Andule#307136
A Far Harbor-t tudom ajanlani batran, az hangulatilag nekem elegge bejott es meg a fosztorija sem total faek szal szvsz szorakoztato. A Nuka World mar mas teszta mert
akkor kb csak egy shooting fest az egesz, annak viszont tul nagy is imho. Automatron kvazi egy hosszabb quest aminek az aktivalasa utan plusz random ellenfelek is megjelennek majd a jatekban, nem feltelenul mindenki oromere. a tobbi dlc csak par idiota feature es epiteses kiegek ami ha nem akarsz soha epitkezni akkor baromi nem lenyeg ha viszont kiprobalnad akkor elegge jol jonnek. tobbseguk persze kivalthato lenne modokkal (homemaker, etc) de sztem alapfelteteluk ezek a dlc-k.
nyilvan te fogod megmondani h szted mi a realis ar szamodra csak az SP-ert de szvsz meg igy sem teljesen rossz ez es hat a Beth jatekok amugy is csak az osszes dlc-vel megtuzdelve hozzak ki magukat. (Persze szogezzuk le h ez egy -majdnem- teljesen full fps game mar es az rpg-t tobbnyire neked kell odakepzelned, de legalabb annak szorakoztato. {szemben az F3al}) Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.07.09. 15:17:11