Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(24. Szenteste hagyományosan a Karácsony minálunk és ez egybeesik az ajándékozással és a jókívánságokkal is)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ON:
100%-ra megoldottam ezt a Rise of The Tomb Raider-t + Baba Yaga DLC-t is, de kár volt. Ostoba grind semmi egyéb. A DLC nagyon jó, de maxolgatni azt se érdemes! Az alapjátékban egyedül a tombokat érdemes felderíteni, a kihívások nagy része ostoba baromság.
A sztori nekem nem nagyon jött be, nem éreztem szinte végig semmit, súlytalan volt az egész... a korábbi részben Lara szenvedései sokkal survivorösebbé tették a játékot és ez jót tett az összhatásnak. Itt Lara egy kegyetlen mészáros, egy terminátor.
Meglepődtem, hogy a játékosok mindössze csak 4.5%-a tolta csak ki 100%-ra, úgy tűnik a többség értelmesebb :-D
A nehézség rémesen el van cseszve, survivor fokozat alatt felesleges is nekiállni, csak a játékélményed szúrod el vele.
Nekem összességében csalódás a Rise, az előző jobban tetszett és most érzem azt, hogy NAGYON hiányoznak a régi klasszikus részek, mert ez már annyira casual, hogy az már sérti a gamer lelkem, de betonkeményen. Iszonyú mennyiségű a loot és a fegyók is szép számmal akadnak, holott az egész játékban 98%-ban kizárólag FEJLÖVÉSRE mentem íjjal és még így is brutál könnyű volt.
Ha dobnom kéne rá pontocskát 7 fölé nem tudnék jó szívvel menni. Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.24. 15:44:46
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyarországon a katolikus keresztények számára Jézus születése napjának fénypontja a karácsonyi misén való részvétel (24-én éjfélkor vagy 25-én napközben). A református keresztények szentestén, azaz 24-én istentiszteleten vesznek részt, majd másnap úrvacsorát vesznek. December 24-én hagyományosan a katolikus családok böjtölnek (karácsony böjtje), és csak este fogyasztják el a böjti vacsorát. Ez eredetileg alma, dió, méz és fokhagyma, majd vajas bableves hús nélkül (böjtös bableves), végül mákos guba volt, de újabban kialakult, hogy hal, illetve töltött káposzta kerül ilyenkor az asztalokra."
[merlinw.org]
Ettől függetlenül Békés, boldog karácsonyt minden kedves topiklakónak (akár csak olvasó, akár aktív fórumozó)!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.24. 14:12:10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
//Szerk.: Még mielőtt valaki rástartolna: ezzel lebeszélni akartam mindenkit a dologról!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.23. 21:10:56
Volt pár akadás és lag is az irányításban. Persze, most vagy 4 eszköz (telefon, laptop, asztali gép) van még a hálózaton...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Adversus solem ne loquitor
5GHz-es hálózaton, a modem/router szerint 390 Mbps a sebessége.
Használat közben nem vettem észre, hogy számomra zavaró, bármilyen lag lenne. Lehet, az én ingerküszöböm alacsony. :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
The Whispered World: Special Edition
Outlast
The Walking Dead: Season 1
Wolf Among Us, The
INSIDE
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Steam sale? Meh... De őszintén, mit vártunk?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Next PC upgrade: 2022
Nálam:
- Eador
- Whispered World
- Zombie Shooter 2
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.22. 20:44:13
Why so serious?
A Humble is nagyon olcsó tud lenni, pedig rájuk senki sem mondhatja, hogy nem megbízhatóak.