Transformers 2 The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Mekkorák a pályák?Ezis olyan mint az 1 hogy 1-1 pályát szabadon be lehet jráni és rombolni meg minden és csak akkor van küldetés ha odamész és elfogadod?

wesker24
Jah nekem nem volt ilyen problémám én átraktam más billre és nálam simán ment tovább !
Én még mindig nem tudok a traningen túl jutni :S amikor autómódba kell meg csinálni ezt azt és L CTRL azt kell megnyomni erre meg kifagy az egész játék 😞 próbáltam más betüre át rakni de úgy meg nem érzékeli szal nem tom mi lehet a gond :S és ahogy sajnos látom itt senkinek nincs ilyen problémája 😞
balint1111
Én most fogom felrakni remélem nem lesznek bajok. Nekem nagyjából bejött az elsõ rész is. Abba nem volt hiba.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

tök jó nincs már az a hülye grafikai hiba (újra kellet raknom a gépet alapból úgy hogy kiváncsi voltam és így már jó) de mentés gondjaim nekem is vannak
balint1111
Lassan kell házigazda<#vigyor3>

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

balint1111
Nagyon bugos a játék?

Márt ujra telepítettem de nincsen hang pedig mind a hármat felhúztam 100%-ra. Minden más programnak és játéknak van hanja csak ennek nincsen. Segítsetek SOS ???

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Valami megoldás arra, hogy el tudjam menteni a játékot tudtok? Mert nem lehet menteni:S De úgy látom nem csak nekem van ilyen gondom, lehet hogy javító patch-re vár? Ja és ricsa008-hoz hasonlóan nekem is világos a kép.
a világos képre van megoldás? hiába állítoma gammát világos mint a p...a
Shep
Már hogyne lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Miért nincs hang a játékban?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

még mindig nincs arra megoldás hgy el mentse a játékot? pls!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nem beragadó semmi egyszerüen beáll :S
Lehet, hogy a shiftet beragadó gombnak érzékeli. Telepítsd újra, vagy nem t'om. Én még ilyennel nem találkoztam. :S
Válaszoljatok PLS 😞
Semelyik robotnál nem tudok végmenni a traningen mert amikor autó módba kell lenni és a L ctrl + Shift ezeket kell megnyomni egyszerüen kifagy a játék 😞 Ez miért van? Másnak ilyen nem volt?
Sziasztok ati kártyásoktól kérdezném hogy melyik verziójú Catalyst alatt játszanak, nekem a 9.6 és 9.5 alatt is fekete-vörös minden mint 36. hozzászólás alatt.
nekem a clone dvd-s is simán megy és szépen elmenti.

#65 PLS 😞
Ja és amit letöltöttem CloneDVD-s és külön töltöttem le hozzá crack-ot, mert kérte a cracket anélkül nem indult.
Valaki tudna segíteni, hogy miért nem ment? és hogy tudom azt megcsinálni, hogy mentse? lécci help!
arra még mindig nincs megoldás hogy el mentse a játékot?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az autobotoknál a trainingnél amikor autóval kell menni és L CTRL és Shiftet kell nyomni akkor mér fagy ki a játék? :S
Az autobotoknál nincs is benne? Na akkor -1 pont az értékelésnél 😄
balint1111
Én még mindig töltöm. De nagyon kíváncsi vok rá.

Shep
Én cr4ack nélkül játszottam és semmi baja nem volt, szépen végigvittem mindkét oldalt. Amúgy pár perces küldetések vannak úgyhogy kb 2 óra alatt le lehet nyomni egy oldalt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja amúgy szerintem lehet hogy a másik crack kell neki és amiatt nem ment.

De szerintem jó játék csak több hangsúlyt kellett volna fektetni a bunyóra.(szerintem)

ez egy vicc újra felrakom végre nincs az a hülye hiba (ez tegnap este volt) ma elinditíom újra meg van a hiba :S sõt nem is mint nálam se
Shep
Ha az álcákkal játszol benne lesz egy küldetésben.

nekem repack verzió van és abban se menti el az állást 😞

Egy valami hiányzik ebbõl a játékból. Egyelõre. Egy személy. Hol van Megan Fox?!
Hali! Tudna valaki segíteni, hogy miért nem tudok menteni? Azaz a profilom megvan csak semmi mentés nincs:S
A mappába sincs semmi!
Aki tud légyszi segítsen!!! (Am CloneDvD-s formátumba szedtem le)
Shep
SPOILER

Hoppá, ha az álcákkal visszük végig a játékot akkor a végén Megatron öli meg a Bukottat és ezután van egy bejátszás, hogy Megatron feléleszt valami új brutál robotot (ez már utalás lenne a 3. részre?)

kill3r21
Nekem nincs hang a játékban, valaki valami 5let?
Shep
Igen.

balint1111
Legyõzted ezt a nagy robotot?

Shep

Nálam menti a játékot gond nélkül, de az a gamma, az nagyon sz.r
Kár érte, talán lesz valami javítás, ami rendbe hozza a képet.
Hali! én ma töltöttem le a gamet! Játszottam is vele 45%-ig de nem menti el :S Belépek a profil megvan de mikor a resume game-ra megyek nem azt írja hogy nincs mentésem. És a mentés mappámba sincs semmi! Elvileg pedig el kellene menteni! Nem tudjátok mi lehet a probléma? Aki tud lécci segítsen!!!!
kuci06
Uninstall?

SHIFT-DELETE A JÁTÉK MAPPÁJÁN
Nem volt türelmem végigmenni az uninstallon 😄

Bûnrossz egy játék, elrontja a film által nyújtott élményt 😛
Maradjanak csak meg az emlékezetemben a film képkockái... és ne ez

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Prince23
Uninstall
/-fav

Shep
Nem is olyan rossz ez a játék ha csak egy egyszerû kikapcsolódásra vágyunk. Fel lehet oldani teljes részeket is a mesébõl, tök poén mikor Bumblebee átváltozik sárga bogárhátúvá 😊

ez a játék nyert ez az elsõ játék ami úgy törlök le hogy nem is játszottam vele az miatt a hülye garfikai sz*rság miatt
Nekem is akad rendesen pedig ajánlott gépigény megvan!
Ez van elkell fogadni!

Prince23
Mindig szánalom, de tény, jobb az elsõtõl, csak édes kevés még mindig. Elsõ benyomás nálam megbukott. Nemhiába Fallen angela címe XD

balint1111
Ez játék sokat nem kell tõle várni. Jobb mint az elsõ remélem mert még töltöm(gyenge a netem). Kipróbálom remélem jobb lesz.

Shep
Hát az elsõ résztõl jobb lett a játék, de nagyon kis pályákon zajlik a történés (késõbb lehet változik) az irányítás nem vészes, de a kamerakezelés borzalmas, folyamatosan libeg, tök követhetetlen az egész, jármûvé változni gyakorlatilag értelmetlen a kis terek miatt. A grafika tûrhetõ, a robbanások és hasonló effektek elég szépek a játékmenet, meg ilyen megyünk jön pár ellenséges robot, lelõjük õket, megint megyünk megint jönnek megint lelõjük és így tovább. Mindenesetre 3 küldetést már megcsináltam, igaz ebbõl 1 a tréning volt 😊 tehát ez már jobb, mint az elsõ mert ott még egyet sem fejeztem be 😊 Azt sajnálom ,hogy nem lehet pl. az embereket is irányítani vagy, hogy a robotoknak nincsenek jó kis puszta kezes kombóik mint a filmben.

Sgtfathi
Akár mien felbontásra rakom szaggat mint az állat,ebbõl patch lesz😞

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

jah mellékes megjegyzés mielött azt mondanátok sz*r a videókártyám HD4650-es megy a gépembe és egy az egytlen játék ami így néz ki