311803
-
Díszlépcső. Belső építészeti elem.
Számos "hamis" funkciós elem létezik a belső építészetben. -
Ez akkor lenne jó, ha a steam közadakozásból állna és nem nyelné a kemény %-okat (amik magasabbak mint az epic-nél ugyebár).
A szabadságharc akkor szabadságharc, ha valóban önzetlen és tényleg jó ügy mellett áll ki. A mai emberek sokszor nem tudják megkülönböztetni a benyalást és a valódi tenni akarást. -
A kályhacső kimenete (vagyis a kémény) még nem feltétlenül ott van, ahol az a szellőző... de ettől függetlenül gratula az észrevételekért.
Nekem elsőre az tűnt fel, hogy a padlástérbe/emeletre vezető lépcső elé gyakorlatilag oda van tolva egy szekrény, ami finoman szólva is antipraktikus :)
Ilyen az, amikor belvárosi emberek készítenek számukra ismeretlen környezetben helyet foglaló játékot :) -
Zóanagyvarázsló #308108 A Resistance-ekért nem kár, a 3-ig én sem jutottam el (az 1-2 amúgy 86-on és 87-en áll Metacriticen).
A Ratchetek PS2-n megvoltak, nem? A ToD nekem nem tett hozzájuk sokat (bár ettől még bőven jó, végigment kétszer, és Mr. Zurkon, illetve a diszkógömb erősen üdvözlendő), a QfB meg párórás és nagyon puritán (minimális fejlesztési lehetőség és fegyver, semmi challenge mode), bár jópofa, és legalább abban is kísérletezett az Insomniac. Elvileg az ACiT a kreatívabb, jó lenne rá sort kerítenem végre. Addig marad az Up Your Arsenal a csúcs.
Az AC-król meg lehet, hogy váltok univerzumon belül Watch Dogs, Ezio és Desmond meg felfordulhat. -
Pont ez az. Most neki mit számított volna ha olvas pár "fúj te paraszt miért nem kezdett steamen a szarod' kommentet ,de lenne rengeteg pénzze.. + epicen is biztos vettél volna majd fél/1év múlva steamen is ez a kb 20k ugyanúgy...
De neki ez kellett ,hogy raj legyen a steamesek szemében hát itt van ennyire raj lett hogy 10 év alatt se lesz meg a 100k max indiegala meg mindenféle ingyen osztással.
(Amúgy már írtam ide korábban is a DarQ-ról amikor a csávó visszalökte az epic ajánlatát..Szóval néha olvasgasd is az SG-t tudod kedvencek és pirosan jelzi mennyi új komment van és utolsó olvasatlanhoz ugrik)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.07. 21:45:53 -
Soha nem hallottam még a DARQ nevű játékról, amíg most te ide nem írtad, hogy létezik ilyen. Szóval, nem kéne csodálkozni, hogy 20k eladást se ért meg, amikor nem tudunk róla, hogy létezik :-/ -
Az Everspace 2 fejlesztői keményen beszóltak az Epic exkluzív címeknek
Részben érhető, hogy nem akarja magát mindenki megutáltani a vásárló néppel, de a pénzügyi sikertelenség az epiccel szemben GRANTÁLT. Szüttyögnek itt a kickstarterrel holott epic a nulladik percben min a tripláját fizetnék nekik úgy hogy ehhez egy db cd kulcsot nem kell adni még senkinek sem.
Ide copyzom amit a facebook cikk alá is beírtam.
"Eladási adatokat sosem fogunk kapni úgyse se a fejlesztőktől se az epictől ,de bármennyire is gyűlölöm őket a fejlesztőknek ez jó dolog.
Itt van ez a példa.. kértek 500k$-t.. Nos ha epicen kezdene fél évig elsőre kapnának 2-3 MILLIÓ $-t... Aztán később lehet steamen is eladásokat produkálni. Ehhez kickstarter se kell így nem lesz felháborodott nép hogy miért epic kulcs van...
Ott van a DarQ game fejlesztője. Elküldte az epicet mondván nem akar exklúziv lenni semennyi ideig.. Nos amit kapott volna pénzt az olyan lett volna mintha steamen eladott volna már 90k db-ot... A game a 20k eladást sem érte el azóta sem... Jól döntött??? Rohadtul nem.
Ebben a világban minden a pénzről szól el kell fogadni igaz ehhez az userek meg fogják őket utálni ,de legalább több lesz a bevételük"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.07. 21:25:42 -
Dehogy... azt off-ba tenném amúgy is :-)
RPG cucc, classic köntösben, de nem is ezért tettem be a képet, hanem, érdekelt volna, hogy mennyire szoktátok meg az elétek tolt baromságot és ahogy érzem eléggé.
- A kályhacső kimenete gyak. közvetlenül szellőztető mellett van, ergo ott ember nem él túl, ha be van gyújtva.
- A mérlegen nincs semmilyen súly, mégis balra billenve stabilan áll.
- A lépcső nem visz sehová, nincs a háznak köv. szintje, ergo semmi nem magyarázza, hogy ott van.
- A lépcsőn levő első lapát a fizikának ellentmondva áll.
- A fejsze ugyan így dettó.
- A jobb oldali lámpa gyak u.o. magas, mint a kari.
- A jobb oldalt levő könyvespolc elérhetetlen, ha csak fel nem mászol az asztalokra.
Csak megakadt a szemem rajta, hogy akciós és nyilván nem is teszem szóvá, ha repül az elefánt, vagy tüzet köp egy kígyó egy ilyen játékban, de az ilyen interior (inferior) tervezési baromságok rögtön kiverik a szemem. Látszólag cukin néz ki, de valójában csak egy összecsapott átgondolatlan beltér. -
Erthlock -
Evoluti0N #308102 53 órával a Greedfall végére értem. Év játéka nem, de év meglepetése annál inkább. Az eddigi egyetlen Spiders játék, amit játszottam, az a Mars: War Logs volt és noha a Greedfall sem tökéletes, de hatalmas fejlődés ahhoz képest. Amiben legjobban remekel a játék, az egyértelműen a felépített világ és a quest design. Meglepődtem, h még mellékküldetések is mennyire jók lettek. Ilyen jól összerakott mellékküldiket a Witcher 3 óta nem láttam. A legtöbbje érdekes sztorival rendelkezik, csomó több módon is megoldható és több kimenetele is lehet. Nyoma sincs a "szedj össze három malaclábat" küldetéseknek. A voice acting többnyire jó, a zene is kellemes, de semmi eget rengető. A grafika pedig átlagosnak mondható.
A gyengébb része a játéknak, a harc, ami sokban hajaz a Witcher 3 harcára, ami annak a játéknak se a legerősebb pontja. A másik, amiben a játék nem igazán remekel, az a helyszínek. Az épületeket illetően sok a copy-paste, a külső területeket illetően, pedig mindegyik hasonló stílusú: kisebb erdőségek, mezők, helyenként apróbb települések.
Összességében kellemes alkotás. Nem egy AAA játék, de egy ekkora csapattól és valszeg nem túl nagy költségvetésből nem semmi, h mit raktak össze. Sok szempontból a játék az oldschool Bioware játékokra emlékeztet, ami számomra hatalmas pozitívum.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.10.07. 20:06:12 -
Comfy point and click kalandnak tűnik
Nyomtattad? :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.10.07. 19:27:55 -
Első ami eszembe jut: Mi a rák ez? -
Nézzétek meg ezt a képet, és ha van kedvetek írjátok le a gondolataitokat. De BÁRMI ami eszetekbe jut róla jöhet! Köszi!
-
Súlyos hiányosságaim vannak... Resistance, Ratchet-ek csúnyán kimaradtak, Sunset még meg sincs. Egyszerűen eljutottunk szerintem oda, hogy már a 6-7/10-es játékok se érdemelnek egyetlen percet sem az ember életéből, mert halomban állnak a jobbak és azokra sincs annyi idő, hogy az ember letolja őket. Őrület.
inFamous-okat letoltam PS3-on ami volt, de nagyon nagyon nem akartam maxolni. Egynek okésak voltak, de én nem éreztem az a vonzalmat irántuk, mint amit ti a leáldban produkáltatok. Nem voltak szarok, de engem nem húzott be.
AC az kemény dió, de ezt már sokszor megrágtuk (ettől még lehet újra, semmi gond nincs ezzel), hogy a Revelation valóban nem a csúcsa. Engem szerencsére egy olyan hangulatomban kapott el, amikor megnyugtatott és jól elvoltam vele, nem is hosszú. Viszont szerinte ennél a résznél is felejtősebb, középszerűbb a PSP-s Liberation. Nem mondom, hogy untam, gyűlöltem, de érezhető volt, hogy handheld átirat.
Unity-nak pár hónapja nekiestem, amit láttam az eléggé autoplay volt, szívesen folytatnám, de a DaS 3 + DLC-k közbeszóltak, de fent a gépen, tervben van a folytatás, aztán Syndicate. De már megvan fullosan az Origins is. Elmebeteg ez a tempó nekem, ahogy ezeket az AC részeket kiszórják. Nem bírok lépést tartani velük. Tessék, megint 4 résszel le vagyok maradva ^^ -
Zóanagyvarázsló #308097 Nekem általában bejönnek az Insomniac játékai, lásd resitance-ek, Fuse... ööö... izé... szóval a középszarjaikon túl eddig a Quest for Bootyig jutottam, és az összes addigi Ratchetüket maxoltam, kivéve a Gladiatort (abban vannak nehézségi szintek és durvább railshooter részek, de jó az is, csak az más). Mondjuk az Up Your Arsenal az etalon, talán az A Crack in Time újra felmenet lesz a ToD és a QfB után.
Illetve a Sunset Overdrive szintén kiváló, a legnagyobb hibája, hogy az én mércémmel heterónak ható ruházat nincs a karakterrel való babázáshoz. (Ez valami MS-dolog lehet, lásd még FH4.) Na azt végigjátszani könnyű, de maxolni én kevés vagyok. Van az a befektetett idő, de az inkább ne az enyém legyen, akármennyire is szereterm a játékot..
De ugye maxoltam én inFamousokat is, pedig azok alacsonyabb polcon vannak (a szartól nagyon messze vannak persze), bár onnan szerencsére kevés játékba teszek ennyi energiát, de azok könnyűek voltak, külön gyakorlást nem igényeltek.
AC-ből meg máig ott tartok, hogy Revelationből sikítva lépek ki. 2011-ben pörgött le az 1-2, 2013-ban a Brotherhood, nálam 6 éve nem igaz az sem, hogy évi egy AC-t be tudok tolni. Ezio-trilógia lezárása vagy sem. -
Nyilván nem irányult konkrét személyek ellen a dolog. -
Megnéztem, de mivel régebben anyámat is rábírtam hasonlóra, később meg a nejem, így nekem sok újat nem mondott, viszont jól felidézte a gyerekkorom azon aspektusait, amikor hc n00b voltam :-D
A Skyrim esetében a bebújok a házba, hátha elmegy a sárkány, az k. a gyerekkorom logikája és persze sose működött. A SMB-ben heteken át nem jutottam át az első "minibosson", mert szentül hittem, hogy csak és kizárólag kilőni lehet tűzlabdákkal... igen ám, de egyetlen sérülés és elveszítetted ezt a képességed és picike Mariová zsugorodva úgy gondoltam, hogy fizikai képtelenség ott bármit tenni. Így szerintem simán 50X véreztem el az első világ utolsó pályáján, míg végül no-hit eljutottam a minobosshoz, kilőttem a snecibe és mentem tovább. JÓVAL később jöttem rá, hogy el is lehet alatta futni és a hidat leengedve a mélybe küldeni.
De sok ilyen volt... -
A Super Mario-t dash nélkül vittem végig gyerekként. Nem tudtam, hogy létezik benne olyan. Daaarn ám gúd! -
Nem tudom ez mennyire illik ide, de azért berakom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szóval tényleg ennyire jó a Spyro... azért te szarokat nem szoktál majdnem maxolgatni. Ez remek hír!
Crash-ből nekem a PS2-esek pörögtek sokat, de bevallom nem emlékszem, hogy végigtoltam-e valamelyiket. Talán a Cortexet, de gyanús, hogy ennyire kevés maradt meg belőle. Arra nagyon emlékeszem, hogy ott és akkor nagyon nehéznek éreztem a későbbi pályákat. Egyetlen hiba és mehettem a cp-tól. -
- A Nioh bossok az alapjátékban rémesen könnyűek. A DLC-ben egyre keményebbek, de példásan van belőve a nehézség, mert tényleg jellemző, hogy egyre nehezebb és nehezebb.
- A Sekiro-t és a Hollow Knight-ot sajnos még nem toltam 1 percet sem, idén talán már nem is kerül sorra... nemtom :-/
- DaS 3 DLC-t toltam tegnap 1 órát... nem rossz, de ezektől a hófehér fagyos tájaktól egy dark fantasyben, mindig kicsit elmegy a kedvem a témától. Bossba még nem futottam, majd talán ma. -
Ho-hó az 1 éves gyerekem végre játékfejlesztő lett, király!
-
-
Zóanagyvarázsló #308088 Ja, megvoltak prevgenen. Persze azok a PS1-es verziók emulálva. Majdnem maxoltam is őket, azaz összeszedtem mindent, de minden skillpointra nem mentem rá, mert azok között vannak borzasztó nehezek, pláne az időre röpködős pályák. Nekem nagyon bejöttek, bár a sokak kedvencének számító 3-ban sok karakter hátrány, mert ami PS1-en elment változatosságnak, az már nagyon inferior (pl. railshooteres mechanikájú karakter meg ilyenek). A régi formájában már nem játszottam volna újra őket, de így megvan hozzájuk a motiváció és a kedv.
A Crash Bandicoot is hasonlóképpen ment (volna), de az első rész 34%-ánál elakadtam, mert a pályákkal elbírtam, de a mentést mindig elcsesztem. Ugye a mentéshez is össze kell gyűjteni a pályákon bizonyos cuccokat, és akkor kapsz egy bónusz pályát, melyet teljesíteni kell hibátlanul. Na, ez nekem sokszor nem ment, a bossok könnyebbek voltak, mint menteni. -
MrAndree #308087 Nekem talán a NIOH volt eddig, bár másodszorra már PC-n már könnyebben ment sokkal. Sekiro szerintem könnyebb jóval, ott nem emlékszem olyan bossra amivel 1 óránál többet szenvedtem volna. DaS 3 easy, bár némelyik DLC boss azért kemény. Nameless nálam is érdekes mert elsőre volt benne vagy 20-30 próba, második végigjátszásnál már hamar elhullott. -
Hollow Knight - Absolute Radiance -
Ariandel idáig a legnehezebb, de nekem a Nioh bossok 80%-a sokkal nehezebb volt, mint a legtöbb DaS 2-3 főcsatái. -
Még nem találkoztál genichiroval a Sekiro legszemetebb bossával. -
Hmmm...
Ti, hogy látjátok? Ezek a soulsborne és egyéb dark fantasy ARPG játékok közül melyik szerintetek összességében a legnehezebb?
Dark Souls 3-at folytattam, Nameless King-et sokan talán a DaS 3 legnehezebb bossának mondják. Szinte önmagát ölte meg, pedig emlékeztem, hogy az 1. végigvitelem során azért egy 25 halált simánt bezsákoltam nála. Most elsőre levertem 5%-ig, majd elgreedeltem és meghaltam, utána 2x bénázás, majd megdöglött és nagyon könnyűnek éreztem.
Azt kell mondjam, hogy a Bloodborne Defiled Chalice nálam a csúcs, azt mocskosul keménynek éreztem, hiszen hiába fejlesztettem jól a karim, fél HP-val mehettem, és a legtöbb boss 1-hittel letudott, de minden ott levő bossnak a nehezebb kiadása volt beletolva, élükön Amygdalaval akinél kb. 60x haltam -.-
De nem mondanám, hogy a DaS 2 Scholar DLC-ben található 2 macsek ne lett volna legalább ennyire mindfuck, de ők amúgy nem is lennének annyira nehezek, ha nem lenne az odavezető út egy rémálom.
Szóval ezekhez képest a DaS 3 szanatórium, de tényleg. Igaz a DLC-k még csak most jönnek...
(Tény, hogy a Sekiro-t, Surge-öt még nem toltam.) -
Sajnos ez soha nem lett javítva. Viszont van olyan mod, amivel kisebb az esélye, hogy üldözzenek amikor áthajtasz egy checkpointon. -
+1
De a legirritálóbb benne, hogy egy komplett katonai dzsippet + tartalmát szétlövöd. Mész 10 métert visszafordulsz és dettó ugyan az újra jön, u.a. az emberekkel és ugyan úgy támadnak. Ha megint lenyomod őket és megint visszamész újra jönnek. A végtelenségig. Komplett részeket kipucolsz fél perc múlva újra ott van minden. Egy szarrakás. Rohadjon meg aki kitalálta. -
Az addig oké ,hogy neked tetszik. De az hogy én azt mondom , hogy pl Tinman Souls játékok ajnározása ,hogy milyen jók csak rá kell érezni meg minden engem nem érdekel mert én csira szar vagyok vs "Édesanyátok kankós nemiszerve, az." szerintem nem ugyanaz. Részben igen ,de mégse.
#308078: Far Cry 2...hajajj warez után még várat magára az eredeti verzió végigszenvedése.. De technológiailag egy hányadék. Belövök egy ezer éves Dead Space-t semmi, FEAR-t semmi, Far Cry 1-et semmi. Benyomom a Far Cry 2-öt olyan glichek jönnek elő amit életbe nem láttam...És kb 20 órát kell végiggörcsölni megint
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.05. 14:29:14 -
Igen, ráhibáztál, iszonyat nagy Fifa rajongó vagyok, imádom a sportjátékokat, szinte nem is játszom mással!
-
A Far Cry 2-öt aki végigtolta arra egy külön hely vár a pokolban. Szerintem egy játszhatatlan igénytelen szarhalom. -
Xsillione #308077 Jah, ellenben a spiderweb játékai sorban rpg-k, míg a fallout az első két rész óta nem az, sajnos a többségnek a pixelek száma számít, ám aki valódi története és valódi döntéseket szeretne a játékában, az marad az ilyen rusnyaságoknál, egy-egy questje érdekesebb, mint a legtöbb mai rpg teljes egészében. Neked évente kiadják a fifát, nekem évente kijön a kivetkező spiderweb gáma. -
-
Mai szerzemény. Mindenhol jó értékeléseket kap
-
70 Eur? Azigen. No nem baj.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 14:03:35 -
Lássuk csak, egy Grebber nevű fórumozó szokta mondogatni, hogy "szarok én más véleményére, nem érdekel, azt írom, amit én gondolok, kész."
És igaza van. -
Ez szerintem hit or miss... Skyrim világa nekem pl. annyira bejött, hogy nem használok fast travelt (csak a szekereket)... így persze még mindig tart :D