3403
  • MerlinW
    .
  • RJoco
    Köszi, de jobb szeretnék önerőből odajutni. Ez is egy cél, kihívás.
  • MerlinW
    Ha bővítő modul kell, csináld a guild questeket az űrállomásokon. Max rangon minden űrállomáson kapsz ingyen mindenféle slot modult.

Ha minden áron el akarsz jutni valahova, dobd ide a koordinátákat és eltaxizlak a kívánt bolygóra.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2025.03.31. 16:44:05
  • RJoco
    Megnéztem, de nekem nincs ott.

Én nem vagyok annyira messze az expedíció helyszínétől.

De nincs útvonal.
    Elkezdtem keresni a glyph-eket. Azt hittem, hogy nem lesz olyan nehéz. Vykeen állomásokon találtam őket, ott ahol Atlas is van a rendszerben. Meg is lett 4, meg korábban valahogy összeszedtem már kettőt, szóval van 6 jel. Aztán elkezdte nem beadni az utazókat. Pedig Atlas-os rendszerben voltam. Megnéztem bolygón lévő kereskedelmi központnál is. De semmi. Meglátogattam vagy 3-4 rendszert és nem adott többet.

Vettem 12 milláért egy A osztályú fighter-t. Volt rajta egy 37%-os pajzs modul, azt le is szedtem gyorsan, a hajót elbontottam. Ez sem adott bővítő modult. Valahogy ezek engem nagyon elkerülnek.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.03.31. 15:20:02
  • PiszkosFred
    Mondjuk nincs kozel, az teny :) Bar csak par pixel, de azert ez baromi nagy tavolsag a jatekban. Viszont a Teleporternek elvileg nincs limitje, konkretan tudsz vele ugrani mas galaxisban epult bazisra, akkor az alap galaxisban is mennie kellene.

Expedicios bazis (jelz is a bazisomat az egyik bolygon)

"live" tartozkodasi hely

Na mindegy, ahogy meglesznek a glyphek, kiderul mi a szitu.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.30. 16:10:37
  • RJoco
    Nekem a bázist nem jelzi.
    Lehet, hogy messze van? Vagy, mert még fut a 18?
    Mintha most láttam volna a 17 rendszereit is. Majd megnézem, hogy oda jelez e útvonalat.
    Vagy annyira messze vannak, hogy azért nem mutat utat.
  • PiszkosFred
    "De hiába állítok be rá célpontot, nem csinál útvonalat."

Megneztem, nalam is ugyanez. Ott van a listaban az exp. alatt felfedezett rendszer, ott a bazis ikonja is, de hiaba rakok ra tervezesi utvonalat, nem jelzi sehol sem a terkepen. Mivel ez aranylag uj save nalam, igy az osszes glyph nincs meg egyelore a csillagkapuhoz, csak kesobb tudok majd visszaugrani es megnezni, hogy vajon tenyleg ott van e a hatrahagyott cuccom.
  • RJoco
    De van képem az összegzésről. Az automata videofelvevőben még benne volt.
    30M pénz és 15k nanit. És szerintem azért nem kapom meg a bázisaim, mert azokért is ad pénzt. Vagyis elbontja. Tippre azt mondom, hogy azt is, amit feltöltöttem.
    Ellenben a felfedezési adatok tényleg megvannak, mert a listámban ott a rendszer. De hiába állítok be rá célpontot, nem csinál útvonalat.
  • RJoco
    Hazatértem. Már tegnap.
    Ez egy napos "szórakozás" volt.
    Mondjuk a halas nem szórakoztatott kicsit sem.
    És a 4. fázis után már nem is vacakoltam a csontkereséssel, egyszerűen konténerből összeszedtem ami kellett és csak azután szaladgáltam, amihez muszáj volt.
    A végeredményt jól el is felejtettem lefényképezni.
    Leadás előtt elmentem még freigther vadászatra. Össze is szedtem jutalomból még pár modult. Sajnos az utolsónál (ezért is lett az utolsó) persze be kellett ütnie a bakinak. Már megvoltak a kalózok, de az egyik gyógyegér a tűzvonalba került, aztán még nekem kellett menekülnöm, így hiába a mentés, nem kaptam érte semmit.

Az S-es hajót hova lehet tovább fejleszteni? Csak mert felajánlja, hogy 50k nanitért még feljebb tolja a szintjét.
  • RJoco
    Szerencsére csak egyszer kellett vele beszélni, mint a többivel is, másodszorra csak oda kellett menni megmutatni, hogy nálam vannak a csontok.
    De így is kétszer kellett próbálkoznom, mire sikerült a beszéd. Mikor visszamentem a csontokkal, nem is láttam.
    Amúgy itt van egy javítatlan hiba, mert 5 csontot ír, de 6 csont kell igazából.
    A vizes bolygón meg csontot találni...
    A korábbiakat nem adtam el, így fél óra repkedés után inkább mentem a konténeremhez.

Most meg míg írtam gyorsan ezt a kis szösszenetet, egy idegentől kaptam 120 milla zsét, meg 1 exo gejlesztést....
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.03.29. 21:14:04
  • PiszkosFred
    Hat, az az npc tenyleg necces, de szerencsere csak parszor kell beszelni vele, a kovetkezo reload utan jo lesz.
  • RJoco
    És még a steam is szivat.
    3 képet csináltam vele fotó módban, erre csak egyetlen egy darab van meg.
    Meg a 4. fázis is, mert először a föld alatt volt a muki, kiléptem a főmenübe, újratöltöttem, erre meg pár méteren belül teleportálgatott, úgyhogy inkább be is zártam a játékot.

Edit: De meglettek a screenshots könyvtárban. De, hogy a steam miért nem látja? Mindegy, a lényeg, hogy ott a koordináta.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.03.29. 17:24:22
  • RJoco
    Na most jól megszopattam magam.
    Vettem egy Shuttle-t, gondoltam lecserélem rá a kapott hajót. Nem volt rajta hiperhajtómű.
    Elbontottam, mindjárt buktam rajta 2 millát, ami jó lett volna egy Fighterhez.
  • RJoco
    Akkor most már világos a csillagkód is. Eddig fogalmam nem volt, hogy miről beszélsz.
    Azt tudtam, hogy vannak jelek, mert a 17-es vége egy kapunál ért véget.
    Az anomáliáról van is teleport egy kapuhoz.
    Akkor majd rámegyek a jelek keresésére is.
    Így akkor visszatalálok a 17. expedíció helyszínére is, mert a külön mentéses karakteremnek annak a környékén kell lennie.

Veszélyes egy játék ez. Hosszan nyomom az elküldésen az egérgombot, mintha csak a játékban lennék.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.03.29. 16:14:53
  • PiszkosFred
    Expediciobol nem tudsz Freigthert visszahozni, ezert en sosem fogadom el, inkabb jutalmat kerek. Minden 2-3 ugras utan felajanlanak egy ujabbat, de a modul tobbet er, mert haza tudom hozni.

Ha bugos az npc, siman csak rakd le a save beacont, ments egyet, lepj vissza a fomenube es toltsd be ujra, altalaban masodjara mar jo. Volt olyan helyem, ahol valaki korbeasta az egesz helyet es az npc a fold alatt volt 50-60 meterre... sajnos mindig vannak vicces emberek a multiban :)

Ha talalsz egy jo helyet, fotozd le a csillagkapu kodjat egy screenshottal (nyisd meg a photo modeot, de ne azzal fotozz, hanem steam vagy valami mas kulso beepitett modszerrel, mert az nms photomode-dal fotozott kepeken nincsenek rajta), azzal vissza fogsz talalni oda.

Nyilvan ehhez kell picit dolgozni es meg kell szerezni mind a 16 darab glyphet, hogy tudj tarcsazni es portalt nyitni oda, ahova szeretnel menni. Csillagkapu ihlette a rendszert, csak itt a jeleket konnyebben szerzik meg, mint az SG1, eleg hozza ilyen furcsa "Traveller" npckkel dumalni es megkerdezni, honnan jottek, majd elmenni a helyre amirol beszelnek es az ott talalt sirhelyet aktivalni. NPC nelkul is lehet ilyeneket talalni, de csak piszok nagy szerencsevel, egyszerubb ugralgatni az allomasok kozott es a Traveller npcket keresni. Ha pedig megvannak a glyphek, mar csak egy tarcsazo kapu kell (minden rendszerben van egy, kotelezoen) es mehetsz is oda, ahova akarsz.

Persze, ha athozza a rendszer az expediciobol a bazisodat, az sokkal egyszerubb, de idovel a glypheket is erdemes osszeszedni.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.29. 15:37:30
  • RJoco
    A 17-esben olyan helyeken jártam, hogy csak na. De most is van egy-két jó bolygó, amit szívesen "megtalálnék" újra.
    Meglátjuk mi lesz. Ez az expedíció közel van hozzám.

Viszont úgy látom, hogy rendesen bugos a dolog.
    A második állomásnál nem lehetett a mukival beszélni, mert ide-oda ugrált. A harmadikon meg a földben van, vele sem lehet beszélni.

Úgy vettem észre korábban is és most is, hogy más szorzókkal dolgozik az expedíció. Sokkal jobb, illetve több cuccot kapok.

Elsőre fogtam egy A-s freigthert. Aztán lecseréltem egy B kalózhajóra, mert több hely, több tech slot. Na nem mintha annyira kellene. Aztán most jött egy megint egy egész jó freighter (mármint megmentettem), de ez nem kellett elleneben adott modult jutalomként. Na ilyet a rendes játékban még sosem kaptam megmentésért.
  • PiszkosFred
    Nagyon ritkan epitek expedicio alatt bazist, maximum egy base computert a visszaut miatt. Most is talaltam egy dissonance+bones bolygot, aranylag korrekt kornyezeti elemekkel (vagyis nem akartak 10 secenkent megolni viharok meg mozgo villamok), oda epitettem egy base compot es ennyi, de azt a mostani saveben nem latom a celpontok kozott. Esetleg az exp vegen lehet, hogy egyesul es megjelenik, de egyelore nem latom.

Expedicio nalam az ujdonsagok megismereserol szol leginkabb, meg a minel tobb hasznos holmi bugazasarol, amit aztan viszek vissza, igy nagyon bazisokkal sosem foglalkoztam "ott".
  • RJoco
    Köszi!
    Közben meglett, hogyan tudom másolni a hajót és multit. Bár ez annyira még nem lényeg, éppen elvagyok a kapott cuccal is.

Felmerült bennem a kérdés, hogy melyik a main save?
    Mármint oké, hogy a mostani mentésből indítottam, így ide is fogok visszatérni, de tekintve, hogy az előző expedíció alkalmával sem kaptam meg a bázisaim, így esélyes, hogy most sem fogom. Lehet, hogy ezek nem ebbe a mentésbe kerülnének?
  • PiszkosFred
    Most direkt meglevo mentessel csinaltam, hogy naprakesz legyek :)

1. Main save-vel berakod a cargoba amit akarsz, es megnezed, hogy az legyen a main save kezeben (multi) es a segge alatt (hajo), amit akarsz hasznalni majd "odaat" az expedicios valosagban.
    2. Main save-vel beraksz mindent a transferbe.
    3. Elinditod az expediciot.
    4. Az expedicios mentessel eljutsz az anomalyra (addig nyilvan magadra vagy utalva, de most aranylag baratsagos az elso par lepes)
    5. Anomalyn kiveszed a transferbol a cuccaidat
    6. Es ott lesz majd olyan opcio, hogy lehivhatod a multidat es a hajodat (lasd 1. pontban), de ez majd kb 6000 nanite-ba fog kerulni 4500+1500.
    7. Megcsinalod az expediciot, behuzod a rewardokat, majd elmesz az Anomalyra.
    8. Beraksz mindent, amit tudsz es akarsz "hazavinni" a main savebe (tech es nyersanyag, stb.)
    9. End Expedicio gombbal lezarod a sztorit, a rendszer kiszamolja hogy mi mennyi hany meter, majd visszakerulsz a main savebe.
    10. Anomalyn kipakolod a transfert es lehivod az expedicios hajodat es/vagy multidat.

Mivel en a kedvenc hajomat hoztam magammal (a multival nem foglalkoztam), igy azt hivtam le. DE! Emiatt nem volt erdemes fejlesztenem az expedicio alatt azt tovabb (modulok, inventory slot, stb.), mert amikor vege, akkor a fejlesztett hajodat nem tudod hazavinni .

Azert nem, mert az eredeti mentesedben mar letezik az a hajo es duplikalni nem tudod.

Az expedicio vegen a main save-vel megint elmesz az Anomalyra es visszaveszed a expedicio vegen berakott "visszarut", es ott megint lesz lehetoseged hajot es multit kopizni, vagyis az expedicioban talalt cuccot athozni a main save dimenziojaba.

Ha talalsz egy jobb hajot az expedicio alatt es azt meg akarod tartani, azt fejlesztheted majd, annak van ertelme. En, mivel nem szandekoztam levaltani a hajomat, a kapott upgrade cuccot decline-oltam es igy hazavittem magammal az exp. vegen.

En ezeket vittem magammal (gyorsan random par esetleg szukseges holmit, amik nagy reszere nem is volt szukseg) Anomalyra visszaterve itt mar le tudtam hivni a main save multijat es hajojat, meg ki tudtam pakolni a transferbol a cuccokat.

Ezzel meg tertem haza ma hajnalban:

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.29. 10:24:42
  • PiszkosFred
    Hja ok, tenyleg felreertettem :)

Amikor kapod az ertesitest, hogy bajba kerultek es megserultek, akkor en is mindig visszahivom oket.

A mostani expediciohoz eloljaroban annyit (en ezekkel szivtam, a vegen mar youtubeon neztem, pedig nem szokasom), hogy
    - a horgaszasnal 40+ meter melyen mar lehet fogni olyan halat, elvileg. Nekem nem jott (pech?), igy kerestem 60+ helyett, leusztam az aljara, manipulatorral leastam meg 20 metert (ugyis kell feladathoz egy rakas manipulator hasznalat) es igy 80+ vizben kifogtam azonnal a stonefisht. Csalit is rakj ra, kapsz a feladathoz 40 darabot.
    - a kajas/fozocske feladathoz meg a kiasott csontokat kell ledaralni a nutrinerben, kulon egyet-egyet, majd az igy kapott 1-1 darab csontreszeleket megint osszerakod a nutriban es ugy kapod meg ebbol a kettobol a feladathoz szukseges kajat.
    - a vege fele az anomalyn levo npcnek a kaja eleg egy ledaralt csontreszelek is, hiaba irja, hogy minosegi kajat ker, ezzel is vigyorgott :)

Rengeteg a csapdabazis ezuttal, ovatosan a teleportokkal.
  • RJoco
    Oké, hogy azt írja, hogy másoljam le a hajót, meg multi-tool-t és, hogy a végén megosztja a bázisokat és felfedezéseket a fő mentésemmel, de erre nem látok lehetőséget. Mármint a másolásra. A megosztás meg már a 17-nél sem működött.
  • RJoco
    Félreértetted. A flottás expedíciót fújtam le, nem a 18. expedíciót. Azt még el sem kezdtem. Vártam, hogy megcsinálják a frissített magyarítást, tegnapra jósolták nagy lendülettel, most még mindig nincs meg, váltok vissza angolra. Marad a mobilos fordítás, amikor kell.
  • PiszkosFred
    Ne hagyd felbe az expediciot, foleg akkor ne, ha boviteni akarsz.

En eddig egyetlen bovito modult sem hasznaltam el az expedicio alatt, amiket az egyes reszfeladatokert kaptam, majd ha visszaterek a normal menteshez, akkor.

Eddig a ezek biztos, hogy jonnek velem :)

Mindjart kesz a Phase 4, az 5-osbol is csak par darab van hatra, aztan irany vissza a normalis elet. Expedicio alatt semmit sem fejlesztek, mert a hajombol az eredeti odaat var, ez ugyis csak egy masolat, a multibol is van jobb, a tobbi meg megy a kukaba a vegen, igy ami ertekes, azt felreteszem majd a transfer cargoba, a tobbit meg eladom. Hajokat sem tartok most meg az expedicioban, hanem darabjaira szedem oket es hazahozom oket.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.28. 23:05:55
  • RJoco
    Ma vettem néhány csillaghajót, amiből hármat el is bontottam. Egyik sem adott bővítő modult. Asszem kemény pénzért kell felhúznom a Napsugárt.

Megint felvettem a Nexus-on egy csontos feladatot. Rendesen szórta a csontokat. Ha jól láttam, akkor a bázismodulfejlesztésnél kell kiváltani az állványokat. Van négy.

Indítást követően nem voltam olyan boldog, a flottámból 3 hajó is súlyos sérüléseket szenvedett, úgyhogy lefújtam az expedíciót és mentem fregattokat javítani. Jórészt csak sérülést szereztek, hasznos dolgot nagyon keveset hoztak.
  • RJoco
    Az állványig már nem jutottam el. D a nexus feladat egy olyan helyre vitt, ahol max 3 csontot becserélhettem egy darab másikra. Mármint ez a max az, hogy az egy csontnak az árát 3 másikból lehet összerakni.
  • PiszkosFred
    Megvaltozott a regeszkedes.

Minden kiasott csont 72k, eddig legalabbis nem talaltam eltero ertekut vagy szinut/minosegut.
    De, ha ezeket osszerakod az allvanyon, akkor az igy kapott csontvaz erteke lesz az, ami tobb szazezertol millios nagysagig terjedhet. Ha eladod. Ha nem adod el, kirakod disznak a bazison az allvanyt, vagy a csontokat magat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.27. 21:01:12
  • RJoco
    Na jó, de szinte az egészet ki kellett javítani? :)))

Erre a csontos témára nagyon rámentek. A csontlelőhelyen nem is találtam mást, csak az újakat. Felvettem egy Nexus feladatot, ahol össze kellett szednem 12 csontot. Egy darab nem lett lila vagy épp sárga. Mind alap, olyan 72k/darab áron. És nem is 12-t szedtem össze, hanem pár darabbal többet. Ellenben olyan bolygóra küldött, ahol szélsőséges az időjárás, agresszívek az őrszemek. A viharokban általában nem egyesével adta a kristályt, hanem 3,4,5-ösével akár. Ez, meg még egy Nexus feladat 25 viharkristályért és valami 147 darabot szedtem össze. 30 millával tolta meg a pénztárcát. Csináltam is rá gyorsan egy bázist. Jó lesz gyűjtögetni. Meg, ha esetleg itt épp nincs vihar, akkor átnézek a másik bolygómon lévő bázisra és ott gyűjtögetek. Bár ott többnyire csak egyesével adja, úgy meg talán összejön a 10 darab/vihar.
  • PiszkosFred
    Hibajavitast :) Ezek nem ulnek rajta sokaig, nyomjak ki a fixet, nekem is most frissitett.
  • RJoco
    Tegnap frissítés gyanánt leszedett 16 vagy 17 GB-ot.
    Most még 15 GB-ot. De vajon mit?
  • RJoco
    Az azért elég durva bug. Főleg egy kezdőnek, aki venne valami jobb hajót, mint a kezdő hajója. De annak sem tesz jót, aki saját hajóra vadászik épp alkatrészt.
  • PiszkosFred
    A legujabb bug, a tegnapi patch ota, hogy az allomasokra nem jonnek npc hajok.
  • RJoco
    A külön mentéssel megcsinált expedíció után bármikor bemehetek bármelyik bázisra. Szóval screenshot-ot nem gond csinálni. De a csillagjeleket és csillagkaput nem ismerem.

Az már egyértelmű lett, hogy csak a kiemelt bázisok és a közeli bázisok jelennek meg a teleporternél. Vagyis így sem jutok el a feltöltött bázisomra, mert abba a régióba pont nem találtam kiemelt bázist. A map-on meg kiigazodni és úgy odatalálni számomra lehetetlennek tűnik.

Hajtóműből van minden. Mondjuk a Solar-on épp nincs fenn mind, de a korábbi hajón megvan mind.

Én a bugra tippelek. Abból van bőven.
  • PiszkosFred
    Az upload inkabb amolyan biztonsagi megoldas, nem ezen mulik, mert az elsosorban a publikussa tetelrol szol, hogy mas jatekos is oda tudjon menni (ha akar), illetve az egyes bolygofelszini bazisok esetben az upload "veglegesiti" a bazis kozeli kornyezetet es gatolja meg igy mondjuk a respawnt. De, sose lehet tudni, minden patch utan valtoznak a dolgok.

Annyit meg tudsz nezni, hogy ha van vannak a bazisodrol screenshotok, akkor a csillagjelek alapjan el tudsz oda ugrani "manualisan" is a csillagkapuval, hatha ugy megtalalod.

Esetleg az is lehet, hogy olyan bolygora/rendszerbe epitetted az exp. alatt, amelyhez a normal mentesben nincs elerhetoseged, megfelelo hajtumu, sztorihoz kotott egyedi bolygo, stb.

Vagy siman csak bugos.
  • RJoco
    Ó bakker. Azt lehet, hogy elcsesztem? A külön mentésből feltöltöttem egyet, de a fő mentésből meg szerintem nem. Nem írta, hogy ez kitétel lenne. Azért ilyenkor eléggé elkeserít ez a játék.

A gázóriás holdjainál nekem is voltak gondjaim. Főleg, hogy volt rajtuk egy rahedli player jel, így nem akarta beadni a nevét. És akkor még rájön a bug, hogy annak a nevét sem adja be, amin nincs jel, el kell indulnom felé és akkor lesz szíves felhozni a buborékot. Ezt szereti játszani akkor is, ha egyedül vagyok a rendszerben és épp felfedezek, de nem jelenik meg a bubi, hogy nyomjak C-t.
  • PiszkosFred
    Fel is toltotted a bazist az "upload" funkcioval?

Egyebkent az uj content patch legnagyobb ujitasa, hogy vegre lehet jelzest/markot rakni a bolygokra a discoveries menubol. Volt, hogy 10-20 percig keringtem egy rendszerben, mert a nyomorul gaz orias eltakart minden bolygot es nem talaltam meg sehogy sem oket, ami bagatell dolognak hangzik, de a vegen mar a hajam teptem :)
  • RJoco
    Akkor neked mázlid van, mert nálam a lezuhant freighterek nem akarnak fregatt modult adni. Nagyon, de nagyon ritka. Az
    űrben kallódóból (abból az egyből, amit sikerült bejárnom) többet szedtem ki, mint a lezuhantakból, amikből azért már jópárat átnéztem.

El is felejtettem korábban megnézni, hogy megkaptam e az expedíciós bázisaim, ahogy az írva volt a tájékoztatásnál. Hát nem kaptam meg. Pedig nagyon számítottam rá.

Most egyelőre kicsit gáz a játék, mert a frissítés és magyarítás miatt sok hibás felirat van. Vagy megvárom míg csinálnak egy frissítést a magyarításra vagy visszaállítom angolra.
  • PiszkosFred
    igen, a nexus feladatai kozott van mindenfele jutalom, es aranylag gyorsan valtozik a kinalat. En tovabbra a lezuhant freigtherekre vadaszok, onnan mindig jon fregatt modul es bulkhead is, nagyon ritka, hogy egyiket se dobja a 6-8 cargo valamelyike.

Ezt alig par napja lottem:

Expedicio elott tarazz be par szukseges nyersanyagbol, mielott belekezdesz, lehetoleg nanitebol is (vigyel fungot vagy 5000 nanite ertekben es majd szetbontod az expedicioban, hogy at tudd vinni a multidat meg a hajodat)

Ezt a freighteres npct nem ismerem, de majd utananezek. Nem is a megtalalassal van a gondom, hanem az, hogy a freightereknel kb 3-5% annak az eselye, hogy S classkent spawnoljon es eddig nem volt mazlim :) Egyszer majd osszejon, most ugyis az elozo expedicios karaktert folytatom, vele meg nem probalkoztam, hatha szuzkez szerencset hoz majd.
  • Caliph
  • RJoco
    A kolléga azt mondta, hogy az anomaly-n elérhető egy npc, amelyik hetente ad egy ingyen elhagyatott freighter koordiniátát. Állítása szerint valahol a jobb oldalon kell keresni, de én nem találtam. Tudtok erről valamit?

Mivel nem találtam, gondoltam, hogy megcsinálok egy nexus feladatot, ami pont freigter fejlesztési modult ad. És ezzel együtt sikerült kifognom egy piócát is, amit csak a leadásnál vettem észre, merthogy a tagot nem láttam sehol a közelemben, hogy dolgozna a feladaton. Aztán ahogy leadtam, láttam, mindjárt csatlakozott máshoz, aki éppen indított egy feladatot.

És elindult a 18. expedíció, ha jól láttam, akkor a régészet lesz az.
  • PiszkosFred
    Igen, a freighterek hasznos joszagok, en a kinezetere mondtame elsosorban, hogy mindegy, csak legyen valami, aztan majd lecsereli ugyis az ember egy jobbra.

A bazis jon veled, a fejlesztesek univerzalisak, egyedul a tech/cargo slotokat kell esetleg meggondolni, hogy felhasznalod e a "vacak" freighternel vagy megvarod a veglegest, mire megtalalod (lasd a kepeden lathato kaloz dreadnought-t, ami bar nem ritka, de S kategoriaban nekem meg nem jott, pechemre, pedig mentes utan nem kevesszer ugrottam a megfelelo rendszerbe, vertem le az agyukat, a hullt, stb. hogy megadja magat, de mindig C lett belole. Aztan meguntam.)

Kozben megjott a mai update, rancfelvarrast kap a regeszkedes :)