49
-
Pryus #49 az sem ciki h nincs életünk, tehát ha megállunk a boss előtt és elmegyünk kajálni az sosem öl meg.. hiába elika megment meg midne de így nem tűnik oylan nagy kihívásnak...
engem az idgesít igazán h a bossoknak ilyen 10 ütéses komójai vannak amit már nagyon unok, átvált corruptedbe akkor nem tudok támadni, nevetséges... nehezn kijön belőle, ütök 1et... jön a lassítás h védekezzek, meg in 10 ütés.. megin corrupted....
a játék unalmas, szép de uncsi, most megtisztítottam kb 7-8 területet de unom már, 340gömb kell, van 200 kb... abba is hagytam a játékot... -
#48 valaki segítsen már!tegnap kezdtem el a játékot a Prince Of Persia 4-et a Templomos résszel végeztem kinyírtam az összes Boss-t!A Csajnak összeszedtem a 60 Fénycsíkját és a térképen csak azokra a helyekre lehet menni teleportálni amit már megtisztítottam!Hogyan tovább?Várom a tanácsokat! -
Csumbi #47 Szamomra a Warrior Within jott be a legjobban. az kelloen valtozatos es forradalmi volt az uj harcrendszerevel. Es szerintem a tortenet is korrekt volt. Bar ezt a reszt meg nem jatszottam, de amit lattam es olvastam nem lehet egy rosz jatek, bar az ismetlododes valoban ront egy kicsit az osszkepen. na meg a harcok sem tunnek olyan forradalminak. jobb lett volna, szereny velemenyem szerint, egy a WW-hez vagy Devil May Cry 3-ra hasonlito kombo rendszer, valoszinuleg tobb mindent ki lehetett volna hozni belole. De no, mint fentebb irtam, izlesek es pofonok. Kivancsian varom a folytatast:) -
szurka #46 A csaj mindig a legutolsó "nagyobb" mezőre tesz vissza, vedd ezt amolyan chekpointnak:) Sokkal jobb, mintha a quickload gombot nyomogatnád, miután 5x leestél ugyanott. Szvsz ez a játék nagyon ott van, a kezelése megszokható, a grafika maxon fergeteges, bár a harcok túl egyszerűek, gyakorlatilag rányomok pár kombósorozatot az ellenre ozt csá (de nem is a vérfröcsögésről szól), ennek ellenére a megjelenés óta 2x nyomtam végig, nem bántam meg, és néha bizony nagyon nem is könnyű, bár az ismétlődések miatt tényleg kissé uncsi. Nem hardcore gémereknek való, könnyed szórakozás az egész, ennyi:) -
Indigo #45 Az már egy elég komoly következmény, hogy meghalsz benne, nem? A kihívás meg az, hogy megpróbálod ezt elkerülni. Mert így gyakorlatilag csítelve, "god mode"-ban nyomod végig az egészet, és _számomra_ elég kiábrándító, hogy akármit bénázok, hirtelen mindig odateleportál egy csajos és megmenti a főhőst. Elég nevetséges... -
Naridar #44 Azért erre a játékra nem véletlenül adtak olyan magazinok, mint az Ign 9,3-at a 10-ből, mert olyan gagyi lenne. Nem az a lényeg, hogy ha leesel, két percnyi játékot játszol újra vagy húszat, esetleg tíz órányit (Mystery dungeon: Shiren the wanderer [DS]). Itt a hangsúly azon van, hogy az ember át tudja élni a történetet, mert igenis jól eltalálták az egészet. Nem minden játék arról szól, hogy szétidegeled magad mindig, amikor meghalsz és mostanában ha valaki erre felhívja a figyelmet, lecasualozzák, aztán meg kiviszi a játékát konzolra. EZÉRT NINCS TISZTESSÉGES NEM FPS VAGY STRATÉGIA PC-RE JÓL MEGCSINÁLVA!
Amúgy meg, Mirror's Edgenél pont ugyanez van, csak ott egy nyakreccsenés és egy töltőképernyő kíséretében. Valahogy szerintem a PoP kissé hangulatosabb. -
Yv@n #43 Nyilván nem, hisz ha meghalsz a legtöbb játékban ez is alap :D
De azért megpróbálhatnád kifejteni, jelenleg ugyanis azt látom, hogy egyeseknek azért áll sírásra a szája, mert nem jut el az agyukig, hogy jelen esetben nem egy loading feliratot bámulsz ha meghalsz, hanem egy animációt, ahogy egy bula visszaránt a mélyből.
Ha mondjuk paraméterrel kapcsolható lenne a menüben, hogy loading képernyő legyen, akkor gondolom hirtelen lenne kurvanagy kihívás, meg a tetteknek komoly következménye.
Ugye? -
Indigo #42 Nem arra gondoltam, de elhiszem, hogy neked már az is kihívást jelent... -
Yv@n #41 'Vagy mondhatná azt is: "szeretem a kihívásokat, és szeretem, ha következményei is vannak a cselekedeteimnek, másképp mi értelme az egésznek?" '
A "load game" gomb megtalálásának kihívására gondolsz? :)
Nemtudom hirtelen a diablo2-n kívül(nyilván HC karakterrel, ami ha meghal, akkor game over, nincs load) tudok-e olyan játékot mondani, ahol bárminek következményei lennének. Szerintem nem is nagyon van, legalábbis az ismertebb címek között, bárhol máshol mindíg ott van kéznél a load game. -
Fbn Lx #40 igen, az első tényleg nagyon aladdinos volt, talán ezért is a sands of time a kedvencem :D
kiskoromban nagy aladinbuzi voltam : ) -
Indigo #39 Vagy mondhatná azt is: "szeretem a kihívásokat, és szeretem, ha következményei is vannak a cselekedeteimnek, másképp mi értelme az egésznek?" -
Zoliz #38 Miért nem mondod azt: "szeretem a kihívásokat, szeretek meghalni és újrakezdeni, imádok fejjel a falnak menni"
:)))))) -
Dj Saby #37 Hát nekem eleinte tetszett a játék, de feltűnt h sose tok meghalni. Se leesni, sem a harcban kidőlni. És így olyan mintha örökélet kóddal nyomnám végig... Nekem ezért nem tetszett. -
#36 No igen, Ízlések és Pofonok. Nekem a KOTOR az ami a "Best of" listámon az első. Az az amit bármikor, bármeddig, bárhogyan tudok játszani akár többször is egymás után zsinórban. -
Indigo #35 Mindenki mást vár egy játéktól, és azért jó, hogy ennyiféle játék készül, mert így mindenki megtalál(hat)ja a számítását valamelyikben.
Nekem egy Super Mario már nem jelent szórakozást. Ha már könnyed kikapcsolódás, akkor Beyond Good & Evil vagy Fable, vagy ehhez hasonló minőségi és tartalmas játékok jöhetnek számításba, ezek kifejezetten üdítőek. -
#34 Enyhe túlzással mondtam, reméltem hogy érződik... tévedtem. Amúgy azért írtam mert ismertem élőben/neten olyan embereket akiknek ilyen elvárásaik voltak. Minden játékot úgy vártak mint a messiást, aztán meg nem győztek csalódni hogy nem 3 Oszkárra jelölt a történet, nem fotó-realisztikus a grafika, nem "mindentbüntető" a zenéje és úgy egyáltalán nem olyan a játék mint amilyennek elképzelték. És furcsa módon az ismeretségi köröm minden más tagja azt mondta ezekre a játékokra hogy élvezetes, jó, tetszik nekik (már akinek egyáltalán kézre esett ez a stílus). Mert velem együtt ők sem a világ megváltását várták egy játéktól csak kellemes kikapcsolódást 2-3-5-sok napra, napi 1-2-3 órában.
És a Super Mario is jó játék, nem fikázni. -
Indigo #33 "Aki meg Shakespeare történetet várt, esetleg ultrarealisztikus grafikát, Schwarzenegger-t megszégyenítő akciójeleneteket, vagy John Williams által komponált zenéket az nem a realitások talaján él."
Ha szerinted bárki ilyesmit várt, akkor te nem a realitások talaján élsz... De azért egy Super Mario Light Edition-nél többet várna az ember -
#32 6-8-10 órát játszani vele egy huzamban? Én egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány olyan játék volt amit 3-4 óránál tovább tudtam egyhuzamban játszani a nélkül hogy eluntam volna. Ezt a játékot én könnyed esti szórakozásnak használtam egy megterhelő munkanap után. Tökéletesen megfelelt a célnak. Nem arra vágytam hogy szét idegelem magam "Már megint meghaltam és tölthetem be a pályát." Vagy a milliméterre kimért ugrabugrák ahol ha egy 100-ad fokot is tévedsz kezdheted elölről. Itt a csajszi segítségnyújtása jól kitalált dolog. Ha harc közben ér akkor az ellennek is visszatölt az élete, ha ugrabugra akkor az adott szakaszt kell csak elölről kezdeni. Jobb ez mint a "save-Load" megoldások, mivel nem töri meg a játék hangulatát. Aki meg Shakespeare történetet várt, esetleg ultrarealisztikus grafikát, Schwarzenegger-t megszégyenítő akciójeleneteket, vagy John Williams által komponált zenéket az nem a realitások talaján él. -
sandor4 #31 hát nekem a warrior within jött be leginkább
a sands of time és a the two thrones olyan lightos, kicsit aladdinos, keleties (szóval az ezeregy éjszakás feeling is megvan, ahogy mondtátok)
a warrior within ezeknél sokkal sötétebb, darkosabb, és nekem ez sokkal jobban bejött
a másik ok, amiért az tetszett a legjobban, hogy nekem a a prince of persiában, amellett, hogy vannak ugrálós részek, a harcrenszer tetszik a legjobban, ami nem easy szinten pont kellemes kihívást jelentett számomra
ezt még nem próbáltam ki, de a cikket, hozzászólásokat olvasva, meg a számomra hatalmas visszalépést jelentő 1v1es harcrendszer miatt, valszeg nem is fogom...
talán a következőt majd... -
dukey42 #30 azért egy két résznél rendesen le volt esve az állam hogy milyen szép.. pl. a toronyban való repkedéskor.. de az tuti hogy nulla kihívás sajna..
az egy dolog hogy egyszer vége kellett hogy legyen az előző szériának és hogy változtatni kellett, de így? casual game lett, na.. -
Fbn Lx #29 ez kérlek nem ajánló, hanem az aktuális játékbemutató.
Egyébként egy nagyon korrekt cikk.
Csak a grafikával nem értek egyet. engem az előző három rész grafikailag lenyűgözött, de ez a legkevésbé sem jön be. Ez 2009-ben egy vicc.
A tájakat én is szívesen nézegettem, mert szépek a színek, de ez a cel-shaded nekem darabos, szögletes, pixeles. áh. soha nem szerettem. -
#28 Ilyen negatív cikk címének az "ajánlás" egy kicsit erős nem? Igen meredek, hogy egy lehordott játékot ajánlgat.. lehet oda kéne figyelni kicsit jobban nem SG??!! -
Etinger #27 Jézus, de nem tudok gépelni.... :) -
Etinger #26 Pont ugyanez a véleményem... de én még 3D-vel is több időt töltöttem, úg értzem a fő ok az, hogy már felnőttem, hiszem évek teltek el... és már nem ragad annyira magával.
Meg tényleg, az Ezeregyéjszaka meséi hangulat ami igazán meg fog :) T2T ezért nagy kedvenc. Az a játék pörög. Ez nem. -
#25 Anno az első 3 részt (Sot,WW,2t) 3x vittem végig. Annyira ötletesek, szórakoztatóak voltak. Ezt a rész is nagy nagy reményekkel vártam. Megjelent és kb 6 óráig elvoltam vele. Élveztem a grafikát, a hangokat. De a 6 óra elteltével elkezdtem iszonyat mód unatkozni és kezdett idegesíteni az egész. Sajnálom hogy ennyire elkúrták ezt a részt. Lehetett volna sokkal jobb is. -
Ren #24 Amikor kijöttek az első képek, nekem sem tetszett a cel-shaded grafika, de játék közben már nem voltak ellenérzéseim. Nagyon szép, hangulatos és egyátalán nem zavaró. Nekem a lejobban a SoT jött be, két dolog miatt: egyrészt én az akrobatikus részeket kedvelem a legjobban és a másik két részt nagyon elvitték a harc irányában, másrészt meg a SoT története zseniális, míg a második két részben nagyon nagy logikai bukfencek vannak, örülök, hogy nem erőltették tovább. Mindazonáltal azért annyira nem rossz szvsz mint a kritika írja, ha valakinek tetszettek az előző részek, érdemes megnézni. -
tomcsa4 #23 Ja elfelejtettem értékelni: 5/5, 98% nálam! Zseniális, remélem a folytatások is ilyenek lesznek. (PC) -
ProEvoFan #22 ne haragudjatok, de erre a játékra 5/3at (közepest) adni....
nagyon félre értékelted a játékot....tipikus PC hozzá állás
én PCn játszottam végig
4/5 -
tomcsa4 #21 6290 FT volt a cdgalaxisban, az 576-ban, mivel 10% kedvezmény ment rá (mint mindenre). Ugye eredeti ára 6990Ft volt.
Zola2000: igazat mondott Prince23. Én leglaábis vele értek egyet. (Sudden Strike, Blitzkrieg kiegjei, Praetorians, általában az RTs-ek voltak anno nehezek). De a régi Tomb Raiderek sem a könnyűségükről voltak híresek. De konzolon is vannak nagyon nehéz játékok (gondolom, amiket felsoroltál), de a többségük nem az. Vagy igen? Mert PC-n is látod csak egy részét (sőt, egy stílust) írtam le. -
#20 "Mióta konzol a konzol, a pc-sek egyre jobban kezdik átélni az elcasualosodás fogalmát. " Ezt most nem értem, a legnehezebb játékok is mind konzolon vannak, pl Ginja Gaiden, MegaMan 9... -
#19 Nem volt drágább, én is 5990ért vettem 3 nappal a megjelenés után a Saturnban. -
Runo #18 "Valóban ismétlődő, de ha beosztja az ember, mondjuk 2 hétre, akkor ez nem nagy hiba."
Öhm.... nem fogok játék címekkel dobálózni, de van jópár játékom, amit ha beosztok, akkor 2 hónapra elég.... bizony volt olyan, amit napi 3 óra játékkal sem tudtam 4 hétnél hamarabb végignyomni..... -
Etinger #17 Hát nem sokkal. 7 ezret elérte egyáltalán? -
#16 1. drágább volt
2. igaz
3. igaz
4. 2 hétre egy 8 órás játékot?
5. NINCS benne nehéz rész
6. igaz
65-70%:\ -
Yv@n #15 Egyet értek.
Szeintem főleg azoknak nem tetszik, akik a korábbi sorozat rajongói voltak, és ettől is azt a játékmenetet várták volna el.
Ez egész egyszerűen totál más. Nem a harcokon van a hangsúly, hanem a világon, a látványon, és a két karakteren, a köztük lévő interakción. Mondjuk gyanítom, hogy sokaknak már szimplán amiatt megterhelő volt: megérteni, hogy mi is zajlik a képernyőn.
A hangoknál azt a 3pontot nem igazán értem. A zenéje nagyon kellemes, a szereplők hangjával szerintem semmi gond. A prince-hez remekül illik a kivagyi bunkó image. Jók a disznó viccei is. :)
A nehézségre valóban lehet némi panasz, bár kicsit ez is felemás. Egyedül a harcnál merülhet fel a probléma, (lévén ugrabugrálásnál nem kurvára mindegy, hogy loading feliratot látsz, vagy egy animációt, ahol Elika visszaránt, max annyiból nem, hogy a loading egy fokkal unalmasabb, úgy kell értelmezni, hogy a csaj a checkpoint.) De tekintve, hogy nincs a játék teletömve harccal így ez szerintem nem oylan egetverő probléma. Ráadásul mivel a boss harcoknál a konzolos "a nyomd a zöld gombot amikor felvillan" megoldást alkalmazták én így legalább nem kaptam agyfaszt, amikor épp mellényomtam.(Rühellem az ilyen animált elágazásos harcrendszert) -
#14 Ennyire szar, lehúzó tesztet már régen olvastam. A Prince of Persia (2008) több jó ponttal is rendelkezik.
1. Az ára a megjelenéskor is csak alig több mint 6000 Ft volt. Ez követendő példa.
2. A látvány lenyűgöző. 5 csillag
3. Az írányítás PC-n is tökéletes lett. Én erre 5 csillagot adnák.
4. Valóban ismétlődő, de ha beosztja az ember, mondjuk 2 hétre, akkor ez nem nagy hiba. Az, hogy nincs kihívás Elika megmentései miatt? Más játékokban is betölti az ember az elmetést és folytatja. Kb. ugyanaz a kettő, csak a kivitelezésben van különbség.
5. Azért van egy-két nehezebb rész. Legalább mindenki végigviszi.
6. A zene szerintem nagyon jó lett. Nem értem miért kellett, így lehúzni a játékot ezen a téren.
Én 80%-ot (4 csillagot) adnák rá. -
#13 Igen, ez a kritika valóban nagyon lehúzza a játékot... Én 4szer vittem végig, és mind a 4szer nagyon élveztem. Nagyon tetszettek a hagok és a grafika, és nekem semmi bajom nincs a monton játékmenettel sem (lehet, hogy ezért imádtam az Assassin's Creed-et is)... Lehet, hogy túl könnyű volt néha, de ez engem annyira nem zavart, a történet is tetszett... nagyon várom a folytatást
btw mostanában miért hónapokkal a megjelenés után jönnek ki bemutatók? -
Kindred Blades #12 Példának okáért játékmenet :) -
Zoliz #11 Ez a leírás nagyon lehúzza a játékot, de alaptalan, mert igaz nem a hardcore játékosoknak találták ki (mint a cikk írója) a játék pörgős és gyönyörű. Mi kell még ennél több? -
Zoliz #10 Hát nemtom. De az talán különbség, hogy az Assasin's Creedet nem voltam képes végigjátszani a Prince-et igen, mert egyértelműen pörgősebb játék.