Ti, hogy látjátok? Ezek a soulsborne és egyéb dark fantasy ARPG játékok közül melyik szerintetek összességében a legnehezebb?
Dark Souls 3-at folytattam, Nameless King-et sokan talán a DaS 3 legnehezebb bossának mondják. Szinte önmagát ölte meg, pedig emlékeztem, hogy az 1. végigvitelem során azért egy 25 halált simánt bezsákoltam nála. Most elsőre levertem 5%-ig, majd elgreedeltem és meghaltam, utána 2x bénázás, majd megdöglött és nagyon könnyűnek éreztem.
Azt kell mondjam, hogy a Bloodborne Defiled Chalice nálam a csúcs, azt mocskosul keménynek éreztem, hiszen hiába fejlesztettem jól a karim, fél HP-val mehettem, és a legtöbb boss 1-hittel letudott, de minden ott levő bossnak a nehezebb kiadása volt beletolva, élükön Amygdalaval akinél kb. 60x haltam -.-
De nem mondanám, hogy a DaS 2 Scholar DLC-ben található 2 macsek ne lett volna legalább ennyire mindfuck, de ők amúgy nem is lennének annyira nehezek, ha nem lenne az odavezető út egy rémálom.
Szóval ezekhez képest a DaS 3 szanatórium, de tényleg. Igaz a DLC-k még csak most jönnek...