189
Fejtsd ki itt véleményed a rejtett kamerákról! További infó a legelső HSZ-ben!
-
Petike125 #149 A hangfelvétel kb 0. Csak azt a hangot veszi fel ami 1méteres körzetben hallható, de azt se túl tisztán.
A videó minősége tűrhető, jobb mint sok telefoné, de én jobbra számítottam.
Minden videóra ráégeti, a készítési dátumot, ami minden esetben 1980-nal kezdődik és sehogy sem lehet beállítani a mostani dátumot. De ez legyen a legkisebb baj.
A legjobban a hang zavar. Így kb a kém funkcióját nem is lehet használni.
Aztán az is rossz pont, hogy akkor van egyenesben a videó, ha feltűzném egy ing zsebére a tollat.
Ha lerakom az asztalra, akkor még el kell forgatni utána valamilyen programmal. Ha asztalra rakom le a tollat és úgy veszek fel videót, akkor a kép felét az asztal tölti ki, mert nem lehet normálisan megtámasztani a tollat.
Tölteni USB-ről lehet. Egy 2perces videó mérete 15MB. 352x288 a felbontás és 15 képkocka / másodperc. -
#148 ? -
#147 miben nyilvánul meg a "jó szar"? -
Petike125 #146 Persze :D
Csak aztán nem néztem be a topikba.
Megjött, kipróbáltam, jó szar, azóta is csak a polcon porosodik.
-
#145 Na, megjött már?:) -
#144 hallgatlak!? -
#143 istenem... -
#142 :D:D -
#141 -
#140 :D -
#139 utána nem fogod ezt hinni, :D 5év bolyai helyrerakta az agyam hogy semmibe ne lássak semmi elektro-s vonatkoztatást :D -
#138 Még nem :D -
#137 Műszaki suli? :D -
#136 Erről kapásból a kondenzátor rajzjele ugrott be D: -
#135 -||- -
#134 Majd valami véleményt meg tesztet meg ilyesmiket készíts már légyszi. -
#133 Majd véleményt róla, mert én is gondolkodok egy ilyen tollon. -
Petike125 #132 nekem a héten érkezik a tollam
most így látva a #129-ben lévő tollat, kár, hogy nem azt rendeltem :\ -
#131 paypal-al tudsz fizetni. A tollak között csak memóriában és kinézetben van különbség, hangot tudotmmal mindegyik vesz. -
Immigrants #130 Jah és ha nem lehet Mo-n kapni akk hogy kell fizetni? -
Immigrants #129 Tudtok erről a tollról bővebb infót adni?Mért van négyféle az oldalon melyik a legjobb MO-n lehet rendelni ja és hangot is vesz(nem tok angolul azért kérdem) -
#128 -
#127 ja és persze magánterületről van szó. a szomszéd fürdőjét ha bekamerázod akkor hiába matricázol :D -
#126 nem vagyok otthon a törvényekben, de gondolom nem viccből van mindenhol kimatricázva hogy " kamerával megfigyelt terület " ... :D -
#125 Akkor ha bárhol elhelyezek egy kamerát, s kihelyezek mellé egy ilyen kis matricát "Kamerával megfigyelt terület!", akkor tényleg abba már nem köthetnek bele?
Nagyon buta gondolkodásmódot követek, de sajnos a Mo.-i törvényrendszer is ennyire szar! -
#124 Pontosan! -
#123 Tényleg, és ezzel tudatod a betörővel, hogy felveszed :D Tehát jogi kérdések kilőve. -
#122 Szerintem majd a személyiségi jogokba kötnek bele...bár ez elég szánalmas...Egy kis matricát el kell helyezni, hogy kamerával megfigyelt terület...Szerintem... -
F1re #121 ha a video felvetelen rendesen kiveheto a tettes meg h mit csinalt akkor felhasznalhato pl: cosma gyilkossagnal is hasznaltak -
#120 Erre gondoltam én is! :/ Sajnos! -
ba32107 #119 Én úgy tudom, hogy a hang/videófelvételek nem minősülnek közvetlen bizonyítéknak, mert könnyen hamisítható. -
#118 Perszehogy! -
#117 mivel bizonyíték szerintem simán. -
#116 Érdekes felfogás. [Mármint a vesszőkről!]
És hopp, OFF közben felmerült egy kérdés.
Szitu: Kirabolták a házad, de volt saját kamerád, ami felvette a tolvajokat. Felhasználhatod a rendőrségen/bíróságon? -
F1re #115 jah nekunk is kene a hazelé sok cigo miatt :D
engem ez a dolog nem zavar mert en sose teszek neten vesszot majd ti kitalaljatok szepen h mit irok akit meg nem erdekel az meg nem olvassa :D -
#114 Én azért 1-2pontot is beszúrtam volna! XD -
#113 Azé' néhány vessző nem ártott volna ebbe a mondatba... -
#112 én próbátam ezt a rádiós 7000ft-os kamerát kb vhs kamera szintű egy megfelelően megvilágított helységbe elég mondjuk egy 30m2-es szoba egyik felső sarkába de szabadtérre ahol a kocsibejáróig el kell látni oda már kell a zumm -
#111 Ahhoz azért már csütörtök van! :D -
#110 Nekem is bent van a favba, többször írtam is oda, ha megnézed, esetleg feltűnhet :)