138
Transformers Revenge of the Fallen The Game topic
-
vukocska #98 Igen ékezetes. -
#97 Ez jó kéréds nekem enged 1280X1024-be neked nemtom mi a hiba. -
Schelotto #96 Sziasztok! 8800Gt 512Mb nál miért enged csak 1024x768-as felbontást? A monitorom 1440x900-as, és Razor verzió. -
#95 clone verzió + razor crack, nálam tökéletesen működik.
a játék nem volt rossz, de többet is kilehetett volna hozni belőle szerintem. például lehetett volna kicsit hosszabb is, eléggé rövidke a 2 kampány. több robotot is bele lehetett volna rakni, az újak közül alig akad egy kettő. Autobotoknál nincs is pl egy robot sem az újak közül, van egy Breakaway nevű robot, de ő nem filmes karakter. az Álcáknál pedig ők szerepelnek az újak közül: Grindor, Long Haul, Sideways. nagyon összecsapott játék, unalmas délutánokra jó mondjuk. lehetett volna több feloldandó skin, vagy modell, esetleg robot... mint az első részben a G1-es modellek (G1 Optimus pl), skinek. itt kampányonként van 1-1 G1 skin, és kész. szóval vannak benne jó ötletek, de sok a hiányosság, sokkal többet kilehetett volna ebből hozni. -
#94 Van ékezet a windowsos felhasználónevetekben?Vagy egyéb karakter? -
oregon1987 #93 Ja jó lenne nekem se ment! -
vukocska #92 Valakinek sikerült már a mentésre rájönni? -
vukocska #91 Am a halványképre van megoldás? mert a gamma egy ratyi... -
#90 Jó lenne a gém de nálam is mentéshiba. Nem lehet ezellen valamit tenni? -
vukocska #89 Hát nemtudom, lehet rosszul törték fel és azért nincs mentés...:S mert nem igaz hogy ennyi emberke nem tud menteni:S (köztük én se) -
#88 Mekkorák a pályák?Ezis olyan mint az 1 hogy 1-1 pályát szabadon be lehet jráni és rombolni meg minden és csak akkor van küldetés ha odamész és elfogadod? -
#87 Jah nekem nem volt ilyen problémám én átraktam más billre és nálam simán ment tovább ! -
szapor #86 Én még mindig nem tudok a traningen túl jutni :S amikor autómódba kell meg csinálni ezt azt és L CTRL azt kell megnyomni erre meg kifagy az egész játék :( próbáltam más betüre át rakni de úgy meg nem érzékeli szal nem tom mi lehet a gond :S és ahogy sajnos látom itt senkinek nincs ilyen problémája :( -
#85 Én most fogom felrakni remélem nem lesznek bajok. Nekem nagyjából bejött az első rész is. Abba nem volt hiba. -
neptum #84 tök jó nincs már az a hülye grafikai hiba (újra kellet raknom a gépet alapból úgy hogy kiváncsi voltam és így már jó) de mentés gondjaim nekem is vannak -
#83 Lassan kell házigazda -
#82 Nagyon bugos a játék? -
masssza #81 Márt ujra telepítettem de nincsen hang pedig mind a hármat felhúztam 100%-ra. Minden más programnak és játéknak van hanja csak ennek nincsen. Segítsetek SOS ??? -
vukocska #80 Valami megoldás arra, hogy el tudjam menteni a játékot tudtok? Mert nem lehet menteni:S De úgy látom nem csak nekem van ilyen gondom, lehet hogy javító patch-re vár? Ja és ricsa008-hoz hasonlóan nekem is világos a kép. -
ricsa008 #79 a világos képre van megoldás? hiába állítoma gammát világos mint a p...a -
#78 Már hogyne lenne :) -
masssza #77 Miért nincs hang a játékban? -
Szpecnyaz #76 még mindig nincs arra megoldás hgy el mentse a játékot? pls! -
szapor #75 nem beragadó semmi egyszerüen beáll :S -
raulreal #74 Lehet, hogy a shiftet beragadó gombnak érzékeli. Telepítsd újra, vagy nem t'om. Én még ilyennel nem találkoztam. :S -
szapor #73 Válaszoljatok PLS :( -
szapor #72 Semelyik robotnál nem tudok végmenni a traningen mert amikor autó módba kell lenni és a L ctrl + Shift ezeket kell megnyomni egyszerüen kifagy a játék :( Ez miért van? Másnak ilyen nem volt? -
cyber5 #71 Sziasztok ati kártyásoktól kérdezném hogy melyik verziójú Catalyst alatt játszanak, nekem a 9.6 és 9.5 alatt is fekete-vörös minden mint 36. hozzászólás alatt. -
bajsz #70 nekem a clone dvd-s is simán megy és szépen elmenti. -
szapor #69 #65 PLS :( -
vukocska #68 Ja és amit letöltöttem CloneDVD-s és külön töltöttem le hozzá crack-ot, mert kérte a cracket anélkül nem indult. -
vukocska #67 Valaki tudna segíteni, hogy miért nem ment? és hogy tudom azt megcsinálni, hogy mentse? lécci help! -
Szpecnyaz #66 arra még mindig nincs megoldás hogy el mentse a játékot? -
szapor #65 Az autobotoknál a trainingnél amikor autóval kell menni és L CTRL és Shiftet kell nyomni akkor mér fagy ki a játék? :S -
raulreal #64 Az autobotoknál nincs is benne? Na akkor -1 pont az értékelésnél :D -
#63 Én még mindig töltöm. De nagyon kíváncsi vok rá. -
#62 Én cr4ack nélkül játszottam és semmi baja nem volt, szépen végigvittem mindkét oldalt. Amúgy pár perces küldetések vannak úgyhogy kb 2 óra alatt le lehet nyomni egy oldalt. -
Szpecnyaz #61 ja amúgy szerintem lehet hogy a másik crack kell neki és amiatt nem ment.
De szerintem jó játék csak több hangsúlyt kellett volna fektetni a bunyóra.(szerintem) -
neptum #60 ez egy vicc újra felrakom végre nincs az a hülye hiba (ez tegnap este volt) ma elinditíom újra meg van a hiba :S sőt nem is mint nálam se -
#59 Ha az álcákkal játszol benne lesz egy küldetésben.