428
  • Epikurosz
    Még mindig nagyon zavaros, amit érsz, de most már megfogalmaztál valamiket.

"hanem ezek már alapból minden embernek járna, mégha nem is dolgozna"
    ...aham. vagyis mások dolgozzanak helyetted, te csak élősködj. mert alapból semmi nincs, valakinek mindenért meg kell dolgozni.

"hogy ne legyen túltermelés, mert ezért lehet csak munkanélküliség, semmi másért és ez is a rendszer része csak éppen innen van a nagy nyereség, kivéve a válságokat, de előtte is így volt."

szóval a túltermelést szerinted az okozza, hogy nem jár mindenkinek alapból minden. nem értem.

"Külsőleg nézve ez rossz, de mennyit érne a boldogság a szelektálással szemben."
    Most akkor van-e, kell-e evolúció? Te hiszel-e benne?
  • Archenemy
    Nem válaszoltál a felvetésemre, miszerint logikátlan a gondolatmeneted. Most itt csak karakterek vannak jelen, vagy személyek?

Mondjuk mit is vártam. Epikurosznak egyedi véleménye van néhány esetben, de többé-kevésbé meg is tudja védeni ezt. Lehet azon vitatkozni, hogy igaza van-e, karcos-e a stílusa, de hogy állít valamit, vitázik mellette, forrásokat hoz, és ezzel a témát kibővíti, az tény. Ha téged ez zavar, akkor alighanem nem neked való az internet, a fórumok, meg a vita úgy általában.

Te egyelőre itt csak egy fikanikk vagy, aki csak azért regisztrált, hogy jóóól beszóljon. Floodszerűen öntöd a hozzászólásaidat, (jobb helyeken ezért ban jár), a személyeskedésen kívül az égvilágon semmit nem mutattál fel. Öcsém, ez nevetséges, hogy te ekézed azért, mert ő szerinted nem konstruktív. Tekintsd már meg friss szemmel a mostani fórumos ámokfutásodat, és gondold ezt még egyszer végig.

Jobbulást.
  • dilofekete
    # 179 re az a véleményem, hogy ez eggy jó dolog lenne, ha nem kéne állandóan dolgozni és a munkámért nem az alapvető dolgokat kapnám meg, hanem ezek már elapból minden embernek járna, mégha nem is dolgozna, hogy ne legyen túltermelés, mert ezért lehet csak munkanélküliség, semmi másért és ez is a rendszer része csak éppen innen van a nagy nyereség, kivéve a válságokat, de előtte is így volt. Külsőleg nézve ez rossz, de mennyit érne a boldogság a szelektálással szemben.
    # 171 re meg valaki írjon nekem valamit válasznak, mert nem értem ezt az egészet!
  • dilofekete
    Be voltak droggozva! :)
  • SRobert
    "A sírások téglát szuszakoltak a feltételezett "vámpírok" szájába, hogy megakadályozzák őket ebbéli cselekedetükben"

mondjuk szerintem a sírásók voltak, de az újságírók ezt jobban tudják.
  • Epikurosz
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: ismeretlen
    Betegsége: ismeretlen
    :-)
  • Epikurosz
    Igen. Csak egy fogaskerék vagy te is.
  • qwas
    Egyet ertek veled, nevetseges ami ezen topikban folyik.
    Egy mondas jut meg eszembe, hogy azert jo a skizofrennek mert sosincs egyedul.
  • SRobert
  • Epikurosz
    Ha már pszichológia, akkor én örülök samebadi ámokfutásának, meg annak is, hogy a vele egyivásúak megszólaltak. Igazából végéhez közeledik egy kártékony, szélsőségesen balliberális klikk uralkodása Magyarországon, és ennek az elnyomó, kizsákmányoló rendszernek a haszonélvezői, talpnyalói, kiszolgálói nyüszítenek, mert érzik a végüket. Hát, persze, hogy azt akarják, hogy politikáról szó se essék! Dolgozz, bolond, fizesd a adót, esetleg viccelődj, de a pénz és hatalom legyen a mi kezünkben. Legyél rabszolga!

Ezt nekik!
  • SRobert
    ...
  • AxxE
    Nagyon betegek vagytok... Mindketten.
  • toto66
    Céget pedig ne indíts, mert belebuksz!
    Ugyanis a színesfém és hölgyek kereskedelmén kívül minden vállalkozás sikeréhez hozzájárul, hogy valaki tudja az indulatait türtőztetni. Magyarán aki arogáns, mert az üzletfele valamit nem úgy gondol, nem úgy fejez ki mint ahogy Ő várja, bizony az nem köt üzletet.
  • toto66
    "pszichológiai és társadalomtudományi tanulmányokat vonok le ebből az egészből... csak, kurvára idegesítő amikor azt kell olvasni, akire nem vagy kíváncsi, muszály, mert belefolyik a beszélgetésbe..."
    Nos ez egy kissé hamisan hangzik, mert a társadalom része Epikurosz is, tehát az Ő hozzászólásai, annak gyakorisága, stílusa és pszihológiája is része a fórumozásnak mint egy új társadalmi jelenségnek. Ha kizárod a vizsgálatból, akkor hamis eredményt kapsz. Ez olyan mint ha egy fizikus csak a neki tetsző méréseket venné figyelembe.
    Tehát szerintem te hantázol!
  • Android78
    A igazság az nem vagyunk egyformák az hogy Epikurosznak más véleménye van mint neked próbálja igazolni igazát mindegy hogy wiki vagy más honnan.De legalább utána néz foglalkozik vele de szerintem nem egy buta ember volt már hogy engem is meggyőzőt igazáról pedig én kuva makacs vagyok=)
    Szóval cikkhez hozzá szólva szerintem senki nem tudja a pontos adatot hány embert öltek meg valójában.De szerintem egy ember is sok nem hogy tízezer vagy százezer vagy akár millió mindig is utáltam ha valaki a vallás miatt öl.
  • Anaid
    Sok lúd disznót győz....?
    Én a disznónak drukkolok.
    Persze csak képletesen.....
  • Alvarez999
    "valaki árulja már el hogyan lehet ezt az epikorusz nevezetű -öt elnémítani, vagy valami, titeket nem idegesít?"

Nézd a dolog pozitív oldalát, nevess rajta. Engem inkább szórakoztat. Időnként a Sass Józsit is alulmúlja, de gyakran jobb nála.
  • dilofekete
    Ha minden ember ugyanazt csinálja, akkor hol a többi ember, nem látok eggyet sem, kamu az egész vagy csak nem kéne több az egészhez! Ha olyan szerencsés vagyok, hogy látom a többieket akkor meg az lenne a bajom megint, hogy egy idő után nem látom a többieket akiket azelőtt. Ennek mi a jó értelme van? Mond el légszi.
  • dilofekete
    Én úgy kezdeném, hogy kirugnék mindenkit!!! :)
  • samebadi
    amúgy nem mondom, hogy olyan hatalmas a tudásom... :D azt viszont tudom, amit tudnom kell, és azzal foglalkozok általában. :D európa történelme és az elméletek helyett inkább a nőkkel foglalkozok, vagy a jövőmmel, hogyan tovább, állás munka, vállalkozás, esetleg cég.... előbb indítanék el egy céget mint ő...

epikorusz... szólítottak :D
    te hogyan indítanál el egy céget (nem, nem a közgázra járok, moholy-nagy iparművészeti egyetem) persze ez a téma offtopik, de ezekután már kit érdekel
  • samebadi
    mire gondolsz, linkeljek wikipédiából angol szöveget?
  • Android78
    Na szóval Epikuroszal nem mindig értek egyet de legalább értelmes vitapartner te pedig idáig nem sok mindent csillogtattál meg hatalmas tudásodból.:)
  • samebadi
    én, hogy mondjam, szkeptikus szemmel olvasom ezeket, szóval ... nem véletlenül nem vagyok aktív tag... pszichológiai és társadalomtudományi tanulmányokat vonok le ebből az egészből... csak, kurvára idegesítő amikor azt kell olvasni, akire nem vagy kíváncsi, muszály, mert belefolyik a beszélgetésbe... aztán amikor anyázza a népet, kicsit kiakadsz és vaginákat linkelsz a topikba
  • samebadi
    te mit tennél ha valaki folyamatosan összefirkálná az újságodat?
    nekem konkrétan az a bajom, hogy epikorusz jelenlétével torzul a "beszélgetés" és egyik témából sem kerekedik ki semmi érdekes... csak a wikipédiát linkeli (újabban mániája) folyamatosan
  • samebadi
    te nem érted... én kívülállóként szoktam olvasni, mint egy morális véleményt, mi a magyar "fiatalság" vagynemistudom mi véleménye ezekről a hírekről.... és mit kapok? epikorusz
    epikorusz
    epikorusz
    epikorusz
    epikorusz
    epikorusz
    valaki
    epikorusz
    epikorusz
    valaki
    epikorusz
    epikorusz
    epikorusz
    epikorusz

az meg a másik, hogy ez a fórum korántsem olyan professzionális, hogy ne offolhassuk szét, és pont ez a leszarom hozzáállás lényege. találtak egy koponyára esett követ, és kinnt van főcímként, hogy "Vámpír" a tömegsírban
    ... talán ez volt az ami miatt először elindult bennem a motolla...
  • samebadi
    kétévente egyszer belefér, de pont ezért próbálom őt meggyőzni, amit mondasz, de nem megy... elveszett
  • samebadi
    ő az apám... ééééén vagyok az apáááád
    amúgy nemtudom fogtad-e epikorusz le lettél szánalmasozva...
    ugye engem nem érdekel, meg nem válogatom meg a szavaimat, de te.... remélem ez letört az önbizalmadból
  • oli314
    1. Nem értem miért jó ilyen fogyatékossággal "szétoffolni" egy fórumot.
    2. #152 sambodi: ahhoz képest hogy állandóan azt bizonygatod mennyire leszarod az egészet, mégis azr írod ha kitiltanak is ezt a fórumot fogod olvasni állandóan...akkor ezek szerint neked ugyanúgy nincs életed mint neki. Szerintem te egy beteg ember vagy, főleg hogy össze-vissza hazudsz aztán elismered hogy mégis leírtad amit 3post-al korábban még letagadtál...
    Szerintem lejjebb már nem lehet süllyedni, inkább elkéne menni aludni...:P
  • qwas
    Akkor mért állsz le vitatkozni? Ha valakiről azt tartod, hogy beteg és lealacsonyodsz a szintjére akkor legyőz a rutinjával. Ezt nem én találtam ki és nem csak neked mondom hanem mindenkinek. Az élet túl rövid az ilyen hülyeségekhez.
  • samebadi
    igen, csak az a baj, hogy én nem gondolom komolyan... ő viszont igen... és, hogy én egy évben egyszer szennyezem a netet, ő meg folyamatosan egyhuszonnégyórán át, és ott, ahol olvasni szoktam.... ez itt a baj
  • qwas
    Szánalmasak vagytok mind a ketten.
  • samebadi
    szerintem évek óta nem volt ilyen, vagy volt? epikorusz te mindig itt vagy, :D mesélj valami érdekeset... :D:D:D
  • samebadi
    figyelj, fogalmam sincs ki ez az epikorusz :D egyszerűen lövésem sincs, ilyen formát nem tudok elképzelni.... nem is akarok
  • Epikurosz
    Vámpír az SG-n.
  • samebadi
    még jó hogy éjjel nem dolgoznak a moderátorok, de ha dolgoznának is, leszarnám...
  • samebadi

szerintem ilyen is régen volt itt fennt... epikorusz, tudod mi ez?
  • samebadi
    annyira leszarom az egészet... akkor is olvasni fogom a fórumot ha kitiltanak, jöhet akármi, nekem ez nem a való világ, ez csak egy vicc, egy kurva noteszkönyv, aminek teleírod a lapjait és kidobhatod... ééérted? neked ez az univerzum, ez a családod, a barátnőd, a gyerekeid, na és, .... ez itt a baj
  • samebadi
    figyelj, és ezt nem csak neked írom, vagyok aki vagyok, bevállalom, igen én játszottam el ennek a gyökérnek a kgb ügynököt, két éve egyszer, unatkozásból, vagy poénból, de én egy szóval nem állítottam, hogy nekem szent az amit ide leírok... és két éven keresztül kerültem is a bullshitet, de úgy érzem csepp a tengerben az amit most művelek ahhoz képest amit ő csinál az év minden napjában, jóideje.... leszarom, nem érdekel, az sem érdekel amit most ide leírok, semmi, nem engem kell figyelni.... !!!! őt...
    csak ennyit tudtam elmondani a vietnámi háborúról
  • samebadi
    nem e-mailt, privát üzenetet, vagymit
  • samebadi
    figyelj, leszarom :D szerintem amit ide leírok, az akkor se nagyon számít ha hazugság, egyedül azért kaptad tőlem azt az e-mailt, mert kapaszkodj meg, nem tudtam elhinni, hogy nem egy 12 éves kis kölyök vagy aki erre érdekeset válaszolna... tesztelgettem a dolgot, de nem jött össze, hagytam is a picsába