Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Judeo-kereszény vallásos ünnepeknél a "napváltás" napnyugtával történik, ezért van az, hogy az előző nap estéje (az ünnep vigíliája) már az ünnep része. A pénteki böjt csütörtök napnyugtától péntek napnyugtáig tart (lásd a Merlin által említett böjti vacsora), a zsidó ünnepek és a szombat (sábát) péntek napnyugtától szombat napnyugtáig tartó munkamentességet jelent, a muszlimoknál a ramadán alatti böjt napnyugtáig tart, és így tovább. A Karácsony kezdete ezért a huszonnegyedike estéje, Szenteste, és huszonhatodika napnyugtáig tart.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Boldog Karácsonyt!

(24. Szenteste hagyományosan a Karácsony minálunk és ez egybeesik az ajándékozással és a jókívánságokkal is)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Holnapra Boldog Karit! Főleg a Kariknak!

ON:

100%-ra megoldottam ezt a Rise of The Tomb Raider-t + Baba Yaga DLC-t is, de kár volt. Ostoba grind semmi egyéb. A DLC nagyon jó, de maxolgatni azt se érdemes! Az alapjátékban egyedül a tombokat érdemes felderíteni, a kihívások nagy része ostoba baromság.

A sztori nekem nem nagyon jött be, nem éreztem szinte végig semmit, súlytalan volt az egész... a korábbi részben Lara szenvedései sokkal survivorösebbé tették a játékot és ez jót tett az összhatásnak. Itt Lara egy kegyetlen mészáros, egy terminátor.

Meglepődtem, hogy a játékosok mindössze csak 4.5%-a tolta csak ki 100%-ra, úgy tűnik a többség értelmesebb :-D

A nehézség rémesen el van cseszve, survivor fokozat alatt felesleges is nekiállni, csak a játékélményed szúrod el vele.

Nekem összességében csalódás a Rise, az előző jobban tetszett és most érzem azt, hogy NAGYON hiányoznak a régi klasszikus részek, mert ez már annyira casual, hogy az már sérti a gamer lelkem, de betonkeményen. Iszonyú mennyiségű a loot és a fegyók is szép számmal akadnak, holott az egész játékban 98%-ban kizárólag FEJLÖVÉSRE mentem íjjal és még így is brutál könnyű volt.

Ha dobnom kéne rá pontocskát 7 fölé nem tudnék jó szívvel menni. Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.24. 15:44:46

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
"Hagyományos magyar elnevezés a kiskarácsony és a nagykarácsony, amely a valóságban két külön ünnepet takar: nagykarácsony december 25-e, karácsony első napja, kiskarácsony pedig január 1-je, újév napja.

Magyarországon a katolikus keresztények számára Jézus születése napjának fénypontja a karácsonyi misén való részvétel (24-én éjfélkor vagy 25-én napközben). A református keresztények szentestén, azaz 24-én istentiszteleten vesznek részt, majd másnap úrvacsorát vesznek. December 24-én hagyományosan a katolikus családok böjtölnek (karácsony böjtje), és csak este fogyasztják el a böjti vacsorát. Ez eredetileg alma, dió, méz és fokhagyma, majd vajas bableves hús nélkül (böjtös bableves), végül mákos guba volt, de újabban kialakult, hogy hal, illetve töltött káposzta kerül ilyenkor az asztalokra."

[merlinw.org]

RatBaG
csinálj whitelistes giveawayt.

boldog karácsonyt!

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Elég szar naptárad lehet..szerintem ugorj neki mégegyszer...

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Nekem is lenne mit felajánlanom, viszont már jó ideje nem vagyok EJ Csoport tag a Steam-en, így csak sima SG-s felajánlást tudnék csinálni, ott meg "boldog-boldogtalan" megkapná a játékot és én az itteni közegből szeretném, ha valaki megnyerné.

Ettől függetlenül Békés, boldog karácsonyt minden kedves topiklakónak (akár csak olvasó, akár aktív fórumozó)!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.24. 14:12:10

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

24 nem "csak" szenteste? (Mondjuk nekem 22en elkezdte egy-ket rokon group chat-be)
Fpocok
24-25-26 a karácsony.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber

Ajándékot sajnos nem hoztam de azért Boldogat Mindenkinek!

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !

IMYke2.0.0.0
<#eljen> <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Neked is! <#wave> Köszönjük a felajánlást! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Boldog Karácsonyt! <#wave>

A Linken van 3 usb port, oda be tudod dugni a vevő egységet és simán menni fog 😊
Elvileg az a lényeg, hogy a kontroller sem a PC-hez közvetlenül csatlakozik, hanem a Steam Linkhez. Gyakorlati tapasztalatom nincs vele, én simán HDMI-kábellel kötöttem össze a PC-t és a tévét.
Tv-m nincs, még! Köszi!

Köszi az infót! Nálam is kb 10 méter és egy fal a pc és a tv közötti távolság! Akkor a vezeték nélküli 360 controllert elfelejthetem? Mert az probléma😄

IMYke2.0.0.0
A G2A Loot Crate-ezik... az ingyenes tesztelés során 20-ból 19 alkalommal "Common" besorolású címeket dobott (különböző pakkok vannak, különböző LP belépőkért).

//Szerk.: Még mielőtt valaki rástartolna: ezzel lebeszélni akartam mindenkit a dologról!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.23. 21:10:56

Az előbb valótlant állítottam! Most újra rápróbáltam a WD2-re Linken keresztül és háát, azért érezhető a különbség ha a gép előtt ülök vagy a TV előtt!
Volt pár akadás és lag is az irányításban. Persze, most vagy 4 eszköz (telefon, laptop, asztali gép) van még a hálózaton...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Moby
Ha még esetleg nincs meg az eszköz a másik szobában: a samsung tévéiben ingyenes a steam link app.

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber

Én már próbáltam a Link-et WiFi-n. Kb. 10 méter + 2 válaszfal. Nem volt sok gondom vele! Hálózati kábel már nekem sem volt, mert a TV saját menüjéből fokozatosan kihaltak az alkalmazások. Die Young-ot és nem Steam-es Watch Dogs 2 játszottam. Xone kontrollerrel, kábelen, mert a Link nem ismeri föl WiFi-n. Ahogy a saját, Steam kontrollerét sem! Ahhoz is be kell dugni a dongle-t! Igazán kaphatott volna beépített támogatást!
5GHz-es hálózaton, a modem/router szerint 390 Mbps a sebessége.
Használat közben nem vettem észre, hogy számomra zavaró, bármilyen lag lenne. Lehet, az én ingerküszöböm alacsony. :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

IMYke2.0.0.0
Neked is hasonlóan kedvesen...

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
A cucc olcsó - a postaköltség drága.

Steam linket használ valaki? Jól leárazták! Mennyire működik vezeték nélkül, kábelezni nem fogok?! Nappali melletti szobából továbbítana!

IMYke2.0.0.0
Néktek is! <#wink>

IMYke2.0.0.0
SG Galéria funkció megpusztult - nem fogadja el sehogy a feltölteni kívánt bannert...

Rapid81
Előre a holnapi napra BéKa, KeKÜ és BéBoKa mindenkinek!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
<#idiota>
The Whispered World: Special Edition
Outlast
The Walking Dead: Season 1
Wolf Among Us, The
INSIDE

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Ja. Nekem lenne csak fóbiám. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Köszi! Ez is megy a listára, aztán meglátjuk, mit veszek meg ebben a remek Christmas frenzy-ben 😄

A Steam sale? Meh... De őszintén, mit vártunk?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0

grebber
Ami meg nem kell esetleg steam group buys csoportba el tudod adni arányosan... Ezért mondom ezzel bukni nem lehet.

Voltan
Tud valaki olyan oldalt - akár szürkét, ahol DLC-ket is lehet venni? Alább írtam, hogy nagyon szemezek a Resi 7 Gold edition-nel, de megvan már az alap, és csak a dlc-k hiányoznak. Steamen viszont drágább lenne ezeket megvenni, mint egyben az egész goldot...

Köszi!

genndy
Igen, plusz még azokat amik majd január első péntekén jönnek hozzájuk (3-4db, valószínűleg azok már csak nevenincs indiek).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
A vicc az, hogy én is gondolkodom rajta, pedig megvan az eredeti. Viszont érdekelnének a DLC-k is, és Steam-en drágábban jönne ki, ha csak azokat venném... :S

Én még nem csináltam ilyet! Tehát ha egy hónapra előfizetek (12$), akkor meg kapom az említett 3 játékot (quantum, long dark, warhammer)?

grebber
Bukni nem lehet vele semmiképpen, totál megéri..Csak a bolondok nem fizetnek elő

MerlinW
Évek óta össze van kötve a lakossági számlámmal és tök nyugodtan alszom😊

[merlinw.org]

lalakov
A Humble Monthly-t könnyű lemondani? Most két hónap free van az éves előfizetésre. Az idei felhozatal alapján, tavaly megérte volna benevezni rá.
IMYke2.0.0.0
Köszi!

Nálam:
- Eador
- Whispered World
- Zombie Shooter 2

Scooter
Megint frissült a GOG connect! <#nyes> Nekem most csak 1 játék ment hozzá, a The Whispered World: Special Edition.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.22. 20:44:13
Szomorú, hogy a Dark Souls III megint kapott egy jó 75 százalékot de bezzeg a season passból egy fillért nem engednek továbbra se.

Why so serious?

wantonly
A cdkeys-en €15.89 a GOTY (én ezt vettem) és van hozzá még -3% kupon is, de ha csak az SP kell, akkor így lehet nem éri meg neked.

A Humble is nagyon olcsó tud lenni, pedig rájuk senki sem mondhatja, hogy nem megbízhatóak.
darkSectorxxx
Ez irónia szerintem 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT