311803
  • TBTPumpa
    Én azt sem, hogy volt.
  • Zóanagyvarázsló
    Véget ért a Steam sale? Észre sem vettem.
  • Voltan
    Steam sale-en volt 2,49 Eur.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.10. 11:04:54
  • Tinman #307148
    Nekem még drága, amúgy cégben rápróbálnék... olyan 2-3 ojrót megérne szürkéknél. Majd mindjárt megnézem van-e annyiért :-)

Ja, hogy Steam-en 2.49 volt és nem szótatok'! Kaphassátok befelé!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.10. 10:40:50
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a cím a saját generációjában, a megjelenéskor ütött, mint egy teljes sebességgel robogó TVG...

...sok évvel később meg az lett volna a szép, ha felér az újabb generációs elvárásokhoz (is)... esélye sincs az ilyen "kötött pályás" címeknek...
  • Kmarha
    Heavy Rain magán vélemény: még mielőtt a neten utána járna az ember, játék közben is erősen érződik, hogy ez a játék, szanaszét lett vágva, és meg lett kurtítva. A végjáték számára teljesen felesleges blackout szekvenciák (és azok helyszíne), játszható fő karakterek teljesen ismeretlen múltja és motivációja (Madison - .. akiről később egy youtube végigjátszás keretébe jöttem rá, miért is csinálja amit.. ugyanis én az egyik karakteremmel nem jöttem össze vele, így nem derült ki róla semmi, de ettől függetlenül továbbra is központi és játszható (játszani kell vele) karakter maradt a játékmenetben).

Aztán utána olvas az ember, és megvilágosodik, hogy itt sokkal több volt valaha a tervező asztalon.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    asztrális sikon összekötött lelkek, és a blackout során (amúgy a játékból kihagyott) víziók a gyilkos újabb áldozatáról.. Madison háborús múltja és tragédiája, na meg a motivációja.. a teljes újságírói szála ki lett irtva, csak egy utalás van rá, stb..
    . És biztos vagyok benne, hogy a gyilkos karaktere, de akár az fbi ügynök belső küzdelme is jobban ki lett volna dolgozva, és kevésbé lett volna ilyen légből kapott.

Ezek, és a rohadt idegesítő QTE elemek mellett, annyira nem is tudom ajánlani. Egy végigjátszást nekem mondjuk megért, mert ami a történetből benne maradt, az lekötött, az apa főszereplővel együtt lehet érezni, és talán volt némi kihívás is benne. De összességében a vártakhoz képest, csalódás volt (lehet először utána kellett volna olvasnom, végül is nem egy mai darabról beszélünk :D)

• IMYke2.0.0.0

Az a baj, hogy már nem lennék versenyképes ott a 45 évemmel... de szívesen kilátogatnék oda, hogy bepróbálkozzak a lányoknál... :)))
  • Voltan
    Na cseszd meg, megvettem :D
    Amúgy tényleg szórakoztató, jókat röhögök rajta. Az ilyen kultúrtermékeket elnézve kész csoda, hogy a japók szaporodnak. Ja, igaz, nem is szaporodnak. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nézem STEAM-en... akad olyan játékos, aki 1600+ órát "töltött" a HuniePoppal... hááát... élnék a gyanúperrel... :)
  • genndy
    Humble Indie PlayStation REBundle 2019
    Viszont újra a szokásos, csak Amerikai-kontinenses accoknak.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a "HuniePop" óriási játék :))))

Nyilván tamagocsizni és randizni, meg le/rádumálni kell a csajokat, de ahogy meg van valósítva - elképesztő :)
    Azok a poénok (különösen a kérdés-válaszok esetében), a szinkronokkal...

//Eddig Audrey a kedvenc :)
  • zorrobomber
    Én a múltkor felraktam csak a DLC-k miatt, és baszott elindulni. Ez mindig jó kis rulett a Fallout-oknál...
  • Voltan
    Játszottam az alappal, beletettem vagy 30 órát, szóval erősen kérdéses, hogy csak a DLC-k miatt újra felraknám-e egyáltalán.
  • Andule
    Igen, roviden osszefoglalva igen :D
    de nekem a NW ebbol kiemelkedett mert mire vegeztem vele csomorom lett a helytol.
  • zorrobomber
    Az egész F4 egy shooting feszt, annak egész jó is.
  • Andule
    A Far Harbor-t tudom ajanlani batran, az hangulatilag nekem elegge bejott es meg a fosztorija sem total faek szal szvsz szorakoztato. A Nuka World mar mas teszta mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hacsak nem akarsz raider-kedni
    akkor kb csak egy shooting fest az egesz, annak viszont tul nagy is imho. Automatron kvazi egy hosszabb quest aminek az aktivalasa utan plusz random ellenfelek is megjelennek majd a jatekban, nem feltelenul mindenki oromere. a tobbi dlc csak par idiota feature es epiteses kiegek ami ha nem akarsz soha epitkezni akkor baromi nem lenyeg ha viszont kiprobalnad akkor elegge jol jonnek. tobbseguk persze kivalthato lenne modokkal (homemaker, etc) de sztem alapfelteteluk ezek a dlc-k.

nyilvan te fogod megmondani h szted mi a realis ar szamodra csak az SP-ert de szvsz meg igy sem teljesen rossz ez es hat a Beth jatekok amugy is csak az osszes dlc-vel megtuzdelve hozzak ki magukat. (Persze szogezzuk le h ez egy -majdnem- teljesen full fps game mar es az rpg-t tobbnyire neked kell odakepzelned, de legalabb annak szorakoztato. {szemben az F3al})
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.07.09. 15:17:11
  • Atisz #307135
    Arról nem is beszélve, hogy a Quake 2 nem jó játék, az aktuális Unreal mindig köröket vert a vele egyidőben megjelenő Quake-re, mind multis, mind single szempontból. Jó játék alá érdemes új technikát adni és azzal újra kiadni.
  • Scooter
    Én rögtön erre gondoltam, de úgy látszik kitaláltad saját magadtól, mire beírtam volna.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.07.09. 11:06:31
  • Anonymusxx
    Megvan a Capsized az:

https://store.steampowered.com/app/95300/Capsized/

Megnéztem a Machinarium cimkéit a steamen, mert a keresett játék hasonlít rá egy kcisit, a beatiful -ra rákerestem, és kiadta már a 2. oldalon.
  • Kmarha
    Erről a stílusról nekem, a Machinarium jut eszembe, igaz, ez point-and-click és robotos :) de legalább eszembe jutott, hogy újra elő kéne venni
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.07.09. 09:58:46
  • Anonymusxx
    Köszi, de nem ez, a steamen is keresgélem közben, és a googleban is, de semmi nyoma...

Viszont találtam egy képet, ami emlékeztet a játék grafikai stílusára:

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.09. 09:33:31
  • Árnyvadász
    Esetleg ez volt
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.07.09. 09:21:45
  • Anonymusxx
    Eszembe jutott egy kb min 5 éves játék, amivel már évek óta nem találkoztam a steamen, (lehet már nincs is fenn) egy platformer sci-fi játék, aminek nagyon szép volt a grafikája, nem szeretem az ilyen stílusú játékokat, de a grafika miatt érdekelne. Ha jól emlékszem szkafanderben voltunk..
    Valaki nem tudja mi lehetett ez?
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.09. 08:20:30
  • Tinman #307128
    2972 Ft-ot vontak. Thx!
  • Tinman #307127
    Ez szerintem historical low. New Vegas még nem pergett le, de szerintem ennyiért berántom. A Humble úgyis csak az alapot fogja adni, lehet hozzá venni a SP-t külön kb. majd u.i. áron.
  • zorrobomber
    Nekem bőven elég volt az alapjátékot letolni, semmi ingerem nem volt a folytatásra.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezeket kaphatod:

* Fallout 4 - Automatron
    "It consists of a series of quests, which will unlock the ability to build and customize robots at the player's settlements." (wiki)

* Fallout 4 - Contraptions Workshop
    "Like the Wasteland Workshop, the Contraptions Workshop adds objects to the game's build mode—rather than story content—including prefabricated building models, manufactories that can produce equipment and items for the player, and items that the player can use to create elaborate Rube Goldberg-style machines."

* Fallout 4 - Far Harbor
    "Kat Bailey from USgamer believed Far Harbor was one of the two essential expansion packs for Fallout 4"

* Fallout 4 - Nuka-World
    "Dan Stapleton of IGN said the DLC had "a great setting that's densely packed with spectacle" but had a lack of meaningful decisions in comparison to Far Harbor."

* Fallout 4 - Vault-Tec Workshop
    "Brian Albert of IGN said the additional quests did not stand up on their own but the package was "settlement builder’s dream, through and through.""

* Fallout 4 - Wasteland Workshop
    "This pack does not contain any quests, but consists of a large number of new objects which can be constructed in settlement building mode. "
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.08. 16:25:49
  • Voltan
    Nem rossz, de az alap játék már megvan, nem tudom, hogy a season pass megérne-e ennyi pénzt őszintén szólva
  • grebber
    Szépen halad a magyarítás is mire kész lesz lehet humble utánunk dobja majd az alap game-et
  • IMYke2.0.0.0

Jó ár!
    Be is dobtam a PH-t az OFF-ba, mert emlékeim szerint valaki ott meg is akarta vásárolni ezt a pakkot.
  • mooo
    Fallout 4 GOTY kb.3000Ft.
  • Tinman #307120
    Lejjebb. Tanulj meg írni Tin!
  • Tinman #307119
    Na de full maxon... gyak. ultráról lejeb veszek very highra valamit és mindjárt szög 60.
  • Tinman #307118
    Szerintem se akkora sci-fi... igazából már 10 éve illene az RT irányt a felszínen tartani... mondjuk nem ilyen Q2-k miatt.
  • grebber
    Pláne hogy a Crysis 2 már áldozata lett a konzoloknak é 60 alatti fps-t max ezer éves hw-en látni benne

(De a gamekapcsocs mesterek szerint ez is miattam van hogy nem lesz többé új Crysis mert bundleba veszek mindent.
    Az is csak egy álom volt amikor a magyar megjelenés napján már korán reggel vonatra ültem és nyitás előtt ott álltam az 576 előtt a Crysis 3-ért. Moslék hazudozó vagy egy szavam se higgyétek )
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.08. 07:27:47
  • Moby
    Ezt a meme-t már nagyon rég nyugdíjazta a freesync-gsync :)
  • Evoluti0N
    58 FPS?

• benőmenő
    Ha összehasonlítod, hogy anno a tesszeláció hogy ment Voodoo-n, meg most hogy megy akkor ez az konzumer ray tracing nem is akkora sci-fi.
    Dinamikusság tekintetében meg ahhoz hasonló ugrás, mint a pre-renderelt hátteres Resi2 után az idei Remake full 3D környezettel.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.07.07. 11:20:10
  • Dzsini
    Az nvidia Lightspeed Studios csinálta, akik egy millió játék Androidos (Shieldes) átiratát - pl. Doom3, Zelda Twilight Princess, meg ilyesmik.
    Ez csak egy ujjgyakorlat volt nekik, egy korábbi rajongói port alapján. Sok éve már, mikor nyílt forráskódú lett a Quake 1 és 2, átírták a motort raytracing alapúra (path tracing és egy Titan XP, de mindegy), és lehetett velük szórakozni. Erre építve fogta a Lightspeed, és az RT-s motort kicsit megfaragta, hogy teljeskörűen kihasználja az RTX kártyák lehetőségeit - ettől jóval lassabb lett a nélküle szerelt rendszereken, de nem is az volt a cél.

Már volt Quake3 is ilyen stílusban (akkoriban egy kutatói gép kellett több tucatnyi GPU-val (nvidia 7xxx korszak), hogy a képen látható felbontással és sebességgel fusson

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.07.07. 10:39:59
  • Tinman #307112
    Nem gond, hogy lett Quake 2 RTX és nyilván szebb, mint a régi, csak az a fránya minek kérdése... mert ezzel érzékeltetni azt, hogy 3x szarabbul fut nem RTX GPU-n, mint egy Cryengine-es modern játék, az elég lábon lövés szerintem.

Az a vicc, hogy van másféle RTX demó kint a neten és az jobban fut nálam, mint a 22 éves Quake 2... hát ez nem az én szégyenem lesz, az is biztos :-D