Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Dzsini
Ha nagyon új egy kártya, vagy "ritka" játékból van (nem szerepelt még valami bundle-ben, ilyesmi), akkor még lehet nagyobb ára - egyébként a boltban meg tudod nézni, hogy milyen áron vannak eladási és vételi ajánlatok. Tartogatni nem éri meg (elvétve történt az elmúlt sok év során olyasmi, hogy egy játék eltűnt Steamről, ezért már nem esett hozzá több kártya, így a gyűjtők részére emelkedett az ára)

Ami még számít, hogy minden olyan játékból, amiből már nem eshet kártya, annyival több van esélyed arra, hogy kapsz booster packot. Ami további 3 kártya ha kibontod, vagy egy picit magasabb ár, ha a boostert egyben adod el (csak egy tranzakciós költség van, cserébe lemondasz arról, hogy esetleg fóliás kártyát nyitsz, aminek nagyobb az értéke).

Ha böngészőben is használod a Steam felületét, telepítsd fel az Enhanced Steam böngészőbővítményt, az segít az eladások, árak kezelésében - kicsit kényelmesebbé teszi majd, amikor tucatnyi kártyát rakosgatsz fel eladásra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.26. 11:54:58

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az rengeteg játék 😊 nekem annyi sohasem lesz.
Ha ennyire gyorsan elvesztik az árukat, akkor gondolom nincs értelme tartogatni őket, el kell adni ahogy lehet? Nincs valami gyűjtemény vagy csavar az egészben? Csak a kártyáknak van értékük? Középárfolyamon érdemes őket eladni vagy az elmúlt 1-2 nap legalacsonyabb árán?

@Dzsini
Köszi, fel is raktam.
Dzsini
Ajánlott segédprogram: Idle Master - a már meglevő gyűjteményt végigcsócsálja, megnézi miből eshet még, és azokat "futtatja" a háttérben.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Csak annyira, hogy miközben mást csinálsz a gépeden az mellesleg szedje ki a kártyákat. Pár apró eurocentént a gépet működtetni baromság, de ha éppen filmet nézel, melózól akkor miért is ne.

~3800 játékból nekem az elmúlt 7 évben közel 400 euronyi összejött, de korábban jóval normálisabb árakon mentek el a kártyák, most, hogy már mindenki műveli, hamar a legalacsonyabb árakig lesüllyed az egész és a Valve keres csak ezen is jól. 0.03-ért eladott kártyán, te 0.01-et keresel ők meg 0.02-öt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Steam trading card-al megéri foglalkozni? Valahol, talán itt olvastam, hogy van aki ezzel szedi össze a játékok árát, de ahogy nézem az egyes kártyák ára nem túl magas. Gondolom ehhez nagyon aktívan kell olyan játékokkal játszani, ami ad kártyát.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.26. 10:39:04
Tinman
~1.271.370.000 HUF-nyi összeg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mert a per pill futo steam avards-ra az otleteket az elozo, Halloween-i sale alatt adta le a nep a kategoriakhoz. Ezekhez meg ennyi idei jatek meg se jelent sztem.
Meg mert ez sztem DIREKT nem goty szavazas. 😊 Habar nyilvan az nagyobb clickbait lenne 😉
genndy
Direkt. Nem az idei játékokra kell szavazni, hanem általában játékokra. Jóezígy.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Apropó Dead or Alive...

Ezt olvastad-é?:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt a videó, ha még nem láttad:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Azért ehhez is vannak ruhás DLC-k, nem egy Dead or Alive 5 szint, de na... 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A Xilliában is csajszival kell/lehet. Két főszereplő van, egy fickó és egy csaj és az elején kiválasztod, h melyikkel kezdesz. A játék nagy részében egy partyban vannak és a nagy része ugyanaz attól függetlenül, h kit választasz, de vannak olyan részek, amikor különválnak a szálak. Ezért azt 2x is végigjátszottam.
IMYke2.0.0.0
A játékban elhangzik egy dialógus, miszerint ha hős(nő)ünk pasi, akkor a nyilatkozó tart tőle, hogy bele fog zúgni... erre a lányka közli, hogy ne, Ő valójában lány, csak így öltözik... (érdemes megnézni a játék elején a ruházatát is a dologhoz).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát, én még nem láttam fiút így öltözni. <#vigyor5>
TBTPumpa
Igen, a játékokban is a Berseria az első, amiben csajszival kell menni (Velvet Crowe).

IMYke2.0.0.0
A Tales of-ok közül ezeket láttam:

* Tales of Eternia The Animation - (8/10 - 13 epizód) - Egy kis csapat Inferia megmentésére indul.
* Tales of Phantasia The Animation - (8/10 - OVA, 4 epizód) - Egy kis csapat az Időn át is üldözi a főgonoszt.
* Tales of Symphonia The Animation: Kaette Kita Kratos-sensei no Private Lesson - (7/10 - Special, 1 epizód) - Ezek megőrültek 1. felvonás
* Tales of Symphonia The Animation: Kratos-sensei no Private Lesson - (7/10 - Special, 1 epizód) - Ezek megőrültek 2. felvonás
* Tales of Symphonia The Animation: Sylvarant-hen - (7/10 - OVA, 4 epizód) - A világ sorsa a Kiválasztott áldozatától függ...

Mindegyik animében pasi a főhős. Ahogy eddig az általam ismert játékokban is.
Szóval, a Berseria nálam azonnal plusz ponttal indult, amikor megtudtam, hogy hölgyike a főszereplő (még ha fiúsan is öltözik).

//Mondjuk, a backlogban ott is vannak a korábbi játékok... <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.25. 21:18:03

TBTPumpa
Minden évben új Reszkessetek betörők filmet! Visszahozzuk a még életben lévő színészeket, hogy haknizzanak egy utolsót, majd megalázzuk és kinyírjuk őket (lásd Star Wars) és felépítünk egy új, különböző emberi rasszoktól, szexuális hovatartozástól és társadalmi problémáktól hemzsegő családi (vígjáték) filmet, mert ez a divat. 😊
Ahogy Mark Hamill mondta: "Hollywoodban nem a minőség a lényeg, hanem a bevétel." Ennek fényében nézzetek amerikai filmeket és nem lesz többé kérdésetek afelől, miért van ennyi sz@r film.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.25. 21:16:11

Prince23
A steam awards díjaknál miért szerepel 3 - 5 éves játék is? Nem értem. nem értem őket, de ha szavazok, akkor az újakra nyomok, amik 2017-esek, hogy hitelesebbek legyenek már.

más.
Most gondoltam bele a reszkessetek betörők miatt, az úgy is Fox, és az már Disney. Kéne csinálni egy Reszkessetek betörök Deluxe Editiont, amiben van 4 betörő és 2 védő. A cél nem más mint a Disney ikonikus kastélyának a védelme. 165 perces családi vígjáték.
A betörő Tom Hardy meg Jason Statham lenne XD
majd pedig kiadnám PC-re és konzolokra is 😄
2v2 pvp
Idiotism off
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.25. 21:09:49

TBTPumpa
Ja, már végig kéne játszani azt is. Demó is szuper volt, de most Witcher 3 végigjátszás következik - a két fő kiegészítő kimaradt ezidáig + a patchek újításai is. 😞 Most Triss lesz az "áldozat" és nem Yennefer. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.25. 20:44:17

3Error
+1 <#nyes>

@ Imi, bakker... Nem is néztem még utána ennek a játéknak. Arra kellett volna szavaznom... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.12.25. 20:22:10

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
<#worship> Life is Strange: Before the Storm

IMYke2.0.0.0
Részemről: Tales of Berseria.

Jó ez a szavazás 😊

wantonly
Köszönjük! Én a Hellblade: Senua's Sacrifice-ra szavaztam. <#worship>
Kari alkalmából. Steamen is elérhető, a lent szereplő játékok közül, amelyik a legtöbb szavazatot kapja holnap estig, az felkerül Steamgiftsre 30-ig. Kiegészítve a Rakuennel és a Finding Paradise-zal, mivel azokat vhogy kifelejtettem az előző hozzászólásban. Ez van, amikor annyi jó játék jelenik meg, h az ember Wikipediát használ, amikor leírja őket. 😄 Habár gondolom, h valamelyik AAA játék lesz a győztes, de azért beraktam mindet. A nyereményjáték EJ Steam csoport tagoknak és abban nem levő, de idejáró, Steam barátlistámon fent levő emberek számára lesz meghirdetve. Döntetetlen esetén a nekem jobban tetsző, illetve engem jobban érdeklő játék fog felkerülni.
Ha már év végénél vagyunk, számomra a GOTY:

¯\_(ツ)_/¯ Passz. 😄 Nem tom. Olyan erős volt ez az év, h hihetetlen.
Sokszoros döntetlenben a: Horizon Zero Dawn, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Nier: Automata, Persona 5, Hellblade: Senua's Sacrifice, Uncharted: The Lost Legacy
Plusz van még egy csomó, amit szintén imádtam, mint a: Gravity Rush 2, Resident Evil 7, Tales of Berseria, Yakuza 0 és Kiwami, Hollow Knight (még folyamatban van, de Zelda miatt szünetel), What Remains of Edith Finch, Injustice 2, Life Is Strange: Before the Storm, SteamWorld Dig 2, Cuphead, Middle-earth: Shadow of War
Plusz egy csomó, ami szintén remeknek tűnik, de még nem volt lehetőségem játszani velük: Prey, Mario + Rabbids Kingdom Battle, A Hat in Time, The Evil Within 2, South Park: The Fractured but Whole, Assassin's Creed: Origins, Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus, Xenoblade Chronicles 2.

És jövőre is úgy tűnik, h jó évnek nézünk elébe.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.12.25. 14:19:09
Tinman
Már megválaszolták, pont u.a. írtam volna.

Boldog karit mindenkinek!
Ezert hivjuk 24-et szentestenek, a masik ket napot meg karacsonynak.
Plusz #297570
Atisz
Üdvözlöm az atyát, de a kis Jézus dec. 24-én éjjel született Betlehemben, nem 25-én reggel...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

jarlaxxe
Ha jól látom ez pc-s lista ugy egyértelmüen a Divinity: Original Sin II toronymagasan a nyertes nálam.

IMYke2.0.0.0
Az idei Winter Sale "csodája" az én szemüvegemen (lista) és a százalékok és számok tükrén keresztül:

Tinman
Croft Manor is letudva 100%-ra... hát ez inkább egy felolvasóest volt, mondjuk sokat megtudtunk Lara családjáról, de ennek lett volna kellemesebb módja is.

Lara's Nightmare is letudva, egynek elment, itt legalább tényleg visszaköszönt a survivor feeling.

Ha az alt+tab-ot nem számolom olyan 50-55 órányi kalandot ad az egész pakk, ami elég jó, persze ez a 100%-hoz kell. Simán 5-6 óra az eszetlen grindelés, az elszórt baromságok felkutatása. Semmi más miatt nem csináltam meg, mint a tény miatt, hogy az előző részt is 100%-ra tettem, akkor már ez is legyen az, de nulla értelme volt.

IMYke2.0.0.0
Én konkrétan nem láttam idén jobbat a Hellblade Senua's Sacrifice-nál.

Az év jó nagy részében hiszek fórumbeli beszámolóknak, JuhTyúkos videóknak, barátlistásoknak, de amikor "GOTY" a téma, akkor nem tehetem, hogy mások véleménye alapján szólok a témához --- így viszont marad a saját, elsőkézből szerzett véleményem:

* Resident Evil 7: Biohazard -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* For Honor -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Halo Wars 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Ghost Recon Wildlands -- "megvan" (Józsival közös fiókon), és játszottam is vele (fogok is), de csak Single, és amúgy sem tenném Top 3-ba.
* NieR: Automata -- megvan. Imádom, meg minden, de idén számomra volt nála sokkal jobb.
* Outlast 2 -- első rész megvan, de azzal se játszottam. A 2. nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Prey -- megvan, de még nem játszottam vele = "nem láttam"
* Tekken 7 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Rime -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Hellblade: Senua's Sacrifice -- megvan, imádtam, lehengerelt.
* Divinity: Original Sin II -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Project CARS 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Total War Warhammer 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Cuphead -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* The Evil Within 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam" (igaz, tervezem a megvásárlását)
* South Park: The Fractured but Whole -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Call of Duty WWII -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Destiny 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Assassin's Creed Origins -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"

Rapid81
Köszönöm szépen!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Ugh, ez így bejgli előtt kicsit erős volt... vannak értelmes címek is benne... de a kommentár mindent visz.

Prince23
SG GOTY

Egy cikkbe ömlesztve, kategoriák nélkul <#vigyor5>

Boldog karácsonyt és gamingben gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek!
Jim Morrison
Kellemes ünnepeket! <#wave>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jarlaxxe
Azt a játékot nem ismerem de ha egy side scrolling Dark Soulst akarsz akkor a Salt and Sanctuary biztos, hogy az és nagyon jó is, szvsz.

wantonly
Én kaptam tőlük ma e-mailben egy -20%-os kupont, működik a Prey-re is (megnéztem). Viszont cdkeys-en is kb. ennyi kupon nélkül is.
grebber
Fanatical star deal Prey €17.59 hátha valakit érdekel arany áron
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.24. 21:40:00

Next PC upgrade: 2022

Megajándékoztam magam egy Hollow Knight-al. Semmit nem tudok róla, csak képeket láttam Steam-en, plusz egy 2014-es IGN videót róla, bele-bele pörgetve és megtetszett. Egy side scrolling Dark Souls-nak néz ki, úgyhogy meglátjuk. 😄

Meg persze az ismerőseimnek is vettem ezt-azt. Boldogat mindenkinek! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

genndy
Gratula neki!

@wesker24 : <#worship> Én biztos nem jelentkezem, mert első nap meg is vettem a hiányzókat a pakkból.

Mindenkinek boldog karácsonyt!

IMYke2.0.0.0
Innen is gratuláció! <#eljen>
Boldog karácsonyt mellé!

//Köszönet a felajánlásért <#wink>

wantonly
Rapid nyert, gratula! <#wink>
lalakov
Boldog Karácsonyt!
3Error
Same here.

Áldott, békés, boldog, nyugodt, kellemes és "húde" Karácsonyt kívánok Nektek srácok !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Yogscast bundliból már csak 1 nap van hátra, hát az a bundli erős izgalmi állapotban jó ha 10 dollárt ér, nálam még annyit se. Nagy csalódás.

Tinman
"Karácsonyt sokan azt gondolják, hogy december 24-én ünnepeljük, holott igazság szerint karácsony napja december 25-én van” – mondta Monostori László, a Szent Margit plébánia papja az InfoRádiónak."

Én is így tudtam, gyerekkorom óta így van, így is tanultuk... róm. kat. környék 99%-ban.

Scooter
Szuper Karácsonyt minden topiclakónak és jó pihit! <#email>