138
Transformers Revenge of the Fallen The Game topic
-
#18 Már ki jött
360-ra -
#17 Én várom a megjelenést. Remélem azért kicsit jobb lesz mint az első.Úgy lesz benne hogy akivel akarsz azzal mész benne? -
#16 Június 23. Amerikában, de külhon kb. 26-30 között. Változó.
Tömör infók itt. -
#15 És mikorra várható? -
#14 Fel kell éleszteni a fórumot. -
#13 Lesz. -
#12 Szerinted??? -
#11 Lesz Transformers 2 The game? -
#10 Itt az első gameplay előzetes:
Revenge of the Fallen The game Reveal trailer -
#9 Ide el is felejtettem megírni. Egy ScrewAttack interjú a játék producerével, pár újabb részlet kiderült.
ScrewAttack Transformers 2 Game interjú -
#8 Frissítették a játék oldalát. Új concept artok, háttérképek és fórum.
TransformersGame.com -
#7 Én nem játszodtam ki, nbem is telepítettem. Isten őrizzen tőle mindnekit. A film még egyszer megnézhető kategóriában van, de a játék már nincs a jtszhatók között. Ez se lesz olyan nagy bumm... LOL -
#6 én végigtoltam, de csak bosszúból, h "mocsadék, elqrtam veled az arányomat, azért is kijátszalak..."
OFF: Hálózsákon mikor várható a következő TF képregény, hm, mester? :) -
#5 Az elsőt volt aki végigjátszotta egyáltalán??? Nagy rajongóként is három óra múlva ment az uninstall :) Az a ahárom óra sem a felhőtlen örömökről szólt xD -
#4 csak nem a Bay-féle univerzumból, ahhoz túl szegényes, és kidolgozatlan - istenem, hol van a G1... -
Hydroceph #3 Mondjuk itt talán a grafika meg az effectek csinálnak belőle valamit.
De az, hogy hova érkezik, azt sejteti, hogy maga a cucc egy fos lesz.
Főleg, hogy filmből. a Multi esetleg érdekes elsz. de egy MMOra elöbb kapnám fel a fejem. Lenne miből csinálni. -
Hydroceph #2 rakás szar lesz ez is -
#1 Igaz már egy hónapa, hogy megerősítve a hír, hogy készült a Revenge of the Fallen The Game, de jobb későn, mint soha. A játék ismét minden platformra kijön PS3, PS2, PSP, Xbox360, PC, Wii, Nintendo DS, mobil. A fejlesztő a Luxoflux, valamint a portokat a Beenox, Krome Studios, Vicarious Visions, Savage készíti.
A játékban most először lesz multiplayer is! Valamint minden eddiginél több Transfrmer közül választhatunk és ha igaz akkor bárkivel végig játszhatjuk a játékot, mert szabadon válogathatunk.
Transformers Revenge of the Fallen The Game oldal
Teaser Trailer SD
Teaser Trailer HD
Az első képek