"Vámpír" a tömegsírban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, te is fiam?
:-)

Kara kánként folytatom tanításom.

ja és bocs, hogy nem spoilerrel nyomattam... elfeledkeztem a dologról...
a sors keze, hogy pont ma jött rám ez a hülyeség, szerintem az ott a képen epikorusz koponyája 😄
Igaza lehet samebadinak... Lehetséges, hogy azért csillogtatod itt félmûveltséged, mert sosem sikerült megtanulnod a különbséget a megerõszakolni és megszerezni egy nõt között? 😉

ja igen, és nem annak köszönheted azt, hogy egyáltalán írtam rólad, hogy annyira kurvára érdekelsz, hanem annak, hogy irritál, hogy osztod az észt, zavar, nem vagyok rá kíváncsi, ennyi és szerintem nem vagyok egyedül , tegye fel a kezét aki egyetért !
<#eljen>
tessék, ki lehet moderálni, leszarom, az is leszarja majd aki kimoderálta, és én sem fogok eret vágni a fürdõszobában. egyedül epikoruszban él majd valami beteges boldogságérzet, hogy történt valami kis akció az életében
gogol köpönyeg ismerõs? fogalmam sincs miért, de valahogy ahhoz az embertípushoz tartozol, ahova más viccbõl, unalomból irkál, azt a területet te szentnek tekinted... ebbõl is levetíthetõ (és tényleg nem ismerlek (nem is akarlak), de azért le merem írni) hogy a való életben milyen értékek lehetnek még a tarsolyodban. Ha ennyire kur..vára intelligenc jesus-face vagy mint ahogy beállítod magad nem is az, hogy nem ugranál (igen a lapot minõsítem) ilyen szar fosadék félbulvár hírekre, de.. talán lenne annyi eszed, hogy jobb dolgokkal töltsd az életed.
ugyan nem vagyok pszichológus, de értek a témához, a te eseted tipikusan az az eset, amikor az ember képtelen a való életben érvényesülni, ezért internetes fórumokon , wowon, vagy hasonlón próbál meg jobban felépíteni, nyilván van olyan ember is, akit a munkája köt a géphez. Természetesen az, aki ennyi ésszel azt érte el, hogy egy gép elõtt kelljen görnyednie egész életében, sikeres ember. 😄 én inkább ibizán vitorláznék. igazából minden embernek vannak ilyen periódusai, hogy feljár lapokra, és ossza az észt, de egy idõ után ráeszmél, hogy csak karakterekkel kerül kapcsolatba és nem emberekkel és megpróbál a való életbe fektetni. itthagyja a lapot, esetleg más lapot néz, roszabb esetben máskor megint feljön, de nem azonnal, és megint ossza. viszont aki erre nem eszmél rá, hogy ez az egész, amit csinál felesleges idõpocsékolás, az beteg. nincs bajom a beteg emberekkel. felõlem feljöhet ide az összes skizofrén (csak epikoruszt szeretném minõsíteni) õrült kémiatanár osztani az észt, legfeljebb adnak egy kis adrenalinlöketet a naphoz amikor beszólnak valakinek, illetve példát statuálnak arra, hogy hogyan ne ba.sz.d el az életed. ennyi.
jó, tegyük fel, hogy olvasol egy újságot
vagy mondjuk, túl szép lenne a hasonlat
nézel egy filmet a tv-ben mondjuk a natgeon valami érdekeset
és valami idióta marketingesnek köszönhetõen 2 percenként bejön valmai idióta reklám, megszakítja a gondolatmenetet, követhetetlen a mûsor... ha lenne lehetõséged, hogy sértegesd azt aki szennyezi a médiát, mert igenis a reklám vandalizmus! akkor te nem sértegetnéd? néha írsz okosságokat nem mondom... mondjuk olyanokkal villogsz amiket nekünk a töritanárunk a kis 45 perces periódusokba mind bele tudott sûríteni (eléggé elhivatott) de engem irritál, hogy valaki leír valamit, te meg lenyomorékozod, lehülyézed, egy az, hogy a f...sz kiváncsi rád amúgyis, nem elég, hogy a fórum felét uralod még kötekedsz is. nem kérdõjelezem meg a tudásod, sõt azt sem, hogy te mondjuk egy sikeres és remek ember vagy. de valahogy, szerintem nem a jó ajtón kopogtatsz, vagy jézuskrisztusnak érzed magad, vagy egyszerûen csak itt vezeted le azt, hogy kicsi a far.kad, vagy csal a feleséged, ennyi, neharagudj de valakinek ki kell mondania
hát, ha irritállak, az annak a jele, hogy nagyon mély húrokat rezegtetek meg benned. <#mf2>

akkoris csak miattad regisztráltam annyira irritálsz, de most valahogy kedvem volt 2 év után (?) újra bejelentkezni
Ím, még egy régi "barát". The same budi. LOL. :-)

"ha a középkorban egy bazi nagy pallossal felszerelt, felajzott földesúr meg akarta húzni a szolgálóját, az legfeljebb rongyot tömhetett a szájába"

Én és a sötét bugyrok. LOL :-))

Drága @!
Mondd, ma másként van ez????
Ha ma egy gazdag f.sz meg akar szerzi egy nõt, akkor megszerzi. Meg ugye, régen is, ha egy nõnek nem tetszett egy férfi, lehetett annak a világ minden kincse, akkor sem tette széjjel neki.

Nihil nove sub solum, mon ami!

áhh... sértés volna, na mindegy, szerintem ha a nép döntene a sorsa felõl nem kéne ide inkvizíció
vagy tegyük be szerkesztõnek, néha mond valamit... lehet, hogy a töritanárom, lazán kinézném belõle...
off:
valaki árulja már el hogyan lehet ezt az epikorusz nevezetû <#kocsog>-öt elnémítani, vagy valami, titeket nem idegesít? valahányszor feljövök ide olvasni azt látom , hogy ossza az észt. Nem vertétek még szájba téglákkal izibe? nem is az a baj, hogy ossza az észt, hanem már az egész rendszert befertõzte, beleköt emberekbe, a f....sz kiváncsi rá most nem azért, szavazzuk meg, hogy legyen már kitiltva könyörök ! thx
Látod, jobb elõször utánanézni, és csak aztán beírni a hülyeséget ide.

A tõled megszokott write-only üzemmódba kapcsoltál. Tréfás, hogy lejjebb nagy hangon kéred ki a racionális gondolkodást, itt meg arra a felvetésre, hogy a középkorban a jogorvoslat (és így a személyes biztonság) hiánya általános volt, a ius primae noctis legendájára asszociálsz. Hogy ezzel mit hoztál azon állításom ellen - márpedig valamibe bele akarsz kötni, mert "de" szócskát használsz -, hogy ha a középkorban egy bazi nagy pallossal felszerelt, felajzott földesúr meg akarta húzni a szolgálóját, az legfeljebb rongyot tömhetett a szájába, az már csak elméd sötét bugyrait nálam jobban ismerõk fogják kitalálni.

Bárcsak lett volna neked is Mancika nénid, most nem itt állnánk.

Az Inkvizícióról van szócikke a magyar Wikinek is. Annyira nem rossz. Még borzongani is lehet.
Én azonban most egy másik olvasnivalót ajánlok a tudásra éhes ifjúságnak, pláne, hogy vannak benne vérbõ történetek, szoknyavadászat is:
G. Casanova: Szökés az Ólombörtönbõl.

Hát, az inkvizíció velencei börtöne nem is volt olyan rossz hajlék, pláne, hogy meg lehetett szökni belõle.

Javaslom tanulmányozásra az ókor és a középkor fogalmakat, ha már az általánosban nem magyarázta el Mancika néni.

Anaid
Érdekes, mennyi idõ alatt terjednek el a legendák. 1449-ben foglalta el Havasalföld trónját Vlad Dracula, a cikkben jelzett idõpontra meg drakula legenda lett az uralkodása alatti idõben elkövetett kegyetlenségeibõl Velecében is. Akkor is terjedtek a hírek<#wink>.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Segítek: porkoláb, hajdú, zsandár, dúló (na, ez fogas lesz :-), darabont, fogdmeg etc.

kukacnak:

"In Ancient Greece, publicly-owned slaves were used by magistrates as police. In Athens, a group of 300 Scythian slaves was used to guard public meetings to keep order and for crowd control, and also assisted with dealing with criminals, handling prisoners, and making arrests. Other duties associated with modern policing, such as investigating crimes, were left to the citizens themselves.<10>

Before its decline, the Roman Empire had a relatively effective law enforcement system. When under the reign of Augustus the capital had grown to almost one million inhabitants, he created 14 wards, which were protected by seven squads of 1,000 men called "Vigiles," who guarded against fires and served as nightwatchmen.

If necessary, they might have called the Praetorian Guard for assistance. Beginning in the 5th century, policing became a function of clan chiefs and heads of state" (ez is wiki, az angol)

Házi feladat: a magyar rendfenntartó szervek története.

dilofekete
Amikor fürdött, kilazult alatta a talaj és elesett. 😊

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

"Ha a földesúr megerõszakolta a szolgálóját, nem volt jogorvoslat. "

Valamit tudsz, de nem a pontosat.
Meddig volt érvényben a ius primae noctis, mondjuk csak Magyarországon? Egy évszámot kérek. Köcike!

"tekintve például, hogy az elsõ rendõrség csak 1667-ben alakult"

Miért égeted magad?

dilofekete
Szerintem ez férfi. 😊

dilofekete
Tegnap A sötétség serege filmet néztem meg és lehet csak képzelgéseket írok le, de a billentyûzetemen 4 gomb nyikorog idáig. 😊

dilofekete
hogy én is lássam hehehe

dilofekete
A fõorvos gépérõl áttorrentezem ide az adatokat. 😊

dilofekete
A védekezést is õ ajánlotta. 😊

dilofekete
macici 😊

dilofekete
A nõ az véres és a csont ezért férfi, mert neki már nem kell szörp. hehehe

Mi van? Rászabadultál a fõorvos gépére, amíg õ gumidominózik?

dilofekete
Amúgy ez eggy férfi csont, mert ami mellette van kép az meg nõ.

dilofekete
Én fiu vagyok és van kukacom, tehát maradnak a nõk és a nemnormális fárfiak csak hogy eggy kicsit szûkítsek a körön. 😊

dilofekete
ÉS most abba gondoljatok bele, hogy mennyi rocker van aki a szereti a vámpírokat. Fuj

dilofekete
Viszont ha igen akkor meg elhiheted, hogy kukacinvázió volt a sötétkorszakokban. 😊😊

dilofekete
Én talán azért nem a csillagkaus lényekkel jöttem, mert tudom hogy a filmek NEM LÉTEZNEK!

dilofekete
😊😊😊

dilofekete
A pestist meg eggy õrült anatómia tudós alkotta és a goblinokat is. 😊

Most írtam egy hosszabb hozzászólást, de aztán leesett, hogy csak poénkodsz :p
dilofekete
De ha ez a csont eggy tömdsírból van, amin sok föld van és igen valószínû hogy kövek is vannak benne, lehet hogy csak belesett a szájába az a csmpe, vagy csak odakerült.

Ha jól értem, itt a halott szájába rakták a téglát, miután utólag észrevették, hogy a lepel kilyukadt a szája körül, magyarán itt konkrétan senki élõt sem vádoltak semmivel.

A középkori kivégzések nyilvánosak voltak, nevelési és szórakozási céllal, ezen kár vitatkozni. Hogy ez jobb-e, mint ma az esti horrorfilm, az lehet vitatéma. Az nem, hogy a közbiztonság ma lényegesen jobb, mint akkoriban volt, tekintve például, hogy az elsõ rendõrség csak 1667-ben alakult. Egy tízmilliós országban, ahol évente kétezren halnak meg közutakon, négyszáz gyilkosság nagyon jónak számítana középkori mércével. Akkoriban a polgárok magukat próbálták megvédeni, több-kevesebb sikerrel, ahol a siker elsõsorban anyagi helyzet függvénye volt, beleértve azt is, hogy a nagy többség teljesen ki volt szolgáltatva az elõnyös helyzetben levõknek. Ha a földesúr megerõszakolta a szolgálóját, nem volt jogorvoslat.

Nézz utána. A majáknál és a dél amerikai népeknél szokás volt a test "csonkítás". Kannibalizmus ma is létezik. Mexikóban halál kultusz van.
A vámpír sztori amit elmondtam amellett kiáll a Dracula mese is + a Báthory legenda + a spártaiakat a leszármazottjainak mondják. (Helóták + fekete leves.)

Tények azok, hogy az összes rabszolga tartó volt és elõszeretettel falatoztak is belõlük.

Ez olyan mint hogy pár magyar címeren rajta van egy vagy több piramis.

Olvasottság + kevesebb lenézés. 😉

+ én nem csillagkapus lényekkel jöttem, hanem olyan "lényekkel" akik szerepelnek sok nép mondakörében. Max hogy te nem hallottál róluk az nem éppen az én hibám. A majákról még national geos film is van. + máig foglalkoznak vele kutatók. Nem SG-ból kell táplálkozni..

Youri, neked dilofekete a barátod. Jó kis diverzánsok vagytok ti.

Ez a vámpír sztori minden szempontból gáz. Halottak leplét rágcsálták, meg vért szívtak nyakból.. 😄 Fenéket. Pár régi magyar történetben is volt arról szó, hogy más fajta emberek is laktak a földön akik drachonnak hívták magukat. Ezek kannibálok voltak, de olyan szinten, hogy tenyésztették is az embereket úgy mint a marhákat és azokat ették. Ezeket elnevezték vámpírnak és azóta is rémisztgetik velük a népet. 😊 Amúgy kicsit nyúltabb koponyáik voltak + éles fogaik.
A majáknál pl az volt a szépség ideál ha valakinek hosszúkás volt a koponyája az egy isteni teremtmény volt vagy mi. Ezért a gyerekeiknek el is kötötték sokszor a fejüket, hogy úgy nõjön..

Egyébként, szépen gyülekeznek azok, akikkel a múltban sem tudtam kijönni (ugye itt van Hateman is), mert ...mert.