Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
:-D

Egy kicsit én is plusz egy soros (micsinászbrüsszel' -.-) arc vagyok, de inkább csak bundlikból. Tehát ha látok egy középszar valamit, és az 500 Ft, de már letoltam, akkor eszembe se jut megvenni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ugye nem azt sugallod, hogy ritka az olyan ember aki csak plusz egy sornak veszi a játékokat? <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Hűűűű most átfutott az agyamon, hogy a 200 Ft-ból letolt Gears of War 4-ért vajon mennyit adnék... egy döglött amőba jobb csillóját feltétlenül :-/

De oké, elhiszem, hogy más meg halomra veszi a játékokat, miután letolta őket :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, kb. még 1-1.5 hónap a magyar felirat, a magyar fejlesztők, magyar játékához <#banplz>

Tinman
Akkor ide is:

2 db. sztori DLC létezik hozzá, a többi említésre se méltó, fegyó, meg páncél, meg ilyen semmit se érő baromságok. A nagyobb sztori DLC, vagyis a Dead Kings DLC FREE lett már a Unity megjelenése évében, így minden Unity standard játékot megvásárló/aktiváló ezt is megkapja, cirka 7-8 órányi extra sztori content!

Így egyedül a Secrets of the Revolution érhet meg egy kevés pénzt (jelenleg 2.1€ Uplay-en, ami 20%-os kuponnal 1.68€) és máris teljes az élmény! (Magyarul most egy hétig 1.68€-ért teljes Unity élmény.)

Érdekes az ok, amiért a Dead Kings free lett: Ez kb. ilyen bocsánatkérés volt a UBI részéről a játékosok felé anno! Season Pass létezett ugyan, de kevesebb, mint 1 hónapot ért csak meg, és az amiért ilyen jótét lélek lett az Ubi az más, mint hogy a Unity egy bugos retekhalom volt eleinte kegyetlenül, és az 5 év elteltével se lehet teljesen hibamentesnek titulálni.

Tinman
Nekem is mindig gyalázatosan jött az anyag PSN-ről, és most s 320 megabit mellett is PS4-en néha száni/10 a letöltés náluk.

benőmenő
Gigabites Digi-re van dugva kábelen, ami atomtámadáskor is minimum 300+mbit.
A network teszt 40 mbitet ír, 1 perc stopperelés után a tényleges letöltés az olyan 10 körül van. A játék meg 35GB. Ebből ma már nem lesz semmi.
Ott valami nem stimmel. Lassú szar a PS 3 ha letöltésről van szó de azért nem ennyire. 😊

Why so serious?

benőmenő
Elkezdtem letölteni PS3-ra a God of War: Ascensiont, aztmondja 10 óra mire lejön + install...minden elismerésem azoknak akik konzolon, vagy akár csak elsődlegesen konzolon vészelték át a prevgent és még mindig kitartanak a hobbijuk mellett.
Dzsini
Vulkan motorra vált a No Man's Sky
emellett jön a VR lehetőség is:

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.17. 19:43:11

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Állítólag a game passba lévő játék fejlesztők csak azután kapnak zsetont ha játszanak is vele a népek...

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Ha futna a Forza, én pl. megvettem volna, nyilván csak a pass után. Ok, ez kivételes eset, mert abban simán van annyi content hogy kitart, de egyébként is rémesen lassan haladok minden hagyományos játékkal.

IMYke2.0.0.0
"lejára a game pass, és utána megveszik a játékot."

Nem láthatod, de gépelés közben megállva egy pillanatra a szívemre a teszem a kezem: nem szokásom kétszer végigjátszani játékokat, csak akkor, ha megszerettem időközben, vagy el kap az acsi-láz.
Na most, elnézegetve a gémpesszes címeket: egyiket sem játszanám 2x,... sőt, leginkább 1x sem...: velem veszítenének.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Nem nyilvános, de elvileg több konstrukció is van, egyszerre kapnak egy halom pénzt, és/vagy letöltésenként, vagy bármilyen egyéb meghatározott cél eléréséért. Emelett Phil Spencer nyilatkozta egyszer, hogy meglepően nagy számú játékos csinálja azt, hogy lejára a game pass, és utána megveszik a játékot.

"Close studio of mine released an indie game on GamePass and it was a big fat sum payment.."

Ha terveznek kijönni DLC-vel, akkor annak a bevétele is nagyobb lesz mint normál esetben.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.17. 18:11:06

kigyi
Mondjuk én várok még 1 hónapot, mert akkor már magyarszky is lesz benne.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Na ez egy érdekes kérdés!

Mennyit kap egy fejlesztő/kiadó, ha a terméke a Gamepass része lesz? Jutalékot kap a Gamepassből, vagy instant kap egy nagyobb összeget az MS-től?

Tinman
Ezt értem.

A gamepass-t nem értem. Mert most az történt, hogy elestek instant a Steam-es bevételektől, + a gamepass miatt kb. azonnal elértéktelenedett a játékuk, hiszen aki egy kicsit is vágyik rá, az most fillérekért letolhatja. Ez hol jó üzleti döntés? És már az elsőt se értettem igazán.

Valószínűleg kaptak annyi kenőpénzt, hogy most megérje benyelni a nagy veszteséget, a következő játékuk meg már jön majd egyszerre Steamre is és nem lesz ilyen probléma.

Why so serious?

Dzsini
Semmi import-export nem kellett hozzá, egyszerűen ami megvolt az FX2-ben, az megjelent kinyitottként az FX3-ban a kezdetektől fogva.
Mókásan néznek ki a 2013-ban "megvásárolt" DLC-k a jóval újabb játéknál 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.17. 17:46:08

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem tök mind1 honnan veszem meg, ha lenne egy olyan bolt, ahol a refund nem 2 óra lenne, na az már engem is érdekelne.
zorrobomber
Biztos jó lehetett nekik, mert fix pénzt kaptak mindkét oldalról (kalkulálható bevétel), és a nagy nyilvánosság miatt reklámot, ha esetleg akarnak folytatást (nem is feltétlen az Operenciának, hanem a más műfajokban bolyongásnak). A cégek általában szeretik a kiszámíthatóságot. Btw, nemrég olvastam csak, hogy a Pinball FX2-es táblák átimportálhatóak a harmadik részbe, gyakorlatban nem teszteltem még.

kigyi
Ráadásul 300 Ft volt a 3 hónap Game pass 😄 Szóval így még lazában is végig lehet nyomni 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Igazából engem az érdekelne, hogy az Exodus utáni játékaik eladásai, hogy alakultak. Mert, ha jól alakultak volna, már rég vernék a nyáluk... de csendben vannak.

A 300 Ft-os Gamepass-es Operencia se tudom, hogy fogyhatott Epic-nél, azt meg főleg nem tudom, hogy ez a Zennél mennyire jó biznisz.

zorrobomber
Konkrét számokat nem írtak, de annyit igen, hogy launch után adott időn belül két és félszer annyian vették meg, mint a Last Light-ot. Nyilván ez Steam-en sokkal jobb lett volna, de nem is annyira tragikus. Tippre launch után a steam-hez képest sokkal meredekebb a zuhanó görbe, de mivel nincs a kliensben böngésző user base, így ezzel számoltak vszleg, és ilyen középszar eldobható FPS-eknél egyébként is a launch sale az igazán fontos.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.17. 17:32:51

Tinman
Igen, a Metro után aztán szépen el is hallgatott az Epic az eladásairól... na ja, halottakról jól vagy semmit :-D

Ez a minden 100-adik játék után tudok 1-et venni annyira nem izgat. Nem a keresési hiányosságom a probléma, csak én meg az vagyok aki a Steam fórumokat nem szereti. Epicet lehet szidni, EA-t is mennyien szidják, aztán mégis veszik a játékait. Pénztálcájával szavaz mindenki, nem a fórumra írogatott dumájával.
IMYke2.0.0.0
..és robotokat agy-vezérelnénk, hogy matchboxozzanak nekünk a homokozóban...(?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Az agy összekötés hatékonyabb lenne, mert a számítási kapacitás is nőne, így kiszámolnánk hogy időbaszás steam-en és epic-en is baszni a rezet, és mindkettő csődbe menne.

Tinman
Javasolhatom inkább az élőszavas, push2talk alapú fórumot? Ez úgy lenne az ideális, hogy amit ide akarok írni, azt nem kell leírnom, majd a gép leírja helyettem, amit te el is tudsz olvasni, vagy a hsz számra kattintva le is tudod játszani. A reply nyilván mehet rá ugyan úgy élőszóban, amit aztán a vas dettó átfordít szövegre, dettó azzal az előnnyel, hogy olvasható és lejátszható is.

A tárhely problémára nyilván az alacsony bitrátás hangminőség a kulcs, no meg annyi, hogy az élőszavas push2talk üzenetek csak 3 napig meghallgathatók utána automatikusan törlődnek... term. a hozzá társított, a gép által lefordított szöveg nem.

A Dragon nagyon régóta meglepően ügyes ezekben az élőszó -> írott szöveg konverziókban, ráadásul tanul is menet közben, szóval a techno már rég adott hozzá.

Máris jóval kevesebb lenne a félreértés/sértődés.

zorrobomber
A hangos kisebbség nem egyenlő a többséggel. Mondom én hogy össze kell kötni az agyakat, mert így csak a zűrzavar van.

Tinman
Gaming nélkül is tudok élni, de én most itt előnyökről beszélek, ami nem is kevés játékosnál €-ban is mérhető, meg csökkenő frusztrációban ahogy megoldást találnak seperc alatt a problémáikra. Gondolom velem van a baj, de gyorsan, pontosan és hatékonyan tudok a Steam fórumain keresni.

Meg persze nem elfelejteni: Nem a konkurálással van a baj, hanem annak mikéntjével. Rohadt nehéz lesz úgy sikeresnek lenni a Steam ellenében, hogy minden hétre jut egy Epic failure, amikor is a játékosok "x" mennyisége rosszul van az újabb nyilatkozatoktól.

Tinman
Pocok már írta... sejtheted mennyire fogja ezt a kiadó/fejlesztő pártolni.

zorrobomber
Atisz
Jogos, de ez annyira azért nem elég a kárhozathoz, mert originen, uplayen sincs se review, se kártya, se akármi (nem igaz, mert uplay-en vannak achievementek amikért pontokat kaphatsz, amiket zenékre, háttérképekre vagy akár kedvezményre lehet beváltani).

GOG-on viszont vannak review-k és bizony relevancia és hitelesség tekintetében sokkal jobbak a steam-en lévőknél (ebből egy szociológus és egy pszichológus biztos le tudná vezetni, hogy a gog-os játékosok érettebbek és intelligensebbek a steam-eseknél 😊)

Tim Sweeney-ben én érzek egy afféle "csakazértis" mentalitást ez ügyben,remélem jobb belátásra fogják őt bírni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Opt in lesz, tehat ha a kiado ugy dont.

Amugy meg steam kozossegi oldal/forum az indok hogy az osszes yobbi launcher felett van. Sokkal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Malakai
Lesz review.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én mindkettő nélkül tudok élni. Ha a kártyák kifarmolására nem lett volna külön program, akkor nem is foglalkoztam volna vele, a steam fórum meg kb. a legutolsó dolog, ahol hasznos infót találok, szörnyű, átláthatatlan az egész, tele haszontalan dolgokkal. Maga a steam bolti felülete is elég nagy katyvasz, persze ami kell azt megtalálom, de ilyen téren olyan mint a FB, hogy néhány funkció úgy el van dugva, hogy alig lehet megtalálni. És ezzel nem az Epic-et éltetem csak ez a csillámpóni is csak messziről csillog annyira.
Tinman
Aszongya' az Epic, hogy nem lesz a játékoknak fóruma náluk, meg persze rivjú' se, meg persze kártyák se.

- Na most a Steam fóruma, nekem minden 2. játéknál segített már. Hol egy technikai probléma megoldásában, hogy modolásban, hol pedig egy rázósabb achi megszerzésében.

- A rivjú' az a játékosok véleménye, amit meglehetősen nem árt szem előtt tartani, mert ők a vevők, a vevő az meg eléggé szent dolog, mert belőle él kb. az összes piaci szereplő az eladó oldalon.

- A Steam kártyázás azért jó dolog, mert ha akarod leszarod. Rá sem nézel soha. Ha akarod csinosítod vele a profilod, hiszen egy rakat ficsört' tudsz által elérni. De ami nem éppen elhanyagolható, az a némi visszaszivárgó pénz, amiből akár AAA játékot is tudsz venni. Mondom ezt cirka 3-400 euro Steam-re befolyt összeggel, amiből 100%-ban játékokat vettem Steam-en, amiből aztán megint potyogott némi kártya...

Szórsz

Atisz
A Goetia és a Turing Test is wishlisten volt, de már megvannak... Ha a BTA 4 EUR-ról indul, nem 6-ról, akkor csábítóbb lenne szerintem, de így is egy jó csomag.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Engem sem kapott el...

grebber
Éreztem hogy nem kell real time lenni. F.O.S

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
A 2 dobozos CE eladható a "kacatok" miatt. A többi szerintem nem igen aktiválható sehova = kuka.... (és ez nem vicc)

Sziasztok, mennyit erhet ez a pár db játék?
Illetve érdekelne valakit?

kép

zorrobomber
Mondjuk egy Zeldát gondolom csak be lehet hasonló áron (42 font... <#fejvakaras>) szerezni dobozosan is. Méregdrágának tűnik ez a store 😊

Akinek van Switch-e, az vessen pillantást az eShop-ra. Ezúttal most a népszerűbb blockbuster játékok vannak leárazva: Mario, Zelda, Skyrim, Doom stb.

Lehet csemegézni.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.04.12. 13:16:48

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ZsZso
Baldur's Gate EE akciók Steamen. 4 € az első és 4 € a második rész is. HL ár!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Atisz
Nekem is wishlistes, elég jónak tűnik.

Noha a jobb kártyák bőven bírják, azért elég para az a 80 fok.

Gyerekkoromban többször kijátszottam a Fatty Bear's Birthday Surprise-t. Én elvoltam vele, jó kis point and clicker. Rohadt aranyos játék. Az én gyermekeimet hagynám hogy játszanak ezekkel.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R