62
  • kozik
    #62
    megnyugodtam, köszi. akkor dobálom tovább a tojást és marhulok tovább a meleg cimboráimmal. ;)
  • Atkamon
    #61
    Én a felvonulást egyátalán nem támogatom. Már korábban is leírta valaki, hogy azért küzdenek a melegek, hogy ne külömböztessék meg őket, de azért rendeznek egy felvonulást az Adrássy úton, amivel megkülömböztetik magukat a többi embertől... És akkor még pluszban kialakul egy kép a heterokban, hogy minden meleg olyan mint a felvonuláson akik vannak, pedig hát nem éppen... én sem sminkelem magam, meg járok rózsaszínben(bár a rózsaszín is már hetero szokás).
  • kozik
    #60
    valószínűleg a játékon való felháborodás inkább azzal függ össze, hogy azért egy játékban idealizált világok vannak, és abba talán nem fér ez így bele. szóval hogy melegnek lenni normális, de nem természetes. vagy fordítva. válaszd ki a jó szavakat...
  • kozik
    #59
    mármint, ha most arra gondolsz, amit én írtam, akkor nyilatkozhatnál érdemben arról, hogy te, mint normálisnak tűnő meleg hogy vélekedsz erről. igazán érdekel, én meg voltam róla győződve, hogy a melegek nagy része hasonlóan látja. jó lenne, ha belsős ember javítana ki, mielőtt nagyon eltévelygek, aztán szándékolatlanul bántok meg rendes embereket.
  • Atkamon
    #58
    Teljesen egyetértek. Érdemes ezt is elolvasni amúgy: link

    itt az egyikkel mongyuk nem értek egyet, valami a felvonulással kapcsolatban...
  • Tinman #57
    Litánia helyett "Józsikám":

    BISZEX
  • robertone
    #56
    Egyébként pedig nem ártana utánaolvasni egy témának, mielőtt kisebb orvosi disszertációkat tesztek közzé itt a fórumban.

    Néhány apróbb félreértést tisztázzunk már, ha nekem nem hisztek keressetek fel személyesen egy pszichiátert/pszichológust és kérdezzétek meg igazat írtam-e.

    A tudomány mai állása szerint a férfi és női homoszexualitás két nagyon különböző dolog, a férfiaknál a homoszexualitás jóval gyakoribb és ott is rengeteg nagyon különböző válfaj gyűjtőneve, amiket leírok nagyrészt a férfiakon végzett kutatások eredménye:

    Melegnek lenni nem döntés vagy neveltetés kérdése, ez pusztán örökletes tulajdonság, bármelyik halott agyának felnyitása után egy jól képzett kórboncnok jó eséllyel meg tudja állapítani a különbséget hetero és meleg halott között (lol), ugyanúgy ahogy férfi és nő között is, a legszembetűnőbb különbség a két agyféltekét összekötő idegrost ojjektumok részirül (adott helyeken mennyiségük szerint) van. Ezt örökletesnek, és nem az illető személyiségfejlődése során kialakult különbségnek tartják.

    Gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy nem lehet egyetlen teljesen hetero gyereket sem neveltetéssel, kényszerrel, reklámokkal vagy propagandával rávenni, hogy felnőttként azonos neműre gerjedjen, mint ahogy hiába terrorizálsz sikeresen vallási lózungokkal egy meleget, hogy legyen már kedves, és élvezze a hetero kapcsolatát, sajnos a képzelt buzibarátjával lesz boldog akkor is titokban. Senkit nem lehet megbuzisítani aki nem annak született mint ahogy senkit nem lehet megheterosítani aki nem annak született.

    Amit befolyásolni lehet, az pusztán az életforma megválasztása.
    De jelenleg a probléma nem az, hogy heterok tömkelege van homo házasságba kényszerítve.

    Ellenkezőleg, rengeteg meleg él hetero házasságban a társadalmi nyomás miatt. Ezek túlnyomó többségükben rossz, válásra ítélt házasságok, sokszor már gyerekek is vannak mire rájön a kedves apuka, hogy mi az amivel ekúrta az életét. Sajnos addigra már nem csak a sajátját. Az ilyen házasságból született gyerekek aztán tényleg nem nőnek fel boldog és teljes családban.

    Ilyenkor az iqkapitányok azt mondják: "Béla megbuzult, he!".
    Tévedés, Béla mindig is meleg volt, csak nem tudott róla, vagy nem merte még magának sem bevallani, de a környezetének biztos nem mert azonnali hatállyal kiközösítette volna a felvilágosult társadalom.

    Ezért nem kéne buzizgatni és kiközösíteni senkit. Ezért kéne hagyni, hogy a melegek melegek lehessenek, a heterok meg heterok.
    Merthogy úgysem lesznek soha mások, akkor sem ha jóízűeket hazudozunk erről.

    Ez az irdatlan nagy kibaszás Béla családjával nem jöhetett volna létre, ha nincs az egyezményesített homofób balkáni tahóság és álszenteskedés intézménye és Béla őszintén szembe mert volna nézni a tükörrel és a környezetével még időben.

    Még egyszer gyógypedagógiai türelemmel elmagyarázom az összes teljes és keresztényi és kiegyensúlyozott családért könnyekig hatódva lobbizó hiperintelligensnek, mert látom, hogy még mindig nem értik: aki buzizik, az nem csak Bélával baszik ki, hanem Béla feleségével és gyerekeivel is.

    Béláim az úrban, ha sikerült ezt mind végigolvasni akkor próbáljátok meg végiggondolni is az ilyen vagy olyan agyatokkal...
  • kozik
    #55
    ha jól emlékszem, pont azok a melegek, akikkel semmi bajunk (és amúgy többségben vannak, igen) utálják legjobban a barom felvonuló seggfejeket, mert róluk festenek rossz képet ezek a degenerált agyalágyultak.
    én megértem a tojásdobálókat. ugyanis azok nem melegeket dobálnak, hanem aberrált, magamutogató hülyéket, és szerintem nagyon sokan látjuk a különbséget.
    engem is zavarnak azok a marhák, akik összevissza keverik a szélsőjobbos jelképeket, és fingjuk sincs, hogy most épp miért és mi ellen lázadnak, mert ők meg engem hoznak rossz hírbe. miattuk vagyok én fasiszta rasszista náci ganaj turbómagyar, pedig szerintem meg érthető és képviselhető a véleményem egy csomó dologban. például hogy a melegekkel semmi baj, nem, gyerek sajna nem jár, bocs, és hogy a mocskos buzi egy szélsőséges, deviáns csoportosulás, de őket úgyis megdobáljuk tojással...
  • kadar1
    #54
    A buzi csak buzi marad.Maradjanak otthon , nem hiányoznak senkinek.Egyszerűen utálom őket.
  • robertone
    #53
    Az emberek attól félnek amit nem ismernek.

    A melegfelvonulásokat én sem nézem jó szemmel, mert teljesen hamis képet adnak a melegekről. Nekem elég sok ismerősöm, barátom, kollégám volt/van akiről tudom, hogy meleg vagy biszexuális, de egyik sem nyalogatott nyilvánosan keresztet hiányos öltözékben soha...

    A melegek döntő többsége igenis normálisan viselkedik és ugyanannyira rossz vagy jó ember mint bárki más.




  • Narotos
    #52
    Tudom hogy csak egy réteggel van probléma a melegeken belül, bocsánatot kérek.
  • Narotos
    #51
    Szerintem ha kiállnál a térre azt hangoztatni, hogy éljenek a pisztácia fagyit kedvelők, megértő fülekre találnál. Nem egy kategória a kettő. A mai világban (egyenlőre :S) a heteroszexualitás a normális, és nem a többségnek kell a kisebbséghez alkalmazkodni - bár ez más téren is nagy problémát okoz itthon... - .
  • Atkamon
    #50
    Nekem is ez a véleményem az egészről. A gyerekörökbefogadást sem pártolom, nekünk az szimplán nem lehetséges, vagy ha lehetséges is, a gyereknek nem lenne jó, pont azokból az okokból, amiket korábban leírtak, a csúfolás stb.
    Én arról nem tehetek, hogy a sok felvonulásos meleg miatt ilyen kép alakult ki róéunk. Én nem mászok rá egy srácra sem, még ha tetszik sem, mert tudom, hogy nagyon valószínű, hogy nem meleg. Nem csak egyféle oldal van a melegek között sem, csak a legtöbben azt hiszik, hogy melegek minden pasira rámásznak, akit meglátnak, és női ruhákban szeretnek járni... A probléma a szűk látókörrel és az intelligencia hiányával van...

    Amúgy a játékon való felháborodást még mindig nem értem, minden simsben is lehet meleg párt létrehozni, és arról nem hallottam még panaszt:D
  • Tinman #49
    Jogos.
    De lásd a kivételeket. Szerintem Atkamon srác sem azért írta ide -megjegyzem nagy hiba volt-, hogy meleg, hogy azzal felvágjon, hanem azért tette, hogy a másik oldal képviselői közül is megszólaljon valaki.
    Amúgy, éppen Atkamon a jó példa arra, hogy meleg vagy nem meleg tök8... van véleménye, kulturáltak a megnyilvánulásai, semmi gond vele. Nem akar innen senkit se felszedni, nem tüntet, nincs az aláírásában melegeket éltető szlogen. Egyszerűen csak egy fórumozó a többi közül, akivel kitolt a természet.
    Gondolom ő sem volt olyan hú de boldog, mikor rájött, hogy valami nem stimmel.

    TOLERANCIA, ízlelgesse mindenki aki gyűlölködik, de a melegek is, akik hangoztatják a hajlamukat. Ez utóbbi kb. akkora fassssság, mintha kiállnék a térre azt hangoztatni, hogy éljenek a pisztácia fagyit kedvelők. Kit érdekel? Senkit. Csak a trollokat etetik vele.
  • Narotos
    #48
    Grat, te is biztos pszichológia szakon diplomáztál...
  • Vogel
    #47
    Ez undorító, otthon melegedhetnek, de ne a közönség elött.
  • Microtus
    #46
    Hú, ez nálad valami gyerekkori poszt traumatikus sokk következménye lehet. Aki ezt veled tette, hogy ilyen lettél, annak börtönben a helye. Én teljesen megértelek! Akit pl. kisgyerekként molesztál valami elmebeteg állat, annak is lehet ez az eredménye. Beszéld ki magadból ha az segít, vagy fordulj szakemberhez.
  • Narotos
    #45
    Felőlem otthon azt csinálnak amit akarnak, vannak, nem tudunk mit tenni, kész. Csak egy dolgot mellőzzenek már: a nyilvánosságot. Két faszi nekem ne smároljon az utcán, meg ne mászkáljon kézenfogva... Nyugodtan járjanak a buzibárjaikba, ott senki nem bántja őket. Attól hogy homokosok miért nem lehet tisztességes ember módjára viselkedni? (melegfelvonulás, etc...)
    Attól a gondolattól tudok rohadt ideges lenni, hogy gyerekeket fogadhassanak örökbe. Milyen példát látna az a nyomorult? Egy játékban se kéne ilyet mutogatni a gyerekeknek.
  • Tinman #44
    Félreértetted.
    Mondom képtelen lennél ölni, csak azért mert valaki meleg!

    Le sem szarom a melegeket, amíg nem próbálkoznak, de a másik véglet meg ti vagytok, akik gyűlölködnek itt feleslegesen.
    Kit érdekel, hogy meleg?
    Mondjuk az ő hibája is, hogy ideírta.

    Hetero vagyok! Tessék, lehet engem is köpködni... gondolom jönnek a melegek és a biszexuálisok, hogy konzervatív idiótának hordjanak le. Nevetséges ország, nevetséges emberek. Mindegy csak utálkozni lehessen.
  • Tinman #43
    Értelmes hsz-t még az életben nem olvastam tőled.
    Mindenhol beböffentesz egy flame-t, majd elhúzol... jó ez így neked?
  • Narotos
    #42
    Ezt talán az eddigi pácienseimmel kéne megbeszélned, AK nélkül is csúnyán tudnak kinézni :)
    Győrben is vannak cimbik, kedves Attila(Atkamon) ;)
  • Tinman #41
    Ezer éve használom a youtube-ot, SOHA nem tudtam EDDIG, amíg TE nem említetted, hogy van rajta pornó tartalom egyáltalán.
    Nem benned lesz a hiba, hogy ilyeneket keresel a neten?
  • Tinman #40
    Egy BANT kérek szépen az úrnak kiutalni.
    Köszönet.
  • Tinman #39
    Szájhős.
    Kapnál egy AK47-et, akkor sem mennél melegekre lövöldözni, akkor meg minek ugat az, aki nem harap? He? ^^
  • Narotos
    #38
    FÉREG
  • Narotos
    #37
    Sok mocskos féreg homokos beteg állat próbálja ráerőltetni az egészséges gyerekekre az aberráltságát. A legnagyobb szenvedéssel járó kínhalált kívánom tiszta szívemből az összesnek. Bár osztogatnának géppuskákat hogy rendet lehessen tenni...
    Nem, az túl kíméletes lenne.
  • Balumann
    #36
    Eh, youtube-n keressetek pornó videókat, nagyobb részük gay vagy lezbian porno... szörnyű.
  • NEOreg3
    #35
    a pí utolsó számjegye 3
  • qetuol
    #34
    senki sem tökéletes..
  • Narxis
    #33
    áááááááá egy meleg
  • Narxis
    #32
    De azért nem magyarázzák el neki mert a gyereknek még nincs kialakult személyisége, félnek, hogy meleg lesz.
  • Azorut
    #31
    Én meg elítélem a melegeket, fogadjatok el ilyennek :P
  • Picizöldfül
    #30
    nem ítélem el a melegeket,ha nem nyilvánosság előtt teszik amit tesznek,és nem polgárpukkasztó módon akkor nem érdekel..de felháborít az hogy már odáig kezd fajulni ez a dolog,hogy gyermek játékokba teszik azt,hogy egynemű pároknak lehessen gyermekük..konkrétan itt nem a melegekre haragszom(közvetve igen) hanem azokra a hetero managerekre/játékfejlesztőkre/kiadókra akik megengedték ezt. Nincs gyermekem,de elgondolkodtam azon ,hogyha egy "miért?" korszakában lévő pici gyerek feltenne egy kérdést arról a dologról amit lát ezen a képen,meglennék lőve énis...hazudni hazudnék...na de akkor is..ez nem természetes kedves neoliberális eszméket valló emberkék..
  • Cat #29
  • Microtus
    #28
    Az a baj, hogy, leszámítva pár IQ bajnok-ot, mindenki reagálásában egy ilyen témát illetően, lehet olyan érveket gondolatokat találni, amivel még mindkét tábor egyet is ért. Ezért talán sose lesz teljes egyetértés. A végleteket nem nagyon tudom én sem jó szájízzel nézni. Gondolok itt egy oldalról a felvonuláson tűsarkúban affektáló, Mónika show-ban kényeskedő magamutogatókra...másik oldalról meg a sok tojásdobáló, habzószájú szélsőjobboldali turbómagyarra. Viszont ők azok akik a nagy többséget is birka módjára képesek befolyásolni hol erre, hol arra.
  • Microtus
    #27
    Ne csúsztass és értelmezd is amit olvasol. Ha az én gyerekem jönne ilyen kérdéssel haza az óvodából, hogy Jancsikának miért 2 anyukája van, biztos nem hisztiznék és rohannék a pápához kiátkozást követelve. A gyermekek elől nem eltitkolni kell, amiről nekünk felnőtteknek kényelmesebb talán nem beszélni, hanem a saját fejlettségi szintjüknek megfelelően elmagyarázni, mi az, amit láttak, hallottak, tapasztaltak.
  • A1274815
    #26
    Azzal meg én értek egyet, hogy nem betegség.
  • Atkamon
    #25
    Én meleg vagyok, és az utolsó ponttal tökéletesen egyetértek. Nem értem miért kell felvonulást rendezni azért, mert hogy mi melegek vagyunk... Erről lehet hosszadalmas vitát olvasni a Homofóbia vs. homofília topikban.
  • TheRaven
    #24
    ""Egész életében csesztetnék a gyereket a társai"...és erről ki tehet?? Mi egocentrikus vérheterók. "

    őőőh te voltál 8 éves? szemüveges gyereket is csúfolják nemhogy azt akinek 2 anyja van... és ha csak 10 éves koráig csesztetik akkoris defektes ember lesz belőle de ez ne zavarjon...

    ja és betegek, mert gusztustalan:P
  • A1274815
    #23
    Ki az aki minden téren "neuro-tipikus"?

    Vesezel az utcáról egy embert p=70% valószínűséggel minden tekintettben az.

    "Ha valamiről nem tudunk, előbb meg kéne ismerni, aztán véleménnyel lenni róla. Több országban is engedélyezik, ott biztos szintén félelmetesen hülye emberek élnek."

    Szóval te lazán lelkiismert fúrdalás nélkül kisérleteznél gyerekkel. Ez nem éppen liberális felfogás, ez inkább náci eljárás.

    "Hol itt a probléma?"

    Ki beszélt itt próblémáról én azt mondtam, hogy nagy itt a káosz és amit írtam nem csak neked ment, hanem mindenkinek, *.* ellenzőknek, támogatóknak, érintetteknek, ez ügyben nem érintetteknek.

    Egy kis visszatérés az elejére:
    "Ha mostantól minden kisgyerekbe azt sulykolnánk, hogy ez micsoda egy förtelemes genetikai defekt, ..."

    Manipulatív kijelentés. A két probléma nem azonos súlyú. A "ballkezeséeg = rossz dolog" egy hülye hiedelem csupán, míg a jelenlegi téma tartalma bizony defektet jelent tényleg bizonyos területeken (utódnemzés, az anyai ösztön beindításához szükséges szűlési procedúra kihahgyása, az utód felnevelésében esetleges hiányosságokhoz vezethet), ugyan akkor férfiak esetében gazdagabb érzelmi világhoz, míg nők esetében szegényebbhez vezethet. A érezlmi világ szegénysége sem mindig defect.

    Nem pszichopata, antiszociális, nárcisztikus és/vagy borderline szülőkkel kéne érverni a meleg házasság helyessége mellett. Vannak többszörös "találatok" is, semmi garancia nincs rá, hogy egy meleg nem lehet pszichopata is, sőt vannak feljegyzések meleg pszichopaták létezéséről.

    Ugyan akkor nem minden nem neuró típikus jelenség defekt: pl. HFA, Asperger Színdróma, Pszichopátia, stb. azok inkább más megközelítései az emberi agy működésének, és a hátrányaikat megtanulják elrejteni, ugyan akkor előnyökkel is rendelkeznek másokkal szemben. Viszont vannak egyértelmű defektek: skizofrénia, pszichotikus, Többszörös Személyiség Zavar, stb.