MTI

Melegházasság miatt támadnak egy játékot

A WorldNetDaily (WND) ultrakonzervatív keresztény honlap rendkívül éles hangon sérelmezte, hogy a Hasbro letölthető PC-s játékában, a Game of Life-ban azonos neműek házasodhatnak.

A támadott PC-s játék egy olyan társasjáték adaptációja, amelyet Milton Bradley készített még 1860-ban. A WorldNetDaily szerint felháborító és sértő, hogy azonos neműek házasodhatnak a játékban. "Bár bizonyos társadalmi rétegek talán ezt elfogadhatónak tartják, de a többség szerint ilyesmi nem való gyerekeknek." A WND szerint egy "aggódó anya" azzal kapcsolatban kereste fel őket, hogy hatéves kislánya olyan kérdésekkel zaklatja a játék kapcsán, amelyeket ő nem tud megválaszolni.

A hölgy írt egy elemzést a játék honlapján, azonban ezt onnan azonnal törölték, mivel állítólag "nem odaillő" témákat vetett fel benne. A feldühödött anya ezek után felkereste a WND-t és egyenesen azt állította, hogy "a Hasbro szándékosan erőlteti a homoszexuális témát a játékban".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kozik #62
    megnyugodtam, köszi. akkor dobálom tovább a tojást és marhulok tovább a meleg cimboráimmal. ;)
  • Atkamon #61
    Én a felvonulást egyátalán nem támogatom. Már korábban is leírta valaki, hogy azért küzdenek a melegek, hogy ne külömböztessék meg őket, de azért rendeznek egy felvonulást az Adrássy úton, amivel megkülömböztetik magukat a többi embertől... És akkor még pluszban kialakul egy kép a heterokban, hogy minden meleg olyan mint a felvonuláson akik vannak, pedig hát nem éppen... én sem sminkelem magam, meg járok rózsaszínben(bár a rózsaszín is már hetero szokás).
  • kozik #60
    valószínűleg a játékon való felháborodás inkább azzal függ össze, hogy azért egy játékban idealizált világok vannak, és abba talán nem fér ez így bele. szóval hogy melegnek lenni normális, de nem természetes. vagy fordítva. válaszd ki a jó szavakat...
  • kozik #59
    mármint, ha most arra gondolsz, amit én írtam, akkor nyilatkozhatnál érdemben arról, hogy te, mint normálisnak tűnő meleg hogy vélekedsz erről. igazán érdekel, én meg voltam róla győződve, hogy a melegek nagy része hasonlóan látja. jó lenne, ha belsős ember javítana ki, mielőtt nagyon eltévelygek, aztán szándékolatlanul bántok meg rendes embereket.
  • Atkamon #58
    Teljesen egyetértek. Érdemes ezt is elolvasni amúgy: link

    itt az egyikkel mongyuk nem értek egyet, valami a felvonulással kapcsolatban...
  • Tinman #57
    Litánia helyett "Józsikám":

    BISZEX
  • robertone #56
    Egyébként pedig nem ártana utánaolvasni egy témának, mielőtt kisebb orvosi disszertációkat tesztek közzé itt a fórumban.

    Néhány apróbb félreértést tisztázzunk már, ha nekem nem hisztek keressetek fel személyesen egy pszichiátert/pszichológust és kérdezzétek meg igazat írtam-e.

    A tudomány mai állása szerint a férfi és női homoszexualitás két nagyon különböző dolog, a férfiaknál a homoszexualitás jóval gyakoribb és ott is rengeteg nagyon különböző válfaj gyűjtőneve, amiket leírok nagyrészt a férfiakon végzett kutatások eredménye:

    Melegnek lenni nem döntés vagy neveltetés kérdése, ez pusztán örökletes tulajdonság, bármelyik halott agyának felnyitása után egy jól képzett kórboncnok jó eséllyel meg tudja állapítani a különbséget hetero és meleg halott között (lol), ugyanúgy ahogy férfi és nő között is, a legszembetűnőbb különbség a két agyféltekét összekötő idegrost ojjektumok részirül (adott helyeken mennyiségük szerint) van. Ezt örökletesnek, és nem az illető személyiségfejlődése során kialakult különbségnek tartják.

    Gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy nem lehet egyetlen teljesen hetero gyereket sem neveltetéssel, kényszerrel, reklámokkal vagy propagandával rávenni, hogy felnőttként azonos neműre gerjedjen, mint ahogy hiába terrorizálsz sikeresen vallási lózungokkal egy meleget, hogy legyen már kedves, és élvezze a hetero kapcsolatát, sajnos a képzelt buzibarátjával lesz boldog akkor is titokban. Senkit nem lehet megbuzisítani aki nem annak született mint ahogy senkit nem lehet megheterosítani aki nem annak született.

    Amit befolyásolni lehet, az pusztán az életforma megválasztása.
    De jelenleg a probléma nem az, hogy heterok tömkelege van homo házasságba kényszerítve.

    Ellenkezőleg, rengeteg meleg él hetero házasságban a társadalmi nyomás miatt. Ezek túlnyomó többségükben rossz, válásra ítélt házasságok, sokszor már gyerekek is vannak mire rájön a kedves apuka, hogy mi az amivel ekúrta az életét. Sajnos addigra már nem csak a sajátját. Az ilyen házasságból született gyerekek aztán tényleg nem nőnek fel boldog és teljes családban.

    Ilyenkor az iqkapitányok azt mondják: "Béla megbuzult, he!".
    Tévedés, Béla mindig is meleg volt, csak nem tudott róla, vagy nem merte még magának sem bevallani, de a környezetének biztos nem mert azonnali hatállyal kiközösítette volna a felvilágosult társadalom.

    Ezért nem kéne buzizgatni és kiközösíteni senkit. Ezért kéne hagyni, hogy a melegek melegek lehessenek, a heterok meg heterok.
    Merthogy úgysem lesznek soha mások, akkor sem ha jóízűeket hazudozunk erről.

    Ez az irdatlan nagy kibaszás Béla családjával nem jöhetett volna létre, ha nincs az egyezményesített homofób balkáni tahóság és álszenteskedés intézménye és Béla őszintén szembe mert volna nézni a tükörrel és a környezetével még időben.

    Még egyszer gyógypedagógiai türelemmel elmagyarázom az összes teljes és keresztényi és kiegyensúlyozott családért könnyekig hatódva lobbizó hiperintelligensnek, mert látom, hogy még mindig nem értik: aki buzizik, az nem csak Bélával baszik ki, hanem Béla feleségével és gyerekeivel is.

    Béláim az úrban, ha sikerült ezt mind végigolvasni akkor próbáljátok meg végiggondolni is az ilyen vagy olyan agyatokkal...
  • kozik #55
    ha jól emlékszem, pont azok a melegek, akikkel semmi bajunk (és amúgy többségben vannak, igen) utálják legjobban a barom felvonuló seggfejeket, mert róluk festenek rossz képet ezek a degenerált agyalágyultak.
    én megértem a tojásdobálókat. ugyanis azok nem melegeket dobálnak, hanem aberrált, magamutogató hülyéket, és szerintem nagyon sokan látjuk a különbséget.
    engem is zavarnak azok a marhák, akik összevissza keverik a szélsőjobbos jelképeket, és fingjuk sincs, hogy most épp miért és mi ellen lázadnak, mert ők meg engem hoznak rossz hírbe. miattuk vagyok én fasiszta rasszista náci ganaj turbómagyar, pedig szerintem meg érthető és képviselhető a véleményem egy csomó dologban. például hogy a melegekkel semmi baj, nem, gyerek sajna nem jár, bocs, és hogy a mocskos buzi egy szélsőséges, deviáns csoportosulás, de őket úgyis megdobáljuk tojással...
  • kadar1 #54
    A buzi csak buzi marad.Maradjanak otthon , nem hiányoznak senkinek.Egyszerűen utálom őket.
  • robertone #53
    Az emberek attól félnek amit nem ismernek.

    A melegfelvonulásokat én sem nézem jó szemmel, mert teljesen hamis képet adnak a melegekről. Nekem elég sok ismerősöm, barátom, kollégám volt/van akiről tudom, hogy meleg vagy biszexuális, de egyik sem nyalogatott nyilvánosan keresztet hiányos öltözékben soha...

    A melegek döntő többsége igenis normálisan viselkedik és ugyanannyira rossz vagy jó ember mint bárki más.