Hogyan lehetek lázas?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi. megmérte a lázam és semmi. nem igazán fogok belázasodni egy kis sótól. erõs a szervezetem. ha pedig túl sokat iszok akkor valószínûleg összeokádom magam és vége is.
:3
nekem egyszer nagyon kellett szarni. hát hazajöttem suliból. tanár másnak kérdezte, hogy miért mentem haza, mondtam: fájt a hasam és kellett menni a toiletre. - csak nézett nagyokat.
:3
Odamégy a tontónénihez/bácsihoz és mondod hogy meghalt a nagyanyád,1ik osztálytársamnak az évben már 3x halt meg a nagyanyaXD
4.x-rre már felhívták a szülõt hogy mégis ez hogy lehet szval lebukott,de 1x-2x el lehet játszani.
Persze vannak ezek a fáj a fejem/hasam dolgok év elején még bevették de kitalálták hogy hozzunk gyógyszert szval most már csak akkor engednek el ha a mentõk jöttek értünk XD
De pl nálunk csak úgy le lehet lépni,hazaérsz és 1 fél liter Hp-ért kiír 1 hétre az orvos.
4.x-rre már felhívták a szülõt hogy mégis ez hogy lehet szval lebukott,de 1x-2x el lehet játszani.
Persze vannak ezek a fáj a fejem/hasam dolgok év elején még bevették de kitalálták hogy hozzunk gyógyszert szval most már csak akkor engednek el ha a mentõk jöttek értünk XD
De pl nálunk csak úgy le lehet lépni,hazaérsz és 1 fél liter Hp-ért kiír 1 hétre az orvos.
én általában sosem voltam beteg, csak hát egy kis szabadság kellett😄 és így mentem orvoshoz, megvizsgált, felírt 1-2 gyógyszert, közben semmi bajom nem volt sose xD egyszer meg megállapította hogy magas a vérnyomásom (akkor is kamuból mentem😄) és felírt két gyógyszert, és kiírt 2 hétre😄D közben semmi bajom nem volt, ettõl még simán mehettem volna a suliba.
Yo, Bitch!
egyszer mi is kipróbáltuk suliban, osztálytársam belázasodott, én meg úgy behánytam tõle ahogy illik<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nekünk még a régi higanyos lázmérõnk van én azzal úgy trükköztem, hogy fejjel lefelé elkezdtem rázni míg elértem a kívánt értéket és mentem megmutatni a szülõnek, hogy lázas vagyok. Régi nehéz idõk, az egyetemen legalább már nem kell trükközni.
Még régebben szintúgy nagy betegségre hivatkozva elmentem orvoshoz, hogy szarul vagyok (szokásos problémák). Erre elküldött hasi ultrahangra, ahol megállapították, hogy a vesém kisebb a normálisnál😄
2 hét múlva mentem kontrollra, akkor már jóvolt!😄
1 hétig otthon voltam, ennyit megért😄
2 hét múlva mentem kontrollra, akkor már jóvolt!😄
1 hétig otthon voltam, ennyit megért😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
van egy storyim; egyik haverom nem akart munkába menni, így elment háziorvoshoz hasfájásra "panaszkodva". Doki kivizsgálja, nyomogatja hasát majd elküldi a belgyógyászatra vakbél gyanújával 😄 papírt nem kap mert azt a belgyógyász állítja ki. Így kénytelen volt elmenni oda. Megvizsgálták, doki mondja hogy a közeljövõben nem valószínû, hogy lenne valami. Végül kapott papírt 😄
Álszent ALERT!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sóskávé a legegyszerûbb
de ne akarjál lógni, húzzál suliba bazmeg... Hihetetlen hogy a sok tizenévesnek ma már csak a lógáson jár az esze...
de ne akarjál lógni, húzzál suliba bazmeg... Hihetetlen hogy a sok tizenévesnek ma már csak a lógáson jár az esze...
Fake, osztálytársam kipróbálta, semmi baja nemvolt.
forró fürdõ és dugd a seggedbe a hõmérõt, ott pár fokkal "melegebb" van<#eplus2>#eplus2>
I will use google before asking stupid questions.
Ha még nem nagyon játszottad el a szüleidnél a kamu beteget, akkor érdemesebb inkább ilyenekkel próbálkozni, hogy fáj nagyon a fejed, hányingered van, szédülsz, fáj a hasad, stb. Tehát mondj több olyan tünetet, amit nem tud leellenõrizni muterod, hogy most ténylegesen van-e lázad, vagy tényleg piros-e a torkod. De ez háziorvosnál is tud mûködni. 😊 Ott is mondasz pár ilyet, mondod pl még, hogy tegnap még hõemelkedésed is volt (ki tudja leellenõrizni, hogy tegnap volt-e hõemelkedésed, vagy nem), és kész is az orvosi igazolás. 😄 Különben jobb nem kibúvókat keresni, és megmondani a szülõknek, hogy ma nem akarsz suliba menni, mert...
áá büdös kölke! majd megtudod... én péntektõl hétfõig most lázas voltam.
aludni nemtudtam! de a poén hogy elõtte a héten vettem gyógyszert meg kiirattam magam a dokival mégis mentem a suliba! hát most beütött a szar!
amugy a mi dokink is olyan hogyha elmész hozzá 0 bajjal akkor ír fel C vitamint meg ilyenek LOL.
aludni nemtudtam! de a poén hogy elõtte a héten vettem gyógyszert meg kiirattam magam a dokival mégis mentem a suliba! hát most beütött a szar!
amugy a mi dokink is olyan hogyha elmész hozzá 0 bajjal akkor ír fel C vitamint meg ilyenek LOL.
Lázmérõt odanyomod a felkapcsolt lámpához, vagy a meleg radiátorhoz / fûtõtesthez. Voila! 😊
gamertag: kenobita
tényleg ez a legjobb<#eljen>#eljen>, és elég ha csak megmutatod neki ezt a topikot, meg teszel egy-két keresetlen megjegyzést mellé 😄
Úgy megvereted magad apáddal - lehetõleg nadrágszíjjal vagy vasalózsinórral -, hogy seblázad legyen.
fotográfik kolomp edisön :D