Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Open World azért nem lett a kettőből sem, nagyon is zárt az, és nem is túl nagy a homokozó, ráaadásul a sandboxosdi gyakorlatilag 1(vagyis 3) chapterre korlátozódik. Jó játék a kettő is nagyon, csak már nem ütött akkorát mint az 1, ami így a semmiből lepottyant.

Adversus solem ne loquitor

wesker24
Ezzel így vagyok én is ha az Evil Within rendesen össze van rakva akkor igen csak jó kis játék !

Nekem az EW1 jobban bejött mint az EW2, az EW2 kicsit már túlságosan átment az Open World Sandbox irányába, gyakorlatilag nevezhetnék a játékot The Last of Within2-nek is, egy kis Resi is Silent Hill körítéssel. Gyakorlatilag azzal hogy open World Sandbox lett a Survival horror Fear Factor Zero-ra csökkent teljesen kiveszett.
Moby
Hiába fixálja a játék, stutterel mint az ökör. Nem is olyan egyszerű rendberakni, de rendbe lehet. A másik nagy probléma játékkal a fov.
De ha már rendbe van rakva nagyon fasza játék. Nekem jobban tetszett, mint a 2. (nem volt rossz az sem, csak már újat nem igazán tudott mutatni).

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Nincs telepítve a játék (STEAM, ránézhetsz a listámra), és fogalmam sincs/volt eddig, hogy mit javítottak vagy sem.
Bocs, tájékozatlan vagyok a témában. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Patch óta benne van, de természetesen downsamplinggel felturbózott megoldásról írtam, ráadásul ha ott kapcsolod a letterbox-ot a hátad a kijelző simán 40%-át kitakarja, ami röhej!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hűűű meglepő dolgokat írsz ^^

1. A shotit' előbb megszereztem, mint, hogy azt használó ellenfélbe futottam, így amikor olyanba futottam és végeztem vele és gélt dobott nem zavart. Egyes ellenfelek a kézifegyverüket eldobják, csak ugye 1 csapástól törik.

2. A ládák nem zavarnak szintén, mert elképzelésem sincs, miért teszel olyat, amit írtál :-D Ha ott vagy egy láda előtt, akkor ki akarod nyitni nem? Ha elkezded kinyitni és csapdával felszerelt, akkor miért csukod vissza, mész el, mentesz állást és jössz vissza? Miért nem nyitod ki rögtön? Rém könnyű a csapdás ládákat hatástalanítani, így számomra soha nem volt gond az amit írtál.

Az viszont zavart, hogy a kis fehér szobrokba rejtett kulcsok kérdéskörére a netről kellett rájönnöm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem vacak játék, távol álljon tőlem, hogy ilyet mondjak róla, mert vannak nagyon hangulatos és ütős részei. A port az viszont nagyon vacak.

Ha végig se toltad, az tudod mit jelent? :-)

MerlinW
Ti warezzal játszotok? Csak mert jött hozzá patch anno, 60FPS framelock-al, letterbox enable/disable opcióval (a FoV is rendben van), meg minden egyéb felhasználói sírás-kielégítéssel.
Settings-et végignéztétek?😊 Semmilyen mod nem kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.28. 01:18:17

[merlinw.org]

MerlinW
Egy fejezet, nem is lesz több. Egyébként elborult QTE humorbomba a cucc.

[merlinw.org]

Seth
Egy patch-ban később belerakták a lehetőséget, de eleinte nem lehetett kikapcsolni

PSN ID.: Beegabor

Már régen játszottam, de a frame-t(60-30), fekete csíkot nem a menüben lehet ki-be kapcsolni?

A privit írókat felvettem a whitelistre.
Nálam egy túlélő horrorhoz az is hozzátartozik, hogy ha látok valakinél egy shotgunt, és kinyírom, akkor megszerezhetem. Pláne ha csapdákat is szétszedhetek nyersanyagért. Erre itt lesolidsnake-ezem sörétes zombit, és szublimál a mordálya. Aztán jöttek még bugok* is, így pihen. Úgy látszik, erre sem lehetett eleget várni.

*Vagy az nem bug, hogy kinyitok egy robbanós ládát, de gyorsan visszacsukom, utána még ott az akciógomb rá, de egy load game után meg érinthetetlen? Még egy ilyenbe belefutok, és megy az uninstall megint.
Prince23
Nekem ezért is lett meglepi az TEW 2 😄

Valahogy az elso rész nem adta, de nem volt az olyan vacak game. Mondjuk végig se toltam. A 2. rész narratívba oda-vissza veri az elsot. jobban leköt. Az elso az nem nagyon tud.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.27. 22:17:55

Tinman
NAGYON sokat segített, áldassék a nevük érte!

https://pcgamingwiki.com/wiki/The_Evil_Within

Ha kérdés van nyugodtan... végigszívtam vele pár órát már, de már frankó minden!

Szerk.: Nem elég a letterbox eltüntetése, mert a hátad eltakarja a képernyőt. A FOV-ot is piszkálni kell, a fenti linken levő Flawless Widescreen progi ebben is nagy barát.

Ja és természetesen a magyarítás is perfektül működik vele. 5. fejezet vége felé járok, minden oké!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.27. 21:26:34

grebber
Nincs semmiféle pakk.

Szimpla írogatás:

To bring up console= +com_allowconsole 1

To Do this just open the shortcut on your desktop and add "+com_allowconsole 1" at the end of the Target Parameter
ex: "F:\The Evil Within\EvilWithin.exe" "+com_allowconsole 1" now in game press Insert Button to bring up the console.

Removes black screen border = R_Forceaspectratio 1.8 R_swapinterval NUMBER : Sets the FPS lock. Note that the numbers below are negative.
-2: This is the default, set to 30 FPS. This is the officially supported frame rate.
-1: This sets the FPS limit to 60. Fully playable, although there may be quirks
0: This fully unlocks the FPS. I do not recommend playing above 60.

Ex: R_swapinterval -1

Next PC upgrade: 2022

mooo
+1 <#nyes>
mooo
Én régebben le is töröltem 2-3 óra játék után, mert meguntam hogy 20-40 fps között ugrál. Neked program segített vagy .ini-ben kellett turkálni?
IMYke2.0.0.0
"Szerencsére a PC community ezt is megoldotta, 60 frém, nincs undorító letterbox se."

Az All-In-One megoldás pakkot megkaphatnám/nánk?
Bocs, ha ez pofátlannak tűnik, nem annak szánom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Evil Within, első részt tolom éppen és szégyelljék a pofájukat ahogy az PC-re átpártolták. No spoiler!

Nem túlzás, ha azt mondom, hogy alsó hangon 2.5 órát csesztem el a különféle trükkökkel arra, hogy azt ember elé lehessen tenni. Szerencsére a PC community ezt is megoldotta, 60 frém, nincs undorító letterbox se.

A játékkal kapcsolatban vegyesek az érzéseim... egyfelől jópofa, másfelől prosztó. Tetszenek benne a helyszínek, az összhatás, a japók beteg agyszüleményei, de másfelől pont ezek is néha gyengeségei. Pl. amikor 30 perce gázolsz szügyig a belekben, akkor utána ne várja el senki, hogy megijedjek egy vérző ajtótól. Konkrétan a játék világához 2 óra alatt teljesen akklimatizálódtam, nem borzaszt, nem ijeszt, néha inkább csak szánakozom, mert 1-2 erőltetett marhaság be-beugrik.

Az az önismétlő zene ami a gramofonból szól elsőre hangulatkeltő 1123123x-ra meg rettentő fárasztó. Egyes pályákon (nyitottabb helyszínek), láthatatlan falakba lehet moonwalkert tolni, azt értelmezni se voltam képes, ahogy az is zavar, hogy több a kényszerű trancsír, mint a sunnyogás, holott sunnyogni itt is jó és van frankó sikerélmény is.

Nem szeretem, ha egy játék óvódásnak tekint és rommá magyaráz mindent, de a felgyújtató holttestek kérdésére rá kellett keresnem, mert eleinte, gyújtogattam fel akit csak lehetett, gondoltam tuti felkelnek. Néha találtam olyan hullákat, amik nem keltek fel, de mégis meg lehetett őket gyújtani, máig nem értem miért? Azt sem értem, ha nálam van egy fáklya, azzal miért nem tudok hullákat felgyújtani, miért csak EGYETLEN "elő" ellenfél ellen jó?

Meg mi az a baromság az ACÉL baltával, hogy EGYETLEN csapásra eltűnik a kezemből? WTF? Az olyan pathetic marhaságokat, mint a vastag vaslánc láncfűrésszel történő elvágását, már nem is említem. (Tessék otthon kipróbálni, ha meguntad az életed, egyéb esetben rágondolni is tilos!!!)

A pályatervezés is alapvetően rendkívül lineáris, a leágazások 90%-ban lootot garantálnak, a csapongás egyik helyről a másikra gondolom majd a végén kiderül, hogy mit és miért, de egyelőre inkább csak zavaró, nem tűnik eléggé konzekvensnek. Ahogy az sem, hogy a fegyvereimet a fejembe húzott elektrosokkal fejlesztem -.-
Ja tényleg, fegyverek... eleinte 1 enemybe HÁROM pure fejlövés kellett, hogy megfeküdjön. Nevetséges... és ezt a Lara Cofban is eltolták.

Gyakori, hogy túltermelési válságban szenvedek, tele vagyok, mint egy ócskás, minden szarral. Szerintem lehetett volna ebből egy jobb játékot kreálni, itt se sokon múlt...

Nálam még mindig az Outlast 1 a favorit. Ott romlik el nálam egy horror cím, amikor van mivel lőnöm, vagy mészárszéket rendeznem... az Outlast 1-ben a settenkedés, menekülés, elkerülés, taktikázás, a hangulat orgia az rendesen odacsapott. Itt ennek a töredékét kapom. Kár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.27. 20:58:54

Scooter
Nem is mondtam, hogy megveszem.
IMYke2.0.0.0
Ha esetleg felmerülne, hogy a Gamebillet szürke és megbízhatatlan, akkor a sokak által szentnek és megkérdőjelezhetetlennek tartott (én nem tartom annak) IsThereAnyDeal oldalon ott szerepel a megbízható üzletek listájában... (miközben mondjuk a GMG meg nem)

kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Beleolvastam. Spoileres.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
A Gamebilleten vásárolva --- +gb5off kód --- 7,17 a vége, ami jelenleg = 2227 Ft

// "kemény" 118 Ft-al olcsóbb... (azaz 0,38 euro).

grebber
Érzésre fél éven belül Humble havi tag és vagy altag lesz = mocsok drága ez így ebben a formában
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.27. 18:40:02

3Error
Köszi szépen ! <#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Conarium 2345 Ft-ért! Egész jó ár. Eddig ég olcsóbban nem láttam.
zorrobomber
Aki nem játszott az első résszel (mint én) annak spoileres(?). Engem nem zavar, de mást lehet érdekel.

MarkBlade
Nagyon szép felajánlás!!!
Atisz
Köszönjük a lehetőséget!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Köszi szépen, írtam privit!

Scooter
<#eljen> <#taps> <#eljen>
genndy
+ whitelistes. Ha nem tudsz jelentkezni, írj neki privit és bevesz a listába.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Köszönet!

EJ csoportos felajánlás? Mert akkor kimarad.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Hmm ez érdekesnek tűnik lehet megdemózom egyszer aztán meglátjuk lesz-e belőle vásárlás majd 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Köszönjük a felajánlást! Habár érdekel a játék, de most vittem el a COD-ot, így nem lenne fair részemről a jelentkezést. 😊 Jó szórakozást a nyertesnek! 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Tökmindegy milyen neted van, SZERVER OLDALON VANNAK GONDOK.
Amikor squadban megyünk, egyszerre laggolunk. Nem a mi hibánk.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Elég jól sikerült.

Jobb, mint az első rész, ha tolnád akkor remek ár érte!

genndy
Köszönet! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
PUBG tapasztalat: baromi jó játék LENNE, ha 1.0 után nem az lenne hogy villámgyors nettel is szerver laggol a játék...

zorrobomber
Not!

D4: Dark Dreams Don't Die-játszotta valaki? Szemeztem vele egy ideje, most hogy le van akciózva gondoltam megveszem! De csak egy fejezet van hozzá??

IMYke2.0.0.0
Beszteszt csojsz! <#eljen>

Szavazás lezárva. 32%-kal a *dobpörgés*

nyert.

Tessék jelentkezni!

Ja és mivel még soha nem csináltam ilyen whitelistes dolgot és soha senki nem volt még rajta és nem tudtam, h ennyi f@szomkodással jár és mivel nem sikerült mindenkit megtalálnom, meg sok a friendem így: Aki bármilyen oknál fogva nincs EJ csoportban, de aktív a topicban és érdekli a játék, de nem tud jelentkezni rá, az ne legyen szégyenlős pls pls és küldje el priviben a steamgifts profiljának a linkjét és whitelistre rakom. Tenk jú.

Szerk: Ja és a napokban csak este leszek gépközelben. Szal ne tessék pánikolni, ha nem válaszolok rögtön a privire.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.12.26. 22:10:11
IMYke2.0.0.0
"Watch Dogs 2"-őt mennyire szeretjük?

Az amazonon ~6300 a Deluxe.

3Error
Szerintem örülj neki... <#nyes>

@Imi, akkor ezért maradt ki nekem az összes... Köszönöm a részletes infót <#worship>

@TBlint, <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Köszi!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
grebber
Amiket levesznek steamről azokat a kártyákat "Drágakő"-vekké lehet alakítani. Bár nagyon gyatra mennyiséget ad pár db azokat rengetegért 600+ 😊
Nincs sok játékom de 150 eurot én is ki tudtam játszani belőlük. De mivel semmi jó ár nincs steamen így várat magára az elköltése közel 500 kártya lehet bent vagy több nem tudom. Egyszer majd csak kijátszom őket is.

Tinman
Minél előbb kiszeded, annál előbb érdemes eladni. Néha előfordul, hogy egy nevesebb játék kártyáinak ára lejjebb megy (bundle-ben szerepel), majd kicsivel feljebb miután elül a láz, de itt 0.02-0.0.3 centekről beszélünk.

Célszerű azokból a játékokból kiszedni a kártyákat, amik újak és nem nagyon voltak még bundle részei, mert azoknak magasabb az áruk.

"elvétve történt az elmúlt sok év során olyasmi, hogy egy játék eltűnt Steamről, ezért már nem esett hozzá több kártya, így a gyűjtők részére emelkedett az ára"

Nekem konkrétan vannak ilyen játékaim, de semmiféle emelkedés nem volt sőt, ár sincs! Levették a Steam-ről, a kártyákat meg nem tudom eladni, áruk sincs! Pl.: Rage Parking Sim, Sleengster, Torch Cave...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.26. 12:25:26