• Tinman #308098
    Súlyos hiányosságaim vannak... Resistance, Ratchet-ek csúnyán kimaradtak, Sunset még meg sincs. Egyszerűen eljutottunk szerintem oda, hogy már a 6-7/10-es játékok se érdemelnek egyetlen percet sem az ember életéből, mert halomban állnak a jobbak és azokra sincs annyi idő, hogy az ember letolja őket. Őrület.

inFamous-okat letoltam PS3-on ami volt, de nagyon nagyon nem akartam maxolni. Egynek okésak voltak, de én nem éreztem az a vonzalmat irántuk, mint amit ti a leáldban produkáltatok. Nem voltak szarok, de engem nem húzott be.

AC az kemény dió, de ezt már sokszor megrágtuk (ettől még lehet újra, semmi gond nincs ezzel), hogy a Revelation valóban nem a csúcsa. Engem szerencsére egy olyan hangulatomban kapott el, amikor megnyugtatott és jól elvoltam vele, nem is hosszú. Viszont szerinte ennél a résznél is felejtősebb, középszerűbb a PSP-s Liberation. Nem mondom, hogy untam, gyűlöltem, de érezhető volt, hogy handheld átirat.

Unity-nak pár hónapja nekiestem, amit láttam az eléggé autoplay volt, szívesen folytatnám, de a DaS 3 + DLC-k közbeszóltak, de fent a gépen, tervben van a folytatás, aztán Syndicate. De már megvan fullosan az Origins is. Elmebeteg ez a tempó nekem, ahogy ezeket az AC részeket kiszórják. Nem bírok lépést tartani velük. Tessék, megint 4 résszel le vagyok maradva ^^