem például 4 wishlistes játék is volt benne, amik közül kettő fölött is csomót remegett az ujjam a legutóbbi sale során, de végül meggyőztem magam azzal, hogy úgyis jönni fog humble monthlyban.
De tény, hogy azoknak, akik főképp AAAkkal szoktak játszani közel értékelhetetlen bundle volt.
ZsZso
Imy bejött a jóslatod. A decemberi monthly tényleg hulladék. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Kárpotolták az előfizetőket a H1Z1 szaros hónapért! Kabaré az a havi csomag...ez az új meg parádé.....

Next PC upgrade: 2022

akkor még hitetlenkedtetek! 😄

Ahogy azt előre tippeltem, itt a Quantum Break a Humble Monthlyban. Mellé jár még The Long Dark és Warhammer 40000 Dawn of War III. És persze ami még jön majd.
MerlinW
Két önálló sztori DLC jön a season pass-al, január és márciusban asszem. Tehát kihagyható / újrajátszás nélkül élvezhető.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Komplex a kérdéskör.
Max drágább relikviákért meg konzolokért sporolgatok, teszek félre, ezek a havi 1 játékok beleférnek lazán naturba, és itt a mostani generáció csavarja!!!

A lényeg, hogy spórolnom sem kell, mivel annyira kevés cím érdekel, amit megveszek, hogy bőven jutna rá 15-20k is...a közös vásárlást ne ugy képzeljétek el, hogy veszek akkor egy fél áráon játékot, hanem ugyanazt a pénzt baszom el. 😊 csak akkor kijön 2 cím.
De abból valszeg csak 1 fog inkább érdekelni, amit én szeretek, a havert meg lehet mind2, de a pénzt elszórom így is....(sajnos vagy nem sajnos)

Persze nem ész nélkül, mert sok dologra sajnálom, de nem azért sajnálom mert nem jutna másra, hanem mert így is annyi hardvert összevásároltam, és nem használom őket.
Mindig visszagondolok mikor vettem egy hardvert, használtam? ja 1 hétig max....PS TV itt feksik a fiókom alján. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja dehogy sértpdök meg, igazad van.
1 dologban nem. 😊 Hogy ez a 12 óra játék ez nem rendszeres, kicsit sem. Vedd úgy, hogy évente jön 1 játék, BB kövi év elején Das utána 1 év múlva ni-oh, és meddig játszom, 2 hónapig intenzíven? utána gyak gyüjtöm a játékokat, magam sem értem miért, minek, hová? 😄

Most eltelt 8 hónap kb Ni-oH óta asszem most itt az AC. 😊
77óra van benne, de valszeg januárban már megint zenét hallgatok, film meg sg. 😄

Vagyis, vannak akik huzamosabban játszanak, de én ha most pár napig játszom 12 órát, ez a 12 ora sem volt sokszorcsak most mert siettem a TIMED quest miatt, ez után majdnemhogy nem is játszom semmit, csak "demozok mindent"....de amúgy ha tegyük fel hardcore modon tólja valaki, akkor igen. 😊

IMYke2.0.0.0
"Nem megsérteni akarlak. Nem személyeskedni akarok. Nem akarok a pénztárcádban turkálni, de a párommal gyermeki áhítattal nézzük és vakarózunk, hogy valamit nagyon rosszul csinálunk, hogy nekünk azért megterhelők lennének azok a költések, amiket te közmeló mellett abszolválni tudsz."

Én is pedzegettem már Istinek ezt a kérdéskört. A válasza az volt, hogy spórol(t rá). Én elhiszek bármit.

Tinman
32 éve toszogatok ebben a szagmában. Azt az egyet egy életre megtanultam, hogy a türelmetlenség az sokba kerül, ráadásul a nem kevés pénzedért kapott produktum egyre gyakrabban egy jó indulatú béta. Az AC😮-ban is voltak röhejes hibák, de nagyon hamar javították őket, most már csak az a gáz, hogy van hozzá Season Pass, ergo lesz hozzá még tartalom.

Igen, tudom... ti, akik 12 órát játszatok egy nap, megtehetitek azt, hogy letoltok egy játékot, majd 1 év múlva újra, csak azért, mert az eltel időben kijött contentre kíváncsiak vagytok.

Nekem erre nincs időm, de basszus akkor se lenne, ha 12 órát gamingelhetnék 1 nap, mert olyan súlyos backlogom van, ami talán itt senkinek. És durva sok melóm van... ma is 8km-t rögzített az órám EGYETLEN telephelyen belül. Kamerarendszer építgetés.

Nem megsérteni akarlak. Nem személyeskedni akarok. Nem akarok a pénztárcádban turkálni, de a párommal gyermeki áhítattal nézzük és vakarózunk, hogy valamit nagyon rosszul csinálunk, hogy nekünk azért megterhelők lennének azok a költések, amiket te közmeló mellett abszolválni tudsz.

Mondom! Ne érts félre, én kedvellek és semmi bajom veled, tudd be ezt annak, hogy buták vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.01. 17:09:47

darkSectorxxx
😊

Tinman
Igen!

IMYke2.0.0.0
"megvenni felesbe 6600ft-ért lassan már ők fizetnek, hogy játszom."

Ja... vagyis nem.

darkSectorxxx
De szabad day 1 ha türelmetlen vagy...valóban mindig csak olcsóbb lesz minden, az árak a lista áraktól felfelé soha nem megy, mindig lefelé.
Csak ez a karácsony ez kemény, meg Black Friday.... 😊

Amúgy értem mit mondasz és igazad van részben.
De ez a durva, már konzolokon megy mindez, hogy pc-s árk vannak 1 hónap után, mert pc-n van hogy egy friss játék szürkében 30 euro....
Durva, de ez csak nekünk jó, játékosoknak, vicc volt az ACO-t is megvenni felesbe 6600ft-ért lassan már ők fizetnek, hogy játszom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.01. 16:51:18

IMYke2.0.0.0
GTS?

//Szerk.: Gran Turismo Sport?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.01. 16:45:28

Tinman
Nem. Nem szabad játékokat vásárolni Day1.

10k? Aztán, hogy ki voltatok akadva, hogy a GTS bezuhant 10k-ra dettó... AC követte. És ha az ország legdrágább boltja ennyire adta, lesz itt még követője hamarosan.

darkSectorxxx
<#nevetes1>

bakvarnyu
Boááá .Sosem játszanék horrort VR-rel.
Ha egyszer veszek egyet, csakis a Google Earth , repülőgép szimulátorok, meg valami jó űrszim miatt.

Vajon a második rész játszható online co-opban?
Voltan
Igen, vicces áruk van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jim Morrison
legjobb!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
Azé' elég ütős az áruk. Vagy nem? (régen rengeteget játszottam vele, igaz csak valami trial/demo félével)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Hát szerencsém van a tv-vel mikor rájöttem hogy lehet felezni a képet nagyon megörültem.
Bloodborne és Das 3 80%-ban igy jástszottam, ez magyarul 450-500 órát jelent. 😄

És tudod állítani a kimeneteket, illetve növelni csökkenteni az arányokat, pl lehet úgy hogy 2 egyenlő nagy téglalap legyen vagy a bal oldali nagyobb, de ettől jobban nem lehet már. 😉

Így a jobb oldali kép a játék 80cm-es képátlóval rendelkezik, magyarul a régi 80cmes tv akkora volt, amekkora most összehúzva a jobb oldali keret. 😊

És most kb azt kapom mint 1080pben egy ps pro vagy xboxx-el. Azok 4kt dobnak ki 1080p-be, itt 1080p-t dob a tv-n köbö 720p vagy 800p-be. 😉

ZsZso
Tudsz élni! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

darkSectorxxx
<#fogmosas>

TBTPumpa
Ezért kell Jazz Jackrabbit-et venni GoG-on. <#idiota>
Tegnap behúztam, az első rész DosBox-ban fut - Windows 10 alatt problémamentes a játék.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Tudtam és tudtam és tudtam. Nem szabad vásárolni játékokat ősszel. <#gun>

Mik lesznek még digitálisan?

TBTPumpa
576 Adventi naptár 2017

AC Origins PS4 akcióban

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Remélem jönnek majd ilyen platformerek, ezzel beránthatnak akár, egy Crash VR.
Részemről ez grafikában is szép, és teljesen alternatíva tud lenni a tv helyett is, annyira tetszik, de hát ez csak 1 pálya.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 22:36:51

darkSectorxxx
Hát ja a VR-ban csak te tudod mi megy. 😊

Én meg Columbo-t nézek, ez a szertartásom 22:00-kor, de ac-ben meg a titkos cuccokat össze kéne szedni, ezért így megy a tv-m, 1080p-s képet teszem köbö 720p-nyi felületre.

Moby
Geeez...szvsz vagy 10 éve nem tudtam egy nap 12 órát játszani összesen 😞( Irigyellek.
Egyébként tény, hogy többet játszok, mióta VR van. És ennek az az egyszerű és praktikus oka, hogy eleddig napközben nemigen játszottam akkor sem, ha néha lett is volna időm, mert olyan nálunk nincs, hogy egy gyerek sincs itthon, azt meg nem engedem, hogy lássák, amikkel én játszok(még egy AC-t sem, egyáltalán, semmilyen erőszakos játékot). Na, mostmár van arra is példa, hogy a gyerek mellettem tolja a lego -t a tévén, nálam épp a sisakban resi7 pörög, és ebből senki nem tud semmit, csak én 😄

Adversus solem ne loquitor