311803
-
Ezt a speedet, ha bírja a net egy notivinyónak is illik tudnia.
Pont a minap közölte a szolgáltató ebben a nulla kis faluban, hogy az analóg műsorsávok kivezetésével elérhetővé tesz a Gigabitet nálunk is. Már jó ide piszkálnak a 320->500-as váltással +500 Ft-ért, most meg Gigabit. Ha nekem ezt 3 éve valaki mondja a képébe röhögök. Közben a T-onlány továbbra is rézdróton képzeli el errefelé az életet. Retkek. -
Az ta rohadt - itt is gigabit van, de SSD meg nincs ugye... Szóval, ilyen értékeket én még nem láttam élőben :) -
Fú kösz a tippot!
Ez a uplay még mindig megtosz bárkit sebességben. Úgy maxolja ki a gigabitet, mint a huzat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
De még mennyire hogy van benne scifi... Ettől függetlenül szerencsére nem azon van a hangsúly, és csak ritkán szakítja meg a játékot a sci fi szál. -
MrAndree #307187 Azt várom, hogy kijöjjön a második DLC harmadik része (elvileg jövő hét) és neki is látok végre én is. -
Andule #307186 Szivesen, hogy lentebbrol idezzek: "egy uttoro ott segit ahol tud" :D
Bevallom engem is az a resz erdekel a legjobban mert ugy hallottam h semmi sci-fi baromsag nincs benne + valasz opciok is vannak mar. Alapvetoen nem is kedvelem/kovetem az AC szeriat emiatt de az okori Egyiptom tema miatt behuztam az Origins-t es alapvetoen nem bantam meg. (HB + Fanaticalos SP segitsegevel megvolt ~13-14 gbp-bol a full verza) Es az is ijesztoen gyonyoru jatek.
-
Ezer köszönet a tippért! Be kell vallanom, tévedtem, úgy gondoltam, hogy "Eh, már megint egy AC, egy évvel az Origins után, hagyjuk". De be kell látnom, hogy ez kegyetlen jó, most jutottam hajóhoz, a hangulat eszméletlen, hozza a Black Flag feelinget. Végre a karakterek is el vannak találva, nagyon király lett ez a része is. Bayekkel se volt nagyon nagy baj, de azért kicsit lapos volt. Kassandra - csajjal nyomatom, ha van rá opció - tök szimpi, nagyon elkapták.
Le a kalappal, és köszi a tippet!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.13. 12:51:44 -
Még azt se tudják, hogy hány rész lesz - valószínűleg semmiféle terv, ütemezés vagy hasonló nincs a további epizódokra.
Egyáltalán egy open world bebarangolható játékot hogy lehet feldarabolni attól a pillanattól, hogy megkapod a járműveket? Elzárnak területeket? Hogy fognak összekapcsolódni a részek? Át lehet vinni a mentést? Felkészül a későbbi rész minden eshetőségre amit az előző részben összehoztál? Az első résznél még csak-csak megvan ez a lehetőség, de később nem lesz ilyen (spoilerek nélkül - van bőven elágazási lehetőség a játékban)
Ahhoz, hogy belátható időn belül jelenjenek meg a továbbiak, már réges-rég a másodiknak és talán a harmadiknak is készülnie kellene. Ehhez képest összesen a Kingdom Heartsos csapatról tudni, hogy a "nemsokára" megjelenő részen dolgozik. Ha ugyanaz a csapat fogja a folytatásokat is kalapálni, akkor 4-5 évet simán lehet számolni, hiszen ez most önmagában majdnem teljes értékű és méretű FF játékra nőtte ki magát. (" So, if we’re just looking at each of these parts, one part should be on par with the scale of one Final Fantasy XIII game." - forrás)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.07.13. 10:35:17 -
Tudod mit? Dögöljenek bele és az anyjukkal szórakozzanak. Ki a tököm akar 50 éves koráig várni erre a nyomorult játékra? Jó hogy mindjárt majd nem húgyos pelenkában az otthonban ezzel toljam. -.- -
Akkor soha nem játszol vele. :D
Ha azt nézzük, hogy az első epizód csak a Midgar-os résszel foglalkozik,baromira kibővítve, elnyújtva, mindez 5 év alatt elkészítve, akkor a maradék ( a játék 9/10-ed része) vajon mennyi ideig tart majd nekik ?
Szerintem soha nem fejezik be (HL3 effektus), vagy legalább 15 évig tart majd :) -
Szerintem: yet.
Előbb lefölözik a PS4-es bandát amennyire csak lehet. Majd, jöhetnek a PC-sek is. Amúgy epizodikus lesz, amitől egy jRPG esetében főleg az pólómba hányok. Tőlem egyetlen fillért nem látnak addig, amíg nem lesz teljes az FF VII. -
Square Enix’s statement:
"As previously announced, Final Fantasy VII Remake will be released for the PlayStation 4 on March 3rd 2020. We have no plans for other platforms." -
-
Fel lehet venni annyi embert a barátlistára (nyilván olyanokat, akik szintúgy öcsikért akarnak hajtani, és nem restek segíteni azért, hogy te is segíts nekik), hogy a multiplayer öcsik se legyenek problémásak.
A Tomb Raider 2013-ban a multis achievementekhez nem kell éveket játszani --- a 60-as szint is gyorsan befarmolható, ha van legalább 3-4 olyan játékos, aki egy hétvégét rád szán. -
Még tolják multiban hogy 100%lett? Buzi multis acsik :( -
Easy és Normal szinten a csákányozás, és maga az egyensúlyozás gyakorlatilag easy-peasy -- a program csinálja helyetted. Egyensúlyodat szinte sosem veszted el, a csákánnyal mindig sikerül az ugrás stb.
Hardon: ez nincs mindig így :) -
Még ezt, bocsi srácok!
Ez a kép sem RTX-en, meg csúcshardveren*** készült - mégis besírsz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
//i5-4690 + R9 390
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.12. 14:49:47 -
A csákányos részt nehezíteni, hogy lehet keményebb szinten? Nyomogatni kell az E betűt? Az oké, hogy az ellenfelek több sebzést bírnak és okosabbak, de azt nem értem. -
Akkor a Shadow-ban a platformer részeket imádni fogod. Nekem nagyon bejött mindegyik.
Álomszép ez a játék (nem spoileres kép, de a biztonság kedvéért inkább így hagyom itt):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.12. 14:45:27 -
Easy és Normal szinten nem is az.
De ugye mi a magasabb nehézségekről beszélgettünk (a készülő Hard végigjátszásod apropóján). :)
Minden, amit írtam ennek a fényében értendő.
-
Nekem nem volt frusztráló a csákányos rész. Én élveztem minden ilyen falmászást. -
Maximálisan egyetértek veled.
Minimum 1000 képet lőhettem volna ingame (F12-vel, vagy a játékba beépített fotózással), mert annyi-de-annyi gyönyörű helyszín van, a gyönyörű Lara mellé...
A Crystal sem a régi már... eladták magukat.
//Mindenféle RöTöIx nélkül --- tulajdonképpen nem spoileres:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.12. 14:40:38 -
Shadow-ban már elenyésző a QTE emlékeim szerint. Ott inkább az adrenalinra mentek rá, legalábbis én baromira élveztem azokat a magasból való ugrálgatásokat azzal a kampóval. Illetve a művészi osztály és a pályadesign-ért felelős csapat baromira kitett magáért. Csak ámul és bámul az ember egy-egy jelenetben, hogy a táj/régi romok milyen fantasztikusan néznek ki és micsoda hangulatosak. Ilyen szempontból jópár másik játékot maga mögé utasít a Shadow, kár, hogy a manapság ezt nem igazán értékelik a játékosok. Sajnálatos, hogy a fejlesztők inkább egy Avanzsálók játékot készítenek egy új Tomb Raider trilógia helyett.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.12. 14:24:21 -
Andule #307168 Ja, ja. Engem sem hoznak lazba a skinek meg ingyen fegyverek mar kezdestol. (a skinek sehogyan sem) En meg kivarok a vetellel mert erzesre nem kell hozza sok h behuzhato legyen 20 font alatt, plane h meg az Origins-t sem fejeztem be. -
Az úttörő ahol tud segít :)
Őrölük, hogy bejött a reboot első rész.
A Hard csak elsőre ijesztő a Tomb Raider (2013)-ben. Mivel már jól ismered a játékot, tudni fogod, hogy hol mire számíts. Az ellenfelek nyilván szívósabbak lesznek, de nem lesz mission impossible.
Ahogy írtam, és tényleg nem rémisztgetni akartalak, a Rise és a Shadows esetében a nehézség-emelés már kevésbé vicces téma :)
Sőt, alle zusammen mindkét epizód nehezebb lett számos téren.
Ugyanakkor, kényelmi funkciókat is kaptunk a sorozat fejlődésével (a csákányos falmászás például már nem annyira frusztráló, hogy csak egyet említsek).
Az a kevés QTE se vészes, legalábbis, én így emlékszem. -
Végre tegnap végigvittem a 2013-as Tomb Raider-t. 40 óra volt és 100% (amúgy 99%, de IMY segítségével 100% lett. Rohadt bunker, ahova nem lehet gyorsutazni, egy fali szőnyeg felgyújtása kimaradt). Nagyan jó kis játék volt. Rohadtul bejött. Elsőre csak normálon, de elég könnyű volt. Most majd jöhet a hard. -
Miért csapj le a Gold-ra (!) és miért ne akard a "teljes" Ultimate pakkot:
-
Andule #307164 Assa Odyssey Gold Fanatical-on kvazi jo aron. (30 eur/25gbp)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.07.12. 13:35:08 -
-
-
"[Steam] Age of Wonders III (Free/100% off)"
Nem ismerem az esetleges feltételeket, mert az én fiókomra már meg lett vásárolva a teljes csomagja. -
Árnyvadász #307160 A Bad North-ot én még akkor vettem meg (volt vagy 4500 Ft) mikor Discord-on árulták. (Ez is csak később érkezett Steam-re.) Nagyon tetszett a koncepció és a látvány. Azt hittem ezzel én a végéig elleszek és ugyanazt kell mondanom amit Te most alább írtál: sekély volt.
Sőt annyira sekély, hogy a felénél tovább nem bírtam és elkönyveltem ablakon kidobott pénznek. Kár érte nagyon.
Ezért is jó amikor egy tartalmilag teljes játékot kapsz a pénzedért és minden szinten olyat mutat, amire még évekig emlékezni fogsz. Meg mondjuk reklámozod a többieknek. Ízlések, pofonok, de ha valakinek zsánere, már megérte. Legyen az akár 1 ember is. Én így vagyok bekötve, aztán eszerint cselekszem.
-
ToxiMaxi #307159 Igaz. Én most játszottam végig a Bad North-ot normál nehézségi szinten és a végén azt kérdeztem magamtól, hogy ez csak ennyi? Ötlet és a megvalósítás csillagos 5-ös ellenben a tartalom és a lehetőségek, baromi sekély játékélményt eredményeztek. -
Árnyvadász #307158 Ez számomra igen informatív poszt volt. Köszi! (Játékról sem hallottam, tudtam.) -
Érdemes megemlíteni a fő designer és ötletgazda George Fan nevét, aki a Plants vs. Zombies (első része) mögött állt, egy eléggé zseniális hapsiról van szó. Nem sokkal azután, hogy az EA felvásárolta a PopCapot, távozott a cégtől. A legújabb játéka egy éve jelent meg:
-
Árnyvadász #307156 Tegnapi játékom során végig az motoszkált a fejemben, hogy ez a Sword & Souls: Neverseen tulajdonképpen egy Plants vs. Zombies szintű alkotás. Ami nem kis szó.
Vagyis hibátlan mestermű és dugig van tartalommal, játékélménnyel, bizony kihívással is. A rengeteg jól kivitelezett ötletről nem is beszélve. Meg az is ott motoszkált, mennyire elbaszta az EA a második részt és szegény PopCap onnantól (felvásárlás) csak egy volt a sok fejlesztőcsapat közül, míg előtte (akik játszottak a játékaikkal tudják) Blizzard szinten voltak jelen az indie iparágban és olyan címeket raktak le: Bejeweled, Zuma, Peggle. Ők voltak azok is, többek közt, akik komolyan gondolták a fiatalok tanítását és nem egyszer volt olyan címük amiket gyerekek készítettek el és simán hoztán a PopCap által megszokott szintet.
Sajnos alig van már ilyen játék a piacon ami annyira tele lett volna zsúfolva tartalommal, mint annak idején a Pvs.Z. Akad, de nagyon ritka. Ezért is örülök a S&S:N-nek, mert rég volt már mikor azt éreztem minden fillérje a pénzemnek jó helyre ment. -
Árnyvadász #307155 1 óra ismerkedés után nyugalom van. Nagyon jó a játék. Érezni rajta, hogy 3 év kemény munkája van benne. Minden szinten hozza az elvártat és mutatott olyat ami számomra új volt. Esélyes a Monster Slayers, Into the Breach és hasonló gyöngyszemek után ez lesz az újabb kedvencem. Jó így már nem vészes a vastagabb toll. Belefért, megérte.
Kartridge mikor kiléptem a játékból megajándékozott egy avatar skinnel. Illetve egyből kettővel, de az egyik rare a másik common. És úgy láttam lesz itt még más is, csak szinteket kell lépjem a belépett karakterem. Ez tetszik, pedig én nem vagyok az ilyeneknek híve. Na de például egy ilyen, ehhez hasonló ötlettel, számomra már egyedi tud lenni egy újabb program, ami egyébként rendkívül letisztult és átlátható is egyben.
A letöltés (a játék letöltése) volt számomra furcsa. 2-3 MByte/sec, ami a megszokott 30-50 Mbyte-hoz képest azért igen karcsú, de mivel itt indie játékok vannak és azok méretei nem szoktak nagyok lenni, nem vészes, meg aztán ki tudja milyen szerverparkkal, hol és mennyire terhelt időszakban nyomtam a LETÖLT gombra.
Ja tényleg. Még június elején megvettem a This Land is My Land játékot, említettem, írni fogok róla ha úgy áll a dolog.
Nagyon early még szegényke és nem is túl jó, szerintem agyon van bonyolítva. Szóval ha kiadják sem fog ez sokaknak tetszeni. Részemről kidobott pénz egyelőre, de azért az év végén még ránézek, de biztosra veszem ebből már nem lesz jó játék, csak egy hamar felejthető próbálkozás. Esetleg a túlélős játékok kemény magja talán kiveri rá, de még erre sem vennék mérget. Ez van. -
Árnyvadász #307154 Sokan mondjuk nem teszünk fel újabb digitális áruház applikációt a gépre, mert így is annyi van fent, mint égen a tehén. Szóval csillag.
De a Sword & Souls: Neverseen játék jelenleg ott érhető el (idővel Steam-re is érkezik) és ezt meg akartam venni. Kellett hozzá a kliens is. Ahogy olvastam ez a Kongregate platformja ami Kartridge névre hallgat.
Komolyan mondom egy álom ez az app. Mindent tud amit kell (Epic Store lazán tanulhatna tőle, akár még a Steam is, a többiek biztos.) Nem vártam sokat tőle, nagyjából egy Discord-os szintet és hát nagyon nem az. A játékot egyébként (szerintem sokak számára ismerős lesz) az Armor Games csapata fejlesztette 3 évig és eléggé dicsérik, nekem meg kedvencem is a stílus. Remélem jó lesz, mert bár dollárba mérték, szerintem vastagon fogott a toll.
Szóval ha valakit érdekel a Kartridge elérhető itt: Kartridge
A felhozatal az indie vonalon mozog, és első látásra is több játékot véltem rajta felfedezni, mint az EGS-ban.
-
Resident Evil 2 / Biohazard RE:2 -- 58% OFF - 21,79 euro = ~7100 Ft
StarCraft II Battle Chest -- 67% OFF - 11,49 euro = ~3750 Ft
-
10 euroért megvásárolható a StarCraft Cartooned - egy teljes grafikai overhaul a StarCraft Remastered-hez