428
  • Epikurosz
    A hallucinációidra ma már korszerű gyógyszerekkel rendelkezik a pszichiátria.
  • Alvarez999
    Hohó, kisfiú, a rácsos ajtónak két oldala van! Nézz csak ki a szintén rácsos ablakon, majd felintegetek neked odakintről.
  • Epikurosz
    Miért nem mész te is samebadid után, vissza a zárt osztályotokra?
  • Alvarez999
    Nyugi, kisfiú, siess mama szoknyája alá és ne sírj! És nem beszélj csúnyán, mert dá-dá lesz. Bár lehet, hamarosan formalinban áztatva fognak mutogatni az orvosi egyetemen, olyan ritkaság 6 éves korban az Alzheimer-kór.
  • Epikurosz
    Sértegettelek én téged te idióta vadbarom?
  • toto66
    Tegnap véletlenül álmosan úgy olvastam : "dildófekete", aztán rá jöttem tényleg az!
  • Alvarez999
    Kisfiú, te kérted, hogy meséljek neked, én meg jó bácsi vagyok és mesélek neked. Természetesen csak az értelmi képességeidnek megfelelő szinten, nem akarom túlterhelni az alulfejlett agyadat. Piroska még OK, Csipkerózsika vagy Rapunzel már meghaladná a felfogóképességedet.
  • Epikurosz
    Na, végre, kikapcsoltál.
    Amit leírtál, annyit értettem meg belőle, hogy neked van saját erdőd. Alvarezzel összejöhetnél, mert ő meséket szokott írni Piroskáról, aki az erdőben szokott sétálni egy fonott kosárral a karján. Ráadásul, éjnek idején, amikor én írom ezt a h.szólást.
  • dilofekete
    :):):)
  • dilofekete
    Most beszéljünk a lustaságról! :) Az olyan dolog, mint például, hogy lusta :) vagyok rendezni a számítógép inteligenciáját(könyvtárát), hogy látható legyen az én inteligencámnak.
  • dilofekete
    En nem hiszem, sőt tudom hogy ezt tilos támogatni az evolúció szabájai szerint, szóval nem tudjátok megmagyarázni, hogy eggy élősködő vagyok, mert én tudom magamról, de ti nem tudjátok megmagyarázni, mert én itt másról gondolkodok, mint például, hogy szeretek élni Pont
  • dilofekete
    Az meg hogy az emberek kidőlnek eggymás után, az nem feltétlenül a gazdaság hibája, mert az eggy jó dolog, anélkül lehetetlen lenne a társadalmi civilizáció, de ha az emberk kidőlnek az az irányításra fogható, mint egy főprogrammra, ami hibásan döntöget és az a baj, hogy ez az irányítás képviseli a gazdaságot is, mert ha az üzletemberek jogtiszták lennének akkor nem lenne rájuk szükség, de akkor sincsen rájuk szükség, ha az emberek kidőlnek valami miat, miattuk. Ez fura, de így van és ez az evolúciónk hibájára utalhat.
  • dilofekete
    De ami a fő, hogy igazam van. :)
  • dilofekete
    A gazdaságnak arről kéne szólnia, hogy azokat a dolgokat gyűjtse össze amire szükségünk van, mint a szórakozás és később munka szempontjából a számítógép vagy az étel és az áram vagy energia. Nem az a lényege, hogy valamit lebutítsanak, mert az a fejlődés útjábba áll és lelassítja azt a folyamatot ami miat létezik eggyáltalán gazdaság. Jó csak részben van igazam.
  • dilofekete
    Hát most nem azért, de engem össze sem lehet hasonlítani eggy tetrisszel, már megbocsáss.
    Viszont eggy játék sereg már lehet inteligens, de nem az mert külön-külön léteznek és nem eggyben és erről nem én tehetek, hanem a gazdaság, mert nagyobb biznisz van abban, hogy sokat adnak el és nem eggy nagyot ami mindent tud.
    Tehát nem létezik eggyik se, de mégis. Viszont nem létező dolgokkal nem lehet megmagyarázni valamit vagy mégis, mert igaz lehet, de ha a gép inteligencia bebizónyítható ilyen szempontból, hogy létezik, akkor ez is a gazdaság felé kerekedett már és többet ér nála csak háttérbe szorítják. Persze ez az állítás sem létezik, mert nem tudom bebizonyítani, de attól még lehet hogy igaz.
  • dilofekete
    De persze csak az eggyik lehet inteligens, ami mozog, az az inteligens és azért létezik az inteligencia, mert van befolyása más dolgokba, mint a tudatlanságba, ahol még nem létezik az atmoszféra fogalma, de ha ott is jelen van akkor a tudás sem ér többet a tudatlanságnál csak részben, mert ha nem lenne akkor meg csak az az egg lenne, hogy semmi sincsen, tehát akkor nem lenne föld sem, de van és ezért itt minden tudéson alapszik, mert az is fenn áll, hogy visszasüllyedünk arra a szintre hogy ne legyen föld vagy csk addig, hogy ne legyen rajta élet, de ha tényleg érünk valamit, amit nem veszek észre, akkor az egész világegyetemet át tudjuk formálni a saját evolúciónkra és nem törvényeinkre. Azért ez fontos. A fizikát még nem tudjuk megváltoztatni csak maximum annyit tehetünk, hogy feljebb vagy lejjebb hangosítjuk a zenét. Ennyit tud az ember, többre még nem képes, mert teszem azt ,hogy feltalálunk egy gépet, de mi nem tudjuk azt megcsinálni amit ő, persze ez nem igaz, mert a fejletlenebb nem biztos, hogy többet tudhat egy fejlettebbnél, de mi a fejlettebbek sem vagyunk jók, mert nem tudjuk azt csinálni amit a gép, nem tudjuk a fejünkben elképzelt számokkal azt produkálni olyan gyorsan, amit a gép, pedig elképzelhető vagyis megtanulható és ezért nem tart sehol senki, tisztelet a kivételeknek.
  • toto66
    Áh, a moderátort!
    Kiváncsiak észreveszi-e? Ha gép akkor nem.
  • dilofekete
    Az meg tény, hogy a jelenségeket lehet befolyásolni, az én esetemben ez úgy nyilvánult meg, hogy a tudatlanság erejével súlytottam le a vízre, véletlen volt, mint az is hogy a víz mellettem volt és a tudatlanság mindig nagyobb lesz a tudásnál és ezért ér sokat, am már pénzben is mérhető, szóval az egész mivoltunk a bizonyíték rá, az én számomra, hogy létezik ez is az is.
  • dilofekete
    Szóval aki inteligens az része az evolúciónak, de amit mi csinálunk emberek eggymással azt enm nevezném, lehet hogy részben inteligensnek tekinthető, de nem lehet hatással az evolúcióra, mert jelen esetben ez rossz és az nem illik a képbe, tehát vissza kell fordítani a dolgot és ez eggyértelmű, hogy a mi szemszögünkből nem lessz kellemes, de csak így lehet valamihez felnőni, nem lehet ráerőszakolni az erőnkkel, mert ebben az evolúcióban ez azt jelenti, hogy legyőzik őt, a másikat és nem lesz mihez csatlakozni és nem tudnánk akkor sem, hogy mire várunk, mért unatkozunk, pedig az a másik vissza akar csatlakozni a helyére, mert ő is azt a helyet hiszi helyének. Csak a földi jelenségek, mint például cunami meg ilyenek :) Erősebbek eggy embertársadalomnál. Persze ez nem feltétlenül igaz és ezért tartoznunk az evolúcióhoz, de ha észrevették, hogy nem akarjuk elpusztítani az életet a földről azt ne a mi evolúciónk csökkentésével érjék, el hanem például olyannal, hogy ne szaporodjatok vagy ilyesmi. kb ugyan azon a szinten van mint az evés csak nem mondanak ilyet, mert primitívek vagyunk és kinevetnénk őket, mert hülyeség és igazunk lenne, mert csak az ő gazdasági szempontjukból lenne igazuk, mert olyat támogatnánk amibe beleteertozik a túl sok emberen kívül a környezetszennyezés is meg a kizsigerelése föld programnak. És tovább szaporodunk, mert azt hisszük, hogy erősebbek leszünk a rossz ellen. Kész kiakadtam! :)
  • dilofekete
    Igen, mert ezt csak én tudhatom, tehát csak én dönthetem el. A számítógép is ismerheti ilyen formában a vizet, csak azt az egészet, meg mi fájlnak hívjuk, de én inteligens vagyok, mert nem kellett nevet adnom annak amit tudok, de neki szüksége van rá, mert nem tud gondolkodni, nem tud a folyamban élni, tehát még fejletlenebb az embernél, mert még nincsenn olyan játék, ahol a program magát ellenőrzi, olyan csalásssal, hogy ezt a nevű fájlt ellenőrzi állandóan a háttérben. NEkem csak eszembe jutott, sőt mondhatni rátanultam, vagyis elétanultam és ez úgy ahogy van inteligencia, de az is lehet, hogy csak eggy bizonyíték, ami alapján eldöntöttem, hogy jó legyen vagy rossz, hogy boldog legyek amikor ezt felismerem vagy ne legyek az.
  • dilofekete
    Nem az ember még több a gépnél, mert ffejlettebb evolúcióra van szüksége az élethez, de ezen a színvonalon rontunk, mert amikor én az erdőmben sétáltam :) akkor a mellettem lévő nem létező vizet felforrasztottam és nem értettem, de amikor megtanultam később az atmoszféra fogalmát, már értettme és boldogsággként éreztem, hogy inteligesebb lettem. Aki nem hiszi el, az ne higgye e, mert az rá a bizonyíték, hogy az jutott az eszembe akkor, hogy inteligensebb lettem és jó érzés és nem az jutott az eszembe, hogy hű de nagy vagyok. Ugye igazam van!?
  • Alvarez999
    Nem téged tesztelnek.
  • toto66
    Hoppá!
    Akkor én gép vagyok! C:
    Na a mesterséges inteligenciáról szóló vita eldöntve!
  • dilofekete
    A zene vajon inteligens e, mert sok információt közöl, hát ezt sajnos én nem merem kijelenteni minden zenére, mert nekem is vannak véleményeim, de attól még igaz, de az nem hogy a zene nem jó. Ennél meg szoktam zavarodni.
  • Alvarez999
    Vigyázz, ez egy Turing-teszt!
  • dilofekete
    Az inteligencia, hogy régen látták, hogy fellforr a víz és most még számokat is használunk hozzá, mert így tőbbet jelent a mondat eggy olyan ember számára aki nem ismeri a számokat. Annak e primítv embernek ez inteligencia, de nekünk már nem? Ez így nem helyes.
  • dilofekete
    Amógy meg igen, mert számokat használtál a mondatban. Nekem meg nem kell számokat használni, hogy fellforjon a víz, mert primitív vagyok és ez nekem nem inteligencia. Érted, hogy miről vakerálok? El tudtam dönteni, hogy ez nekem nem inteligencia.
  • toto66
    Mi vaaan?
    Olyanokat írsz, hogy ugyan az az érzésem, mint amikor régen a formális nyelvek és automaták jegyzetet először a kezembe vettem! A szavakat értem külön- külön de ahogy leírtad egy kukkot sem!
  • dilofekete
    Az az inteligencia, ha szobahómérsékleten forr fel, jaj ne fárassz. Ezekkel neküünk nem kell foglakozni. Legalábbis nekem nem, mert nem szabad.
  • Epikurosz
    Kavarod a dolgokat, de nagyon.
    Szerinted az is intelligencia, hogy a víz 100 fokon felforr, 1 atm-on.

• dilofekete
    Az evolúció olyan, mint egy törvényszerűségeken alapuló, döntéseket hozó, alaklmazkodó inteligencia, de mindennek van határa, mert ez is eggy törvényszerűség.
  • dilofekete
    Szerinted, ha én hülye vagyok akkor nincsen jogom élvezni az evolúciót, mert az már más, mint régen és így lehet csak belépni, az alkalmazkodást már meg sem említem, mert fölösleges, mert nincsen mihez alkalmazkodni és ez a baj, hogy nem lehet dolgozni, hülyén és ez eggyértelmű. De az már nagyon messze más evolúció ahova be kell jelentkezni és még vissza is utasítanak, tehát hasonlít a számítógép evolúcióra, de nekem nincsen tápegységem, hogy életképes legyek ebben a rendszerben, mert még nem találtak fel ilyet. Hajrá, utána leszarom, hogy ez van, ha nem elpusztítják az evolúciót, hanem felülkerekednek rajta, de addig is legyen olyan mint régen, mert nem tudnak felmutatni semmit a tudósok, ilyen téren.
    Aztán lehet, hogy tévedek és van ilyen tápegység csak neincsen forgalomban, mert tönkretenné a gazdaságot.
  • dilofekete
    Adtam magyarázatot mindkét verzióra. De értelmesen nem tudod elmagyarázni, hogy mért nem működik hit szerűen, tehát jól, mert nem tudnád szépen leírni és ami nem szép az nem jó. Ergo nem hasonlít a szép evolúcióra és az már nem az evolúció, hanem az már inkább eggyfajta táplálkozási láncra hasonlít, ami meg lealacsonyító a jelen technikához. Az is igaz, hogy több részre oszthatjuk, mint a földé, emberé vagy a számítógépé ésetleg a történelemé vagy politikáé. Mindeggyiknek más a szépsége csak attól függ, hogy gonoszan állok e hozzá a szemlélésnek.
  • Alvarez999
    Honnan veszed, hogy nem létezik az evolúció?

Mellesleg szerintem nem kell hinni benne, én legalábbis nem hiszek benne. Ugyanis tudom, hogy van és működik, számos bizonyítékát látni lehet, ezért a dolog nem hit, hanem tudás kérdése.
  • dilofekete
    Olyan a jelenben az evolúció, mint eggy kalóz játék a torrentről és még azt is korlátozni akarják, ami kevés, hogy ne legyen eggyáltalán, mert úgy biztosan jobb.
    Elnézést én vagyok a hülye, foggalmam sincsen hogy az állításaim igazak e, de ha kitartok mellette, akkor biztosan van rá magyarázat!
  • dilofekete
    Az evolúció meg csak törvényszerűen létezik, tehát el kell hinni, hogy jó vagy rossz, de attól még létezik, de nem feltétlenül van hatással rám minden eggyes része a törvényszerűségnek, mivel el tudom dönteni, hogy számomra jó vagy rossz, de mivel az emberiség túlnőtte magát ezért eggy ember döntése több emberre is kihat, ezért elég insatbil rendszer, amit mi úgy tartunk fent, hogy hadjuk meghalni egymást. Ez a véleményem a mostani evolúcióról.
  • dilofekete
    Ha fizetek érte akkor elhiszem hogy jó az evolúció. Addig amíg nem kapok cserébe életet, azt mondom, hogy ami van az rossz, tehát NEM létezik.
  • Epikurosz
    igen.
  • dilofekete
    Az a kérdésed, hogy hiszek e olyanban ami már eggy ideje nem létezik?
  • dilofekete
    Szerintem rosszul értelmezted, mert ezen a körön bellül rengeteg írásos anyaggal rendelkezek a fejemben csak ezt senki nem támogatja.
    Én nem úgy értettem egészen pontosan, hogy élősködő lennék, de ami előtte van az igaz. Ez csak egy másik rendszer lenne, ahol időnként kell dolgozni, például kapsz eggy munkköri besorolást amiben szerepel, hogy mit csinálhatsz és amit nem és ha valamelyik gazdasági ágazatban hiány van az eggyik körből akkor, mennem kéne, dolgozni, de ugyan azt kapnám akkor is ha nem dolgozok, de viszont fél évente kéne dolgozni, mondjuk és ezáltal cserélődne a munkaerő is. Aki meg nagyon befolyásos, az kap egy nagy villát hogy ott éljen, aki csak ír eggy értelmes könyvet vagy ilyesmi az kap eggy házimozit a házi feladatára. Azért vannak ezek a dolgok, hogy megtanuljuk őket használni. A Szavakat!
    Az az elszomorító, hogy igazából is így van csak munka nincsen ami nekem való és ez a túltermelésre utal, semmi másra, hacsak nem szelektálnak.
    Az evolúció meg az értelemről szól, hogy például nem csinálok gyereket egy amúgyis tűlnőtt fajba, mert rosszat teszek a többieknek vagyis az evolúciónak.