Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#306436: Amúgy a V-Sync mindig be van kapcsolva. Bár szerintem ez is csak játékengine függő. Egy régebbi játéknak, aminek kisebb a VGA igénye, az kikapcsolt V-Sync-el se fog annyira melegedni, mert nem használja ki a kártya tudását.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
Ha nincs bekapcsolva, kapcsolod be a vertikális szinkront. (Ha 60 Hz-es monitorod van, akkor a 60 fps nem terheli annyira a kártyádat. Hűvösebb lesz működés közben. Ha nagyobb a képfrissítése a monitorodnak, akkor meg lekorlátozod a frame-et.) 80-82 fok nekem mondjuk azért soknak számít. GTX 1070-et én 55 fok felett sosem láttam a mérőprogramjával a játékból kilépve és megnézve az értéket rögtön. Igaz én 99%-ban V-Sync-et használok játékok alatt. Házam jól szellőzik. Elől 1, hátul 1 (12 cm) és fent 1 (20 cm) szabályozott ventilátor forog. A vga-n van három ventilátor, de nem mindig kapcsolom be, 55 fok felett magától elindulnak, de azt meg nem érte el a kártya amióta megvan. (Asus STRIX, ezeken komoly passzív hűtés van + fém hátlap .)
Emlékszem a Leadtek 6800 GT kártyám volt ami 82 fok körül ment az akkori NFS játékok alatt egy elég rosszul szellőző és jól telepakolt házban. Táp még felső tápos elrendezésű volt és ontotta magából a forró levegőt. Sokszor be voltam szarva most mi lesz. Nos a kártya (3x cserés és mindig újat kaptam) mindig kinyiffant, a táp is megadta magát másfél éven belül.
Ettől függetlenül én is azt mondom ezeknél a nagy teljesítményű vga kártyáknál nem vészes a 80 fok, de azt is hozzátenném, hogy hosszútávon nem biztos, hogy nagyon egészséges az. Hiszen ez a többi alkatrészt is melegíti a gépházban és nemsokára itt a nyár, ami ad még egy +10 fokot úgy mindennek, hacsak nincsen valami jó klímád.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.04.10. 10:19:48
A júzerek vannak elkényeztetve a 2x fokos CPU-kkal, meg a csendes-"hűvös" (amik még így is elsőfokú égéseket okoznának nekik közvetlen érintéskor) VGA-kkal...
A valóság az, hogy a GPU-kat 100 fok fölé lövik be.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Link: Supraland 53473. hozzászólás.
A szigetesben elég nagy a kihívás. Nekem eddig 7342 pontot sikerült begyűjtenem, de ezzel csak 1552. lettem a ranglistán, bár ez egyre hátrébb sorolódik, mert idővel mások ezt is megdöntik.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.04.10. 09:45:32
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem egy listát nézünk, mert nálam a 3. helyen A Keresztapa 2 (igaz, hogy A Sötét Lovag egyből utána következik a 4. helyen 😊), míg a 35-ödiken a Casablanca áll...
A Bosszúállók sikere sajnos nem meglepő: az Egyesült Államokban iszonyatos kultusza van a képregényeknek és vannak akik szabályosan extázisba kerülnek a következő film beharangozásakor.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.04.10. 08:24:43
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
//szerk.: még mielőtt...: a gyerekemet sem mérgezném ilyesmivel...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.09. 20:09:46
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Rögvest a 3. helyezett "The Dark Knight (2008)" miatt...
Az időközben lejjebb csúszott (most 35.) "Avengers: Infinity War (2018)" miatt... ami alatt olyan brutál-jó filmek "kullognak", mint a Terminator 2, a Gladiator, vagy az első Alien...
Why so serious?
Legközelebb már valaki arról fog győzködni, hogy a Lara Croft and the Temple of Osiris a legjobb Tomb Raider rész, mert neki az tetszett a legjobban 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.04.09. 11:54:31
Egyébként ha már
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Why so serious?
Az, hogy itt nagyon szűk körben egy csomó dinoszaurusz van, és aktívan nosztalgiázunk, az nagyon nem fedi le a "játékosok többsége" világot. Nekik a 4 és a 76 (esetleg a Shelter) a Fallout. Már a 3 és a NV is olyan régi, elavult dolog, ami nincs a látóterükben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A New Vegas-szal nem játszottam, bár azt tényleg sokan dicsérték (mármint olyanok, akiknek adok a véleményére).
Itt arról van szó, hogy kimondod azt a szót, hogy "Fallout" és a játékosok többségének az eredeti 1997-es (vagy a még több lehetőséget kínáló 2.) rész jut az eszébe, tegyük hozzá joggal. Ez olyan mint, pl. a Rambo vagy a Die Hard, amik legendás filmek, de mire a 3. részhez értek, bizony már elég vásottnak kell lenni, hogy az ember azokat nevezze meg a kedvencének (már persze csak ha nem mindenáron vitatkozni akar).
Lol, miért is? Mert próbálom megértetni veled, hogy azért mert a 3. részél kapcsolódtál be, még a játékosok többsége számára nem egy arctalan mod-ízű résszel kezdődik a sorozat.
Jó hogy nem azt mondtad, hogy a Titanicból is a 3. a kedvenced 😄
Why so serious?
Viszont amitől leesett az állam és teljes meglepetésként ért, az nem más, mint hogy hamarosan meg fog jelenni a Fantasy General második része!!! Teljes extázis részemről. <#finom>#finom>
Jelentkeztem is a béta tesztre, ha mázlim van beválasztanak.
Link: Fantasy General II
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.04.09. 09:47:18
A Fallout 3 azok kedvence, akik azzal kapcsolódtak be a sorozatba, újszülöttnek minden vicc új alapon. Pont. <#vigyor2>#vigyor2>
:
Mindeközben még sikerült heti 60 km távot legyalogolni. A napi 7-8 km átlagom simán megvan, de van amikor több is.Ugyanis a természetjárást legalább annyira kedvelem, mint a gaming-et, és fontos, hogy napi 2-3 órát legalább a szabadban töltsek.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
(A 76 nem része az életemnek, akkor se lesz az, ha ingyen vágják majd wc-papír vételhez az Aldiban.)
Ha nem jön STEAM-re, akkor ott rohadhat meg, ahol akar.
Why so serious?
Ahogy elnézem azért a "többségnek" is kezd benőni a feje lágya, mert ahogy haladunk (4., 76), egyre kevésbé tudja a Bethesda a hulladékát Fallout-ként eladni.
Az 1-2. rész meg még mindig a nagybetűs HANGULAT miatt felejthetetlen, hiába az ocsmány 256 színű grafika és általában tényleg azok mondják "hogy nekem a 3. a legjobb", akik ki sem próbálták az eredeti 2 részt (amik, tegyük hozzá, hogy mindenhol, pl. a steam-en is elérhetőek, tehát nem kell magunkat összetörni, hogy kipróbálhassuk).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.04.06. 15:49:37
Egyébként szerintem sem sokáig fogják bírni ezt az exkluzívos dolgot az epic-nél, csupán addig, amíg el nem érik a steam-es forgalom legalább 2 számjegyű %-át. Onnantól pedig már csak azon múlik, hogy a kiadók a magasabb (steam) vagy alacsonyabb (epic) osztalékot akarják-e fizetni.
Why so serious?
Mindenesetre örülök, hogy belátóbb lettél, én nem várom el senkitől, hogy próbálja ki az összes Might and Magicet, ha egy nem jön be neki, csak tudomásul kell venni, hogy vannak eltérések. (A 3-4-5 is más, mint a 6, de nyilván több változás volt a széria története során.)
Viszont a rossz hír, hogy EPIC store exkluzív lesz!! De nem 6 hónapra vagy 1 évre, hanem ÖRÖKRE!!!
BTW szerintem erre elég nagy esély van, mert ez egy olyan cím, hogy geci sokan megveszik és hiába nem lesz steamen.
Én mondjuk maradok a virágboltnál, mert ami nem jön steamre, az nekem egy forintot sem ér.
LINK
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2019.04.06. 11:17:40