Transformers 2 The Game

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Hogy hogy vagyunk vele? Hát talán úgy vagyunk vele, hogy nem a Játékosok fórumába tartozik ez a téma.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Skacok: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az 1986-os Transformers: The Movie létező két szinkronja nem igazán bejövős. A régi minőségben jó, de sok az időzítési és fordítási hiba. Az új meg olyan mintha csak emberek beszélgetnének. Felvettem a kapcsolatot ezért a NovaVoice non-profit szervezettel akik fandub-ok gyártására szakosodtak. Remélhetőleg, ha elegen jövünk össze és az anyagiakat is tudjuk fedezni akkor elkészíthetjük (akár mi magunk) a rajzfilm legjobb szinkronját. Kit érdekel a dolog?

Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.

http://frost08.blogspot.com/2009/07/transformers-revenge-of-fallen-game.html
Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt akinek nem menti el!
Csak új windows fiókot kell létrehozni ékezet nélkül pl. AAAA
Nekem müködik,remélem nektek is!
Hali!!!!

Vki akinek megvan az küldje el a mentését...

[email protected]

Kössz!!!
a fényerõn nem lehet állítani? kiesik a szemem
Sziasztok.Bár ez transformers 2 the game de nekem a transformers the game telepítésével gondom van ha valaki tudna segíteni megköszönném.Szal felraktam kérte a cd-t felülírtam a cd-n található transformers exe fájal már nem kérte a cd-t de indítás helyett újra azt az ablakott adta vissz.Miért?

mennyire érdemes vele foglalkozni ? úgy érdekelne a dolog, de ha csak sima menj oszt verjé szét minden ellenséget típusú játék robotos környezetbe, akkor úgy nem érdekel...

Sanxi007
Helló all!!
Nekem windows 7-em van és nálam se ment a Razoros változatom van.
Valaki talált már rá valami megoldást ha valki talált jó megoldást az legyen szives leírni vagy pm-ben elküldeni!!
Szerintem amúgy nem rossz a játék csak nagyon idegesítõ hogy nem ment.

Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:

Optimus Prime
Csak annyit kérdeznék játszott-e valaki online és milyen. Valamint Celeron 3 Ghz, 1.5 GB RAM és Geforce 860 GT 256MB elég a játékhoz?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok!

Én is letöltöttem jó a játék csak egy gondom van vele néha a kép megáll de a hang megy tovább kilépni kitudok a küldetésbõl és akkor beadja a menüt, de ez csak a versenynél van mikor a autobotoknál a repülövel kell menni felveszem a 4-5 gömböt és leáll a kép.

az álcák nál meg akkor áll le mikor Megatronnal kell menni! Ez nagyon idegesít.

Valaki megoldást

Amugy sztem jó a játék, de néhány küldetésnél semmi köze a filmhez.
genRob
Na ez a szívás! :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Sziasztok! Nekem eredeti játékom van,de az sem akar menteni!Tud vki segíteni?
Én is csatlakozok az elõttem szolokhoz. Nekem sem ment a Razor crack.

valaki válaszoljon pls
hali mindenkinek. nekem is a mentéssel vannak gondjaim, ha valakinek jó a crack e az pls rakja fel az oldalra elõre is köszi
genRob
Erröl van szó jelenleg is, de van akinek mûxik a mini imgel. Nekem pl nem.

A játékban sosem szokott menteni, a játékot torrentrõl töltöttem le, de nem ment.Eljutok valameddig kilépek de amikor újból belépek a játékba akkor mindig újbol kell kezdenem.Ezzel csak én vagyok így vagy más is?Ha nem csak én akkor esetleg tudna valaki segíteni?
genRob
...lehet lekéne szedjek vmi más fajtát nem a Razor félét?

genRob
Leszedtem, köszi. De menteni nem akar. Pedig direkt újra raktam a gémet. El is indul a minivel. De nem ment.

TreDoR
A fõoldal nem megy, de a mirrorok igen, keress rá az oldalra googlen és az elsõ találat kivételével mûködni fognak.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

genRob
Tudnátok egy linket adni ahonnan letudnám szedni a minit? Köszi, elõre is.

genRob
...erre nem megy a gamecopyworld. :-/

genRob
Köszi, kipróbálom.

TreDoR
#109 Nekem így elindult a játék, csak várni kell egy kicsit, és mivel ilyenkor nincs crack, a mentésnek is mûködnie kell.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

genRob
Nekem sem megy a mentés. Razorhoz 2 3 exet is próbáltam. Vmi okosság esetleg?

Valaki tudna feltölteni 1 normális crackott(aminél jó a mentés) vagy felvenne msn-re: [email protected] THX elõre is!

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

elitehun
Hamachi-n keresztül tuti lehet
1 kérdés amugy helo XD

sztetek tört játékkal lehet online játszani mint pl sok COD 2 zõ is teszi?
Hello! Kinek van meg ez a jatek PS2-re? Az irjon valaszt nekem!

TreDoR
Akiknek nem menti, azok sztem próbálják ki a mini imaget, daemon toolssal és az eredeti indítófájllal.

balint1111
Holnap este segítek. De kellene mennie csinálj profilt a te neved alatt.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Menteni tudok,azért köszi.
Nekem razor crack van mégsem ment....
balint1111
Próbálj drivert frissíteni. Nekem ati van ezért többet nemtok segíteni.A mentésre meg a razor crack a megoldás.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Hello!Szeretném megkérdezni,hogy van-e valami megoldás arra,hogy ne legyen a játék vörös képpontos?(geforce kártyám van)
Sziasztok! Melyikõtöknek van meg a Transformers 2 PS2-re? Az Írjon
Hát eddig nagyon úgy tûnik, hogy nincs :S
balint1111
A mentésre van megoldás?

A világos képre nincs megoldás?:S Mert nekem is olyan halvány a kép mint az #51-edik hozzászólásnál :S
Na átírtam, de így se menti😞
Igen ékezetes.
balint1111
Ez jó kéréds nekem enged 1280X1024-be neked nemtom mi a hiba.

Sziasztok! 8800Gt 512Mb nál miért enged csak 1024x768-as felbontást? A monitorom 1440x900-as, és Razor verzió.
DJ Skyline
clone verzió + razor crack, nálam tökéletesen mûködik.

a játék nem volt rossz, de többet is kilehetett volna hozni belõle szerintem. például lehetett volna kicsit hosszabb is, eléggé rövidke a 2 kampány. több robotot is bele lehetett volna rakni, az újak közül alig akad egy kettõ. Autobotoknál nincs is pl egy robot sem az újak közül, van egy Breakaway nevû robot, de õ nem filmes karakter. az Álcáknál pedig õk szerepelnek az újak közül: Grindor, Long Haul, Sideways. nagyon összecsapott játék, unalmas délutánokra jó mondjuk. lehetett volna több feloldandó skin, vagy modell, esetleg robot... mint az elsõ részben a G1-es modellek (G1 Optimus pl), skinek. itt kampányonként van 1-1 G1 skin, és kész. szóval vannak benne jó ötletek, de sok a hiányosság, sokkal többet kilehetett volna ebbõl hozni.

The Protector
Van ékezet a windowsos felhasználónevetekben?Vagy egyéb karakter?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ja jó lenne nekem se ment!

Valakinek sikerült már a mentésre rájönni?
Am a halványképre van megoldás? mert a gamma egy ratyi...
balint1111
Jó lenne a gém de nálam is mentéshiba. Nem lehet ezellen valamit tenni?

Hát nemtudom, lehet rosszul törték fel és azért nincs mentés...:S mert nem igaz hogy ennyi emberke nem tud menteni:S (köztük én se)
Oldal 1 / 3Következő →