135
Hogyan lehetek lázas?
-
#135 juj ez kemény vót! -
#134 kefélsz egy buzival és elkapod az aidst :D -
#133 most már emléxem köszi:D -
#132 -
#131 Gondoltam, de a jó modszert sokszor kell leírni. :)
ÉS meg van az a rossz szokásom, hogy nem olvasok vissza egészen a topic eléjig... -
#130 előtted kábé 128-szor leírták már -
#129 Tudok egy jót: Nyeljél krétát. Garantált hatás, csak lehet, hogy az lesz az utolsó az életedben. :P:P:P
-
#128 lehet azért nem ír a kedves témaindító mert kipróbálta -
#127 nem olvastad, showder klubba volt :D -
#126 tusolj le jó meleg vízzel mosd meg a hajad,aztán állj ki a hidegre pucéran 10-15 percre..tutti láz..meg tüdőgyuszi:) -
#125 uhuhúú! :D -
Cat 02 #124 Nekem is, odahányt a szőnyegre :D -
ba32107 #123 Hallottam egy emberről aki büszkén mesélte az orvosnál hogy ő döghúst evett
Rá pár napra meghalt -
#122 Igaz! :D -
#121 általában a pudingok akik "Küszködnek" hogy ne legyeneket betegek már nem azért:D -
#120 olvastam valahol, hogy csinálj soksok fekvőt mieloőtt méreted a lázat, meg hajszáritoval melegitsd a honod ajját, meg kenndbe izomlazitoval -
#119 Más bazdmeg azzal küszköd, hogy ne legyen beteg, meg meggyógyuljon, te meg még beteg is akarsz lenni.
Kívánok neked egy tartósabbat, aztán csak észbekapsz -.-
Nekem amikor tüdőgyulladásom volt szarni nem volt erőm, 2 hétig CSAK feküdni tudtam, és akkor nem egy halálos betegségről beszéltem... (Bár akár az is lehet) -
noti83 #118 nyalogassá' döglöttmadarat azokban sok jódolog tenyészik -
#117 ülj rá a tábor tűzre... és fentebb megy a hőfok:D -
#116 legalább élvezze az ízeket xD -
ba32107 #115 Vagy hashajtó -
#114 banántól nem fosol...az megköti a székletet
inkább meleg tej spenóttal meg egy kis tökfőzelék és garantált a futás -
#113 :D -
#112 Megviseli a szervezetet. Csökkenteni kell. Tilos előidézni.
Az élet nem játék.
Pussz. -
#111 Miért van még nyitva? -
ba32107 #110 Az egész topik egy marhaság -
#109 Pl. úgy, hogy beteg vagy. -
#108 ja! pl.: szarrá kockulja magát -
#107 Mindenki azt kezd a saját életével amit akar. -
#106 Hadd tanuljon csak a saját kárán... -
#105 am dühítő tényleg emberek az hogy a fórumok segítség kérésre is jók,és ilyen esetben annyi baromságot lelehet írni, hogy egy ember egészsége is rámehet...szóval óvatosan ezzel,eleve adnék egy pofont a hülyegyereknek aki megnyitotta ezt a topikot,ha lógni akar akkor más módját válassza...(banán+pörkölt+tej kombó,tuti befosol,ha ez kell neked...) -
#104 ugy lehetsz faszan lazas -
#103 én elhiszem amit mondott. azért mertem kipróbálni, mert nekem a kávé és a különböző energiaitalok nem igen segítenek - nem emelik a pulzusom. szervezetem is szívós. -
#102 : DDDDDDD -
#101 De akinek magas vérnyomása van azt ki is lehet ezzel nyírni... Tényleg nem írt hülyeséget, én is megkérdeztem anyámat, oszt ő mondta. Mondjuk nem mintha ilyet kipróbáltam volna, meg amugy sicns ilyenre szükségem. -
#100 és én pl. kávétól is alszok mint a bunda. -
#99 kk. csak kár, hogy nem éreztem semmit. :( -
#98 Nemnormális barmok, sóskávét ajánlani neki?Elment az eszetek? Biológia órán voltatok már egyszer is hülyegyerekek? Kávé=pulzus,vérnyomás emelkedés,NaCl=plusz nátrium bevitel->durva vérnyomásemelelkedés,kávé+só=szívroham/rosszullét hülyegyerekeknek! BARMOK -
#97 ez a topic tetszikXD általánosban szoktam azt csinálni hogy megyek a suli fele, olyan lassan hogy már majdnem hátrafele megyek, elgondolom hogy milyen jó lenne otthon... hupsz 180° -ban megfordulni azt sicc a dokihoz:) minimum 3 nap:) ->hazamegyek, anyám üdvözöl: mit keresel itt már megint? XD -
#96 Te az igazi mama2 vagy? hogy halnál éhen .:F