Hogyan lehetek lázas?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy nem vágom mi olyan szörnyû ált.-ban, hogy ne lehetne bemenni. (ill. néha vannak olyan dolgok, de azokat rendõrségen jelenteni kell😄 )
na de ma már nekünk is digitális lázmérõnk van, amivel a lámpás trükk nem mûködik, mert ha lámpa alá tartod kb 90 fokot fog mutatni XD
Ale Alonso! poppe fan club™
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekünk olyan családorvosunk van, hogy egyszer 2 óráról elaludtam, de semmi más bajom nem volt, már nem akartam bemenni a suliba. Elmentem a családorvoshoz, mondtam hogy az este lázam volt, meg néha köhögök, s egy hétre adott orvosi igazolást, meg írt fel pár gyógyszert 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.