35806
-
És ha egy moldáv és egy német lakik együtt Londonban? Nem értenék egymást az anyanyelvükön? -
gondolom egész nap filmezik, és van 5 terrás winyójuk :D -
Zero 7th #23012 Mondjuk ezek a BF3-as videók... Se nem ritka, se nem igazán nagy tétel egyik sem. Kb napi egy ilyet tudnék filmezni én is, csak a faszom fog több órányi videót felvenni 10 másodperc kedvéért. (Őszintén nem is teljesen értem, hogy hogy a picsába keletkeznek ezek.) -
Fake SZAG? :D LOL fel se tűnt senkinek, hogy nem is natív angol/amcsi egyik sem? Akcentus keményen hallatszik és ez még a videó elején nem gáz, csak mikor bebassza a monitort a csaj és ANGOLUL szól a párjához aki érezhetően ugyanolyan akcentussal szól vissza, ahelyett, hogy mindketten az anyanyelvükön tolnák az már nem csak gyanús. -
nem humoros, de wow...
-
Ha amerikai akkor más nem is lehet. Még amit kérdeznek se... -
Fake szagot érzek... -
Francokat, itt a csaj egeszseges, meg eleg jol turte hogy a faszi nem elegitette ki egy honapja... :D -
Az egy dolog, hogy 8 órában játszódik, szíve joga, de hogy egy hónapja nem kettyintette meg az asszonyállatot... Itt vmi nagyobb gond van. -
Re4zOon #23005 Inkább nem húzom fel magam basszus -
Re4zOon #23004 Akkor vidulj!
-
hát az oké, h a csávo egy fasz, h napi 8orában minecraftozik...de a csaj se komplett az biztos :S -
A büdös kurva!
-
ezen felnevettem :D
-
valahogy a Valve-féle robotos előadás jobban tetszett :D
23000-res ték -
:D
-
ez valahogy beteg :D -
-
a gétéanégyezés a világ leghasznosabb időtöltése! -
más játékkal nyilván nem... -
napi 1 órát kibaszol az életedből -
-
nekem olyannak tűnik mint a gitár hero...nyomkodni kell a megfelelő gombokat a megfelelő időben.... -
Én is így voltam vele, de napi 1 órára lazán le tud kötni :) -
Sosem értettem, hogy ezeket a szarokat az ázsiaiakon kívül hogy tudja bárki is élvezni. -
-
ez miből van? I
I
I
\ /
. -
-
_:SADADS_ADS -
Van egy másik részlet is:
ACT VII, SCENE II, CONTINUED
Lifts-Her-Tail: My goodness, that's quite a loaf! But how ever shall it fit my oven?
Crantius Colto: This loaf isn't ready for baking, my sweet. It has yet to rise.
Lifts-Her-Tail: If only we could hurry that along. How would I accomplish such a task?
Crantius Colto: Oh, my foolish little Argonian maid, you must use your hands.
Lifts-Her-Tail: You wish me to kneed the loaf? Here?
Crantius Colto: Of course.
Lifts-Her-Tail: But what if the mistress catches me? Your loaf was meant to satisfy her appetite.
Crantius Colto: Don't fret, my delicate flower. I'll satisfy the mistress's cravings later.
Lifts-Her-Tail: Very well, but I'm afraid my oven isn't hot enough. It could take hours!
Crantius Colto: Plenty of time, my sweet. Plenty of time.
END OF ACT VII, SCENE II -
-
DIESEL DOG #22983 :DDD -
Blum #22982 - Apu hogyan kerültem én erre a világra?
- Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni,
figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd
találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leOK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap..." -
-
te ezt imádni fogod 
-
:)
-
DIESEL DOG #22978 :D! -
Cica hibaüzenet :D -
új meme?
-
hátterek :)