125
-
nessboth #5 Böjtnek egyébként is egészségügyi szempontból is nagy jelentősége van... -
#4 biztosan lemondok a telefonról.
majd ha haverokkal talizni akarok, előtte postagalambot küldök érkezésemről nem?
az pedig, hogy nem tudok beszélni a barátaimmal, az nem a telefon, hanem a barátaim nélkülözése. mert azért sem fogok kocsiba ülni vagy buszozni 20 percet, csak mert ma nem használunk telefont...
az h alkoholt nem fogyasztok az oké, amúgy se vagyok piás, h olyan sokszor innék. sőt, ha egy hónapban 2x fogyasztok alkoholt, akkor sokat mondok. viszont a számítógépről sem mondanék le, mert szükségem van rá a munkámhoz. az autóra még azt mondom ok, mert a tömegközlekedés még mindig ott van, és ált. nincs égető szükségem az autómra.
meg amúgy sem vagy vallásos vagyok, szal nekem dumálhatnak -
#3 Én pedig azt gondolom, hogy a böjtnek igenis hozzá kellene tartoznia a mindennapok gyakorlatához - akár vallásos köntösben teszi ezt az ember, akár másként.
- "Nem kapcsolom be a tévét a gyereknek..."
- "Játsszon inkább fa építőkockával..."
- "Méregtelenítek..."
Ilyen, és ehhez hasonló hülyeségekkel találkozom nap mint nap a munkahelyemen, a baráti körben. Ha megkérdezem, hogy "miért?" nem tudnak rá értelmes választ adni. "Mert olvastam a neten egy cikkben!", "Hallottam", "Így látom jónak".
No innentől hívják ezt blőd egyházellenes sovinizmusnak: amikor a netes cikk az rendben, a fogyókúrás tippek trükkök az rendben - ha egy pap mondja, az nem ok, mert "középkor" meg "kamurendszer". -
sube #2 Csak nem a vesztüket érzik ezek a szerencsétlenek... Tán túl nagy lett a szólásszabadság?
Naponta ízlelem az ásványvíz zamatát, örömmel küldök sms-t ezen túl is és továbbra is fogok dokfilmeket nézni.
Ostobák, nagyon unatkozhatnak. Remélem, hogy megérem mikor összeomlik ez az egész kamurendszer! -
#1 Ez nem a középkor...