Árnyvadász#307155
1 óra ismerkedés után nyugalom van. Nagyon jó a játék. Érezni rajta, hogy 3 év kemény munkája van benne. Minden szinten hozza az elvártat és mutatott olyat ami számomra új volt. Esélyes a Monster Slayers, Into the Breach és hasonló gyöngyszemek után ez lesz az újabb kedvencem. Jó így már nem vészes a vastagabb toll. Belefért, megérte.
Kartridge mikor kiléptem a játékból megajándékozott egy avatar skinnel. Illetve egyből kettővel, de az egyik rare a másik common. És úgy láttam lesz itt még más is, csak szinteket kell lépjem a belépett karakterem. Ez tetszik, pedig én nem vagyok az ilyeneknek híve. Na de például egy ilyen, ehhez hasonló ötlettel, számomra már egyedi tud lenni egy újabb program, ami egyébként rendkívül letisztult és átlátható is egyben.
A letöltés (a játék letöltése) volt számomra furcsa. 2-3 MByte/sec, ami a megszokott 30-50 Mbyte-hoz képest azért igen karcsú, de mivel itt indie játékok vannak és azok méretei nem szoktak nagyok lenni, nem vészes, meg aztán ki tudja milyen szerverparkkal, hol és mennyire terhelt időszakban nyomtam a LETÖLT gombra.
Ja tényleg. Még június elején megvettem a This Land is My Land játékot, említettem, írni fogok róla ha úgy áll a dolog.
Nagyon early még szegényke és nem is túl jó, szerintem agyon van bonyolítva. Szóval ha kiadják sem fog ez sokaknak tetszeni. Részemről kidobott pénz egyelőre, de azért az év végén még ránézek, de biztosra veszem ebből már nem lesz jó játék, csak egy hamar felejthető próbálkozás. Esetleg a túlélős játékok kemény magja talán kiveri rá, de még erre sem vennék mérget. Ez van.