Hogyan lehetek lázas?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
krétát nem enni, hanem porrá törni és orrodba felszívni kell, ami aztán nem lázat, hanem szép kis orrvérzést tud okozni. amúgy mivel kréta általában a suli épületén belül szokott elérhetõ lenni, meg mert a tanárok azok, akik jobban fosnak attól, hogy rosszul leszel a suliban, ezért ezt inkább arra szokták használni, hogy, hogyan jöjjél el suliból. megfelelõ színészi rásegítéssel (nem szappanoperákból tanulva!) még azt is el lehet érni, hogy ne merjenek egyedül hazaküldeni, így hazavihetsz még egy embert is akár.

de amúgy nem vágom mi olyan szörnyû ált.-ban, hogy ne lehetne bemenni. (ill. néha vannak olyan dolgok, de azokat rendõrségen jelenteni kell😄 )

w77d
amikor én jártam általánosba meg gimibe, akkor sokszor csináltam ezt XD
na de ma már nekünk is digitális lázmérõnk van, amivel a lámpás trükk nem mûködik, mert ha lámpa alá tartod kb 90 fokot fog mutatni XD

Akkor már tegye lámpa alá a lázmérõt 😊

zsutyesz
melegítsd a hónaljadat hajszárítóval, azt a hõmérõ majd lázat mutat <#nyes>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Narxis
Na irány suliba lurkók!<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

N o N a m e
😄 ilyenkor jó, de ha tényleg lenne valami bajom akkor szar lenne 😞
Hogy lehet valaki ilyen szar orvos, hogy meg se vizsgált?

N o N a m e
úgy döntöttem hogy ma nem 😄
És neked? <#idiota>
hungary27
dejó
BB7
Neked nem kéne indulni suliba? 😄
N o N a m e
Menj el a családorvoshoz 😄
Nekünk olyan családorvosunk van, hogy egyszer 2 óráról elaludtam, de semmi más bajom nem volt, már nem akartam bemenni a suliba. Elmentem a családorvoshoz, mondtam hogy az este lázam volt, meg néha köhögök, s egy hétre adott orvosi igazolást, meg írt fel pár gyógyszert 😄
BB7
<#hehe><#zavart2>
Sadist
A kötél sokkal jobb megoldás, utána SOHA nem kell isibe menned.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Egyé' krétát.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
Értem! Nem sûrûn szeretek beteg lenni, de ki tudja, mikor fog jól jönni!<#gonosz1><#hehe>
persze, bár felszívni jobb mint megenni
BB7
Akkor ez, azt jelenti, hogy ha szerzek meszes krétát, akkor össze fog jönni?
izomlazító
BB7
Most elkeserítettél...
Én szerintem csak hánynék tõle! 😄
Nekem nem mûködött, pedig egyszer próbáltam...
BB7
Hmm... ez a dolog érdekel! 😄
Narxis
Egyszer olvastam valami olyat, hogy a láz méregtelenít, zért akik ilyen természetgyógyászatban hisznek, sokszor szándékosan lázasodnak be. Kell egy vizes lepedõ, pár palack, egy ágy meg valamilyen tea. Asszem a palackba forró vizet töltöttek, a lepedõt hideg vízbe tették.. áá már nem nagyon emlékszem. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Littlepig13
Megne próbáld am sztem csak mond meg h otthon akarsz maradni aztán kész nálam ez bejön általában

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Littlepig13
Igyál Sósavat 90% töménységnél garantálta láz meg az intenzív osztály

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Örülj hogy egészséges vagy te hülye -.-

Dzsini
már elég régóta nem meszes kréták vannak (ahol egyáltalán még van kréta), úgyhogy az nagyon régen volt, hogy mûködött 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Super Saiyan
igyál sós kávét, az felviszi a lázad 40 fokra 😄 (nekem müxik)

>:C

Atkamon
Az hát... én még anno 7.ben ettem krétát és semmi bajom nem lett tõle😄 De amúgy nem is volt rossz íze😄

BB7
A krétaevés az fake?
na azért annyira nem😄

Odamész egy csöveshez összepuszilod, és ha szerencséd van, még egy kis tuberkolózist is elkapsz 😊

valami olyan

Mivan, lógni akarunk?-.-

Sziasztok! Várom a trükköket.

← ElőzőOldal 3 / 3