PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>
Carlos
Ez a Köcsög vagy! hibaüzenet!

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
legjobb hibaüzenet 😄

All hail the double x!

morcosqtya
Zöld lófarok bezavart nálam is.
Nem annyira gyakori.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ha tudsz olvasni meg láttál már lovat, értened kéne 😄
nonicks
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

off:

egyébként elég szomorú hogy lassan az emberek minden jogukat elvesztik, valamilyen úton módon. lassan eljutunk oda hogyha veszek 1 üveg coca colat akkor úgy kell innom hogy a kezemmel kitakarjam a logot hogy ne láthassák mások?

SzirmosSzisza
Youtubera percenként kerül fel 1 napnyi videó, most ennek ha csak 10 % védett, már akkor is nagyon nagyon nagyon sok levélrõl beszélünk ...

Inkább ez lesz szerintem: http://notch.tumblr.com/post/7152523035/bill-s-978

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nem is baj legalább csak az értelmes videók lesznek meg a játékról (mert engedéllyel lehet felrakni, mondjuk bebizonyítod hogy megvetted a játékot (fényképpel vagy serial numberrel) és írsz egy rövid levelet). így ki lehet szûrni a 10 éves visító idióták videóit meg a tirexi szintû barmok videóit is akik csak faszhegyezésre meg e-penis növelés miatt töltik fel ezeket a videókat amiket õk csak letöltöttek és büszkén reklámozzák a videót

Hegi90
És ezt a törvényt már el is fogadták, vagy még tudnak rajta változtatni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jazzy
#19857 #19859

Hát ez lol, ezeket még megértem, de hogy nem lehet streamelni meg felrakni videót..
BEAST
Új törvény tervezet a szerzõi jog által védett tartalmak megosztása ellen. Leginkább a sorozatok, filmek, zenék (kalóz)feltöltését szeretnék megakadályozni, de a törvény nem tér ki pontosan ezekre. Ezért a játék videok, streamek is tilosak lennének (a szerzõ/kiadó engedélye nélkül).

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez most mi? 😄 Poén cikk, vagy álhírportál, vagy mi, mert én ezt nem vágom 😄

SzirmosSzisza
http://www.bbspot.com/news/2008/12/linux-on-a-potato.html lol 😄

#19856: Amerikában most van egy új törvény, de valszeg belerakják majd abba a cuccba amit el kell mindig fogadni, hogy lehet ...

jazzy
Wut? Ez tilos?
SzirmosSzisza
Amcsik is szopnak ...

SzirmosSzisza
😄DDD

SzirmosSzisza

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jaa.. 😄

dronkZero
Nekem is eltartott egy darabig, míg leesett.

A Google+nak már nem örül. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem értem.

😄DDDDDDDDDD
OFF
Ma 10 éves a bittorrent.
HÁBÉDÉ!
MR ME
wizard of sonic mekkora jó game volt <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SzirmosSzisza
😄D

SzirmosSzisza
Rossz Google!

zöldeshányás

\"fingjál bele a rencerbe\"

Desiderata
LOL kuka pc

SzirmosSzisza
http://egmontmennizurich.blogspot.com/2011/06/20-os-projektem.html

RAZOR27
um, sose játszottam a tf2-vel, de hamár f2p, majd ránézek

btw: a portal-al párhuzamba se volt nagy hülyeség összehozni 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ma már 75%al olcsóbb a vonatos játék és minden kiegészítõ 😄

FZoleee
most csak 256 euró a railworks simulator, vegyétek 😄
Guren
inkább ezekre

RAZOR27
Portal 2 karaktercsinosítós szarokra utalnak sztem

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

nonicks
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

pxxl
<#wow3>

All hail the double x!

Nagyon rákattantak mostanában erre a témára... 😊

PLaci
gif-ben vagy png-ben kéne tolni... 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SzirmosSzisza

Aquir
or the background of the picture is different

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
heh

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

FZoleee
a vonatos játék is féláras, az összes dlcvel együtt 😄
link

SzirmosSzisza
Steamen megkezdõdött az occóság o.O

benőmenő
Valóban gyenge a kábelek hátul elvezetésében, de mitõl szarfos?<#nemtudom>
PLaci
Ez mekkora már 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci