189
Fejtsd ki itt véleményed a rejtett kamerákról! További infó a legelső HSZ-ben!
-
#109 Van SG-n topicja! Tudtad? Nekem bent van FAVba! Megnézem! Áháá! Erre tessék!
Régebben próbálkoztam, csak készlet nélkül xar... -
#108 Ja :) Csak Mo-n van kialakulva a lockpick-ről, hogy aki ért hozzá vagy próbálkozik (én utóbbi vagyok :)), az rögtön betörő. Külföldön ez teljesen elfogadott tudtommal. -
F1re #107 az a vicc hogy télleg legalis :D -
#106 Csupa hasznos, és legális cucc! :D -
#105 Ja, elég szép videót csinál. Én is erősen gondolkozok egy ilyen beszerzésén. Bár én vennék mellé még néhány más szart is (pl lockpick készletet) -
#104 hmmm...elég komoly kis cuccnak néz ki...Lehet, hogy énis rendelek egy ilyesmit... Még agyalok rajta.
És a videója is szép amit csinált! (ottvan a honlapon a sample videó) -
#103 Jól számolsz! :D -
#102 Hát éppen szorítja az óra a kezed vagy ilyesmi és leveszed...nalol...kreativitás... :) -
F1re #101 szal ez összesen 5676 Ftba kerul ??????? tuti semmi atbaszas nincs benne mert akkor veszek 1 iet is mert menő -
F1re #100 :DD am nem is az :D
ami a kepen lathato az a fekete szar az a kamera az ami rakotodik az 1 elem az a szürke szar meg az antennaja :D szal ugy muxik h adtak ehez 1 vevőt ami s-video csatlakozos.. ranyomod a tvre aztan befogja vele a camot :) csak az a baj h a vevőt állandoan be kell hangolni ha arébb viszed 1 nagyobb távolságban a camot(persze ha csajt akarsz vele megfigyelni furdes kozbe akkor ez nem para) -
#99 Dehogynem! Csak tudod, nagyban van árukészletük és a világon mindenki ismeri! :) -
#98 Csak azt nem értem, hogy ezen a Dealeytreme-n miért jóval olcsób, mint a többi helyen ahol néztem? Vagy nem lehet pl csak 1 db-ot rendelni?:D -
#97 Dealextreme szállít Magyarországra INGYEN!
#93: Tényleg jó egy ilyen óra, csak... a kezed ugye befelé van, és akkor saját magad veszed? vagy mindig kitekered a kezed? :D -
#96 ja okés. nemnéztem a reply részét. -
#95 A tollon árulkodó a mikrofon.
Az órán nem! -
#94 azt kell mondani hogy fényérzékelő dióda, és este kapcsol be az üvegszálas mutatómegvilágítás ;) -
#93 A mikrofon része egy picit árulkodó szerintem.
Ellenben:
-
#92 Ez a toll nekem is tetszik. :) -
#91 Ezzel az a bajom, hogy túl nagy. Nézd meg a második képet: a csávó egész tenyerét elfoglalja. Plussz ha a kép szerint zsebrerakod, akkor az a pötty is nagyon feltűnő, szerintem.
Éshogy megbotránkoztassam a beszólókat: egy pendrive-ot nem hagysz a fürdőszobában... -
#90 ez már 20e körül mozog, de ha megnézzük nem kicsit komolyabb mint az a tollas téma.
-
#89 Akkor lehet, hogy csak én nem vettem észre, mert amikor én néztem, hogy hova szállítanak, akkor nem láttam Magyarországot. -
Petike125 #88 Én is a 4GB-os tollat néztem. $22.73~5700HUF. Nagyon baráti ár...
Úgy írja, hogy Worldwide Free Shipping
Rámentem arra, hogy Add to Cart, Checkout-Method 1, utána pedig ki lehet választani Hungary-t...
Továbbá azt írja, hogy - We ship worldwide at no additional charge.
Lehet, hogy én nem értelmeztem jól a dolgokat, de én úgy látom, hogy ide is szállítanak és ide is ingyen. -
#87 frí sipping.
am. rákeresel ebay-en gondolom lesz százezer, és németből hugyér elhozzák. -
#86 Tetszik ez a rajtett kamerás dolog. Főleg az a dealextreme-ről belinkelt toll. De akkor már inkább a 4GBs. Meg az óra sem volt rossz. lehet, hogy veszek is egy ilyen tollat, csak nem tudom, hogy hogy és mennyiért hozzák ide, mert amint láttam, kishazánkba nem szállítanak. -
#85 A topic erre nincs behatárolba! Természetesen az a rejtett kamera, amiről nem tudnak, és épp ezért természetesen viselkednek rajta!
Hallottam ilyen filmről is! Ilyenről valaki tud valamit? -
#84 Szvsz tévedés. Aki idelátogat, olyan kamerákat keres amiket nem veszel észre rögtön, tehát a fölvett emberek természetesen viselkednek rajta. És ez lehet a főnökkel való beszélgetés, lehet öltöző, akármi. -
#83 Egy működési elvet kérnénk! :D -
geo91 #82 Krumpliszedő kéz -
#81 vaskos paraszttenyér...dehhogy -
#80 cuki. És mit tud? -
F1re #79 :P
-
F1re #78 nekem van ien kics faxan elfer mindenhol es vezetek nelkuli csak az a baj h asszem mar elkurtam :D
IMG]/forumkepek/2009_03/Image(003).jpg[/IMG] -
#77 Tisztelet a kivételnek...
És igen, under 14. Bár manapság lehet, hogy inkább u12. -
#76 sztem under14..de nemtom:/ -
ba32107 #75 Hát nekem még sose fordult meg a fejemben, hogy felvegyek akármilyen csajt rejtett kamerával, még egy idegent sem, nemhogy valakit akit ismerek. És nem hazudok. Azt nem tudom mit jelent az u14 (gondolom buzi), de az sem vagyok.
Azért járok a topikba, mert érdekes a téma, és kész. Semmilyen hátsó szándékom nincs. -
#74 Nem félek tőle, hogy fölvesznek. Ha föl akarnak venni úgyis fölvesznek.
Egyébként nemrég találkoztam énis ilyen jellegű rejtett kamerákkal pl. a mozgási érzékelőbe rakottal vagy füstjelzőben elhelyezettel. És bizony elég jó képük van! -
#73 Méghogy nem tennél soha női öltözőbe kamerát... :D
Ha rajtam múlna lenne egy gigantikus Geovision hálózatom és ide oda lépegetnék az öltözők között mikor unatkozok (Meg nem csak akkor xD). -
#72 tuknám mind a 3mat, de főként a bal oldalit, meg a jobb oldalit :) -
#71 Szerintem ezek 80% álrejtett... -
#70 Mindig is baromságnak tartottam a sok impotens törvényt!
Mindenesetre ki tud arról, hogy más országokban milyen törvények vannak? Mert pl. a hidden camos videók 80%a japán!