Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Terror from the Deepben szinte minden az Enemy Unknown valamely egységének, fegyverének, járművének átskinezése volt. Fontos különbséget az alábbiak jelentettek:

- iszonyatosan megnőtt a kihívás, ezért rákényszerült a játékos olyan felszerelési tárgyakat is használni, melyeket korábban kihagyhatott
- ráadásul az első rész egy bug miatt sokaknál legkönnyebb szinten kezdett mindenképp, emiatt még nagyobbnak tűnt az ugrás
- a nagyobb pályák, a sok szintből álló bázisok nagyon elnyújtották a harcokat, melyeket ugyanannyi emberrel kellett lehozni hiba nélkül
- a lézernek megfelelő gauss, sokkal kevésbé volt használható, például azért is, mert nem adott végtelen lőszert
- bizonyos fegyverek csak a víz alatt működtek
- egy bug miatt könnyen el lehetett akadni végleg (ettől sem tűnt könnyebbnek 😊

A WC1-2-ben valóban nagyrészt tükrözve volt az egységek, és valóban a mágiák jelentettek eltérést. Farkaslovasok viszont éppen a második részben nem voltak. Az elsőben ugyanazt tudták, mint a lovagok, a harmadikban már más volt a szerepük, hiszen a kemény legények az orkoknál a taurenek voltak, a raiderök nem volt fizikailag erősebbek a gruntoknál.

A fajok erősségén leeht vitatkozni, a nagyobb lőtávolságú emberi íjászok papokkal megtámogatva valóban előnyben vannak a nagyobb tűzerejű ork dárdásokkal szemben, de az unholy armor+daemon kombó a végjátékban extrém durva. A második részben is túl lassú egyesével gyógyítgatni emberekkel, míg orkokkal a bloodlust+haste bizonyos egységeken elképesztő jó, de az unholy armor is jól használható egy-két trükkre (varázslatokat vagy öngyilkos egységeket célba juttatni), illetve a whirlwind a legjobb mágikus eszköz flották ellen. Persze félreértés ne essék, nagy poén és hatékony a polymorph, és a slow is hasznos, mint counter, de nem fogadnék könnyű szívvel az emberekre.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.07.26. 14:33:57
IMYke2.0.0.0
Tényleg, még a nyelvek(re pazarolt helyek -- előregenerált videók, és persze a szinkronok).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
+ a nyelvek mert sokszor azok is sokat foglalnak pl az átvezetők miatt. De ami jó lenne userbarát azt sosem erőltetik.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Hát igen, de jó lenne, ha az lenne az általános gyakorlat, hogy a multi külön telepítendő a single mellett...
Néhány lövöldénél meglépték.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Bárcsak ki lehetne választani telepítésnél ,de nem lehet.

Mindebből elég sok minden ízlés kérdése, de szerintem a Rome 1 rosszabbul öregedett, mint a kortárs "RTS"-ek, és egy nagyon úgy tűnik, hogy e nem kis részben multis játékoknál csak az egyjátékos módot nézed. Simán előveszem ma is single-re, de multira a Dawn of War jobb. Persze vannak arra újabb Total Warok, a Rome 1-nél sokkal jobban kidolgozott birodalmi résszel.
IMYke2.0.0.0
Multi nélkül kevesebb, nem?
A multija ugyanis:
- téged nem érdekel
- megdöglött már rég, amúgy (állítólag).

grebber
Ejha...Infinite aktiválva...Ez se ma lesz tolva 102GB hely kell neki<#wow1>

Dzsini
Lehet, hogy így volt - kiderülni nem fog (ha meg bárki bármit mond, annak lehet tetszés szerint nem hinni), úgyhogy mindenki úgy értelmezi az elmúlt idők történését, ahogy neki tetszik.

Nekem az én változatom tetszik azok alapján,amit a megjelenés előtt és után láttam és olvastam 😊
(mindezt úgy, hogy nagy szerencsémre nyertem egy példányt belőle, így anyagilag nem vagyok érdekelt semmilyen irányban)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.26. 13:49:52

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nem szorul a Sony senkinek - hát még az én - védelmére, de szerintem ez azé' költői túlzás, szépen.

Nem vitatom, hogy a történelem során volt már példa az 'erőltetett menetre' a kiadók/tulajok részéről, de a Sony-nál nem sötét idióták ülnek.
Szerény véleményem, hogy Sean-ék azért erőlködtek, mert tudták, hogy elbafták, nem kicsit... nagyon.

Dzsini
Mert a Sony átvette a marketing és a kiadás fölött az uralmat valószínűleg jelentős méretű pénzestáskák hatására.

A játékosok meg annak örülnek, hogy mindezek után ők nem adták fel a dolgot, és 2 év alatt csak kipofozzák a játékot, és nem hagyták a francba az egészet és mentek el nyaralni a pénzestáskák tartalmával.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.26. 13:41:54

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Én ma akartam venni 1990-ért a StarCraft 2: Battlechest V2-őt, de már nem lehet... elfogyott 😞

//Amúgy: <#eljen>

grebber
Meg is hozta a futár őket

IMYke2.0.0.0
"Erről beszélgettünk mostanában itt, hogy 2 év alatt jött ki az Early Accessből - csak nem annak hívták 😊"

Értem, és érzem én, hogy megy a kimondatlan mosdatás a tulajdonosok részéről, meg hogy már "régen" volt, estébe, de kérem szépen ez akkor is fásság...
Ugyanis ez a játék nem EA-ben jött ki. Pont.

De legyünk előzékenyek, és mondjuk azt, mosdassuk őket, hogy EA volt...
...akkor mi a csöcsnek nem közölték ezt a Gold DVD lebegtetésekor, hogy hé kisfijúkák, ez ár Őrl Lee Ekszeksz ám...

IMYke2.0.0.0
Hát igen...

Dzsini
Erről beszélgettünk mostanában itt, hogy 2 év alatt jött ki az Early Accessből - csak nem annak hívták 😊
a topicjában a 2338 és 2340 röviden összefoglalja a sztorit
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.26. 13:34:14

zorrobomber
Egyszer ezt talán egy dokumentumfilm tárhatja majd fel hogy mi volt az egésznek az oka. Biztos van ott még turpisság, én akár azt is el tudom képzelni hogy a Sony-nak is volt ebben némi felelőssége.

zorrobomber
Azért 0:48-nál az a "Yeah"... még így utólag nézve is arcpirító hazugság volt, még mindig üt a szekunder szégyen...

IMYke2.0.0.0
Első verzió kiadásának dátuma: 2016. augusztus 9.

O...kkk... kéj...

Dzsini
A legutóbbi frissítés nagyon pozitív reakciója az eddigi erősen negatív összesítést már mixed-be tolta, ennek örvendezik Sean, a Hello Games főnöke

benőmenő
IMYke2.0.0.0
Segítsetek, mire gondolt a költő? <#nemtudom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem a kép beszúrója

zorrobomber
No Man's Sky:

Én azt szeretem, ha úgy meg tudják csinálni a fejlesztők a játékot, h logikusak legyenek a fejtörők és a kombinálások. Az a szint, amikor kell rajta gondolkodni, de logikus gondolkodással rájössz és okosnak és ügyesnek érzed magad. Számomra a jó sztori, szerethető karakterek mellett ez a point and click játékok legfontosabb része. Sokszor sajnos abba a hibába esnek a fejlesztők, és ez nagyon, de nagyon jellemző német kalandjátékokra (igen, rátok gondolok Daedalic), hogy a kihívás abból áll, h idióta logikátlan dolgokat kell kombinálni vagy használni dolgokkal. Na, azt én se szeretem.
Igen, sajnos nem is szeretem a point & click stílust. Van egy csomó ami érdekelne, de ezek az erőltetett fejtörők nem jönnek be. Megölik a beleélést.

Why so serious?

Ahogy Atisz is írta, minden kalandjáték erről szól. Ha előveszel egy modern point and click kalandjátékot, azok is ilyenek. Igazából nekem pont az volt a bajom a második résszel., h kivették a fejtörőket és a játék nagy része oda-vissza szaladgálásból állt. Az még annyira nem is zavart, h áttértek 3D-be, de sajnos a játékmenet látta kárát. Szerencsére a többi dolog a játékban nagyon rendben volt. Nekem még mindig az első rész messzemenően a kedvencem. Persze, ha nem szereted a point and click-féle játékmenetet, akkor ez a rész a TLJ-ben sem fog tetszeni neked. 😊

Szerk: A harmadik rész is egész jó. Ott kicsit jobban ráfeküdtek a kombinálásra, fejtörőkre, mint a másodikban, de nekem még mindig az első messzemenően a legjobb. Azt sajnálom, h Kickstarteren nem érte el anno az összeg azt a goal szintet, ami April sztoriját befejező klasszikus point and click kalandjáték elkészítését jelentette volna. Talán majd 1x valamikor a jövőben.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.07.26. 11:52:49
Atisz
Minden kalandjáték erről szól 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem is annyira... az 1. rész szerintem simán jó, a 2. viszont kifejezetten szép (ne felejtsük el, hogy a Morrowind mellett az egyik első játék volt, ami pixel shadert használt, ami egy óriási lépés volt a grafika fejlődését illetően).

A tartalom meg... sok mai FPS örülne, ha fele ilyen minőséget produkálna ma, 15+ évvel később 😛
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.26. 09:06:37

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem meg van mind a 2 CD-n, lehet, hogy még most is működnek 😊

A Longest Journey nekem nem. A két folytatást nagyon szeretem, és az elsőnek is remek sztorija van. Még a grafikán is túlteszem meg, ami engem megöl az a játékmenet. Kombináld a gumikacsát a ragtapasszal, fújd fel, akassz rá mágnest, kösd rá egy kötélre és azzal szerezz kulcsot. Hátizé... 😄
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.07.25. 23:48:26

Why so serious?

Grafikailag mind rosszul öregedett, ugyanakkor játékmenetben sok még ma is megállja a helyét. The Longest Journey-t tudom felhozni példának. Kb. 15 évvel a megjelenés előtt játszottam, karaktermodellek nevetségesen bénák, de a többi része annyira rendben van, h azóta egyik kedvenc játékommá vált. Szal ha a grafikán túl tudod tenni magad, akkor akadnak ott gyöngyszemek. Sajnos az én esetemben túl sok olyan, ami kimaradt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.07.25. 23:22:06
zorrobomber
Jogos, csak halvány emlékeim vannak róla. Végig tuti nem vittem.

Nem egészen. Van lopakodás is és több kémes eszköz, amikkel tudsz előre haladni a játékban.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
A játékmenet nem sima lövöldözés?

Mondj még egy ilyen kémes szatírát/paródiát! Na ugye hogy nem tudsz. Számomra ezért marad örök ez a játékszéria. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

3Error
Hehe, nálam is azonnali buy lesz, van egy külön steam csoportja is. Nagyon csíptem őket anno. <#vigyor3>
Meg hát nah <#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.07.25. 19:41:57

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hát mivel nem hozták vissza a játékot így nincs meg a kulcs se.Nem mintha most akarnék játszani vele,de ha már megvettem eredetibe.Meg ki tudja mikor jön meg a kedvem hozzá.Az egyik legjobb NFS lett az új most wanted egy ..meg ahogy nézem a régit meg se lehet találni már pl kulcsos oldalakon..stb

zorrobomber
Mindenkinek megvan a maga hülyesége. Nekem speciel az, hogy az ilyen 3D játékok - lehetnek akármekkora klasszikusok - szarul öregednek 😊

Pedig pont a GOG érdemelné meg, h megvedd rá. Ők nyomoznak már évek óta, hogy kié a jogtulajdon és hogyan lehetne ismét felrakni a játékot netes üzletekbe. Plusz ők fognak dolgozni rajta, h működjön modern rendszereken.
Még jó hogy megnéztem a végét is. Már épp kezdtem rosszat gondolni a csávóról. Egyébként a LiS még be is talált 8ha nem is egészen úgy, ahogy neki) illetve elkezdtem a Titanfall-t is.
IMYke2.0.0.0
STEAM-re veszem is.
GOG-ra nem kell. Akkor már inkább telepítem a CD-kről (, ha kell, akkor XP-t is a gépre). 😊

Egyébként meg én izzítom is a bankkártyámat, mert nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan újra forgalomba kerül a NOLF 1-2. Gyermekkorom játékai. Imádom és szerintem a fejlesztők legjobb játéka. 😊 link

Az a legegyszerűbb szerintem, ha kapcsolatba lépsz az EA támogatással. Hátha nekik van valami ötletük. Nem pont ilyen problémám volt, de nekem a Mass Effect 1 első részét beregisztrálták a fiókomra, miután megadtam nekik a kulcsot, amivel én magam nem tudtam, mivel még Origin előtti kulcsról volt szó, ami a dobozban volt. Szóval ha elmagyarázod nekik a helyzetet, tán tudnak rá valamilyen megoldást találni. Persze az lenne a legjobb, ha tudnád, hogy mi volt a játékhoz járó kulcs.
kigyi
Na változott a Steam felülete jujj, de meglepett amikor rákkattintottam. Storno csak a chat, de az legalább nagyot 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.07.25. 16:47:52

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Állítólag a mostani update-el érték el azt a játékot, amit a fejlesztők ígértek 2 évvel ezelőtt. Sok ember szerint jobb lett.

kigyi
A gépemen nem akad én néhány napja húztam be már toltam is 5-7 órát. Mehetünk majd újoncként multizni 😄 😄

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.07.25. 14:03:32

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Ez a No Man's Sky tényleg annyira rossz? Most GMG-n 18 fontért meg lehet kapni. A gépigénye milyen? Steam csak a minimumot írja. Gondolom azért ez alá is kell a kraft?
zorrobomber
Kapott is egy leárazást..

Odin Sphere Leifthrasir PS Vita - 3.290 Ft

Ahogy még pár más dolog is, pl.:
Oceanhorn - Monster of Uncharted Seas - 2.490 Ft
Grand Kingdom - 1.529 Ft
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.25. 10:55:13

Scooter
Darksiders Franchise Pack 4.99$! Akinek még hiányozna.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy nekem megvolt eredetibe a régi most wanted dobozos,már maga a játék nincs meg,valaki elfelejtette visszaadni.De regisztrálva lett a játék de még az origin előtt ami volt ea-s account.Azt elő tudom valahogyan varázsolni és beletenni az origins-be?Az email címre amivel regiztem még emlékszem.De már nem tudom mi volt anno az origins előtt.