Transformers 2 The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.
Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt akinek nem menti el!
Csak új windows fiókot kell létrehozni ékezet nélkül pl. AAAA
Nekem müködik,remélem nektek is!
Nekem windows 7-em van és nálam se ment a Razoros változatom van.
Valaki talált már rá valami megoldást ha valki talált jó megoldást az legyen szives leírni vagy pm-ben elküldeni!!
Szerintem amúgy nem rossz a játék csak nagyon idegesítõ hogy nem ment.
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Én is letöltöttem jó a játék csak egy gondom van vele néha a kép megáll de a hang megy tovább kilépni kitudok a küldetésbõl és akkor beadja a menüt, de ez csak a versenynél van mikor a autobotoknál a repülövel kell menni felveszem a 4-5 gömböt és leáll a kép.
az álcák nál meg akkor áll le mikor Megatronnal kell menni! Ez nagyon idegesít.
Valaki megoldást
Amugy sztem jó a játék, de néhány küldetésnél semmi köze a filmhez.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
sztetek tört játékkal lehet online játszani mint pl sok COD 2 zõ is teszi?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
a játék nem volt rossz, de többet is kilehetett volna hozni belõle szerintem. például lehetett volna kicsit hosszabb is, eléggé rövidke a 2 kampány. több robotot is bele lehetett volna rakni, az újak közül alig akad egy kettõ. Autobotoknál nincs is pl egy robot sem az újak közül, van egy Breakaway nevû robot, de õ nem filmes karakter. az Álcáknál pedig õk szerepelnek az újak közül: Grindor, Long Haul, Sideways. nagyon összecsapott játék, unalmas délutánokra jó mondjuk. lehetett volna több feloldandó skin, vagy modell, esetleg robot... mint az elsõ részben a G1-es modellek (G1 Optimus pl), skinek. itt kampányonként van 1-1 G1 skin, és kész. szóval vannak benne jó ötletek, de sok a hiányosság, sokkal többet kilehetett volna ebbõl hozni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?