135
Hogyan lehetek lázas?
-
#55 Ettől félek én is, hogy hányok! :D De, akkor is monhatom, hogy vmi bajom van! :D -
#54 LOL -
#53 orálisan elégíts ki egy csövest -
#52 egyszer mi is kipróbáltuk suliban, osztálytársam belázasodott, én meg úgy behánytam tőle ahogy illik -
#51 Nekünk még a régi higanyos lázmérőnk van én azzal úgy trükköztem, hogy fejjel lefelé elkezdtem rázni míg elértem a kívánt értéket és mentem megmutatni a szülőnek, hogy lázas vagyok. Régi nehéz idők, az egyetemen legalább már nem kell trükközni. -
pinnacle #50 Még régebben szintúgy nagy betegségre hivatkozva elmentem orvoshoz, hogy szarul vagyok (szokásos problémák). Erre elküldött hasi ultrahangra, ahol megállapították, hogy a vesém kisebb a normálisnál:D
2 hét múlva mentem kontrollra, akkor már jóvolt!:D
1 hétig otthon voltam, ennyit megért:D -
#49 van egy storyim; egyik haverom nem akart munkába menni, így elment háziorvoshoz hasfájásra "panaszkodva". Doki kivizsgálja, nyomogatja hasát majd elküldi a belgyógyászatra vakbél gyanújával :D papírt nem kap mert azt a belgyógyász állítja ki. Így kénytelen volt elmenni oda. Megvizsgálták, doki mondja hogy a közeljövőben nem valószínű, hogy lenne valami. Végül kapott papírt :D -
#48 merméris? -
#47 Álszent ALERT! -
#46 sóskávé a legegyszerűbb
de ne akarjál lógni, húzzál suliba bazmeg... Hihetetlen hogy a sok tizenévesnek ma már csak a lógáson jár az esze... -
pista89 #45 Fake, osztálytársam kipróbálta, semmi baja nemvolt. -
#44 XDDDDD -
#43 forró fürdő és dugd a seggedbe a hőmérőt, ott pár fokkal "melegebb" van -
#42 sós kávé...vagy egyél egy kis krétát ;) -
#41 Ha még nem nagyon játszottad el a szüleidnél a kamu beteget, akkor érdemesebb inkább ilyenekkel próbálkozni, hogy fáj nagyon a fejed, hányingered van, szédülsz, fáj a hasad, stb. Tehát mondj több olyan tünetet, amit nem tud leellenőrizni muterod, hogy most ténylegesen van-e lázad, vagy tényleg piros-e a torkod. De ez háziorvosnál is tud működni. :) Ott is mondasz pár ilyet, mondod pl még, hogy tegnap még hőemelkedésed is volt (ki tudja leellenőrizni, hogy tegnap volt-e hőemelkedésed, vagy nem), és kész is az orvosi igazolás. :D Különben jobb nem kibúvókat keresni, és megmondani a szülőknek, hogy ma nem akarsz suliba menni, mert... -
#40 áá büdös kölke! majd megtudod... én péntektől hétfőig most lázas voltam.
aludni nemtudtam! de a poén hogy előtte a héten vettem gyógyszert meg kiirattam magam a dokival mégis mentem a suliba! hát most beütött a szar!
amugy a mi dokink is olyan hogyha elmész hozzá 0 bajjal akkor ír fel C vitamint meg ilyenek LOL. -
#39 ja, az is jó.:) -
#38 Lázmérőt odanyomod a felkapcsolt lámpához, vagy a meleg radiátorhoz / fűtőtesthez. Voila! :) -
#37 tényleg ez a legjobb, és elég ha csak megmutatod neki ezt a topikot, meg teszel egy-két keresetlen megjegyzést mellé :D -
rumkola #36 Úgy megvereted magad apáddal - lehetőleg nadrágszíjjal vagy vasalózsinórral -, hogy seblázad legyen. -
#35 krétát [ma már] nem enni, hanem porrá törni és orrodba felszívni kell, ami aztán nem lázat, hanem szép kis orrvérzést tud okozni. amúgy mivel kréta általában a suli épületén belül szokott elérhető lenni, meg mert a tanárok azok, akik jobban fosnak attól, hogy rosszul leszel a suliban, ezért ezt inkább arra szokták használni, hogy, hogyan jöjjél el suliból. megfelelő színészi rásegítéssel (nem szappanoperákból tanulva!) még azt is el lehet érni, hogy ne merjenek egyedül hazaküldeni, így hazavihetsz még egy embert is akár.
de amúgy nem vágom mi olyan szörnyű ált.-ban, hogy ne lehetne bemenni. (ill. néha vannak olyan dolgok, de azokat rendőrségen jelenteni kell:D ) -
#34 amikor én jártam általánosba meg gimibe, akkor sokszor csináltam ezt XD
na de ma már nekünk is digitális lázmérőnk van, amivel a lámpás trükk nem működik, mert ha lámpa alá tartod kb 90 fokot fog mutatni XD -
ba32107 #33 Akkor már tegye lámpa alá a lázmérőt :) -
#32 melegítsd a hónaljadat hajszárítóval, azt a hőmérő majd lázat mutat -
#31 Na irány suliba lurkók! -
#30 :D ilyenkor jó, de ha tényleg lenne valami bajom akkor szar lenne :( -
ba32107 #29 Hogy lehet valaki ilyen szar orvos, hogy meg se vizsgált? -
#28 úgy döntöttem hogy ma nem :D -
geo91 #27 És neked? -
#26 dejó -
#25 Neked nem kéne indulni suliba? :D -
#24 Menj el a családorvoshoz :D
Nekünk olyan családorvosunk van, hogy egyszer 2 óráról elaludtam, de semmi más bajom nem volt, már nem akartam bemenni a suliba. Elmentem a családorvoshoz, mondtam hogy az este lázam volt, meg néha köhögök, s egy hétre adott orvosi igazolást, meg írt fel pár gyógyszert :D -
#23 -
#22 A kötél sokkal jobb megoldás, utána SOHA nem kell isibe menned. -
Cat 02 #21 Egyé' krétát. -
#20 Értem! Nem sűrűn szeretek beteg lenni, de ki tudja, mikor fog jól jönni! -
karajjj #19 persze, bár felszívni jobb mint megenni
-
#18 Akkor ez, azt jelenti, hogy ha szerzek meszes krétát, akkor össze fog jönni? -
karajjj #17 izomlazító -
#16 Most elkeserítettél...
Én szerintem csak hánynék tőle! :D