Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- iszonyatosan megnőtt a kihívás, ezért rákényszerült a játékos olyan felszerelési tárgyakat is használni, melyeket korábban kihagyhatott
- ráadásul az első rész egy bug miatt sokaknál legkönnyebb szinten kezdett mindenképp, emiatt még nagyobbnak tűnt az ugrás
- a nagyobb pályák, a sok szintből álló bázisok nagyon elnyújtották a harcokat, melyeket ugyanannyi emberrel kellett lehozni hiba nélkül
- a lézernek megfelelő gauss, sokkal kevésbé volt használható, például azért is, mert nem adott végtelen lőszert
- bizonyos fegyverek csak a víz alatt működtek
- egy bug miatt könnyen el lehetett akadni végleg (ettől sem tűnt könnyebbnek 😊
A WC1-2-ben valóban nagyrészt tükrözve volt az egységek, és valóban a mágiák jelentettek eltérést. Farkaslovasok viszont éppen a második részben nem voltak. Az elsőben ugyanazt tudták, mint a lovagok, a harmadikban már más volt a szerepük, hiszen a kemény legények az orkoknál a taurenek voltak, a raiderök nem volt fizikailag erősebbek a gruntoknál.
A fajok erősségén leeht vitatkozni, a nagyobb lőtávolságú emberi íjászok papokkal megtámogatva valóban előnyben vannak a nagyobb tűzerejű ork dárdásokkal szemben, de az unholy armor+daemon kombó a végjátékban extrém durva. A második részben is túl lassú egyesével gyógyítgatni emberekkel, míg orkokkal a bloodlust+haste bizonyos egységeken elképesztő jó, de az unholy armor is jól használható egy-két trükkre (varázslatokat vagy öngyilkos egységeket célba juttatni), illetve a whirlwind a legjobb mágikus eszköz flották ellen. Persze félreértés ne essék, nagy poén és hatékony a polymorph, és a slow is hasznos, mint counter, de nem fogadnék könnyű szívvel az emberekre.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.07.26. 14:33:57
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Néhány lövöldénél meglépték.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A multija ugyanis:
- téged nem érdekel
- megdöglött már rég, amúgy (állítólag).
Next PC upgrade: 2022
Nekem az én változatom tetszik azok alapján,amit a megjelenés előtt és után láttam és olvastam 😊
(mindezt úgy, hogy nagy szerencsémre nyertem egy példányt belőle, így anyagilag nem vagyok érdekelt semmilyen irányban)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.26. 13:49:52
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem vitatom, hogy a történelem során volt már példa az 'erőltetett menetre' a kiadók/tulajok részéről, de a Sony-nál nem sötét idióták ülnek.
Szerény véleményem, hogy Sean-ék azért erőlködtek, mert tudták, hogy elbafták, nem kicsit... nagyon.
A játékosok meg annak örülnek, hogy mindezek után ők nem adták fel a dolgot, és 2 év alatt csak kipofozzák a játékot, és nem hagyták a francba az egészet és mentek el nyaralni a pénzestáskák tartalmával.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.26. 13:41:54
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
//Amúgy: <#eljen>#eljen>
Értem, és érzem én, hogy megy a kimondatlan mosdatás a tulajdonosok részéről, meg hogy már "régen" volt, estébe, de kérem szépen ez akkor is fásság...
Ugyanis ez a játék nem EA-ben jött ki. Pont.
De legyünk előzékenyek, és mondjuk azt, mosdassuk őket, hogy EA volt...
...akkor mi a csöcsnek nem közölték ezt a Gold DVD lebegtetésekor, hogy hé kisfijúkák, ez ár Őrl Lee Ekszeksz ám...
a topicjában a 2338 és 2340 röviden összefoglalja a sztorit
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.26. 13:34:14
O...kkk... kéj...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Szerk: A harmadik rész is egész jó. Ott kicsit jobban ráfeküdtek a kombinálásra, fejtörőkre, mint a másodikban, de nekem még mindig az első messzemenően a legjobb. Azt sajnálom, h Kickstarteren nem érte el anno az összeg azt a goal szintet, ami April sztoriját befejező klasszikus point and click kalandjáték elkészítését jelentette volna. Talán majd 1x valamikor a jövőben.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.07.26. 11:52:49
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A tartalom meg... sok mai FPS örülne, ha fele ilyen minőséget produkálna ma, 15+ évvel később 😛
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.26. 09:06:37
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.07.25. 23:48:26
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.07.25. 23:22:06
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Meg hát nah <#szeret>#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.07.25. 19:41:57
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
GOG-ra nem kell. Akkor már inkább telepítem a CD-kről (, ha kell, akkor XP-t is a gépre). 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.07.25. 16:47:52
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.07.25. 14:03:32
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Odin Sphere Leifthrasir PS Vita - 3.290 Ft
Ahogy még pár más dolog is, pl.:
Oceanhorn - Monster of Uncharted Seas - 2.490 Ft
Grand Kingdom - 1.529 Ft
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.25. 10:55:13
Olyan kérdésem lenne hogy nekem megvolt eredetibe a régi most wanted dobozos,már maga a játék nincs meg,valaki elfelejtette visszaadni.De regisztrálva lett a játék de még az origin előtt ami volt ea-s account.Azt elő tudom valahogyan varázsolni és beletenni az origins-be?Az email címre amivel regiztem még emlékszem.De már nem tudom mi volt anno az origins előtt.