Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami még számít, hogy minden olyan játékból, amiből már nem eshet kártya, annyival több van esélyed arra, hogy kapsz booster packot. Ami további 3 kártya ha kibontod, vagy egy picit magasabb ár, ha a boostert egyben adod el (csak egy tranzakciós költség van, cserébe lemondasz arról, hogy esetleg fóliás kártyát nyitsz, aminek nagyobb az értéke).
Ha böngészőben is használod a Steam felületét, telepítsd fel az Enhanced Steam böngészőbővítményt, az segít az eladások, árak kezelésében - kicsit kényelmesebbé teszi majd, amikor tucatnyi kártyát rakosgatsz fel eladásra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.26. 11:54:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha ennyire gyorsan elvesztik az árukat, akkor gondolom nincs értelme tartogatni őket, el kell adni ahogy lehet? Nincs valami gyűjtemény vagy csavar az egészben? Csak a kártyáknak van értékük? Középárfolyamon érdemes őket eladni vagy az elmúlt 1-2 nap legalacsonyabb árán?
@Dzsini
Köszi, fel is raktam.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
~3800 játékból nekem az elmúlt 7 évben közel 400 euronyi összejött, de korábban jóval normálisabb árakon mentek el a kártyák, most, hogy már mindenki műveli, hamar a legalacsonyabb árakig lesüllyed az egész és a Valve keres csak ezen is jól. 0.03-ért eladott kártyán, te 0.01-et keresel ők meg 0.02-öt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.26. 10:39:04
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg mert ez sztem DIREKT nem goty szavazas. 😊 Habar nyilvan az nagyobb clickbait lenne 😉
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ezt olvastad-é?:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt a videó, ha még nem láttad:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* Tales of Eternia The Animation - (8/10 - 13 epizód) - Egy kis csapat Inferia megmentésére indul.
* Tales of Phantasia The Animation - (8/10 - OVA, 4 epizód) - Egy kis csapat az Időn át is üldözi a főgonoszt.
* Tales of Symphonia The Animation: Kaette Kita Kratos-sensei no Private Lesson - (7/10 - Special, 1 epizód) - Ezek megőrültek 1. felvonás
* Tales of Symphonia The Animation: Kratos-sensei no Private Lesson - (7/10 - Special, 1 epizód) - Ezek megőrültek 2. felvonás
* Tales of Symphonia The Animation: Sylvarant-hen - (7/10 - OVA, 4 epizód) - A világ sorsa a Kiválasztott áldozatától függ...
Mindegyik animében pasi a főhős. Ahogy eddig az általam ismert játékokban is.
Szóval, a Berseria nálam azonnal plusz ponttal indult, amikor megtudtam, hogy hölgyike a főszereplő (még ha fiúsan is öltözik).
//Mondjuk, a backlogban ott is vannak a korábbi játékok... <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.25. 21:18:03
Ahogy Mark Hamill mondta: "Hollywoodban nem a minőség a lényeg, hanem a bevétel." Ennek fényében nézzetek amerikai filmeket és nem lesz többé kérdésetek afelől, miért van ennyi sz@r film.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.25. 21:16:11
más.
Most gondoltam bele a reszkessetek betörők miatt, az úgy is Fox, és az már Disney. Kéne csinálni egy Reszkessetek betörök Deluxe Editiont, amiben van 4 betörő és 2 védő. A cél nem más mint a Disney ikonikus kastélyának a védelme. 165 perces családi vígjáték.
A betörő Tom Hardy meg Jason Statham lenne XD
majd pedig kiadnám PC-re és konzolokra is 😄
2v2 pvp
Idiotism off
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.25. 21:09:49
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.25. 20:44:17
@ Imi, bakker... Nem is néztem még utána ennek a játéknak. Arra kellett volna szavaznom... <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.12.25. 20:22:10
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jó ez a szavazás 😊
¯\_(ツ)_/¯ Passz. 😄 Nem tom. Olyan erős volt ez az év, h hihetetlen.
Sokszoros döntetlenben a: Horizon Zero Dawn, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Nier: Automata, Persona 5, Hellblade: Senua's Sacrifice, Uncharted: The Lost Legacy
Plusz van még egy csomó, amit szintén imádtam, mint a: Gravity Rush 2, Resident Evil 7, Tales of Berseria, Yakuza 0 és Kiwami, Hollow Knight (még folyamatban van, de Zelda miatt szünetel), What Remains of Edith Finch, Injustice 2, Life Is Strange: Before the Storm, SteamWorld Dig 2, Cuphead, Middle-earth: Shadow of War
Plusz egy csomó, ami szintén remeknek tűnik, de még nem volt lehetőségem játszani velük: Prey, Mario + Rabbids Kingdom Battle, A Hat in Time, The Evil Within 2, South Park: The Fractured but Whole, Assassin's Creed: Origins, Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus, Xenoblade Chronicles 2.
És jövőre is úgy tűnik, h jó évnek nézünk elébe.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.12.25. 14:19:09
Plusz #297570
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Lara's Nightmare is letudva, egynek elment, itt legalább tényleg visszaköszönt a survivor feeling.
Ha az alt+tab-ot nem számolom olyan 50-55 órányi kalandot ad az egész pakk, ami elég jó, persze ez a 100%-hoz kell. Simán 5-6 óra az eszetlen grindelés, az elszórt baromságok felkutatása. Semmi más miatt nem csináltam meg, mint a tény miatt, hogy az előző részt is 100%-ra tettem, akkor már ez is legyen az, de nulla értelme volt.
Az év jó nagy részében hiszek fórumbeli beszámolóknak, JuhTyúkos videóknak, barátlistásoknak, de amikor "GOTY" a téma, akkor nem tehetem, hogy mások véleménye alapján szólok a témához --- így viszont marad a saját, elsőkézből szerzett véleményem:
* Resident Evil 7: Biohazard -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* For Honor -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Halo Wars 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Ghost Recon Wildlands -- "megvan" (Józsival közös fiókon), és játszottam is vele (fogok is), de csak Single, és amúgy sem tenném Top 3-ba.
* NieR: Automata -- megvan. Imádom, meg minden, de idén számomra volt nála sokkal jobb.
* Outlast 2 -- első rész megvan, de azzal se játszottam. A 2. nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Prey -- megvan, de még nem játszottam vele = "nem láttam"
* Tekken 7 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Rime -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Hellblade: Senua's Sacrifice -- megvan, imádtam, lehengerelt.
* Divinity: Original Sin II -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Project CARS 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Total War Warhammer 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Cuphead -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* The Evil Within 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam" (igaz, tervezem a megvásárlását)
* South Park: The Fractured but Whole -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Call of Duty WWII -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Destiny 2 -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
* Assassin's Creed Origins -- nincs meg, nem játszottam vele = "nem láttam"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.24. 21:40:00
Next PC upgrade: 2022
Meg persze az ismerőseimnek is vettem ezt-azt. Boldogat mindenkinek! 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
@wesker24 : <#worship>#worship> Én biztos nem jelentkezem, mert első nap meg is vettem a hiányzókat a pakkból.
Mindenkinek boldog karácsonyt!
Boldog karácsonyt mellé!
//Köszönet a felajánlásért <#wink>#wink>
Áldott, békés, boldog, nyugodt, kellemes és "húde" Karácsonyt kívánok Nektek srácok !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Én is így tudtam, gyerekkorom óta így van, így is tanultuk... róm. kat. környék 99%-ban.