• Zóanagyvarázsló
    Nekem általában bejönnek az Insomniac játékai, lásd resitance-ek, Fuse... ööö... izé... szóval a középszarjaikon túl eddig a Quest for Bootyig jutottam, és az összes addigi Ratchetüket maxoltam, kivéve a Gladiatort (abban vannak nehézségi szintek és durvább railshooter részek, de jó az is, csak az más). Mondjuk az Up Your Arsenal az etalon, talán az A Crack in Time újra felmenet lesz a ToD és a QfB után.

Illetve a Sunset Overdrive szintén kiváló, a legnagyobb hibája, hogy az én mércémmel heterónak ható ruházat nincs a karakterrel való babázáshoz. (Ez valami MS-dolog lehet, lásd még FH4.) Na azt végigjátszani könnyű, de maxolni én kevés vagyok. Van az a befektetett idő, de az inkább ne az enyém legyen, akármennyire is szereterm a játékot..

De ugye maxoltam én inFamousokat is, pedig azok alacsonyabb polcon vannak (a szartól nagyon messze vannak persze), bár onnan szerencsére kevés játékba teszek ennyi energiát, de azok könnyűek voltak, külön gyakorlást nem igényeltek.

AC-ből meg máig ott tartok, hogy Revelationből sikítva lépek ki. 2011-ben pörgött le az 1-2, 2013-ban a Brotherhood, nálam 6 éve nem igaz az sem, hogy évi egy AC-t be tudok tolni. Ezio-trilógia lezárása vagy sem.