Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kicsit én is plusz egy soros (micsinászbrüsszel' -.-) arc vagyok, de inkább csak bundlikból. Tehát ha látok egy középszar valamit, és az 500 Ft, de már letoltam, akkor eszembe se jut megvenni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De oké, elhiszem, hogy más meg halomra veszi a játékokat, miután letolta őket :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2 db. sztori DLC létezik hozzá, a többi említésre se méltó, fegyó, meg páncél, meg ilyen semmit se érő baromságok. A nagyobb sztori DLC, vagyis a Dead Kings DLC FREE lett már a Unity megjelenése évében, így minden Unity standard játékot megvásárló/aktiváló ezt is megkapja, cirka 7-8 órányi extra sztori content!
Így egyedül a Secrets of the Revolution érhet meg egy kevés pénzt (jelenleg 2.1€ Uplay-en, ami 20%-os kuponnal 1.68€) és máris teljes az élmény! (Magyarul most egy hétig 1.68€-ért teljes Unity élmény.)
Érdekes az ok, amiért a Dead Kings free lett: Ez kb. ilyen bocsánatkérés volt a UBI részéről a játékosok felé anno! Season Pass létezett ugyan, de kevesebb, mint 1 hónapot ért csak meg, és az amiért ilyen jótét lélek lett az Ubi az más, mint hogy a Unity egy bugos retekhalom volt eleinte kegyetlenül, és az 5 év elteltével se lehet teljesen hibamentesnek titulálni.
https://gamer.hu/2019/04/17/akciofigyelo-ingyen-beszerezheto-az-assassins-creed-unity/
A network teszt 40 mbitet ír, 1 perc stopperelés után a tényleges letöltés az olyan 10 körül van. A játék meg 35GB. Ebből ma már nem lesz semmi.
Why so serious?
emellett jön a VR lehetőség is:
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.17. 19:43:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Next PC upgrade: 2022
Nem láthatod, de gépelés közben megállva egy pillanatra a szívemre a teszem a kezem: nem szokásom kétszer végigjátszani játékokat, csak akkor, ha megszerettem időközben, vagy el kap az acsi-láz.
Na most, elnézegetve a gémpesszes címeket: egyiket sem játszanám 2x,... sőt, leginkább 1x sem...: velem veszítenének.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Close studio of mine released an indie game on GamePass and it was a big fat sum payment.."
Ha terveznek kijönni DLC-vel, akkor annak a bevétele is nagyobb lesz mint normál esetben.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.17. 18:11:06
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Mennyit kap egy fejlesztő/kiadó, ha a terméke a Gamepass része lesz? Jutalékot kap a Gamepassből, vagy instant kap egy nagyobb összeget az MS-től?
A gamepass-t nem értem. Mert most az történt, hogy elestek instant a Steam-es bevételektől, + a gamepass miatt kb. azonnal elértéktelenedett a játékuk, hiszen aki egy kicsit is vágyik rá, az most fillérekért letolhatja. Ez hol jó üzleti döntés? És már az elsőt se értettem igazán.
Why so serious?
Mókásan néznek ki a 2013-ban "megvásárolt" DLC-k a jóval újabb játéknál 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.17. 17:46:08
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A 300 Ft-os Gamepass-es Operencia se tudom, hogy fogyhatott Epic-nél, azt meg főleg nem tudom, hogy ez a Zennél mennyire jó biznisz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.17. 17:32:51
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A tárhely problémára nyilván az alacsony bitrátás hangminőség a kulcs, no meg annyi, hogy az élőszavas push2talk üzenetek csak 3 napig meghallgathatók utána automatikusan törlődnek... term. a hozzá társított, a gép által lefordított szöveg nem.
A Dragon nagyon régóta meglepően ügyes ezekben az élőszó -> írott szöveg konverziókban, ráadásul tanul is menet közben, szóval a techno már rég adott hozzá.
Máris jóval kevesebb lenne a félreértés/sértődés.
Meg persze nem elfelejteni: Nem a konkurálással van a baj, hanem annak mikéntjével. Rohadt nehéz lesz úgy sikeresnek lenni a Steam ellenében, hogy minden hétre jut egy Epic failure, amikor is a játékosok "x" mennyisége rosszul van az újabb nyilatkozatoktól.
GOG-on viszont vannak review-k és bizony relevancia és hitelesség tekintetében sokkal jobbak a steam-en lévőknél (ebből egy szociológus és egy pszichológus biztos le tudná vezetni, hogy a gog-os játékosok érettebbek és intelligensebbek a steam-eseknél 😊)
Tim Sweeney-ben én érzek egy afféle "csakazértis" mentalitást ez ügyben,remélem jobb belátásra fogják őt bírni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amugy meg steam kozossegi oldal/forum az indok hogy az osszes yobbi launcher felett van. Sokkal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Na most a Steam fóruma, nekem minden 2. játéknál segített már. Hol egy technikai probléma megoldásában, hogy modolásban, hol pedig egy rázósabb achi megszerzésében.
- A rivjú' az a játékosok véleménye, amit meglehetősen nem árt szem előtt tartani, mert ők a vevők, a vevő az meg eléggé szent dolog, mert belőle él kb. az összes piaci szereplő az eladó oldalon.
- A Steam kártyázás azért jó dolog, mert ha akarod leszarod. Rá sem nézel soha. Ha akarod csinosítod vele a profilod, hiszen egy rakat ficsört' tudsz által elérni. De ami nem éppen elhanyagolható, az a némi visszaszivárgó pénz, amiből akár AAA játékot is tudsz venni. Mondom ezt cirka 3-400 euro Steam-re befolyt összeggel, amiből 100%-ban játékokat vettem Steam-en, amiből aztán megint potyogott némi kártya...
Szórsz
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Next PC upgrade: 2022
Lehet csemegézni.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.04.12. 13:16:48
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Noha a jobb kártyák bőven bírják, azért elég para az a 80 fok.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R