Hogyan lehetek lázas?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
na megnyugodhatsz nem megyek sehová

:3

ZTM
<#eplus2>

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RedDevilsza
te meg olyan paraszt vagy, hogy még az Sgn is traktor a logód<#vigyor4>

DJ RX7
higiénia.

DJ RX7
de, csak nincs kedvem összeszedni valami szar betegséget.

trogerzsiger
Régi lázmérõt egy pillanatra forró víz alá rakod és kirázod a megfelelõ értékre.. ennyi 😄

Solten
suliban nincs wc? <#hehe>

Saor Alba

DJ RX7
semmi. megmérte a lázam és semmi. nem igazán fogok belázasodni egy kis sótól. erõs a szervezetem. ha pedig túl sokat iszok akkor valószínûleg összeokádom magam és vége is.

DJ RX7
másnap*

DJ RX7
nekem egyszer nagyon kellett szarni. hát hazajöttem suliból. tanár másnak kérdezte, hogy miért mentem haza, mondtam: fájt a hasam és kellett menni a toiletre. - csak nézett nagyokat.

BB7
" 1 fél liter Hp-ért kiír 1 hétre az orvos."

Jó mössze lakhacc! XD
ZTM
Odamégy a tontónénihez/bácsihoz és mondod hogy meghalt a nagyanyád,1ik osztálytársamnak az évben már 3x halt meg a nagyanyaXD
4.x-rre már felhívták a szülõt hogy mégis ez hogy lehet szval lebukott,de 1x-2x el lehet játszani.
Persze vannak ezek a fáj a fejem/hasam dolgok év elején még bevették de kitalálták hogy hozzunk gyógyszert szval most már csak akkor engednek el ha a mentõk jöttek értünk XD
De pl nálunk csak úgy le lehet lépni,hazaérsz és 1 fél liter Hp-ért kiír 1 hétre az orvos.

BB7
Várom az eredményeket! 😄
DJ RX7
addig oké, hogy gyorsan lehúzod csak mikor az a szar sós utóíz érzõdik az kurva szar.

ForzaInter
gyorsan lehúzni, mint a felest

Yo, Bitch!

ForzaInter
én általában sosem voltam beteg, csak hát egy kis szabadság kellett😄 és így mentem orvoshoz, megvizsgált, felírt 1-2 gyógyszert, közben semmi bajom nem volt sose xD egyszer meg megállapította hogy magas a vérnyomásom (akkor is kamuból mentem😄) és felírt két gyógyszert, és kiírt 2 hétre😄D közben semmi bajom nem volt, ettõl még simán mehettem volna a suliba.

Yo, Bitch!

DJ RX7
1 évben kb. 1x van hõemelkedésem semmi extra. kurva ritkán fekszek az ágyban betegség miatt.

N o N a m e
a kávét még cukorral sem tudom meginni, nem hogy sóval 😄 grat neked 😄
DJ RX7
amúgy eddig még semmi. max fosok egy jót.

DJ RX7
ja gondoltam -.-

Narxis
hányni fogsz XD

DJ RX7
mé?

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

DJ RX7
na várjuk mi lesz, megittam. 😄S_A

DJ RX7
ejj a milyen szar íze van. <#vomit>

Montanosz
krétát enni

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

passatgt
cukor helyett sót rakj

N o N a m e
na persze.. anyum tanárnõ, ha azt mondom hogy ma nem megyek suliba kitagad 😄
DJ RX7
hány kávéskanálnyi só kell a kávéba kb.? D:_ASDas

BB7
Ettõl félek én is, hogy hányok! 😄 De, akkor is monhatom, hogy vmi bajom van! 😄
Viktor99
LOL
Solten
orálisan elégíts ki egy csövest

Saor Alba

Dragooon
egyszer mi is kipróbáltuk suliban, osztálytársam belázasodott, én meg úgy behánytam tõle ahogy illik<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

killecske
Nekünk még a régi higanyos lázmérõnk van én azzal úgy trükköztem, hogy fejjel lefelé elkezdtem rázni míg elértem a kívánt értéket és mentem megmutatni a szülõnek, hogy lázas vagyok. Régi nehéz idõk, az egyetemen legalább már nem kell trükközni.

Még régebben szintúgy nagy betegségre hivatkozva elmentem orvoshoz, hogy szarul vagyok (szokásos problémák). Erre elküldött hasi ultrahangra, ahol megállapították, hogy a vesém kisebb a normálisnál😄

2 hét múlva mentem kontrollra, akkor már jóvolt!😄

1 hétig otthon voltam, ennyit megért😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Vogel
van egy storyim; egyik haverom nem akart munkába menni, így elment háziorvoshoz hasfájásra "panaszkodva". Doki kivizsgálja, nyomogatja hasát majd elküldi a belgyógyászatra vakbél gyanújával 😄 papírt nem kap mert azt a belgyógyász állítja ki. Így kénytelen volt elmenni oda. Megvizsgálták, doki mondja hogy a közeljövõben nem valószínû, hogy lenne valami. Végül kapott papírt 😄

Fabio Capello
merméris?

Sephi
Álszent ALERT!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Fabio Capello
sóskávé a legegyszerûbb

de ne akarjál lógni, húzzál suliba bazmeg... Hihetetlen hogy a sok tizenévesnek ma már csak a lógáson jár az esze...

Fake, osztálytársam kipróbálta, semmi baja nemvolt.

Narxis
XDDDDD

Metwork
forró fürdõ és dugd a seggedbe a hõmérõt, ott pár fokkal "melegebb" van<#eplus2>

I will use google before asking stupid questions.

gfreak
sós kávé...vagy egyél egy kis krétát 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Darukezelő
Ha még nem nagyon játszottad el a szüleidnél a kamu beteget, akkor érdemesebb inkább ilyenekkel próbálkozni, hogy fáj nagyon a fejed, hányingered van, szédülsz, fáj a hasad, stb. Tehát mondj több olyan tünetet, amit nem tud leellenõrizni muterod, hogy most ténylegesen van-e lázad, vagy tényleg piros-e a torkod. De ez háziorvosnál is tud mûködni. 😊 Ott is mondasz pár ilyet, mondod pl még, hogy tegnap még hõemelkedésed is volt (ki tudja leellenõrizni, hogy tegnap volt-e hõemelkedésed, vagy nem), és kész is az orvosi igazolás. 😄 Különben jobb nem kibúvókat keresni, és megmondani a szülõknek, hogy ma nem akarsz suliba menni, mert...

tigeroo
áá büdös kölke! majd megtudod... én péntektõl hétfõig most lázas voltam.
aludni nemtudtam! de a poén hogy elõtte a héten vettem gyógyszert meg kiirattam magam a dokival mégis mentem a suliba! hát most beütött a szar!

amugy a mi dokink is olyan hogyha elmész hozzá 0 bajjal akkor ír fel C vitamint meg ilyenek LOL.
zsutyesz
ja, az is jó.😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

cenobite
Lázmérõt odanyomod a felkapcsolt lámpához, vagy a meleg radiátorhoz / fûtõtesthez. Voila! 😊

gamertag: kenobita

tnm
tényleg ez a legjobb<#eljen>, és elég ha csak megmutatod neki ezt a topikot, meg teszel egy-két keresetlen megjegyzést mellé 😄

Úgy megvereted magad apáddal - lehetõleg nadrágszíjjal vagy vasalózsinórral -, hogy seblázad legyen.

fotográfik kolomp edisön :D