135
Hogyan lehetek lázas?
  • John Cena
    mama2 stílus:D szerintem a tesója..
  • Narxis
    Ajaj, most ide fog jönni a mama2 különítmény.
  • ba32107
  • BB7
    -.-
  • J0ceX
    dugjatok fel a seggetekbe egy nagy faszt,oszt egyből melegetek lesz szarházi csicska lelkűek ?:asd?:Asd:D?:?ASD
  • John Cena
    én csak akkor meek orvoshoz ha "nagy" lázam van pl 38C kelek amúgy egész héten bajom volt Hétfő-Kedd hőemelkedéssel tanultam orrom totál be dugulva most szerda és csüt most már csak orrom sazr 1 kicsit és a torkom fáj:D holnap meg lessz az első rutinom vezetés... Péntek 13:D
    -ON: én sose játszottam még el hogy lázas vok de nem is nagyon akarom hogy az is legyek volt már hogy beszoptam egy fazsa kis vírust
    39-40,5 Láz,fél óránként fosás,étvágy semmi,5-6 fajta gyógyszer és nagy ritkán hányás persze akkor amikor alulról is jött a barna maci..
  • DJ RX7
  • Narxis
    huh, megnyugodtam.
  • cargame
    Jaja sztem is orulj h nem vagy beteg. A mult heten az voltam es nagyon Sz@r.
  • LordAdam911
    örülj neki hogy nem vagy beteg
    én péntek délutántól mostanáig rosszul vagyok..
    fáj a torkom (nyelni is alig bírok), 39-40 fokos láz, orrom tele van állandóan, fáj a fejem, ja és egy rakás keserű gyógyszert is kell szednem.
    szombattól keddig olyan szarul voltam, hogy be se kapcsoltam a gépet pedig egy nap nem telik el anélkül h bekapcsolom.
    inkább azt kívántam hogy iskolába mehessek.
  • DJ RX7
    na megnyugodhatsz nem megyek sehová
  • ZTM
  • Narxis
    :DDD
  • RedDevilsza
    te meg olyan paraszt vagy, hogy még az Sgn is traktor a logód
  • DJ RX7
    higiénia.
  • DJ RX7
    de, csak nincs kedvem összeszedni valami szar betegséget.
  • trogerzsiger
    Régi lázmérőt egy pillanatra forró víz alá rakod és kirázod a megfelelő értékre.. ennyi :D
  • Solten
    suliban nincs wc?
  • DJ RX7
    semmi. megmérte a lázam és semmi. nem igazán fogok belázasodni egy kis sótól. erős a szervezetem. ha pedig túl sokat iszok akkor valószínűleg összeokádom magam és vége is.
  • DJ RX7
    másnap*
  • DJ RX7
    nekem egyszer nagyon kellett szarni. hát hazajöttem suliból. tanár másnak kérdezte, hogy miért mentem haza, mondtam: fájt a hasam és kellett menni a toiletre. - csak nézett nagyokat.
  • BB7
    " 1 fél liter Hp-ért kiír 1 hétre az orvos."

Jó mössze lakhacc! XD
  • ZTM
    Odamégy a tontónénihez/bácsihoz és mondod hogy meghalt a nagyanyád,1ik osztálytársamnak az évben már 3x halt meg a nagyanyaXD
    4.x-rre már felhívták a szülőt hogy mégis ez hogy lehet szval lebukott,de 1x-2x el lehet játszani.
    Persze vannak ezek a fáj a fejem/hasam dolgok év elején még bevették de kitalálták hogy hozzunk gyógyszert szval most már csak akkor engednek el ha a mentők jöttek értünk XD
    De pl nálunk csak úgy le lehet lépni,hazaérsz és 1 fél liter Hp-ért kiír 1 hétre az orvos.
  • BB7
    Várom az eredményeket! :D
  • DJ RX7
    addig oké, hogy gyorsan lehúzod csak mikor az a szar sós utóíz érződik az kurva szar.
  • ForzaInter
    gyorsan lehúzni, mint a felest
  • ForzaInter
    én általában sosem voltam beteg, csak hát egy kis szabadság kellett:D és így mentem orvoshoz, megvizsgált, felírt 1-2 gyógyszert, közben semmi bajom nem volt sose xD egyszer meg megállapította hogy magas a vérnyomásom (akkor is kamuból mentem:D) és felírt két gyógyszert, és kiírt 2 hétre:DD közben semmi bajom nem volt, ettől még simán mehettem volna a suliba.
  • DJ RX7
    1 évben kb. 1x van hőemelkedésem semmi extra. kurva ritkán fekszek az ágyban betegség miatt.
  • N o N a m e
    a kávét még cukorral sem tudom meginni, nem hogy sóval :D grat neked :D
  • DJ RX7
    amúgy eddig még semmi. max fosok egy jót.
  • DJ RX7
    ja gondoltam -.-
  • Narxis
    hányni fogsz XD
  • DJ RX7
    mé?
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • DJ RX7
    na várjuk mi lesz, megittam. :DS_A
  • DJ RX7
    ejj a milyen szar íze van.
  • Montanosz
    krétát enni
  • passatgt
    cukor helyett sót rakj
  • N o N a m e
    na persze.. anyum tanárnő, ha azt mondom hogy ma nem megyek suliba kitagad :D
  • DJ RX7
    hány kávéskanálnyi só kell a kávéba kb.? D:_ASDas